Explicația totală este în piesa Nirwana - Rugăciunea unui dac de Eminescu, este exact aceeași idee, nu pot să o explic în cuvinte puține :) Aceste două piese sunt de fapt coperțile albumului.
După mintea mea proastă cred că se referă la faptul că prin toate dificultățile prin care trecem („vieți fără strop de dreptate”) este necesar să nu ne pierdem identitatea și principiile („și-n tot acest drum să fim fără de păcat”). Edit: Pentru a extinde un pic ideea adaug a doua strofă: „Zimbrule Alb, tu prin vifor desparte Tot ce-i mai pur și mai sfânt între noi - Părinți de copii, surioară de frate, Averi în nisip și măriri în noroi.” Aici cred că subliniază mai bine ideea de dinainte, „viforul” reprezentând tumultul din viețile oamenilor, acesta trântind efectiv la pământ cu existența noastră, ducând de multe ori la înstrăinarea dintre oameni („...desparte/ Tot ce-i mai pur și mai sfânt între noi - ”). Apare de asemenea și pierderea efectivă a statutului și puterii („Averi în nisip și măriri în noroi”), moartea celor dragi („Părinți de copii, surioară de frate”), însă toate acestea nu cu scopul de a distruge, ci ca la final „și-n tot acest drum să fim fără de păcat”. Sper că am interpretat corect intenția autorului versurilor. De ar fi posibil, mi-ar plăcea să răspundă la această interpretare.
Acum văd de ce îi place lui cheloo asta. Beautiful.
Muzica voastră mă transpune în alta lume și mă epuizează într-un sens bun, vă tare mulțumesc!
Superb! Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi!!!
Atinge la suflet,superb!
Muzica voastră este pentru sufletul meu.
😃😀🥰😍🤗❤️☺️😊
Splendid! Vă iubesc!🥰😍🤗❤️☺️😊
Superb
🎶💜🖤
Aștept cu nerăbdare videoclipul pentru Nirwana
ua-cam.com/video/O2UjoJxQKS0/v-deo.html
Nu înțeleg ce înseamnă ,, zdrobeștene-n vieți fără strop de dreptate" în condițiile în care în tot acest drum să fim fără de păcat.
Explicația totală este în piesa Nirwana - Rugăciunea unui dac de Eminescu, este exact aceeași idee, nu pot să o explic în cuvinte puține :) Aceste două piese sunt de fapt coperțile albumului.
După mintea mea proastă cred că se referă la faptul că prin toate dificultățile prin care trecem („vieți fără strop de dreptate”) este necesar să nu ne pierdem identitatea și principiile („și-n tot acest drum să fim fără de păcat”).
Edit: Pentru a extinde un pic ideea adaug a doua strofă:
„Zimbrule Alb, tu prin vifor desparte
Tot ce-i mai pur și mai sfânt între noi -
Părinți de copii, surioară de frate,
Averi în nisip și măriri în noroi.” Aici cred că subliniază mai bine ideea de dinainte, „viforul” reprezentând tumultul din viețile oamenilor, acesta trântind efectiv la pământ cu existența noastră, ducând de multe ori la înstrăinarea dintre oameni („...desparte/ Tot ce-i mai pur și mai sfânt între noi - ”). Apare de asemenea și pierderea efectivă a statutului și puterii („Averi în nisip și măriri în noroi”), moartea celor dragi („Părinți de copii, surioară de frate”), însă toate acestea nu cu scopul de a distruge, ci ca la final „și-n tot acest drum să fim fără de păcat”. Sper că am interpretat corect intenția autorului versurilor. De ar fi posibil, mi-ar plăcea să răspundă la această interpretare.
Superb...