Nevholland toprak traktör u değil hiç birzaman bırak 5455 tutması 7056 yi tutmaz yolda gitmez öküz gibi yakar sadece görüntü var dyna şanzıman nhyi satın alır ve okadar hafifki alpler Pulluk takamassin dandik traktör hafif olur herzaman hattatla td110 nun yapamadığı işi yapıyorum
Lan sg aq başlatma hurda masseyine Git New hollanddın avrupa motorlarına bak Tutturmuşsunuz TD TT diye NH yi TD den TT den ibaret sanıyorsunuz Git Avrupa Modellerine bak NH 'nın sonra buraya gel yorum yaz aq un cahili
Pehlivan kolunu taksana kardeş,ne olur ne olmaz,palete cikmassa veririsn kolu alttan motorunun arkaya yük biner
Ec olmasının avantajı burada geçerli gerektiğinde vites düsürüp vites arttırabiliyor debriajsız şekilde.
Çok güzel traktör t5
Bunlar harika kullanmak nasip oldu tüm vites 1 kolda
Nh candır
Bu traktör çok zıplıyor mu ? Birde hi lo mu iyi ec mi? Memnun musunuz traktörden?
Kral nh
Case farmal c 115 den u dan 700 kg daha agir bu traktor birde daha pahali ikiside 3.4 silindir
Vede büyük
Kaç ton geliyor t5115
KRAL dan bubeklenirdi zaten
Birazda ara uzun olsa tamam ben çok menmunum
Yeniletde çözdüler o işi ama türkiyey gelmiyo
Bizde var çekiş dışında her şeyi güzel
Mf 5450 nin yerinin tutmaz , tutamaz da zaten hem ergonomik açıdan hem şanzıman açısından .
Ramazan güler o sözü söylerken bile cekinmen lazım mf yi sadece fent tutar
@@cemkaraca5777 5450 nin sesi yeter helikopter gibi
Aha geldi bitane nh savar anca boş yorum yaparsınız
Trkatör iyi de söförun kullanışını beğenmedim gereksiz frenlemler gazlamalar fln
Masallah Avrupa Baska..👍
Kaç TL bu canavar Türkiye'de satılıyor mu
Türkiye bura ztn
Bunun teybinde Bluetooth var mı ?
Var
@@cagataytosun3739 yok kardeşim aldık traktörü. Traktör ithal ama TD nin teybini takmışlar
@@sadecemunzevi6833 2022 modeli bizde var Bluetooth var
@@cagataytosun3739 2022 modeli Electro command mi ?
@@sadecemunzevi6833 ayn cvt şanzıman
Düz yerde çeksin Bi zahmet
Burası torkumu yoksa alpullu şeker gibi devlet fabrikasımı
Ah be güzel kardeşim tüm şeker fabrikaları özelleştirildi.Alpullu şu an Nevzat Demir de
Alpullu şeker fabrikası devletin mi ozellestirildi çomar
Abi bi tümosan 9115 videosu yapsaydın pancar da iyiydi
Konyayamı taşındın Aydın tarafından video atmıyosun artık
😊yok yakında aydındayım
@@traktorsevenlercomtr sen hiç gelme gardaş konyadaki videolar daha iyi😂
Senin gorugun iş batsın ilahaaa...
Eeeee tek ramorkle hepsi çeker bizim 70 bile cikar
Massey den tümosan dan sasma başak ta iyi yerli en iyi erkunt
Nevholland toprak traktör u değil hiç birzaman bırak 5455 tutması 7056 yi tutmaz yolda gitmez öküz gibi yakar sadece görüntü var dyna şanzıman nhyi satın alır ve okadar hafifki alpler Pulluk takamassin dandik traktör hafif olur herzaman hattatla td110 nun yapamadığı işi yapıyorum
Lan sg aq başlatma hurda masseyine Git New hollanddın avrupa motorlarına bak Tutturmuşsunuz TD TT diye NH yi TD den TT den ibaret sanıyorsunuz Git Avrupa Modellerine bak NH 'nın sonra buraya gel yorum yaz aq un cahili