Infiintare PFA | Cum OBTII Un Credit PFA & PFA vs. SRL

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 24 лип 2024
  • PFA vs. SRL - ce alegi? Dacă plănuiești să-ți deschizi un business și nu știi care dintre cele două forme juridice este mai potrivită pentru tine, află de la Annemarie Fabian, cofondatoare SOLO, care sunt diferențele între cele două și pașii pentru înființarea unui PFA, dar și care sunt criteriile de eligibilitate pentru accesarea unui credit pentru PFA, de la Robert Maftei, Deputy CEO.
    💡 PFA VS SRL - 4 diferențe între cele două forme juridice
    Dacă vrei să-ți deschizi un business de o dimensiune redusă și nu știi ce formă juridică să alegi, ar trebui să te gândești care sunt nevoile tale.
    Înființarea unui PFA nu durează mult, se realizează rapid, ceea ce înseamnă costuri mai mici, demersurile administrative fiind mai puține.
    Înființarea unui SRL este mai dificilă și mai costisitoare, însă beneficiezi de avantajul că activele profesionale vor fi separate de cele private.
    În cazul unui PFA, banii obținuți ca venit net pot fi cheltuiți fără a fi nevoie de o justificare.
    În cazul unui SRL, banii pot fi accesați fie sub formă de salariu, fie sub formă de dividende (anuale sau trimestriale).
    Urmărește materialul video, începând cu minutul 07:08, și descoperă de la Annemarie Fabian, cofondatoare SOLO, mai multe detalii despre diferența dintre un PFA și un SRL.
    💡 Costuri înființare PFA - cum faci un PFA?
    Piața de PFA-uri se află în continuă creștere. Multe persoane care își doresc o a doua sursă de venit sau care au deja experiență într-un domeniu și vor să-și deschidă o afacere apelează la forma juridică tip PFA.
    Cel mai adesea, aceste persoane activează în domenii precum IT, marketing, management, consultanță, curierat, sau au o profesie liberală (medic, avocat etc.). În funcție de ocupație/ocupații va trebuie să alegi un cod CAEN sau mai multe. Pentru PFA ai posibilitatea de a-ți desfășura activitatea în limita maximă a cinci coduri CAEN.
    Urmărește materialul video, la minutul 17:55, și descoperă cum alegi obiectul de activitate și codurile CAEN pentru un PFA, precum și numele.
    Dacă te vei ocupa singur de depunerea actelor pentru PFA, nu te va costa nimic pentru înființarea sa. În schimb, dacă apelezi la asistență, costurile vor fi mici și vei scăpa de orice grijă. Află din materialul video, la minutul 28:38, cum te poate ajuta SOLO în acest proces și ce costuri implică.
    💡 Criterii esențiale pentru a accesa un credit pentru PFA
    Dacă ai un PFA și vrei să apelezi la un credit, tot ce trebuie să faci este să te gândești ce vei face cu acei bani și să apelezi la o entitate care îți poate oferi o finanțare, așa cum este Filbo.
    Pentru a beneficia de un credit pentru PFA de la Filbo va trebui să îndeplinești următoarele criterii:
    PFA-ul tău este în funcțiune și are cel puțin 12 luni de activitate (nu este un credit pentru un PFA nou înființat);
    Efectuarea unei analize asupra modului în care această finanțare va ajuta businessul tău, dacă îți va aduce venituri suplimentare și dacă vei avea cum să îl rambursezi.
    După ce aplici pe site, specialiștii Filbo te vor contacta în maximum 13 ore și îți vor adresa întrebări pentru a evalua viabilitatea proiectului tău. Astfel, primești asistență din partea unor experți în domeniul financiar, iar dacă răspunsul este afirmativ, banii vor ajunge foarte repede în contul tău bancar.
    Urmărește materialul video, la minutul 39:55, și descoperă mai multe detalii despre creditarea Filbo, documente necesare și stabilirea valorii împrumutului, utilizând Simulatorul de Credit Filbo.
    Filbo e partenerul tău de afaceri, cu informație relevantă și împrumuturi. Ajută-ți businessul să crească la #UrmătorulNivel și aplică acum! → www.filbo.ro/
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    FII LA CURENT CU NOILE ȘTIRI:
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    💡 FACEBOOK: / filbofinantarefirma
    💡 LINKEDIN: / filbo
    #CreditPFA #InfiintarePFA #PFAvsSRL
    00:00 Intro
    01:38 Cum te poate ajuta SOLO?
    03:20 Cum te poate ajuta Filbo?
    04:05 Provocarile unui antreprenor
    05:54 De ce sa-ti faci un PFA?
    07:04 SRL vs. PFA
    11:57 Documentele necesare pentru PFA
    17:38 Cum alegi un CAEN pentru PFA si obiectul de activitate
    20:10 Cum alegi numele unui PFA
    22:05 Ce efect vor avea noile modificari legale?
    26:12 Cum alegi sediul unui PFA
    28:13 Infiintarea unui PFA la SOLO
    32:14 Accesarea unei finantari ca PFA
    33:42 Segmentele antreprenorilor cu PFA și abordarea clientilor
    37:43 Provocarile unui antreprenor cu PFA
    39:07 Cum accesezi un credit PFA
    47:19 Limitari de business in cazul unui PFA
    48:43 Simularea unui credit PFA
    52:12 Inregistrarea unei echizitii in contabilitate cu SOLO
    53:28 Procedura de inchidere a unui PFA
    56:04 Sfaturi pentru antreprenori

КОМЕНТАРІ • 1

  • @filbofinantare100onlinepen2
    @filbofinantare100onlinepen2  8 місяців тому

    Cauți un partener de afaceri pentru IMM-ul tău? Filbo te sprijină cu informații relevante și împrumuturi → www.youtube.com/@filbofinantare100onlinepen2?sub_confirmation=1.