ΘΗΣΕΑΣ : Βίοι παράλληλοι Πλουτάρχου

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 6 лют 2025

КОМЕНТАРІ • 12

  • @johnhalk1304
    @johnhalk1304 27 днів тому +1

    Ευχαριστώ

  • @georgemakris6470
    @georgemakris6470 27 днів тому +1

    Ευχαριστώ.

  • @Ο_Θετικός
    @Ο_Θετικός 28 днів тому +2

    Επιτέλους ένα ποιητικό κανάλι και ένας άνθρωπος που έχει διάθεση να κάνει μεγάλα βίντεο και αφιερώματα και όχι ''ξεπέτες'' των 5 έως 10 λεπτών.
    Με εκτίμηση, Θετικός.

  • @ΒαγγεληςΑλεξανδρατος

    Πολύ καλό βίντεο ευχαριστώ

  • @SpartanModeYT
    @SpartanModeYT 28 днів тому +1

    Ο αγαπημένος μου ήρωας! Ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σας 👏🏻

  • @ΚατεριναΔημαλη
    @ΚατεριναΔημαλη 29 днів тому +3

    Καλησπέρα πολύ ωραίο το βίντεο σας ευχαριστούμε πολύ .Αν μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο για τον Διογένη λαερτιο.

  • @ORFEAS-FOREAS
    @ORFEAS-FOREAS 29 днів тому +1

    ❤❤❤

  • @captain-nemoseewolf8239
    @captain-nemoseewolf8239 29 днів тому +1

    💙💙💙👍

  • @Konstantinos77-zk2nk
    @Konstantinos77-zk2nk 29 днів тому +3

    Πολυ καλο αφιερωμα στον Θησεα! Αν εχεις την διαθεση και τον χρονο καποια στιγμη θα ηταν ενδιαφερον αν κανεις και ενα αφιερωμα για Τον Περσεα και Τους Απογονους Του.

    • @STOIC-NESTOR
      @STOIC-NESTOR  29 днів тому +3

      Αυτό προϋποθέτει πολύ δουλειά και βιβλία που δεν μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή στην Αμερική, ίσως του χρόνου τέτοιο καιρό αφού έρθω Ελλάδα και αγοράσω ότι χρειάζεται

    • @Konstantinos77-zk2nk
      @Konstantinos77-zk2nk 29 днів тому +1

      @@STOIC-NESTOR Καταλαβαινω. Σ'ευχαριστω παντως. Υπαρχει λογος που μας εχουν αποκρυψει σχεδον τα παντα για Τον Περσεα ,Την Ανδρομεδα και τους Απογονους τους. Δεν βολευει τους παγκοσμιους ανθελληνες τυραννους να μαθευτει η Αληθεια για Τον Περσεα. Ξερουν αυτοι τι κανουν αλλα η Αληθεια θα μαθευτει ετσι και αλλιως.

  • @John-w5l
    @John-w5l 25 днів тому +1

    Λάπηθος είναι επίσης η αρχαιότερη Ελληνική πόλη στην Κύπρο.
    Ο Θησέας είναι ένας πραγματικός ήρωας και οι πράξεις και τα εργα του αληθινά. Τούτο δεν φαίνεται μόνο από τους άθλους του αλλά και απο το ήθος και τις αποφάσεις του.
    Ο Ηρακλής γεννήθηκε για να το ζήσει, ενώ ο Θησέας έζησε για να το πράξει...
    Το γένος των ηρώων είναι το λαμπρότερο από όλα πλην των θεών. Από τον Περσέα, τον Ηρακλή, τον Θησέα, τους Διόσκουρους μέχρι τον Αχιλλέα, τον Οδυσσέα και τον Κινύρα.