Can Ozan: Ağlama Ben Ağlarım, benim için dönüm noktası

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 6 лют 2025
  • Ağlama Ben Ağlarım ve Sar Bu Şehri şarkılarıyla müzik piyasasına son dönemde damga vuran Can Ozan, evinin kapılarını Gazete Duvar'a açtı.
    Müzik platformlarında en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alan Can Ozan, Ağlama Ben Ağlarım şarkısının başarılı olacağını düşündüğünü söyledi, "Ama bu kadarını beklemiyordum" dedi.
    'İDOLÜM BOB DYLAN'
    Müziğinde beslendiği kaynakları anlatan Can Ozan, Bob Dylan'ın kendisinde önemli bir yer edindiğini belirtti ve insanın yaratıcılık dürtüsünü tetiklediğini söyledi:
    "Dinlediğin zaman bir yaratıcılık dürtün varsa değilsen de belki de çok gaza geliyorsun Bob Dylan dinlediğinde. Amerikan country müzik geleneğinden geliyor. O kadar güzel yazıyor ki... Büyüleyici. Bir edebiyatçı gibi. Nobel Edebiyat Ödülü aldı bir country şarkıcısı olarak."
    '20 GÜNDE DJ'LİK ÖĞRENDİM'
    Can Ozan, elektronik müzik çalışmaları üzerinde yoğunlaşacağını ve yeni bir kitleye daha hitap etmek istediğini de vurguluyor. Evinde yer alan stüdyosunda her gün çalışmalar yapan müzisyen, "20 günde DJ'liği öğrendim, bir şarkıdan başka şarkıya rahatça geçebiliyorum" diye konuştu.
    Yeni çalışmalarını da anlatan Can Ozan "Önce Selin Geçit'le bir şarkımız çıkacak. Sonra Ozan Buğra ile bir düetimiz çıkacak. Eylül-ekim aylarında yeni albüm çıkmış olur diye düşünüyorum. Büyük ve güzel bir klip çekmeyi düşünüyorum. Belki 5 şarkılık bir akustik performans videosu çekebiliriz. Bir yandan konserler devam edecek. Aralık ayından sonra elektronik müziğe ağırlık vereceğim. Ama ben biraz daha DJ'lik yapacağım yani. 2025 planım, elektronik müzikte dünyayı zorlamak."
    🛎️Kanalımıza abone olmayı unutmayın🛎️
    www.youtube.co...
    ➤UA-cam kanalımıza üye olarak bize destek olabilirsiniz: / @gazeteduvar
    ➤Bize Patreon üzerinden destek olabilirsiniz: patreon.com/duvar
    ➤Resmi Web Sitesi: www.gazeteduva...
    ➤Resmi Facebook sayfası: / gazeteduvar
    ➤Resmi Twitter Hesabı: / gazeteduvar
    ➤Resmi Instagram Hesabı: / gazeteduvar.com.tr
    #CanOzan #ağlamabenağlarım #röportaj #GazeteDuvar

КОМЕНТАРІ • 4

  • @hazalsurfingonthenet
    @hazalsurfingonthenet Місяць тому +1

    Şu stüdyoda bir ürünün uçtan uca üretim sürecine şahit olsam hayatta deneyimlemek istediğim şeyler listesinden kallavi bir bir maddenin üstü çizilmiş olur, 2017’den beri en çok dinlediğim erkek sanatçı

  • @lolipoplolollipop6138
    @lolipoplolollipop6138 22 дні тому

    Çok güzel ilginc bir interview olmuş. Sorular ve cevaplar çok güzel ve akici ❤

  • @Geceye-birsarki
    @Geceye-birsarki 6 днів тому

    Müzik üretimi ve işleyişi hakkında çok güzel bir röportaj olmuş gerçekten müziğin üretim kısmını çok merak ediyorum 😊

  • @MrGabu
    @MrGabu 2 місяці тому +1

    Sondaki performansı alt yapısı şahane bence 😊Elektronik müzik yolculuğunda da başarılı olacaksın inanıyorum😇