Am revenit în locație pentru teste finale. O parte pe filmare , fără editare .

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 10 гру 2024

КОМЕНТАРІ • 5

  • @KoDiaKuL
    @KoDiaKuL 4 місяці тому +1

    Normativul I7, 7.9.12 se permite diferential doar tip A sau B. Tip AC interzis in Germania, la noi se monteaza ca e la juma de pret. Cand se injecteaza curent pulsatoriu de la surse DC(surse de iluminat LED, surse PC etc), bobina diferentialului AC nu stie sa reactioneze si nici partea de curent diferential nu mai functioneaza. Diferentialele tip AC sunt NECONFORME.

    • @instalatiidiverse
      @instalatiidiverse  4 місяці тому

      @@KoDiaKuL ce varsă ai ?

    • @immarius92
      @immarius92 4 місяці тому

      Corect!

    • @KoDiaKuL
      @KoDiaKuL 4 місяці тому

      @@instalatiidiverse multumesc pentru raspuns. Vad ca nu ai nicio opinie legata de ceea ce ti-am zis, insa doresti sa duci discutia intr-o alta directie si te preocupa ce varsta am. Este evident ca esti genul de persoana care nu accepta sa i se spuna ca a gresit. Asta se traduce prin faptul ca nu se vor corecta acele greseli si vei persista. Latinii aveau o zicala:"Errare humanum est sed perseverare diabolicum." trad. A gresi e omenesc, dar sa perseverezi(in greseli) e prostie. Eu ma retrag din discutie, am oprit notificarile, pesemne n-am cu cine avea un dialog constructiv. O seara linistita si mult noroc!

    • @instalatiidiverse
      @instalatiidiverse  4 місяці тому

      @@KoDiaKuL Atata amar de timp baza este impamantarea nu inteleg cei atata panarama cu aceste diferentiale, daca pun mana pe un conductor de faza sare si acel de tip AC . E o regula de prin anii 70 sa nu introduci echipamente clasa I in prize fara Pe ? Ca si concluzie , tot Pe este baza , daca o faza intra in contact cu Pe este scurt circuit . Pe industrie unde intalnim cel mai frecvent tablotile alea mari din metal , utilajele , etc ... care e protectia de baza ?