Blog Motoryzacyjny #11 // Volkswagen Transporter T3 1985

Поділитися
Вставка

КОМЕНТАРІ • 6

• @marjablon7371
    @marjablon7371 3 роки тому +2

Tak jak mawiasz każdy ma swoje zdanie i wrażenia , a żeby coś mówić na temat T3 to trzeba pojeździć , posmakować zalet i wad . Moja przygoda z tym pojazdem zaczęła się 23 lata temu i to przez przypadek Wcześniej jeździłem różnymi dostawczakami i na T3 patrzyłem z takim lekkim dystansem , lecz przyszedł taki moment i spotkałem go w nowej firmie i dostałem go do użytku codziennego służbowego w mieście a także po za miastem n.p. Norwegię , Szwecję , W. Brytanię , Austria . Ogólnie mimo że robiłem tzw trasy raz tylko zawiódł w Szwecji gdy padł regulator w alternatorze a i tak dojechałem szczęśliwie na prom do Polski A teraz moja opinia , niezawodny , jego prostota jest zaletą i mimo wad jakie też posiada odkupiłem od firmy i posiadam do dnia teraźniejszego , blacha oryginał itp zmieniłem silnik na większy bo fabryczny po przejechaniu 980 tys pękł wał i okazało się że miał wadę fabryczną . Mimo że posiadam również T4 i też leciwego to T3 trzymam w garści i lubię się nim przewietrzyć .

• @Bianko_cat
    @Bianko_cat 3 роки тому +3

teraz kupno ładnej T3 to też abstrakcja . Nie mówię już o wersji Westfalia . Ceny uważam za lekkie przegięcie

• @carart713
    @carart713 Рік тому

Nice T3...whata best car ever and this Blue color cool but roasted :D

• @angelikapaciorek6181
    @angelikapaciorek6181 2 роки тому +1

Polecam zobaczyć humorystyczny film z VW T3 w roli głównej (wygląda jak ten na Twoim biurku) ua-cam.com/video/u3VGdGkHgMA/v-deo.html

• @Patjer
    @Patjer 3 роки тому +2

Według mnie największą wadą t3 jest to że silnik jest z tył.

• @psuja1978
      @psuja1978 3 роки тому +2

Sportowe rozwiązanie.