قرائتی / عفاف و حجاب، از منظر وجدان 13 تیر 98
Вставка
- Опубліковано 7 лют 2025
- موضوع: عفاف و حجاب، از منظر وجدان
1- جایگاه حضرت معصومه در نزد امامان علیهمالسلام
2- هر آنچه دیده بیند، دل کند یاد
3- جلوهگری، عامل تمرکززدایی
4- رشد و کمال انسانی در گرو عفاف درونی
5- جلوهگری، عامل بالارفتن آمار طلاق
6- کنترل چشم، راه پیشگیری از آسیبها
7- وظیفه ملّی و دینی ما در تکمیل رسالت شهدا
دانلود صوت برنامه:
gharaati.ir/pic...
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین بعدد ما أحاط به علمه، الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی
چون این بحث در آستانهی تولد حضرت معصومه پخش میشود، یکی دو دقیقه در مورد این خانم صحبت کنیم.
1- جایگاه حضرت معصومه در نزد امامان علیهمالسلام
در روایات ما اسم شهرها بسیار کم آمده است اما در مورد کلمه قم، اسم قم در روایات زیاد آمده است. تعبیر شده که قم آشیانه ما اهلبیت است. سه امام معصوم برای این امامزاده که حضرت معصومه هست، روایت نقل کردند. کسی اگر حضرت معصومه را در قم زیارت کند، «وجبت له الجنه، فله الجنة» سه امام معصوم برای زیارت این امامزاده حدیث نقل کردند و سفارشاتی شده که دوره آخر الزمان قم را فراموش نکنید. الآن که برکتش برجسته شده است. از حدود صد کشور دنیا در قم طلبه داریم و این برکت بی بی چقدر است. یکوقت یک عده از شیعیان با امام کاظم(ع) کار داشتند، پدر حضرت معصومه، سؤالات زیادی داشتند، آمدند مدینه در زدند، حضرت معصومه پشت در آمد و فرمود: چه کار دارید؟ گفتند: ما شیعیان شما هستیم، سؤالات زیاد علمی داریم میخواستیم خدمت امام کاظم برسیم. فرمود: پدرم خانه نیست اما اگر سؤال علمی دارید، من پاسخ میدهم. گفتند: شما میتوانید؟ گفت: بله. اینها به هم نگاه کردند که یک دختر درون خانه میتواند اینقدر دانشمند باشد. سؤالها را دادند و ایشان هم پاسخ داد. جواب نامهها را گرفتند و داشتند در راه برمیگشتند، امام کاظم را دیدند، گفتند: آقا شما منزل نبودی، نامهها را دختر شما گرفت و پاسخ داد. ما شک داریم پاسخ دختر شما مثل پاسخ شماست؟! یعنی خاطرمان جمع باشد. گفت: بدهید ببینم. نامهها را گرفت و در کوچه مطالعه کرد و فرمود: «فداها أبوها» جان امام کاظم فدای حضرت معصومه. دوباره فرمود: «فداها أبوها» سه مرتبه گفت: «فداها أبوها» این جمله را پیغمبر برای حضرت زهرا گفته بود، ولی امام کاظم هم برای حضرت معصومه گفت. ما سه صلوات میفرستیم و ثواب سه صلوات برای حضرت معصومه. (صلوات حضار)
بحث این جلسه ما در مورد محیط زیست است. محیط زیست عبارت است از آب و خاک و رودخانه و جنگل و بیابان و درخت و بوستان و پارک. بهداشت! اسلام در این مورد خیلی حرف دارد. مثلاً گفته: موی خود را که از بدن جدا میکنید، یا ناخن که جدا میشود، یا خون یا شکمبه و دندانی که کشیده میشود و امثال اینها را دفن کنید. این دستور جزئی برای همه خانوادههاست. مرده را دفن کنید. مرده اگر دفن نشود، محیط زیست را خراب میکند. قبر را محکم بسازید. یک مردهای را دفن کردند، حضرت این خشتها را به هم میچسباند، لای خشتها را گل میمالید، گفتند: آقا خاک رویش بریز برود. فرمود: خدا دوست دارد کسی که کاری را میکند، درست انجام بدهد. من نمیخواهم سر هم بندی کنم. قبر را هم محکم بسازید. آبی که مردم میخورند، درونش غسل نکنید. شخصی در رودخانه خودش را میشست، حضرت فرمود: «لا تُفْسِدْ عَلَي الْقَوْمِ مَاءَهُمْ» (کافی/ج3/ص65) چرا آب آشامیدنی مردم را خراب میکنید؟
سگ در خانه نگه ندارید. ما یک مشت روشنفکری عجیب و غریب داریم. مثلاً سگ را نشانهی فکری میداند، بزغاله را میگوید: محیط زیست. لااقل شما که ادعای تحصیل میکنید چند قطره از ادرار سگ را با چند قطره از ادرار بز را آزمایشگاه بدهید، هرکدام میکروبش بیشتر است بگویید: نباشد. چطور شد اگر در خانه مرغ یا خروسی باشد، محیط زیست و بهداشت فریاد میکشد، اما سگ باشد، شما ادرار سگ را آزمایشگاه بدهید. یکوقت من فرانسه بودم، در فرودگاه کسی گفت: آقای قرائتی، دیدی پاریس چقدر شیک است؟ گفتم: نه خیلی کثیف است. گفت: حاج آقا، حاج آقا! گفتم: من وقتی وارد شدم آن بنده خدایی که برای من حرف میزد لا به لای حرفهایش این جمله را هم گفت که اینجا پنجاه میلیون جمعیت دارد، 45 میلیون سگ دارد، ولی سگهای آنها هم دور از زندگیشان نیست، در همان آشپزخانه و آسانسور و هرجا میرود با سگش با هم است. گفتم: ادرار سگ را آزمایشگاه بدهید و زبالههای تهران را هم آزمایشگاه بدهید و ببینید میکروب کدامیک بیشتر است. ما یک خودباختگی داریم بی منطق، منطق هرجا باشد خوب است. همینطور یک چیزی را فکر میکند که... یک صلواتی بفرستید. (صلوات حضار)
چون روز دختر است، روز تولد حضرت معصومه را روز دختر میگویند. یک دقیقه هم با دخترها یک صحبتی بکنم. دین را هم کنار بگذاریم. نگاه نکنید من آخوند هستم، حرفهایم را دور از فضای آخوندی میزنم. شما به عنوان یک انسان گوش بدهید نه یک بچه مسلمان. یعنی حتی یک انسان باشیم ببینیم عفاف و حجاب بهتر است یا غیر این، این بحث را من یکبار و دوبار دیگر هم به مناسبت تابستان گفتم، چون تابستان که میشود فضای برهنگی پر رنگ میشود. بنا شد منهای آخوندی و اسلام به عنوان انسان... بسم الله الرحمن الرحیم [پای تخته مینویسند]
2- هر آنچه دیده بیند، دل کند یاد
چشم باز است، این چشم... دخترها هم بگویند: ما هرطور میخواهیم یا زنها بگویند: بی بند و باری... این چشم به این بدن که میافتد، علاقه پیدا میکند. کار به قال الصادق نداریم. اسلام را کنار بگذاریم، قرآن را هم کنار بگذاریم. درسهایی از قرآن نه، دو تا آدم میخواهیم با هم صحبت کنیم. چشم باز است. این دیگر قال الصادق ندارد، میبینیم، چشم باز است. دختر ما، خانم ما، حتی برادرهای ما اگر بی بند و بار باشند، علاقه ایجاد میشود. این کار به قال الصادق ندارد. مسلمان باشیم یا غیر مسلمان علاقه پیدا میشود...
در پناه خداوند مهربان باشی التماس دعا دارم ❤❤❤❤❤
اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل لولیک الفرج الشریف
حفظهم الله
خداوند نگهدارتان باشد انشاءالله حاج آقا قراعتی ، سخنان شما همیشه شیرین تر از عسل است . خارج کشور
خيلي عالي
خداوند متعال حفظتان کند
خدا حفظ کنه
قم اشیانه کونیاست