مستند زندگی در چین + 10 شهر دیدنی چین

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 8 гру 2021
  • برای اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید
    eurolife.ir
    __________________
    چین :
    پر جمعیت ترین کشور جهان. چین به عنوان پهناورترین کشور تو آسیای شرقی، به کشور چشم بادومی ها معروفه که البته خودشون این لقب رو نژادپرستانه میدونن. کشور غذاهای متنوع و شاید از نظر خیلی ها عجیب و غریب و حتی ترسناک ! کشور چین جزو تمدن های اولیه قرار داره ، زمانی که تمدن هایی مثل مصر و بابل به علت نزدیک بودن به آب های شیرین و خاک حاصلخیز تو بهترین مناطق جهان تشکیل شدن ، کشور چین به علت موقعیت مطلوب و وسیع به وجود اومد. این کشور از زمان های دور تاکنون به عنوان یکی از مهم ترین ابعاد اقتصاد جهانی و بین المللی شناخته می شه به حدی که جمله ی معروف چین دنیا رو گرفته رو بار ها شنیدیم. حکومت و اقتصاد این کشور سوسیالیستیه و امروزه به عنوان یکی از قدرت های کمونیستی تاریخ شناخته میشه. از شناخته شده ترین شخصیت های این کشور باستانی میشه به مائو پایه گذار جمهوری خلق چین ، کنفسیوس فیلسوف معروف ، بروسلی فوق العاده معروف و جکی چان که بنیانگذار سبک جدیدی از فیلم های اکشن کمدیه اشاره کرد.
    شماره 10 : نانجینگ
    نانجنیگ یکی از شهر های با اهمیت چین از نظر تاریخ و فرهنگه. این شهر تو دوره های مختلف تاریخی ، پایتخت چین بوده و به عنوان یکی از چهار پایتخت باستانی چین شناخته میشه. تو بخش شرقی چین ، این شهر پایین تر از شانگهای تو رتبه ی دوم تجاری قرار داره. نانجینگ قدمتی 6 هزار ساله داره و جزو اولین شهر های مسکونی چین باستان بوده . از حادثه های مهمی که تو این شهر افتاده میشه به انقلاب چین که از این شهر شد و همچنین تصرفش به وسیله ی ژاپنی ها تو سال 1937 اشاره کرد. خیابان جیمینگسی ، عبادتگاه جیمینگ و کاخ ریاست جمهوری از دیدنی های این شهر قدیمین.
    شماره ی 9 : شی آن
    با وجود تعداد زیادی مکان تاریخی تو شهر شیان کار بسیار سختیه که بتونیم تمامی اون ها رو بشناسیم. شیان دیوارهای باستانی ای داشته که از این شهر محافظت می کردن. این دیوارها تا سلسله مینگ برای محافظت از این شهر مورد استفاده قرار می گرفته. در واقع میشه گفت که هفتاد و سه امپراتور که بیش از هزار سال حکمرانی کردن ، طی ۱۳ سلسله شهر شیان رو به عنوان پایتخت خودشون انتخاب کرده بودن. این شهر امروزه بسیار تحت تاثیر مدرنیته واقع شده. خیلی ها جنگجویان سفالی چین رو به عنوان «هشتمین عجایب جهان» اسم میبرن ، این مجموعه در واقع محل تدفین اولین پادشاه امپراطوری چین، چین شی هوآنه. هدف از ساخت این ارتش هم محافظت از خودش تو زمان بعد از مرگ بوده. چین شی هوان تو سال ۲۴۶ قبل از میلاد مسیح دستور ساخت این مجسمه ها رو صادر کرده بود. دیوار باستانی شهر شی آن ، برج ناقوس و موزه ی تاریخ شاآنشی رو از این شهر به یاد داشته باشید.
    شماره ی 8 : گوانژو
    گوانگژو یکی از بهترین شهرای چین با سابقه ای تاریخه. با توجه به موقعیت قرارگیری این شهر تو مسیر جاده ابریشم، گوانگژو سابقه ای تاریخی تو زمینه تجارت داره. گوانژو سومین شهر بزرگ چینه و سبک های متنوعی از معماری در اون وجود داره. لا به لای مجموعه ای از ساختمونای بتنی هنوز هم میشه عبادتگاه های باستانی رو تو این شهر دید. علاوه بر این می تونید با قایق بر روی رودخانه حرکت کرده و منظره آسمون خراش ها رو در شب مشاهده کنید. این شهر در زمینه تجارت بین الملل و مراکز خرید بسیار پیشروعه و همچنین تو آشپزی و فرهنگ کانتونی تاریخ پرباری داره ، و به طور کلی پر از دست سازه های انسانیه که همین ها خودش دلیلی شدن تا سالانه گردشگرای زیادی گوانجو رو برای سفرشون به چین انتخاب کنن. برج کانتون ، کلیسای جامع قلب مقدس ، تالار موسیقی زینگ های ، موزه ی هنر عامه گوانگ دانگ و باغ گیاه شناسی از مکانای پر بازدید گوانژو هستند.
    شماره ی 7 : پکن
    پایتخت چین و یکی از پر جمعیت ترین شهرای دنیا. اولین توقف تو این شهر میدون "تیا نان منه " که اطرافش رو ساختمونای بلند مثل شهر ممنوعه فراگرفته. پکن با بیش از صد ها موزه و تعداد زیادی از کاخ ها و مکانای باستان شناسی پیشنهادات متنوعی رو برای گردشگرا ایجاد می کنه. تو خیابونای پکن انواع غذاهای مختلف شناخته میشه. پکن تو سال 2008 ، میزبان یکی از خاطره انگیز ترین المپیکای تاریخ بود. دیوار بزرگ چین یکی از عجایب هفتگانه ی جهانه تو این شهر قرار داره که برای حفاظت چین از حملات نظامی ساخته شد ، البته مغول ها تونستن از اون عبور کنن . این دیوار میراث 2 هزار ساله ایه که تو طول تاریخ بخش هایی از اون تغییر و یا بهش اضافه شده. همچنین شهر ممنوعه ، معبد آسمان و میدان تیانانمن که بزرگ ترین میدون جهانه و پر از یادگاریای تاریخی امپراتوری چینه هم از دیدنی های پکن حساب میشن.
    شماره ی 6 : تیانجین
    سومین شهر پر جمعیت چین ، بندری بزرگ و قطب صنعتی خلیج بوهای. تیانجین اسمش رو از امپراطوری گرفته که از رودخانه ای در اونجا عبور کرده. با توجه به موقعیت کلیدی شهر رودخونه ها متصل میشه، شهر از لحاظ تاریخی قدمت قابل توجهی داره. تیانجین همچنین پنجمین بندر بزرگ کانتینری چینه که سالانه حدود ده میلیون کانتینر جا‌به‌جا می‌کنه و دروازه‌ی حمل و نقل به پکنه . سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی تو بخش تولید، تیانجین رو تبدیل به یکی از شهرای بزرگ چین کرده. برج رادیو و تلویزیون ، دیوار بزرگ هوآنگ یاگوآن و معبد دُلی از شناخته شده ترین مولفه های شهری تیانجین برای خارجیاست.
    برای آشنایی با بقیه شهرها ویدئو را تا انتها تماشا کنید و یا به مقاله زیر مراجعه فرمایید.
    eurolife.ir/%D8%B2%D9%86%D8%A...

КОМЕНТАРІ • 11

  • @aryamohseni672
    @aryamohseni672 10 місяців тому +1

    مدرنترین خفن ترین خوشگلترین کشور دنیا فقط چچچیییننن🤩🤩🤩😍😍😍😍🙂❤️❤️❤️❤️❤️ از همه لحاظ

  • @moussafahimi6669
    @moussafahimi6669 Рік тому

    میشه لطفا یه ویدیو در باره ای زندگی در استرالیا درست کنید مرسی.

  • @marziehtohidsstschafie9714
    @marziehtohidsstschafie9714 Рік тому

    مرسی مطالب سروش فردا در مورد چین عالی است . اگر امکان دارد بیشتر به زندگی مردم و امکانات دولت برای مردم نظرات مردم در مورد حکومت ، وضعیت سیاسی آنجا بیشتر گزارش تهیه کنید رشد اقتصادی آن علل رشد یا عدم رشد را هم بگویید👍👍🌹

  • @user-zf2dv9uj6e
    @user-zf2dv9uj6e 13 днів тому

    اینکه گفتی مغول ها از دیوار چین عبور کردن غلطه درست نیست
    هون ها بودن که تونستن رد بشن
    امپراطوری بزرگ تورک های هون باید میگفتی

  • @arminehartooni9858
    @arminehartooni9858 10 місяців тому

    🎉🎉🎉🎉

  • @Hazara564
    @Hazara564 Рік тому

    من چین را برای زندگی و کار انتخاب کردم و بهترین برای تجارت است به عنوان یک افغانستانی از تجربه که من در تجارت دارم در اینده نزدیگ چین اقتصاد برتر دنیا خواهد شده بعد امریکا و دو سه کشور دیگه تشکر از ویدیوتان

  • @amirhassanahari3935
    @amirhassanahari3935 4 місяці тому

    حکمت برای چین ؛شما در خصوص یک هواپیمای خصوصی برای من بی اندیشید، این هواپیما را شما به اتریش تقدیم می کنید ،بدون هزینه ،هزینه بر عهده چین است .
    دمتون گرم
    بیست و هفتم ژانویه دوهزار بیست و چهار شنبه سبت
    حمد و جلال و حکمت سپاس حرمت قوت قدرت از آن حکمت من است

  • @soheilnazari
    @soheilnazari 9 місяців тому

    اقتصاد چین سوسیالیستی بود اکنون سرمایه‌داری، نامش مهم نیست در عمل سرمایه‌داریه

    • @alfa4090
      @alfa4090 9 місяців тому

      اینا کجان ماکجاییم مُخ آدم میگوزه بااین همه عظمت و زیبایی

    • @bbqzxk
      @bbqzxk 2 місяці тому

      并不是。资本主义市场经济是中国发展的一个手段,现在的政府正在重新走向社会主义(毕竟社会主义和共产主义是共产党执政合法性的来源)。比如中国政府加大保障房建设,目的是为了在未来给中国人分配住房。