1.) Aker Kartal/Dil Bilgisi Öznur Saat Yıldırım/İlker Hayat(Sözel Mantık) 2.)Matematik=Doktrin yayınları 3.)Tarih=Selami Yalçın 4.)Coğrafya=Önay Çepe/Engin Eraydın/Bayram Meral 5.)Vatandaşlık=Emrah Vahap Özkaraca ●Temeliniz olmasa dahi disiplinli bir çalışma sizi başarıya götürür... :)) ■Hocam verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkürler :))
Selami hoca liseden tarih öğretmenimdi onun sayesinde üniversite sınavında hem tyt hem aytde fulledim şimdi kpssye hazırlanıyorum gecen sene 25/1 yaptım. Gerçekten harika bir öğretmen dinleyebilirsiniz.
@@baharates9566 Hocam ben bütün sınavlara onun ile çalışıyorum ama eğer alternatif arıyorsanız mehmet celal hocada dinleyebilirsiniz. Ben selami hocanın yeterli olacağını düşünüyorum.
@@muhammedfurkancrak5504 hocam mehmet celal hoca bana hitap etmedi eğer ki selami hocam yeterliyse sadece selami hocadan ilerleyecem😊teşekkür ederim hocam 🙏
Merhabalar. Selami hocanın videolarına baktım da diğer hocalara göre süreleri kısa geldi acaba çok mu özet anlatıyor. Benim temelim zayıf tarihte de dediğiniz gibi yeterli gelir mi?
Türkiye 5.si benim gözümde zaten 1.dir tavsiyeler çok iyi arkadaşlar diğer kanallar yerine Furkan kardeşimizi dinlemeniz sizin yararınıza olacaktır. Kendisinin yaptığı puan her kula nasip olacak bir şey değil bu puanın arkasında ciddi bir emek var.
Tavsiye ettiğiniz kitapların bir kısmını aldım.Kitapların içeriklerini incelediğimde İçeriklerinin çok kaliteli olduğunu gördüm. Çok güzel bir şekilde sıralamışsınız.Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Rica ederim. Ben çoğu tecrübemi deneme yanılmayla edindim. Ama siz benim kaynak ve hoca tavsiyelerimi dinleyerek daha efektif çalışabilirsiniz. Umarım kitapları motive bir şekilde bitirirsiniz.
@@FurkanPOLATKPSS Hoca tavsiyeleri,kaynak önerileri,kitapların çözüm sırası hepsi çok özenle hazırlanılmış videolar...Kpss sürecimi planlayıp ,yönetebilmem konusunda ufuk açıcı bilgiler verdiğinizi düşünüyorum.Sayenizde zamandan tasarruf etmiş oldum.İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkürler.
@@bahattinaslan4487 Türkçe ve matematikte konu anlatımı konusunda düşüncelerimi son 2 videomda söyledim. Tarihte 2022 Ösym ne sorar konu anlatımını veya tarihin pusulasını alabilirsiniz. Coğrafyada coğrafya kampı, engin eraydının haritalarla coğrafya kitabı veya mehmet eğitin haritalarla coğrafya kitabını konu anlatımı olarak videolarla kullanabilirsiniz. Vatandaşlıkta vatandaşlığın pusulasını öneriyorum.
Kısa olup böylesine gazlayan ve insana çalışma isteği veren başka kpss içeriği bulamadım bu platformda ayrıca çok kaliteli bir video olmuş söylediğin tüm kanallara bakıcam valla sağol
2020 Kpss'den 91,66 puan aldım. Ben de sizin söylediklerinizden Selami Hoca, Emrah Hoca, Aker Hoca'nın videolarını izledim ve gerçekten doğru söylüyorsunuz. Bana soran arkadaşlarıma ben de öneriyorum. Ücretsiz her sene o kadar güzel viedoler hazırlıyorlar ki. Burdan onlara çok teşekkür ederim. Bu arada coğrafyadan Mehmet Yiğit Hocayı takip ediyordum.❤️❤️
@@tubaf1615 Hayır, kendi bölümümden hiç alım olmadı düz memurluk için de ben tercih yapmadım. Ama mecbur bir sonraki merkezi alım ya da kurum alımında tercih yapacam.
Hocam Ramazan hocanın videosuyla başlamıştım ama sizin önerileriniz benim için altın değerinde o yüzden selami Yalçın hocanın videosuna baktım ve çok beğendim ve videoları daha kısa, ayrıca Emrah hocayı tavsiye etmekle çok haklısınız 2022 için çok donanımlı gördüm Esra hoca da tekrarlar için iyi olabilir. Ayrıca öabt olduğu için bu video sayesinde daha sistemli çalışmam gerektiğini anladım önerileriniz devam etsin lütfen 🙏
Ramazan hoca da temel atmak veya tekrar için kullanılabilir. Selami hoca ösym sorularını hazırlayanlar kadar tecrübeli eminim güzel netlere ulaştırır. Emrah hoca'da hızlı verim aldırır. Bu doğru tercihlerle rakiplerinizden bir adım öndesiniz. Bu hocaları keşfedenlerin çoğu zaten istikrarı sağlayamadığından son videoyu bile göremiyor. Siz bitirerek ek olarak soru çözümlerini 10 videoluk genel tekrarını izleyerek onların da önüne geçersiniz. Önerilerimin devamı gelecek.
Arkadaşımız güzel kaynaklara değinmiş ama size tavsiyem matematikte sadece kpss kitaplarında hazırlanmayın çünkü sınavla öyle çok bi alakası yok. Özellikle problemler tamamen bir kandırmacadan ibaret. Matematiktan iyi bir net çıkarmak istiyorsanız tavsiyem tyt eski ve yeni tavsiye edilen kaynaklardan mutlaka çözün. Sınav derecesine daha yakın sorular var onlarda
Rica ederim. 2020'de youtube'da daha fazla videosu vardı. Telif dolayısıyla kaldırmış sanırım. Şimdi sorubankası.net'te dersleri makul bir fiyata satılıyor. Gerçekten harika bir hoca.
Hocam sizin kaynak önerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Çok kaynak alıp kafamı karıştırmak istemiyorum. Önemli olanlari yeterince alıp, inşallah sınavı iyi bir sonuçla atlatırım.
Bu hafta Türkçe kaynak tavsiye videomu yükleyeceğim. Her gün kıymetli önceki önerilerim geçerliliğini koruyor zaman kaybetmeyin. İnşaAllah sınavı iyi bir sonuçla atlatırsınız.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim bu kadar kaliteli içerik çoğu kanal da görmüyoruz 🌟 Bir de Kpss soru bankası kaynakları almakta çok zorluk çekiyorum maddi durumum hiç yok, gelirim yok. Eliniz de fazla kaynak varsa rica etsem gönderebilir misiniz? Gerçekten ihtiyacım olmasa yazmazdım 💚
Rica ederim. Sınav kitaplarımın hepsini çözdüm. Bu yüzden geri dönüşüme gönderdim. Size kaynak bulabileceğiniz bir telegram grubu linki atayım. Buradaki birçok kaynağı telefondan çözebilirsiniz. t.me/joinchat/SaT_iMLfd4VEQeqk
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam acaba ders çalışma programı oluşturma hakkında bir bir video çekecek misiniz ya da bu konuda bir öneriniz var mı
Bu oynatma listesinde hazırlanan kişiyi baz alarak örnek programlar hazırladım. Siz de kendinize özel 2 aylık periyotlarla değişen her gün yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3doBdYGdzKBQr0W4uuLXtzrD.html
Tarih için konuşuyorum Selami Yalçın çok hızlı konu işliyor ilk başlayanlar için tavsiye etmem ancak 1 yada 2. Tekrarınızsa kesinlikle tekrar amaçlı bakın.
Matematik ve tarihte farklı kaynakları denemiştim ama diğerleri sizinkilerle aynı teşekkürler tavsiye için matematik doktrini mutlaka alacağım :) Bu arada ses tonunuz çok iyi seslendirme yapmayı denediniz mi :)
Her kaynak bir şeyler katar benim amacım tecrübemle hızlı verim almanızı sağlamak. Tavsiyelerime önem verdiğiniz için ben teşekkür ederim. Matematik doktrinini ben geç keşfettiğimden tekrar amaçlı çözdüm. Hatasız 1000'den fazla ösym tarzı sorusunun bulunması güzel. Videolarımda metin okumuyor belli bir planda doğaçlama bir anlatım yapıyorum. Sesimi nygma ve ruhi çenete benzetenler oluyor. Hobi olarak kanalım için seslendirme yapmış oluyorum ve her geçen gün de geliştiriyorum :)
@@FurkanPOLATKPSS Çok teşekkür ederim , bu tavsiyelere çok ihtiyacım olacak bu sene :) Evet bende diyecektim nygma'nın ses tonuna çok benzettim diye siz söylediniz :) Kendinizi geliştiriyor olmanız çok güzel videolarınız için bol izlemeler diliyorum :)
Hocam teşekkür ederim kendi adıma paylaşımlarınız için. Ben bunlara ek olarak bir şey de söylemek istiyorum: Sizin sesiniz seslendirme yapmaya çok uygun sanki. Acaba hiç seslendirme yaptınız mı veya bu açıdan kendinize baktınız mı? Eğer bakmadıysanız bir düşünün derim.
Keşfedenler olsa bile yine kendi bildiğini okuyup tecrübelerimden faydalanmayacak da birçok insan olacaktır. Umarım videolarımdan yüksek verim alanlardan olursunuz.
Iyi günler furkan bey öncelikle böyle bilgilendirici videolar çektiğiniz için teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru var. Ben tarihte 27 de 27 yaptım 2020 de coğrafya 2 soru felan hatalıydı o da sizde hatırlarsınız Türkiye de hangi kıyı şekli yoktur diye. Turkcemde çok iyi sozel mantık genelde yanlışım çıkmıyor ama sınavda 0 matematik gidiyorum bakmıyorum bile temelim çok kötü. Sıfırdan başlasam ne kadar sürede 10 15 net bulabilirim. Birde matematik sıkıntısı 0 noktasında olan birine hangi hocayı önerirsiniz.
İyi günler. Rica ederim. Ben 2020 lisans sınavına girdim. 2020 ön lisans kıyı tipi sorusu bence de hatalı. Matematik dışında tüm dersleriniz mükemmel görünüyor. Matematikte sıfırdan başlayıp 25'e ulaşanlar oldu. 10-15 net için taktiksel çalışmak lazım. Problemler ve sayısal mantıktan ziyade cebir konularına iyi hazırlanmak gerek sınavın en hızlı ve risksiz çözülebilecek soruları onlar oluyor.(10-15 net için) Sonrasında problemler ve sayısal mantıkta özelleşmiş kitaplar alınabilir.(15-20 net için) En sonda da geometri dahil edilebilir. (20-25 için) Eskiden ilyas hoca orta seviyede anlatırdı. Şu anda hepsi sıfırdan bir anlatım yapıyor. Ben Mehmet Bilge Yıldızın 2022 videolarını daha uygun buluyorum. Beğenmezseniz Fatih Örs, onu da beğenmezseniz ilyas güneş dinleyebilirsiniz. Videolardan sonra mutlaka soru bankasında pratik yapmalısınız. Dikey matematik 1. kitabı başlangıç düzeyinde kullanabilirsiniz. Bu oynatma listesindeki hoca ve kaynak soru çözümü için güzel. ua-cam.com/play/PLpWCYi_PDybecOQbaBAqRXk1kwuoMcEYv.html
Selamun Aleyküm Hocam elenize emeğinize ağzınıza sağlık.Her zaman ki gibi harikasınız böyle devam.2022 KPSS Önlisans a gircem hayırlısıyla hedefim 80+ puan yapmak lisans kitaplarına mı yoksa önlisans kitaplarına mı çalışmalıyım konu anlatım ve soru bankası olarak ayrıca çalışmaya ne zaman başlamalıyım genel olarak önerileriniz nelerdir? Hocam çok teşekkür ederim şimdiden Allah'a emanet olun :)
Aleyküm Selam. Ön lisans ve lisans ayrımı yapmadan kaliteli kitaplarla çalışmalısınız. Lisans ve ön lisans konu dağılımları aynı, videoları çeken hocalar da böyle bir ayrım yapmıyor. Sadece rakipleriniz daha düşük netler yaptığından sınav daha kolay oluyor. Bazı kitapların ön lisanslara uygun olarak çıkması satış stratejisi. Bir ders için günde 1-2 video + konu anlatımından o konuyu okuma + izlediğiniz konuyla ilgili 30-40 soru yeterli olacaktır. Videolar bitince soru sayısını arttırırsınız. Konu anlatımı olarak önerilerim: Türkçede Aker Kartal videoları yeterli. Aker Kartal'ın video ders notu alınabilir. Matematikte seviyenize göre alacağınız konu anlatımı değişir. Tarihte nokta tarih veya tarihin pusulası, coğrafyada yediiklim coğrafya kampı, vatandaşlıkta vatandaşlığın pusulası konu anlatımı Emrah Vahap Özkaraca'nın videolarıyla yeterli. Siz de Allah'a emanet olun.
Teşekkürler. 2 dershaneye sadece TG denemelerine girmek için kaydoldum. GY GK için youtube'daki hocalar dershanedeki hocalardan daha uzman. Yolda zaman kaybetmeden uzun dershane derslerinde sıkılmadan verimli bir şekilde çalıştım.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için ben de böyle düşünüyordum ama çevremdekiler dershaneye gitmek istediğini söyleyince geri kalacağımı hissettim. Sizi dinleyince kararım netleşti.
Videoda anlattıklarınız ve bizlere rehber olduğunuz için çok teşekkürler :) Ben 30 yaşında atanamayan bir öğretmenim ve bu sene evde yeniden hazırlanıyorum ama kimse başarabileceğime inanmıyor.. Ama bırakmayacağım... Sorum; bende tarihin pusulasının 2022 değil de 2021 basımı var sizce Selami hoca'nın video serisine uygun olur mu ?
Rica ederim. Bilinçaltınız başaracağınızı kabullenmeli. Bunun için de kendimize inanmamız gerekiyor. İnanmak için de rakiplerinizden farklı bir çaba ortaya koymanız gerekiyor. Bu çaba ve azmi göstereceğinize eminim. Başkalarının inanmaması normal çünkü kendileri bu sınava hazırlanmamış ve başarmamış. O yüzden çevrenizde ya da sosyal medyada sınava hazırlanan verimli çalışan arkadaşlar bulun. t.me/joinchat/SaT_iMLfd4VEQeqk Önemli olan her gün disiplinli ve verimli çalışabilmek, dersin başındayken odaklanabilmek, başaracağına inanmak, stratejilerle rakiplerden farklı olmak, doğru hoca ve kaynakları kullanmak. Tarihin Pusulası 2021 ve 2022 kitapları %95 benzerdir. Bence almanıza hiç gerek yok. Selami hocanın videolarıyla takip edilebilir. Tarih için yapılması gereken her gün konu anlatımı (4-6 sf) +video+40 soru 3-4 ayda konu anlatımı video ve 2 sb bitince baştan farklı bir video serisi ya da konu anlatımı baştan alınmalı. İlk video serisi+konu anlatımı+2sb ile %30 öğrenilir. 2. video serisi veya konu anlatımı + 3 sb ile %60, genel tekrarlar soru bankaları branş denemeleriyle %80'e çıkar. İlk başlarda %80 beklememek gerekir. 27 soru bu %80'lik kısımdan gelince 27'de 27 yapmış oluyorsunuz.
@@FurkanPOLATKPSS Dediklerinize baştan sona katılıyorum; inanmak ve çalışmak... Önerdiğiniz kanala bakacağım, tarih için de söylediğiniz stratejiyi uygulayacağım :) Dusunceleriniz ve motive veren sözleriniz için de çok tesekkür ederim. Sizin de hayatın her alanında tıpkı bu sınav gibi başarınızın devam etmesi dileğimle, tekrar sağ olun..
@@FurkanPOLATKPSS Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama verdiğiniz telegram adresinin süresi dolmuş, bunun gibi başka önerdiğiniz grup var mı, yardımcı olursanız sevinirim.
Doktrin Yayınları Matematik kitabı alabilmek için link bırakabilir misiniz? Bulamadım tam olarak belirttiğiniz kitabı. Bu güzel bilgiler içinde ayrıca Teşekkürler. Rabbim daim kılsın başarınızı.
www.kitapsec.com/mobil/2022-kpss-matematik-doktrini-tamami-cozumlu-soru-bankasi-doktrin-yayinlari_urn560322.html bu herkese önerebileceğim soru bankası sadece 1 kitap önermedim sıfırdan sonsuza matematik, sıfırdan sonsuza geometri, sıfırdan sonsuza problemler, matematik öğreniyorum ve problem öğreniyorum kitapları seviyenize uygun ise alınabilir.
Merhaba öncelikle tecrübelerinizi bizimle paylastiginiz için teşekkür ederim çok faydalı olmuş acaba ÖABT ve eğitim bilimleri içinde hoca ve kaynak tavsiyelerinde bulunabilir misiniz çocuk gelisimi bölümü
Tebrikler, günlük kaç saat çalışıyorsunuz acaba bunu çok merak ettim. Çünkü uzun bir süreç ve ruh halinde dalgalanmalar olabiliyor. Baştan itibaren grafik şeklinde düşünürsek artarak mi devam ettiniz, yoksa saat olarak hep aynı mıydı ? Bide günün hangi saatlerinde çalışıyordunuz, yanlışlarınız çıkınca kendinizi nasıl motive ediyordunuz ? Yani motivasyonda çalışma saatlerinde bi düşüş oluyor muydu ? Cevaplarsanız çok sevinirim
Teşekkürler. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim. Son sene rakiplerimden öndeydim çalışmaktan zevk alıyordum çünkü başaracağımdan emindim. Çalışmamda düşüş olmaması için çeşitli taktikler uyguladım. Beni özel olarak motive eden durumlar oluşturdum. Mesela bu videodaki FLIP uygulamasını kullanabilirsiniz. ua-cam.com/video/BWwp9IJoQEE/v-deo.html
@@FurkanPOLATKPSS bende o uygulamayı kullanmaya başladım. Çok teşekkür ederim, çok detaylı anlamışsınız..Yüreğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum 😇 bende şuan 70-75 yapıyorum puan olarak 87- 92 puana çıkmam lazım inşallah yapabilirim 😏
Merhaba Furkan bey ben ilahiyat öğrencisiyim ve din kültürü öğretmeni olmak istiyorum :) birinci sınıfa yeni geçtim hazırlık bitti. Şimdiden bn kpssye çalışmak istiyorum sözel kısımları bir yılda çalışınca çok iyi yaparım lakin matematik yok bnde ne yapayım sizce nasıl yol izleyeyim ve üniversitete ne yapayım teşşekür ederim çok naif bir insansınız masallah😊
Merhaba sağ olun o sizin naif bakışınız. Son sene matematiği halletmek zor olur. Çünkü matematik emek isteyen çok soru tipi görülmesi gereken bir ders. Temel kazanıldıktan sonra sadece soru çözümüyle diri tutulabilen bir ders. Şimdiden başlayarak sadece matematik çalışırsanız son seneye gelmeden önce halleder sözel derslere de daha rahat çalışırsınız. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene günde 6-10 saat çalışarak 99'a yükseltebildim. Sizin gy gk dışında dersleriniz de olduğundan ona göre uzun vadeli bir plan yapın. Hedef netleriniz ve puanınızı şimdiden belirleyin.
Hocam merhaba. Elimde test kitabı olarak 2016 basımlı kaynaklar var. Konuları youtubeden videolardan takip edeceğim. Sizce elimdeki kaynakları değiştirmeli miyim, onlardan fayda sağlayamaz mıyım çok mu eski kalırlar. Bilemiyorum bazen içimde büyük bir inanç var ama bazen de bütün ümidimi yitiriyorum. Önlisanstan gireceğim, evliyim çocuğum yokken başaramadım. Şimdi 2 çocuğum var biri nisanda 2 yaşına girecek diğeri 2 aylık. Uyku saatleri birbirini tutmuyo tutsa da gün içinde çok bitkin düşüyorum. Gece 12de uyuyorlar ancak o zamana kadar benim de uykum geliyor kahve içsem bu sefer sütten bebişe geçiyor hiç uyumuyor . Epey tempoluyuz ve sorumluluğum çok fazla ama bahanelerin arkasına da sığınmak istemiyorum. Belki de bu benim son şansım. Artık eşim de inancını kaybetti bana etrafımda inanan herkes bir bir kaybetti inancını, ben de üzülüyorum. 3 üniversite okuyup işsiz olmaktan etrafımda duyduklarımdan. Çocuklarıma daha iyi bir gelecek verebilmek için ve kendi hayallerim için bu sınavı kazanmak istiyorum ama gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Bana tavsiyeleriniz neler olurdu . Epey uzun oldu hakkınızı helâl edin inşallah okursunuz. Benim durumumda olan arkadaşlarda yorumuma yorum yapabilir . Herkese başarılar diliyorum
Merhaba. Türkçe, matematik ve tarih için 2016 baskısı sorun olmaz. Coğrafya ve Vatandaşlıkta 2016 baskısı çok eski kalır. 2017 Anayasa değişikliği derste çok büyük değişimler yaptı. 2020 2021 baskıları çözülebilir. Bilinçaltımız kazanacağını kabullenmeli. Bunun için de kendimize inanmamız gerekiyor. İnanmak için de rakiplerimizden farklı bir çaba ortaya koymamız gerekiyor. Bu çaba ve azmi göstereceğinize eminim. Başkalarının inanmaması normal çünkü kendileri bu sınava hazırlanmamış ve başarmamış. O yüzden çevrenizde ya da sosyal medyada sınava hazırlanan verimli çalışan arkadaşlar bulun. Önemli olan her gün disiplinli ve verimli çalışabilmek, dersin başındayken odaklanabilmek, başaracağına inanmak, stratejilerle rakiplerden farklı olmak, doğru hoca ve kaynakları kullanmak. Önerdiğim hoca ve kaynaklarla verimli çalışırsanız üniversite mezunu sadece kpss çalışan kişileri geçebilirsiniz. Zaten çoğu insan sizin gibi üniversitede, işte veya bebeği var. Umarım hedefleriniz için elinizden geleni yaparsınız.
Hocam anlatımınız net ve güzel teşekkür ederim bi sorum olacaktı 2 senedir bu kpss hazırlanıyorum iki girdiğim sınavlardada 74 aldım matematik hiç yapamadım 2022 için hazırlanıyorum düz memurluk için lisans sınavı yüksek almam gerekiyor ama matematik ve Türkçe de zorlanıyorum yapamıyorum temelim olduğu halde 18 19 net yapmam lazım matematikten ne yapmalıyım
Cebir konularına iyi hazırlanmak gerek sınavın en hızlı ve risksiz çözülebilecek soruları onlar oluyor.(10-15 net için) Sonrasında problemler ve sayısal mantıkta özelleşmiş kitaplar alınabilir.(15-20 net için) En sonda da geometri dahil edilebilir. (20-25 için) Eskiden ilyas hoca orta seviyede anlatırdı. Şu anda hepsi sıfırdan bir anlatım yapıyor. Ben Mehmet Bilge Yıldızın 2022 videolarını daha uygun buluyorum. Beğenmezseniz Fatih Örs, onu da beğenmezseniz ilyas güneş dinleyebilirsiniz. Videolardan sonra mutlaka soru bankasında pratik yapmalısınız.
Sınava uzun süreli hazırlandığımdan ilk yıllardaki zorlukları yaşamadım. Derslerdeki netlerim arttıkça sınavı sevdim. Eksik olduğum noktaların üstüne gidip başaracağımdan emindim. Bugün içimden gelmiyor deyip çalışmasaydım sınavdan sonra bir daha hazırlanmam gerekir kendimi zora sokmuş olurdum. Çalıştığınız her günün sınavda 1 nete karşılık geldiğini unutmayın. Kendinizi motive edin. Disiplinli çalışan arkadaşlar edinin. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim. Kendime ayırdığım vakitler mola vakitleri ve 24'ten sonraki uyuyana kadar olan zamandı. Önce çalıştım sonra kendime vakit ayırdım. Günü iyi bir şekilde değerlendirmek size kalmış.
Merhaba. Ben sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. Sınava şimdiden hazırlanmak istiyorum ama bu sene çalışmaya başlasam unuturum diye düşünüyorum. Seneye başlasam da yetişir mi korkusu var? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu yıl sınava hazirlanacagim cok faydalı olmus.Acaba kaynak tavsiyesi alabilir miyim? Tarih coğrafya türkçe ve vatandaşlık özellikle matematik doktrin yayınları demistiniz pegem nasıl acaba
Matematik adına pegemi kolay buluyorum. Bir yayınevinin kötü kitabı da olabilir iyi kitabı da olabilir. Kaliteli yazarların kitaplarını tercih etmenizi öneririm. ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3dqZ8PR7UteNg6BLOGZWX2AF.html buradaki kitap tavsiyelerime bakabilirsiniz.
Hocam ALLAH razı olsun çok güzel bilgiler veriyorsunuz .Benim size sorum ,ilk kez kpss ye giricem 4.sınıfim acaba sınava önlisans kpssden mi girmeliyim lisans kpssden mi kararsız kaldım.. önlisansa daha kolay deniliyor ..
Allah sizden de razı olsun. Bu sene 4. sınıfı da hiç alttan dersiniz kalmadan bitirir ve mezun olursanız ön lisansa giremezsiniz. Ön lisans kpss'ye 2 yıllık bir bölümü bitirmiş olanlar girebilir. Ön lisansı kolay yapan rakiplerin düşük netler yapması sınavın bilgi zorluğu bence lisansla aynı hatta gk'de ön lisansta daha zor soruların çıkabildiğini hocalar da söylüyor. Ön lisans mezunuyken ve lisans mezunuyken almanız gereken en düşük puana bağlı seçim yapın. Ön lisansta 85 almak lisansta 85 almaktan tabiki daha kolay. Ama mesela ön lisansta 90 almak lisansta 83 almaktan daha zor.
Ben tarihte 2020 de ramazan hocayı izledim not alarak şimdi yeniden mi dinlesem yoksa başka hocaya mı geçeyim aydın hoca ve Mehmet celal hoca mı izlesem
Videonuz için teşekkür eder dereceniz için de sizi tebrik ederim. Benim sormak istediğim şey şu 1 günde kaç farklı derse bakıyordunuz konu bitirip test mi çözüyordunuz hemen biraz ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirm
Teşekkürler. Her gün 5 derse de çalışıyordum. Son senemde 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-20 Tarih, 20-22 coğrafya, 22-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum(Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu sayede dersleri her gün gördüğümden bilgiler daha taze ve bağlantılı kalıyordu. Hem de sıkıcı değil. Her ders için 1-2 videoyu hızlandırıp izledikten sonra soru çözümü yapıyordum. Günde 200-300 soru yapıyordu. Videolarla soru bankaları 2-4 ayda bitince baştan yeni video ve soru bankalarıyla başlıyordum. Sınava yakın da genel tekrar videolarıyla soru bankaları bitirdim. Ayrıca konu anlatımı ve hazır notlarla okuyarak genel tekrarlar yapıyordum. Yazarak zaman kaybetmedim.
@@FurkanPOLATKPSS hocam sizi tebrik ederim gerçekten de herkesin hayal ettiği bir puan. Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah. Hocam temelim yok neredeyse ama yinede çalışmak için elimden geleni yapıyorum videolar izliyorum soru çözümüne geçince yine yetersiz olduğunu görüyorum ne önerirsiniz.
Lisans ve ön lisans konu dağılımları aynı, videoları çeken hocalar da böyle bir ayrım yapmıyor. Sadece rakipleriniz daha düşük netler yaptığından sınav daha kolay oluyor. Bazı kitapların ön lisanslara uygun olarak çıkması satış stratejisi. Videoda söylediklerim ön lisanslar için uygundur. Çektiğim videolardaki tüm stratejiler gy gk'e giren herkesin hızlı verim almasını sağlar.
@@FurkanPOLATKPSS abi bi sey sorucam litfen cevap veriri nisin.. kpss ortaogretim icin lise derslerine calismak yeterli olur mu.. cok tesekkur ederim simdiden..
Lisede 4 yıl boyunca görülen Türkçe, matematik, tarih ve coğrafya derslerinden sorular gelecektir. Kpss'de çıkmayacak konularda liselerde anlatılıyor. Vatandaşlık ise hiç anlatılmıyor. Bu yüzden kpss özelinde videolar izleyerek çalışmanızı öneririm.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bir sorum olucaktı bir kaç kaynak var kpss 2022 haritalarla tarih ve haritalarla coğrafya kitabları var kaynaklarla ilgili bilgi alabilir miyim
Abi merhabalar bi konu hakkında aklıma takılan bişey vardı şimdi diyelim coğrafya dersine çalışacağım video ders notlarını alıp ordan takip ettikten sonra soru çözümü yapmamız yeterli olur yoksa kendimiz not alsak daha mı verimli olur sen nasıl yaptın konuları hep yazdın mı bu konu hakkında bilgilendirirsen çok mutlu olurum bu sorduğum soru diğer dersler içinde geçerli inşallah sorumu görürsün abi
Ben sadece dil bilgisinde not tuttum. Coğrafyada coğrafya kampı kitabıma küçük notlar aldım. Zaman kaybetmeden 2-3 ayda videoları izleyip soru bankaları bitirdim. Sonra başa döndüm. Bildiğim bilgiler pekişti kaçırdığım bilgileri öğrendim. Sonra genel tekrar videolarıyla soru bankalarını götürdüm. Unutmamak için bilgi karşınıza farklı zamanlarda gelmeli ve uygulamalı olarak sorularda o bilgiyi kullanmalısınız. Yani hazır notlar ve konu anlatımları varken not alarak zaman kaybetmedim.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim abi🌸☺️🌿iyi ki varsın başa döndüm derken izleyip bitirdiğiniz videoları tekrardan baştan sona izlediniz değilmi aynı hocadan
@@gulaygunduz7945 En iyisini bulmak için farklı hocalardan video serileri de izledim aynı hocadan farklı video serisini izlediğim de oldu. Aynı videoları bir daha izlemedim çünkü hem sıkıcı olur hem de başka video serisinden çıkabilecek yeni bir bilgi öğrenilebilir. Örneğin Selami hocanın iki farklı video serisi izlenebilir. Ya da Önay Çepe izledikten sonra Engin Eraydın'ın genel tekrarı izlenebilir.
Merhaba size sormam gereken şeyler var ben AVM'de çalışıyorum sabah 12 akşam 10 da çıkıyorum işten kpss ye ağırlık veriyorum gece 5 saat çalışıyorum sizce nasıl yapmam gerekiyor ? Bu arada tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkür ederim. Çalışma saatlerinizi sabah erken kalkarak arttırabilirsiniz. Ders ders yapılacaklar farklı bunları videolarımda anlattım. Önerdiğim hoca ve kaynakları alın. Videolarda anlattığım taktikleri kullanın. İşte çalışırken de kpss çalışın. Cebinizde yapamadığınız soruları taşıyıp ara ara okuyabilirsiniz. Telefon uygulamalarıyla soru çözebilirsiniz. Hedeflediğiniz puana ulaşmak için rakiplerinizden farklı bir çaba ortaya koymanız şart.
Öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler 🙏🏻 İng öğretmenliği 2.sınıfım, derslerin yoğun olmadığı dönemlerde kpssye başlamayı düşünüyorum sizce çok mu erken yoksa geniş zamanım varken bu şekilde temel oluşturup yavaşça ilerlemek benim için yararlı olur mu? Başka tavsiyeleriniz de varsa dinlemekten memnun olurum 😊
Merhaba. Türkçe dil bilgisinde aker kartal, paragrafta hale karataş, sözel mantıkta aker kartala ek olarak ilker hayat dinlemeniz şart. Günlük paragraf çözmeniz gerekiyor. Hale karataşın kanalındaki ösym'nin dilini öğrettiği videolar da paragraf netlerini arttırır. Matematikte Mehmet bilge yıldızın 2022 videolarıyla başlayabilirsiniz. Tarihte selami yalçın mutlaka izlenmeli ramazan yetgini de temel atmak için izleyebilirsiniz, coğrafyada önay çepe ve engin eraydın izlemelisiniz. Vatandaşlıkta emrah vahap özkaracayı izlemelisiniz. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim. Erken başlayıp sağlam temeller atmak atanamama riskinizi en aza indirir. Ayrıca başlangıçta temel atarken eksik olduğunuz derslere daha özel bir şekilde hazırlanıp daha iyi verim almanız mümkün oluyor. Şimdiden başlayıp derslere ısınmalı özgüven sahibi olmalısınız. Son sene herkes çalışır ve sınavda heyecan yapar. Ama siz uzun zamana yayınca kendinizi çok tecrübeli ve yeterli hissedersiniz.
Öneriniz doğrultusunda Dikey Matematik 1-2 yi aldım ve başladım. Orta seviye içinde hocawebde ve ilyas hocanın kitaplarını aldım. İlk olarak dikey matematiği çözüp sonra Fatih Hoca ve ilyas hocanın videolarını izleyip soru bankalarını çözmeyi planlıyorum. Sizce bu şekilde sağlam bir temel atabilir miyim? Yine matematik yapamayacağım diye korkuyorum daaa…
Sağlam temel atmanız bu kaynakları verimli bir şekilde bitirmenize bağlı. Videoları dikkatli izleyin. Önünüzdeki zamanını ne kadar verimli geçirirseniz o kadar çok netiniz artar o kadar erken kitaplar biter. Ama başaramayacağınızı düşünüp zamana yayarsanız verimsiz çalışırsanız olmaz. Başından sonuna kadar elinizden geleni yapın kendinize inanın. Kendinize psikolojik engeller koymayın.
@@FurkanPOLATKPSS geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizce bu üç kaynağı bitirmek için ideal bir süre var mı? Ben elimde bu üç kaynak ve eski kaynaklarım olduğu için her hafta iki konu şeklinde böldüm ve bu üç-dört ay gibi bir süreye tekabül ediyor geometri de dahil sizce çok mu uzun oluyor. Bunca zaman matematikten kaybettim de biraz ön yargılıyım sanırım matematiğe karşı bu sene bunu yıkmak istiyorum..
Ek olarak başka derslere de çalışılacaksa matematik adına 3 kaynak 3-4 ay ideal. Yani 3 ayda diğer derslerle birlikte 6-9 kaynak sınava kadar 30 kaynak temeli olmayan biri için iyi.
@@FurkanPOLATKPSS genel kültür genel yetenek çalışacağım sadece. Geri dönüşünüz için tekrardan çok teşekkür ederim sağ olun :) alanımda alım az olduğu için bu sene 4. girişim olacak ve bildiğim kaynaklardan vazgeçip önerdiğiniz kaynakları kullanıyorum sırasıyla umarım yararlı olur her şey için sağ olun 🙏🙏
@@damlahisarbeyli810 Rica ederim. Diğer dersler derken zaten Türkçe tarih gibi derslerden bahsettim. Bu sınavda rakiplerinizden farklı olmalısınız. Herkesin çözdüğü popüler yayınlarla herkes gibi olursunuz. Önerdiğim kaynaklar benimle birlikte birçok kişinin hızlı verim aldığı kaynaklar umarım siz de verim alırsınız.
Önlisans 2022 ye hazırlanıyorum fakat aynı zamanda özel bir kurumda 8 saat çalışmak zorundayım önümde bir sene var ve işten çıkmam mümkün değil son iki ay işi bırakıp tamamen sınava odaklanmak istiyorum. Sizce hem işte çalışıp hem de sınava hazırlanabilir miyim? Çevrem çok zor olacağını söylüyor ama bir sürü video izledim bir senede güzel sonuçlar alınabilecek bir sınav diyorlar sizce de öyle mi? Şimdi günde 2 saat çalışmayla başlasam yeterli olur mu? Ne önerirsiniz hocam. Şimdiden çok teşekkür ederim☺️
İşinizden ne kadar zaman kalırsa o kadar çalışmalısınız. Devamlı olarak çalışılan 5 saat makul. Üniversite son sınıfta dersten önce kalkar güne paragrafla başlardım. Dil bilgisiyle devam ederdim. Sonrasında derse giderken cebimde soru bankasından kesmiş olduğum bir yanlışım olurdu. Onu yürürken çıkarır okur geri koyar dönüşte de aynısını yapardım. Öğrendiğimden emin olduğum zaman da atardım. Bu şekilde yanlışlarımla artan soru havuzumdan bir yanlış eksilmiş olurdu. Dersten dönüşte yemeğimi yer Türkçeyi sabah tamamladığımdan matematik ve gk'le devam ederdim. Önerdiğim hoca ve kaynaklarla verimli çalışırsanız sadece kpss çalışan kişileri geçebilirsiniz. Zaten çoğu insan sizin gibi işte, üniversitede veya bebeği var. Umarım hedefleriniz için elinizden geleni yaparsınız.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim çok sağ olun. Dediklerinizi uygulayıp en doğru çalışma planıyla sınava hazırlanıcam😂 hedefim 90 almak eğer gerçekleştirirsem o gün burdayım😂😂
Furkan hocam merhabalar. Çok büyük karışıklığın içerisine girdim ve bu yüzden son çare olarak sana geldim. Ben Tarih ve Coğrafya derslerinde başlangıç olarak kimi dinlemeyelim nerden başlamalıyım bir türlü karar veremedim. Selami hoca için çevremde de bir kaç kişiye danıştığımda daha çok alanı öabt olduğu için çok gereksiz detay veriyor ve soruları zor oluyor dendi bu yüzden Mehmet Celal hocayı tavsiye edenler oldu. Aynı şekilde Coğrafyada da ben Önay Cepe ismini senden duydum fakat burada da Engin Eraydın hocamız ortaya çıktı yine bir ikilemde kaldım. Başlangıç ve devamı için bana önerilerin ne olur beni bu karmaşadan çekip çıkarabilir misin? Hakkını helal seni de yoruyorum teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba. Bana göre hedefi yüksek olanlar için Selami Yalçın + Önay Cepe en iyisidir. Selami hocanın dersleri 27'de 27 yapmak isteyen güncel bilgilerde dahi soru tutturmak isteyenler içindir. Sınavda çıkmayacak öabt konularını başka oynatma listelerinde anlatıyor. Ramazan Yetgin + Engin Eraydın yaparsanız da güzel olur. Selami Yalçın, Ramazan Yetgin, Ahmet Uğur Karakuza ve Saadettin Akyayla benim ilk 4'üm. Bu 4'lü diğer hocalardan daha iyi.
Lise mezunu olup KPSS ye gireceğim aynı zamanda üniversite okuyorum ikinci üniversiteye başvuracağım tekrar atanıp bir yerde işe başlamam için kaç puan almam gerek acaba yardımcı olursanız sevinirim 😊
Kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Herkesin aldığı kitaplar farklıdır. Potansiyeli, temeli farklıdır. Siz de benim hazırladığım gibi 2 aylık her gün yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Çünkü en iyi hocaları ve kaynakları anlattım. Ön lisanslar kolay ve orta düzeyde önerdiğim kaynakları alabilirler. ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3doBdYGdzKBQr0W4uuLXtzrD.html ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3dqZ8PR7UteNg6BLOGZWX2AF.html
Önce ilyas güneş veya fatih örsten bir video serisini soru bankalarıyla bitirin. Sonrasında problemlere kadar olan cebir konularında genel matematik soru bankalarıyla kendinizi geliştirin. Bu ilk konularda uzmanlaştıktan sonra problemler özelinde kitaplar alın. Sonrasında sayısal mantık özelinde kitaplarla devam edin. ua-cam.com/video/Sq_1Gksv9bE/v-deo.html Bu oynatma listesindeki soru bankalarını şöyle çözebilirsiniz. İlk önerdiğim 3 kaynaktan birini seçmelisiniz sonra orta düzeye geçmelisiniz. Ya sıfırdan sonsuza matematik+geometri ya da dikey matematik 1. ve 2. kitap. Yani başlangıç düzeyini iki kitap çözerek geçebilirsiniz. Orta düzeyden en az 2 kitap bitirdikten sonra zor düzeydeki kitaplardan üstten başlayarak alabilirsiniz. Mesela rutin olmayan problemler en zoru onun yerine sıfırdan sonsuza problemler tercih edin.
Her izlediğiniz videodan sonra soru çözüp pratiğini yapmak önemli. Videoları ve soru bankalarını 3 ayda 1 yeni video serileri ve soru bankalarıyla başa dönüp 3 tekrar yapan 9 ayda 1 tekrar yapandan daha iyi öğrenir. Gy'de soru çözmek, gk'de farklı hocalardan izlemek daha mantıklı.
1.) Aker Kartal/Dil Bilgisi
Öznur Saat Yıldırım/İlker Hayat(Sözel Mantık)
2.)Matematik=Doktrin yayınları
3.)Tarih=Selami Yalçın
4.)Coğrafya=Önay Çepe/Engin Eraydın/Bayram Meral
5.)Vatandaşlık=Emrah Vahap Özkaraca
●Temeliniz olmasa dahi disiplinli bir çalışma sizi başarıya götürür... :))
■Hocam verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkürler :))
Cansın kardeşim
Eline sağlık kardeşim. Ekran görüntüsü aldım işime yaradı 👍👍👍
Vatandaşlık yapamıyorum hocam Emrah Vahap in videolarini izlesem ve kitabını alsam yeter mi konu olarak
Peki bunları altyapı olmadan da çalışırsam yeterli puan alabilir miyim çünkü temelim fazla yok
Çok teşekkür teşekkür efendim
Kısa, net ve dolu dolu bir anlatım olmuş, çok çok teşekkürler...
Selami hoca liseden tarih öğretmenimdi onun sayesinde üniversite sınavında hem tyt hem aytde fulledim şimdi kpssye hazırlanıyorum gecen sene 25/1 yaptım. Gerçekten harika bir öğretmen dinleyebilirsiniz.
Hocam peki sadece selami hocanin videolari yeterli olur mu?
@@baharates9566 Hocam ben bütün sınavlara onun ile çalışıyorum ama eğer alternatif arıyorsanız mehmet celal hocada dinleyebilirsiniz. Ben selami hocanın yeterli olacağını düşünüyorum.
@@muhammedfurkancrak5504 hocam mehmet celal hoca bana hitap etmedi eğer ki selami hocam yeterliyse sadece selami hocadan ilerleyecem😊teşekkür ederim hocam 🙏
@@baharates9566 Rica ederim, iyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar. Selami hocanın videolarına baktım da diğer hocalara göre süreleri kısa geldi acaba çok mu özet anlatıyor. Benim temelim zayıf tarihte de dediğiniz gibi yeterli gelir mi?
Yahu adam 99 puan almış daha ne olsun. Helal olsun.
Nereyi kazandın nereye atandın..
dostum insanı gaza getiren farklı bir ses tonun var. Allah Allah diyerek çalışıyorum şu an.
Umarım rakiplerinizi kılıçtan geçirirsiniz zafer sizinle olsun.
Furkan bey videolarınızı gerçekten çok büyük umutla dinliyorum. Emeğinize sağlık.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnşaAllah bu süreçte işinizi kolaylaştırabilirim.
Türkiye 5.si benim gözümde zaten 1.dir tavsiyeler çok iyi arkadaşlar diğer kanallar yerine Furkan kardeşimizi dinlemeniz sizin yararınıza olacaktır. Kendisinin yaptığı puan her kula nasip olacak bir şey değil bu puanın arkasında ciddi bir emek var.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hayatta çok iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum.
5 dkda mevzuyu anlattığınız için teşekkürler böyle netliklere ihtiyacımız var
Tavsiye ettiğiniz kitapların bir kısmını aldım.Kitapların içeriklerini incelediğimde İçeriklerinin çok kaliteli olduğunu gördüm. Çok güzel bir şekilde sıralamışsınız.Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Doktrin gerçekten çok iyi
Rica ederim. Ben çoğu tecrübemi deneme yanılmayla edindim. Ama siz benim kaynak ve hoca tavsiyelerimi dinleyerek daha efektif çalışabilirsiniz. Umarım kitapları motive bir şekilde bitirirsiniz.
@@FurkanPOLATKPSS Hoca tavsiyeleri,kaynak önerileri,kitapların çözüm sırası hepsi çok özenle hazırlanılmış videolar...Kpss sürecimi planlayıp ,yönetebilmem konusunda ufuk açıcı bilgiler verdiğinizi düşünüyorum.Sayenizde zamandan tasarruf etmiş oldum.İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkürler.
@@FurkanPOLATKPSS hocam özel bir iş yerinde çalışıyorum öyle çok detaya girmeden önereceğin iz kaynak var mı acaba konu anlatımı olarak
@@bahattinaslan4487 Türkçe ve matematikte konu anlatımı konusunda düşüncelerimi son 2 videomda söyledim. Tarihte 2022 Ösym ne sorar konu anlatımını veya tarihin pusulasını alabilirsiniz. Coğrafyada coğrafya kampı, engin eraydının haritalarla coğrafya kitabı veya mehmet eğitin haritalarla coğrafya kitabını konu anlatımı olarak videolarla kullanabilirsiniz. Vatandaşlıkta vatandaşlığın pusulasını öneriyorum.
"17 yaptım 18 olabilirdi..."
Kardeşim bu istek ve arzudan bana lazım bununla ilgili de bir video çekmeni bekliyorum.
Deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler 👏😊
Bu kadar net öneriler ve düzgün telafuz mükemmelsiniz.
Kısa olup böylesine gazlayan ve insana çalışma isteği veren başka kpss içeriği bulamadım bu platformda ayrıca çok kaliteli bir video olmuş söylediğin tüm kanallara bakıcam valla sağol
Teşekkür ederiz hocam verdiğiniz bilgiler için 🙂
Izledigim en ici dolu kpss videosu nett
Emrah vahap ve engin hoca harika
Teşekkür ederiz kpss sürecindeki bize destek oldugun icin. Allah razı olsun. Helal olsun bizleri dusundugun icin
Allah sizden de razı olsun. Umarım siz de yüksek puanlar alıp başkalarının başarısına vesile olursunuz.
Çok teşekkürler hocam, ben de buraya asacağım ilk 100 sonucunu. Ufkumuzu açıyorsun.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hedefiniz güzel dilerim istediğiniz kuruma atanırsınız.
Ne yalan söyleyeyim çok faydalı bir video atanamasam bile ben yapabilirim demek lazım elimizde ki yüksek puan ile 🙏🏻
İnşallah bizde buraya , bu işi de hal ettik yazarız .
Hocam emeğinize sağlık, bu alanda gördüğüm en güzel içerikleri üretiyorsunuz gerçekten
Çokça teşekkür ederim. Şuan Kpss ye hazırlanıyorum önlisans öğrencisiyim. Tarih dersinde Ramazan Yetgin hocamızı da öneririm.
2020 Kpss'den 91,66 puan aldım. Ben de sizin söylediklerinizden Selami Hoca, Emrah Hoca, Aker Hoca'nın videolarını izledim ve gerçekten doğru söylüyorsunuz. Bana soran arkadaşlarıma ben de öneriyorum. Ücretsiz her sene o kadar güzel viedoler hazırlıyorlar ki. Burdan onlara çok teşekkür ederim. Bu arada coğrafyadan Mehmet Yiğit Hocayı takip ediyordum.❤️❤️
@@tubaf1615 Hayır, kendi bölümümden hiç alım olmadı düz memurluk için de ben tercih yapmadım. Ama mecbur bir sonraki merkezi alım ya da kurum alımında tercih yapacam.
@@xatce7083 bölümünüz ne ve kaç ay çalıştınız bu puanı yapmak için anlatır mısınız
@@betsih-3262 Hacettepe Üni. Sağlık İdaresi mezunuyum. 2019 Ekim ayında başladım sınava kadar çalıştım. Pandemi zamanında iki ay hiç çalışamadım.
@@xatce7083 Sınavı nasıl yetiştirdiniz peki bu bana çok imkansız geliyor da
@@betsih-3262 ne imkansizi ya rahat yetistiriri
senin videolarını izlemiştim 2022 ortaöğretim kpss 92 alarak yaklasık 3 ay önce işe başladım :)
Tebrik ederim yolunuz bahtınız açık olsun.
Temeliniz varmıydı derslerde
Hocam Ramazan hocanın videosuyla başlamıştım ama sizin önerileriniz benim için altın değerinde o yüzden selami Yalçın hocanın videosuna baktım ve çok beğendim ve videoları daha kısa, ayrıca Emrah hocayı tavsiye etmekle çok haklısınız 2022 için çok donanımlı gördüm Esra hoca da tekrarlar için iyi olabilir. Ayrıca öabt olduğu için bu video sayesinde daha sistemli çalışmam gerektiğini anladım önerileriniz devam etsin lütfen 🙏
Ramazan hoca da temel atmak veya tekrar için kullanılabilir. Selami hoca ösym sorularını hazırlayanlar kadar tecrübeli eminim güzel netlere ulaştırır. Emrah hoca'da hızlı verim aldırır. Bu doğru tercihlerle rakiplerinizden bir adım öndesiniz. Bu hocaları keşfedenlerin çoğu zaten istikrarı sağlayamadığından son videoyu bile göremiyor. Siz bitirerek ek olarak soru çözümlerini 10 videoluk genel tekrarını izleyerek onların da önüne geçersiniz. Önerilerimin devamı gelecek.
@@FurkanPOLATKPSS sizin duruşunuz bile güven veriyor, cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏
Arkadaşımız güzel kaynaklara değinmiş ama size tavsiyem matematikte sadece kpss kitaplarında hazırlanmayın çünkü sınavla öyle çok bi alakası yok. Özellikle problemler tamamen bir kandırmacadan ibaret. Matematiktan iyi bir net çıkarmak istiyorsanız tavsiyem tyt eski ve yeni tavsiye edilen kaynaklardan mutlaka çözün. Sınav derecesine daha yakın sorular var onlarda
Allah razı olsun hocam diğer kurum sınavları ile nasıl aradan çıkarırım diye düşünüyordum. Tavsiyeleriniz kıymetli deneyeceğim.
Allah sizden de razı olsun. İyi çalışmalar.
Madde 8 çalıştıktan sonra dinlenmeyi fazla kaçırmak sessiz ölümdür :)
Yayımlayacağınız diğer videolar için abone oldum inşallah en kısa zamanda yüklersiniz
Ekimin sonuna kadar kitap önerilerim ders ders gelecek. Çok tekrara düşmediğimden önceden yayımladığım videolara da bakabilirsiniz.
@@FurkanPOLATKPSS inceliyorum önceki videolarınızı da çok teşekkür ederim💐
emeğine sağlık kardeşim harika bilgiler verdin 👍
Ay cok guzel bir motivasyon videosu oldu tesekkurlerr
Öneriler için teşekkürler :) İlker hoca efsane türkçe dersime giriyordu ve cidden harika bir hoca
Rica ederim. 2020'de youtube'da daha fazla videosu vardı. Telif dolayısıyla kaldırmış sanırım. Şimdi sorubankası.net'te dersleri makul bir fiyata satılıyor. Gerçekten harika bir hoca.
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için:)
Rica ederim. Sizin videolarınız da güzelmiş. Ben de farklı tarifler denemeyi çok severim :)
@@FurkanPOLATKPSS beğenmenize sevindim:))
Tesekkürler hocam insallah basaracagız
Hemen abone oluyorum Allah razı olsun emeğinize sağlık...
çok faydalı bir video olmuş çok teşekkürler
Hocam sizin kaynak önerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Çok kaynak alıp kafamı karıştırmak istemiyorum. Önemli olanlari yeterince alıp, inşallah sınavı iyi bir sonuçla atlatırım.
Bu hafta Türkçe kaynak tavsiye videomu yükleyeceğim. Her gün kıymetli önceki önerilerim geçerliliğini koruyor zaman kaybetmeyin. İnşaAllah sınavı iyi bir sonuçla atlatırsınız.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim bu kadar kaliteli içerik çoğu kanal da görmüyoruz 🌟
Bir de Kpss soru bankası kaynakları almakta çok zorluk çekiyorum maddi durumum hiç yok, gelirim yok.
Eliniz de fazla kaynak varsa rica etsem gönderebilir misiniz? Gerçekten ihtiyacım olmasa yazmazdım
💚
Rica ederim. Sınav kitaplarımın hepsini çözdüm. Bu yüzden geri dönüşüme gönderdim. Size kaynak bulabileceğiniz bir telegram grubu linki atayım. Buradaki birçok kaynağı telefondan çözebilirsiniz. t.me/joinchat/SaT_iMLfd4VEQeqk
@@FurkanPOLATKPSS çok çok teşekkür ederim
3 yıldır sınava hazırlanıyorum. Bu yıl sınırda kalacağım büyük ihtimalle. Atanmayı çook istiyorum allah biliyo ama yoruldum fiziki, metal açıdan.
Yaa atanırsın inşaallaaaah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺
Hangi bölüm
@@meryem6378 hocam bir imkansızı başarmak hedefim
Sosyoloji mezunuyum
@@zehra3463 inşallah ♥️
Sağ olun hocam teşekkürler
Tecbülerinizi içten anlattığınız için teşekkür ederim 🙏 planlı anlatmanız içinde👍👏👏teşekkür ederim 👏👏👏🙏
Çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık sizi dinledikçe cesaret buluyorum
Çok teşekkür ederiz 🙌
Doktrin hepsinde mükemmel, uzman kariyer matematikte çok iyi
Doktrin matematik zor mu seviyesi nasıl peki biliyormusunuz?
@@demetozdemir7271 normal soru bankalarına göre kaliteli soruları var tavsiye ederim kesinlikle
@@Klc-i9v teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık 😊
Sağolun önerileriniz çok değerli
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam acaba ders çalışma programı oluşturma hakkında bir bir video çekecek misiniz ya da bu konuda bir öneriniz var mı
Bu oynatma listesinde hazırlanan kişiyi baz alarak örnek programlar hazırladım. Siz de kendinize özel 2 aylık periyotlarla değişen her gün yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3doBdYGdzKBQr0W4uuLXtzrD.html
@@FurkanPOLATKPSS Teşekkürler hocam
Tarih için konuşuyorum Selami Yalçın çok hızlı konu işliyor ilk başlayanlar için tavsiye etmem ancak 1 yada 2. Tekrarınızsa kesinlikle tekrar amaçlı bakın.
Selami Hocayı bilmiyorum ama diğer hocalar takip edilmiş ve gerekli puan iki kez alınmıştır...
Matematik ve tarihte farklı kaynakları denemiştim ama diğerleri sizinkilerle aynı teşekkürler tavsiye için matematik doktrini mutlaka alacağım :) Bu arada ses tonunuz çok iyi seslendirme yapmayı denediniz mi :)
Her kaynak bir şeyler katar benim amacım tecrübemle hızlı verim almanızı sağlamak. Tavsiyelerime önem verdiğiniz için ben teşekkür ederim. Matematik doktrinini ben geç keşfettiğimden tekrar amaçlı çözdüm. Hatasız 1000'den fazla ösym tarzı sorusunun bulunması güzel.
Videolarımda metin okumuyor belli bir planda doğaçlama bir anlatım yapıyorum. Sesimi nygma ve ruhi çenete benzetenler oluyor. Hobi olarak kanalım için seslendirme yapmış oluyorum ve her geçen gün de geliştiriyorum :)
@@FurkanPOLATKPSS Çok teşekkür ederim , bu tavsiyelere çok ihtiyacım olacak bu sene :) Evet bende diyecektim nygma'nın ses tonuna çok benzettim diye siz söylediniz :) Kendinizi geliştiriyor olmanız çok güzel videolarınız için bol izlemeler diliyorum :)
bayram meral'den sonra önay çepe'yi asla benimseyemedim:/
Insan mısınız siz???Maaşallah imir imir imrendim.☺
Hocam teşekkür ederim kendi adıma paylaşımlarınız için. Ben bunlara ek olarak bir şey de söylemek istiyorum: Sizin sesiniz seslendirme yapmaya çok uygun sanki. Acaba hiç seslendirme yaptınız mı veya bu açıdan kendinize baktınız mı? Eğer bakmadıysanız bir düşünün derim.
Hocam sizi kimse keşfetmesin 🥺🤭
Keşfedenler olsa bile yine kendi bildiğini okuyup tecrübelerimden faydalanmayacak da birçok insan olacaktır. Umarım videolarımdan yüksek verim alanlardan olursunuz.
@@FurkanPOLATKPSS hiç şüpheniz olmasın 💪
Dediklerinizi not aldım, teşekkür ederim. Allah'ın izniyle atanıp, buraya kazandım demek nasip olur (Amiiiiinnn).
Iyi günler furkan bey öncelikle böyle bilgilendirici videolar çektiğiniz için teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru var. Ben tarihte 27 de 27 yaptım 2020 de coğrafya 2 soru felan hatalıydı o da sizde hatırlarsınız Türkiye de hangi kıyı şekli yoktur diye. Turkcemde çok iyi sozel mantık genelde yanlışım çıkmıyor ama sınavda 0 matematik gidiyorum bakmıyorum bile temelim çok kötü. Sıfırdan başlasam ne kadar sürede 10 15 net bulabilirim. Birde matematik sıkıntısı 0 noktasında olan birine hangi hocayı önerirsiniz.
İyi günler. Rica ederim. Ben 2020 lisans sınavına girdim. 2020 ön lisans kıyı tipi sorusu bence de hatalı. Matematik dışında tüm dersleriniz mükemmel görünüyor. Matematikte sıfırdan başlayıp 25'e ulaşanlar oldu. 10-15 net için taktiksel çalışmak lazım. Problemler ve sayısal mantıktan ziyade cebir konularına iyi hazırlanmak gerek sınavın en hızlı ve risksiz çözülebilecek soruları onlar oluyor.(10-15 net için) Sonrasında problemler ve sayısal mantıkta özelleşmiş kitaplar alınabilir.(15-20 net için) En sonda da geometri dahil edilebilir. (20-25 için) Eskiden ilyas hoca orta seviyede anlatırdı. Şu anda hepsi sıfırdan bir anlatım yapıyor. Ben Mehmet Bilge Yıldızın 2022 videolarını daha uygun buluyorum. Beğenmezseniz Fatih Örs, onu da beğenmezseniz ilyas güneş dinleyebilirsiniz. Videolardan sonra mutlaka soru bankasında pratik yapmalısınız. Dikey matematik 1. kitabı başlangıç düzeyinde kullanabilirsiniz. Bu oynatma listesindeki hoca ve kaynak soru çözümü için güzel. ua-cam.com/play/PLpWCYi_PDybecOQbaBAqRXk1kwuoMcEYv.html
@@FurkanPOLATKPSS cok teşekkür ederim izleyeceğim hocaları 🙏
Selamun Aleyküm Hocam elenize emeğinize ağzınıza sağlık.Her zaman ki gibi harikasınız böyle devam.2022 KPSS Önlisans a gircem hayırlısıyla hedefim 80+ puan yapmak lisans kitaplarına mı yoksa önlisans kitaplarına mı çalışmalıyım konu anlatım ve soru bankası olarak ayrıca çalışmaya ne zaman başlamalıyım genel olarak önerileriniz nelerdir? Hocam çok teşekkür ederim şimdiden Allah'a emanet olun :)
Aleyküm Selam. Ön lisans ve lisans ayrımı yapmadan kaliteli kitaplarla çalışmalısınız. Lisans ve ön lisans konu dağılımları aynı, videoları çeken hocalar da böyle bir ayrım yapmıyor. Sadece rakipleriniz daha düşük netler yaptığından sınav daha kolay oluyor. Bazı kitapların ön lisanslara uygun olarak çıkması satış stratejisi. Bir ders için günde 1-2 video + konu anlatımından o konuyu okuma + izlediğiniz konuyla ilgili 30-40 soru yeterli olacaktır. Videolar bitince soru sayısını arttırırsınız.
Konu anlatımı olarak önerilerim: Türkçede Aker Kartal videoları yeterli. Aker Kartal'ın video ders notu alınabilir. Matematikte seviyenize göre alacağınız konu anlatımı değişir. Tarihte nokta tarih veya tarihin pusulası, coğrafyada yediiklim coğrafya kampı, vatandaşlıkta vatandaşlığın pusulası konu anlatımı Emrah Vahap Özkaraca'nın videolarıyla yeterli. Siz de Allah'a emanet olun.
teşekkürler Kenan Karaman
Sınıfçıyım böyle kaliteli videolar çok yardımcı oluyor. Derahneye gittiniz mi acaba bu arada tebrikler ☺️
Teşekkürler. 2 dershaneye sadece TG denemelerine girmek için kaydoldum. GY GK için youtube'daki hocalar dershanedeki hocalardan daha uzman. Yolda zaman kaybetmeden uzun dershane derslerinde sıkılmadan verimli bir şekilde çalıştım.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için ben de böyle düşünüyordum ama çevremdekiler dershaneye gitmek istediğini söyleyince geri kalacağımı hissettim. Sizi dinleyince kararım netleşti.
Videoda anlattıklarınız ve bizlere rehber olduğunuz için çok teşekkürler :) Ben 30 yaşında atanamayan bir öğretmenim ve bu sene evde yeniden hazırlanıyorum ama kimse başarabileceğime inanmıyor.. Ama bırakmayacağım... Sorum; bende tarihin pusulasının 2022 değil de 2021 basımı var sizce Selami hoca'nın video serisine uygun olur mu ?
Rica ederim. Bilinçaltınız başaracağınızı kabullenmeli. Bunun için de kendimize inanmamız gerekiyor. İnanmak için de rakiplerinizden farklı bir çaba ortaya koymanız gerekiyor. Bu çaba ve azmi göstereceğinize eminim. Başkalarının inanmaması normal çünkü kendileri bu sınava hazırlanmamış ve başarmamış. O yüzden çevrenizde ya da sosyal medyada sınava hazırlanan verimli çalışan arkadaşlar bulun. t.me/joinchat/SaT_iMLfd4VEQeqk
Önemli olan her gün disiplinli ve verimli çalışabilmek, dersin başındayken odaklanabilmek, başaracağına inanmak, stratejilerle rakiplerden farklı olmak, doğru hoca ve kaynakları kullanmak.
Tarihin Pusulası 2021 ve 2022 kitapları %95 benzerdir. Bence almanıza hiç gerek yok. Selami hocanın videolarıyla takip edilebilir.
Tarih için yapılması gereken her gün konu anlatımı (4-6 sf) +video+40 soru 3-4 ayda konu anlatımı video ve 2 sb bitince baştan farklı bir video serisi ya da konu anlatımı baştan alınmalı. İlk video serisi+konu anlatımı+2sb ile %30 öğrenilir. 2. video serisi veya konu anlatımı + 3 sb ile %60, genel tekrarlar soru bankaları branş denemeleriyle %80'e çıkar. İlk başlarda %80 beklememek gerekir. 27 soru bu %80'lik kısımdan gelince 27'de 27 yapmış oluyorsunuz.
@@FurkanPOLATKPSS Dediklerinize baştan sona katılıyorum; inanmak ve çalışmak... Önerdiğiniz kanala bakacağım, tarih için de söylediğiniz stratejiyi uygulayacağım :) Dusunceleriniz ve motive veren sözleriniz için de çok tesekkür ederim. Sizin de hayatın her alanında tıpkı bu sınav gibi başarınızın devam etmesi dileğimle, tekrar sağ olun..
@@FurkanPOLATKPSS Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama verdiğiniz telegram adresinin süresi dolmuş, bunun gibi başka önerdiğiniz grup var mı, yardımcı olursanız sevinirim.
@@tugbasakarya611 t.me/joinchat/SaT_iEu-JeJ8qvO5 bu güncel link iyi çalışmalar.
Çok begendikk tesekkurler
Doktrin Yayınları Matematik kitabı alabilmek için link bırakabilir misiniz? Bulamadım tam olarak belirttiğiniz kitabı. Bu güzel bilgiler içinde ayrıca Teşekkürler. Rabbim daim kılsın başarınızı.
www.kitapsec.com/mobil/2022-kpss-matematik-doktrini-tamami-cozumlu-soru-bankasi-doktrin-yayinlari_urn560322.html bu herkese önerebileceğim soru bankası sadece 1 kitap önermedim sıfırdan sonsuza matematik, sıfırdan sonsuza geometri, sıfırdan sonsuza problemler, matematik öğreniyorum ve problem öğreniyorum kitapları seviyenize uygun ise alınabilir.
Merhaba öncelikle tecrübelerinizi bizimle paylastiginiz için teşekkür ederim çok faydalı olmuş acaba ÖABT ve eğitim bilimleri içinde hoca ve kaynak tavsiyelerinde bulunabilir misiniz çocuk gelisimi bölümü
Rica ederim. Gy gk'de hızlı verim almanızı sağlayarak yardımcı olabilirim. Eğitim bilimleri ve öabt'de hoca ve kaynak tecrübem yok.
Vatandaşlıkta İsmail Eryılmaz ı biliyorsanız nasıl bana iyi anlatıyormuş gibi geliyoe ama eksiği var mıdır ilk defa çalışıyorum
Tebrikler, günlük kaç saat çalışıyorsunuz acaba bunu çok merak ettim. Çünkü uzun bir süreç ve ruh halinde dalgalanmalar olabiliyor. Baştan itibaren grafik şeklinde düşünürsek artarak mi devam ettiniz, yoksa saat olarak hep aynı mıydı ? Bide günün hangi saatlerinde çalışıyordunuz, yanlışlarınız çıkınca kendinizi nasıl motive ediyordunuz ? Yani motivasyonda çalışma saatlerinde bi düşüş oluyor muydu ? Cevaplarsanız çok sevinirim
Teşekkürler. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim.
Son sene rakiplerimden öndeydim çalışmaktan zevk alıyordum çünkü başaracağımdan emindim. Çalışmamda düşüş olmaması için çeşitli taktikler uyguladım. Beni özel olarak motive eden durumlar oluşturdum. Mesela bu videodaki FLIP uygulamasını kullanabilirsiniz. ua-cam.com/video/BWwp9IJoQEE/v-deo.html
@@FurkanPOLATKPSS bende o uygulamayı kullanmaya başladım. Çok teşekkür ederim, çok detaylı anlamışsınız..Yüreğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum 😇 bende şuan 70-75 yapıyorum puan olarak 87- 92 puana çıkmam lazım inşallah yapabilirim 😏
Merhaba Furkan bey ben ilahiyat öğrencisiyim ve din kültürü öğretmeni olmak istiyorum :) birinci sınıfa yeni geçtim hazırlık bitti. Şimdiden bn kpssye çalışmak istiyorum sözel kısımları bir yılda çalışınca çok iyi yaparım lakin matematik yok bnde ne yapayım sizce nasıl yol izleyeyim ve üniversitete ne yapayım teşşekür ederim çok naif bir insansınız masallah😊
Merhaba sağ olun o sizin naif bakışınız. Son sene matematiği halletmek zor olur. Çünkü matematik emek isteyen çok soru tipi görülmesi gereken bir ders. Temel kazanıldıktan sonra sadece soru çözümüyle diri tutulabilen bir ders. Şimdiden başlayarak sadece matematik çalışırsanız son seneye gelmeden önce halleder sözel derslere de daha rahat çalışırsınız. Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene günde 6-10 saat çalışarak 99'a yükseltebildim. Sizin gy gk dışında dersleriniz de olduğundan ona göre uzun vadeli bir plan yapın. Hedef netleriniz ve puanınızı şimdiden belirleyin.
@@FurkanPOLATKPSS cidden teşşekür ederim çok güzel bir yazı olmuş temeli şimdiden atmak lazım:)
Hocam merhaba. Elimde test kitabı olarak 2016 basımlı kaynaklar var. Konuları youtubeden videolardan takip edeceğim. Sizce elimdeki kaynakları değiştirmeli miyim, onlardan fayda sağlayamaz mıyım çok mu eski kalırlar. Bilemiyorum bazen içimde büyük bir inanç var ama bazen de bütün ümidimi yitiriyorum. Önlisanstan gireceğim, evliyim çocuğum yokken başaramadım. Şimdi 2 çocuğum var biri nisanda 2 yaşına girecek diğeri 2 aylık. Uyku saatleri birbirini tutmuyo tutsa da gün içinde çok bitkin düşüyorum. Gece 12de uyuyorlar ancak o zamana kadar benim de uykum geliyor kahve içsem bu sefer sütten bebişe geçiyor hiç uyumuyor . Epey tempoluyuz ve sorumluluğum çok fazla ama bahanelerin arkasına da sığınmak istemiyorum. Belki de bu benim son şansım. Artık eşim de inancını kaybetti bana etrafımda inanan herkes bir bir kaybetti inancını, ben de üzülüyorum. 3 üniversite okuyup işsiz olmaktan etrafımda duyduklarımdan. Çocuklarıma daha iyi bir gelecek verebilmek için ve kendi hayallerim için bu sınavı kazanmak istiyorum ama gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Bana tavsiyeleriniz neler olurdu . Epey uzun oldu hakkınızı helâl edin inşallah okursunuz. Benim durumumda olan arkadaşlarda yorumuma yorum yapabilir . Herkese başarılar diliyorum
Merhaba. Türkçe, matematik ve tarih için 2016 baskısı sorun olmaz. Coğrafya ve Vatandaşlıkta 2016 baskısı çok eski kalır. 2017 Anayasa değişikliği derste çok büyük değişimler yaptı. 2020 2021 baskıları çözülebilir.
Bilinçaltımız kazanacağını kabullenmeli. Bunun için de kendimize inanmamız gerekiyor. İnanmak için de rakiplerimizden farklı bir çaba ortaya koymamız gerekiyor. Bu çaba ve azmi göstereceğinize eminim. Başkalarının inanmaması normal çünkü kendileri bu sınava hazırlanmamış ve başarmamış. O yüzden çevrenizde ya da sosyal medyada sınava hazırlanan verimli çalışan arkadaşlar bulun.
Önemli olan her gün disiplinli ve verimli çalışabilmek, dersin başındayken odaklanabilmek, başaracağına inanmak, stratejilerle rakiplerden farklı olmak, doğru hoca ve kaynakları kullanmak.
Önerdiğim hoca ve kaynaklarla verimli çalışırsanız üniversite mezunu sadece kpss çalışan kişileri geçebilirsiniz. Zaten çoğu insan sizin gibi üniversitede, işte veya bebeği var. Umarım hedefleriniz için elinizden geleni yaparsınız.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim hocam
Güncel bilgilerde takip ettiğin siteyi söylemistin videolarindan bir tanesinde. Tekrar yazabilir misin? Videoda hangi kisimdaydi bir türlü buladim
guncelhocam.blogspot.com/?m=1
www.kpssguncelbilgi.com/
@@FurkanPOLATKPSS teşekkürler furkan. Bir siteden daha bahsetmiştin onu da yazabilir misin
ua-cam.com/video/VxggrXojJdw/v-deo.html
Hocam ders programınızı, çalışma sisteminizi vs anlattığınız bir video hazırlar mısınız
Kitap önerileri bittikten birkaç ay sonra böyle bir video çekebilirim. ua-cam.com/video/l_sVH3-jMwA/v-deo.html bu videoda bahsettim.
Hocam anlatımınız net ve güzel teşekkür ederim bi sorum olacaktı 2 senedir bu kpss hazırlanıyorum iki girdiğim sınavlardada 74 aldım matematik hiç yapamadım 2022 için hazırlanıyorum düz memurluk için lisans sınavı yüksek almam gerekiyor ama matematik ve Türkçe de zorlanıyorum yapamıyorum temelim olduğu halde 18 19 net yapmam lazım matematikten ne yapmalıyım
Cebir konularına iyi hazırlanmak gerek sınavın en hızlı ve risksiz çözülebilecek soruları onlar oluyor.(10-15 net için) Sonrasında problemler ve sayısal mantıkta özelleşmiş kitaplar alınabilir.(15-20 net için) En sonda da geometri dahil edilebilir. (20-25 için) Eskiden ilyas hoca orta seviyede anlatırdı. Şu anda hepsi sıfırdan bir anlatım yapıyor. Ben Mehmet Bilge Yıldızın 2022 videolarını daha uygun buluyorum. Beğenmezseniz Fatih Örs, onu da beğenmezseniz ilyas güneş dinleyebilirsiniz. Videolardan sonra mutlaka soru bankasında pratik yapmalısınız.
Peki kendinize çalışmalardan nasıl vakit ayirabildiniz ? Bugün içimden gelmiyor dediğiniz olmadı mı ?
Sınava uzun süreli hazırlandığımdan ilk yıllardaki zorlukları yaşamadım. Derslerdeki netlerim arttıkça sınavı sevdim. Eksik olduğum noktaların üstüne gidip başaracağımdan emindim. Bugün içimden gelmiyor deyip çalışmasaydım sınavdan sonra bir daha hazırlanmam gerekir kendimi zora sokmuş olurdum. Çalıştığınız her günün sınavda 1 nete karşılık geldiğini unutmayın. Kendinizi motive edin. Disiplinli çalışan arkadaşlar edinin.
Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim. Kendime ayırdığım vakitler mola vakitleri ve 24'ten sonraki uyuyana kadar olan zamandı. Önce çalıştım sonra kendime vakit ayırdım. Günü iyi bir şekilde değerlendirmek size kalmış.
Teşekkürler güzel anlatım
Kadir Gümüş en iyisi bence
Ruhi çenet mi seslendiriyor :) teşşekürler 🙏
Allah senden razı olsun
Allah sizden de razı olsun.
Merhaba. Ben sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. Sınava şimdiden hazırlanmak istiyorum ama bu sene çalışmaya başlasam unuturum diye düşünüyorum. Seneye başlasam da yetişir mi korkusu var? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu yıl sınava hazirlanacagim cok faydalı olmus.Acaba kaynak tavsiyesi alabilir miyim? Tarih coğrafya türkçe ve vatandaşlık özellikle matematik doktrin yayınları demistiniz pegem nasıl acaba
Matematik adına pegemi kolay buluyorum. Bir yayınevinin kötü kitabı da olabilir iyi kitabı da olabilir. Kaliteli yazarların kitaplarını tercih etmenizi öneririm. ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3dqZ8PR7UteNg6BLOGZWX2AF.html buradaki kitap tavsiyelerime bakabilirsiniz.
@@FurkanPOLATKPSS Teşekkür ediyorum
Hocam ALLAH razı olsun çok güzel bilgiler veriyorsunuz .Benim size sorum ,ilk kez kpss ye giricem 4.sınıfim acaba sınava önlisans kpssden mi girmeliyim lisans kpssden mi kararsız kaldım.. önlisansa daha kolay deniliyor ..
Allah sizden de razı olsun. Bu sene 4. sınıfı da hiç alttan dersiniz kalmadan bitirir ve mezun olursanız ön lisansa giremezsiniz. Ön lisans kpss'ye 2 yıllık bir bölümü bitirmiş olanlar girebilir. Ön lisansı kolay yapan rakiplerin düşük netler yapması sınavın bilgi zorluğu bence lisansla aynı hatta gk'de ön lisansta daha zor soruların çıkabildiğini hocalar da söylüyor.
Ön lisans mezunuyken ve lisans mezunuyken almanız gereken en düşük puana bağlı seçim yapın. Ön lisansta 85 almak lisansta 85 almaktan tabiki daha kolay. Ama mesela ön lisansta 90 almak lisansta 83 almaktan daha zor.
Ben tarihte 2020 de ramazan hocayı izledim not alarak şimdi yeniden mi dinlesem yoksa başka hocaya mı geçeyim aydın hoca ve Mehmet celal hoca mı izlesem
ua-cam.com/video/NJwSn0afwd8/v-deo.html buradaki hoca sıralamasına göre izleyebilirsiniz.
Videonuz için teşekkür eder dereceniz için de sizi tebrik ederim. Benim sormak istediğim şey şu 1 günde kaç farklı derse bakıyordunuz konu bitirip test mi çözüyordunuz hemen biraz ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirm
Teşekkürler. Her gün 5 derse de çalışıyordum. Son senemde 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-20 Tarih, 20-22 coğrafya, 22-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum(Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu sayede dersleri her gün gördüğümden bilgiler daha taze ve bağlantılı kalıyordu. Hem de sıkıcı değil.
Her ders için 1-2 videoyu hızlandırıp izledikten sonra soru çözümü yapıyordum. Günde 200-300 soru yapıyordu. Videolarla soru bankaları 2-4 ayda bitince baştan yeni video ve soru bankalarıyla başlıyordum. Sınava yakın da genel tekrar videolarıyla soru bankaları bitirdim. Ayrıca konu anlatımı ve hazır notlarla okuyarak genel tekrarlar yapıyordum. Yazarak zaman kaybetmedim.
@@FurkanPOLATKPSS hocam sizi tebrik ederim gerçekten de herkesin hayal ettiği bir puan. Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah. Hocam temelim yok neredeyse ama yinede çalışmak için elimden geleni yapıyorum videolar izliyorum soru çözümüne geçince yine yetersiz olduğunu görüyorum ne önerirsiniz.
Anlattigin kpss lisans icin mi.. tesekkur ederim simdiden..
Lisans ve ön lisans konu dağılımları aynı, videoları çeken hocalar da böyle bir ayrım yapmıyor. Sadece rakipleriniz daha düşük netler yaptığından sınav daha kolay oluyor. Bazı kitapların ön lisanslara uygun olarak çıkması satış stratejisi. Videoda söylediklerim ön lisanslar için uygundur. Çektiğim videolardaki tüm stratejiler gy gk'e giren herkesin hızlı verim almasını sağlar.
@@FurkanPOLATKPSS abi bi sey sorucam litfen cevap veriri nisin.. kpss ortaogretim icin lise derslerine calismak yeterli olur mu.. cok tesekkur ederim simdiden..
Lisede 4 yıl boyunca görülen Türkçe, matematik, tarih ve coğrafya derslerinden sorular gelecektir. Kpss'de çıkmayacak konularda liselerde anlatılıyor. Vatandaşlık ise hiç anlatılmıyor. Bu yüzden kpss özelinde videolar izleyerek çalışmanızı öneririm.
99 puanla nasıl 5. oldunuz şoktayım
En az sayıda yanlış yapan 100 puan alır ve 1. olur. 2 soru daha doğru yapsaydım 1. ben oluyordum.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bir sorum olucaktı bir kaç kaynak var kpss 2022 haritalarla tarih ve haritalarla coğrafya kitabları var kaynaklarla ilgili bilgi alabilir miyim
Abi merhabalar bi konu hakkında aklıma takılan bişey vardı şimdi diyelim coğrafya dersine çalışacağım video ders notlarını alıp ordan takip ettikten sonra soru çözümü yapmamız yeterli olur yoksa kendimiz not alsak daha mı verimli olur sen nasıl yaptın konuları hep yazdın mı bu konu hakkında bilgilendirirsen çok mutlu olurum bu sorduğum soru diğer dersler içinde geçerli inşallah sorumu görürsün abi
Ben sadece dil bilgisinde not tuttum. Coğrafyada coğrafya kampı kitabıma küçük notlar aldım. Zaman kaybetmeden 2-3 ayda videoları izleyip soru bankaları bitirdim. Sonra başa döndüm. Bildiğim bilgiler pekişti kaçırdığım bilgileri öğrendim. Sonra genel tekrar videolarıyla soru bankalarını götürdüm. Unutmamak için bilgi karşınıza farklı zamanlarda gelmeli ve uygulamalı olarak sorularda o bilgiyi kullanmalısınız. Yani hazır notlar ve konu anlatımları varken not alarak zaman kaybetmedim.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim abi🌸☺️🌿iyi ki varsın başa döndüm derken izleyip bitirdiğiniz videoları tekrardan baştan sona izlediniz değilmi aynı hocadan
@@gulaygunduz7945 En iyisini bulmak için farklı hocalardan video serileri de izledim aynı hocadan farklı video serisini izlediğim de oldu. Aynı videoları bir daha izlemedim çünkü hem sıkıcı olur hem de başka video serisinden çıkabilecek yeni bir bilgi öğrenilebilir. Örneğin Selami hocanın iki farklı video serisi izlenebilir. Ya da Önay Çepe izledikten sonra Engin Eraydın'ın genel tekrarı izlenebilir.
Merhaba size sormam gereken şeyler var ben AVM'de çalışıyorum sabah 12 akşam 10 da çıkıyorum işten kpss ye ağırlık veriyorum gece 5 saat çalışıyorum sizce nasıl yapmam gerekiyor ? Bu arada tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkür ederim.
Çalışma saatlerinizi sabah erken kalkarak arttırabilirsiniz. Ders ders yapılacaklar farklı bunları videolarımda anlattım. Önerdiğim hoca ve kaynakları alın. Videolarda anlattığım taktikleri kullanın. İşte çalışırken de kpss çalışın. Cebinizde yapamadığınız soruları taşıyıp ara ara okuyabilirsiniz. Telefon uygulamalarıyla soru çözebilirsiniz. Hedeflediğiniz puana ulaşmak için rakiplerinizden farklı bir çaba ortaya koymanız şart.
Çok ama çok teşekkür ederim
Öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler 🙏🏻 İng öğretmenliği 2.sınıfım, derslerin yoğun olmadığı dönemlerde kpssye başlamayı düşünüyorum sizce çok mu erken yoksa geniş zamanım varken bu şekilde temel oluşturup yavaşça ilerlemek benim için yararlı olur mu? Başka tavsiyeleriniz de varsa dinlemekten memnun olurum 😊
Merhaba. Türkçe dil bilgisinde aker kartal, paragrafta hale karataş, sözel mantıkta aker kartala ek olarak ilker hayat dinlemeniz şart. Günlük paragraf çözmeniz gerekiyor. Hale karataşın kanalındaki ösym'nin dilini öğrettiği videolar da paragraf netlerini arttırır. Matematikte Mehmet bilge yıldızın 2022 videolarıyla başlayabilirsiniz. Tarihte selami yalçın mutlaka izlenmeli ramazan yetgini de temel atmak için izleyebilirsiniz, coğrafyada önay çepe ve engin eraydın izlemelisiniz. Vatandaşlıkta emrah vahap özkaracayı izlemelisiniz.
Ben 4 yıl boyunca bu sınava hazırlandım. İlk yıl 1-2 saat matematik yoğunluklu çalıştım. İkinci yıl Türkçe yoğunluklu çalıştım. 3. yıl Türkçe, matematik ve coğrafyaya baktım. Sadece 2-3 saat ama disiplinli bir şekilde yaptım. 2019 kpss'ye tecrübe edinmek için son 2 ay 7 saat çalışarak girdim. 87 aldım eksiklerimi gördüm. Son sene 12-15 saatleri arasında Türkçe, 15-18 Matematik, 18-21 Tarih, 21-23 coğrafya, 23-24 vatandaşlık yapıp günü bitiriyordum (Molalar dahil). Bu 12 saatin 7-10 saati çalışmış oluyordum. Bu şekilde 99'a yükseltebildim.
Erken başlayıp sağlam temeller atmak atanamama riskinizi en aza indirir. Ayrıca başlangıçta temel atarken eksik olduğunuz derslere daha özel bir şekilde hazırlanıp daha iyi verim almanız mümkün oluyor. Şimdiden başlayıp derslere ısınmalı özgüven sahibi olmalısınız. Son sene herkes çalışır ve sınavda heyecan yapar. Ama siz uzun zamana yayınca kendinizi çok tecrübeli ve yeterli hissedersiniz.
Öneriniz doğrultusunda Dikey Matematik 1-2 yi aldım ve başladım. Orta seviye içinde hocawebde ve ilyas hocanın kitaplarını aldım. İlk olarak dikey matematiği çözüp sonra Fatih Hoca ve ilyas hocanın videolarını izleyip soru bankalarını çözmeyi planlıyorum. Sizce bu şekilde sağlam bir temel atabilir miyim? Yine matematik yapamayacağım diye korkuyorum daaa…
Sağlam temel atmanız bu kaynakları verimli bir şekilde bitirmenize bağlı. Videoları dikkatli izleyin. Önünüzdeki zamanını ne kadar verimli geçirirseniz o kadar çok netiniz artar o kadar erken kitaplar biter. Ama başaramayacağınızı düşünüp zamana yayarsanız verimsiz çalışırsanız olmaz. Başından sonuna kadar elinizden geleni yapın kendinize inanın. Kendinize psikolojik engeller koymayın.
@@FurkanPOLATKPSS geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizce bu üç kaynağı bitirmek için ideal bir süre var mı? Ben elimde bu üç kaynak ve eski kaynaklarım olduğu için her hafta iki konu şeklinde böldüm ve bu üç-dört ay gibi bir süreye tekabül ediyor geometri de dahil sizce çok mu uzun oluyor. Bunca zaman matematikten kaybettim de biraz ön yargılıyım sanırım matematiğe karşı bu sene bunu yıkmak istiyorum..
Ek olarak başka derslere de çalışılacaksa matematik adına 3 kaynak 3-4 ay ideal. Yani 3 ayda diğer derslerle birlikte 6-9 kaynak sınava kadar 30 kaynak temeli olmayan biri için iyi.
@@FurkanPOLATKPSS genel kültür genel yetenek çalışacağım sadece. Geri dönüşünüz için tekrardan çok teşekkür ederim sağ olun :) alanımda alım az olduğu için bu sene 4. girişim olacak ve bildiğim kaynaklardan vazgeçip önerdiğiniz kaynakları kullanıyorum sırasıyla umarım yararlı olur her şey için sağ olun 🙏🙏
@@damlahisarbeyli810 Rica ederim. Diğer dersler derken zaten Türkçe tarih gibi derslerden bahsettim. Bu sınavda rakiplerinizden farklı olmalısınız. Herkesin çözdüğü popüler yayınlarla herkes gibi olursunuz. Önerdiğim kaynaklar benimle birlikte birçok kişinin hızlı verim aldığı kaynaklar umarım siz de verim alırsınız.
Önlisans 2022 ye hazırlanıyorum fakat aynı zamanda özel bir kurumda 8 saat çalışmak zorundayım önümde bir sene var ve işten çıkmam mümkün değil son iki ay işi bırakıp tamamen sınava odaklanmak istiyorum. Sizce hem işte çalışıp hem de sınava hazırlanabilir miyim? Çevrem çok zor olacağını söylüyor ama bir sürü video izledim bir senede güzel sonuçlar alınabilecek bir sınav diyorlar sizce de öyle mi? Şimdi günde 2 saat çalışmayla başlasam yeterli olur mu? Ne önerirsiniz hocam. Şimdiden çok teşekkür ederim☺️
İşinizden ne kadar zaman kalırsa o kadar çalışmalısınız. Devamlı olarak çalışılan 5 saat makul. Üniversite son sınıfta dersten önce kalkar güne paragrafla başlardım. Dil bilgisiyle devam ederdim. Sonrasında derse giderken cebimde soru bankasından kesmiş olduğum bir yanlışım olurdu. Onu yürürken çıkarır okur geri koyar dönüşte de aynısını yapardım. Öğrendiğimden emin olduğum zaman da atardım. Bu şekilde yanlışlarımla artan soru havuzumdan bir yanlış eksilmiş olurdu. Dersten dönüşte yemeğimi yer Türkçeyi sabah tamamladığımdan matematik ve gk'le devam ederdim. Önerdiğim hoca ve kaynaklarla verimli çalışırsanız sadece kpss çalışan kişileri geçebilirsiniz. Zaten çoğu insan sizin gibi işte, üniversitede veya bebeği var. Umarım hedefleriniz için elinizden geleni yaparsınız.
@@FurkanPOLATKPSS çok teşekkür ederim çok sağ olun. Dediklerinizi uygulayıp en doğru çalışma planıyla sınava hazırlanıcam😂 hedefim 90 almak eğer gerçekleştirirsem o gün burdayım😂😂
Furkan hocam merhabalar. Çok büyük karışıklığın içerisine girdim ve bu yüzden son çare olarak sana geldim. Ben Tarih ve Coğrafya derslerinde başlangıç olarak kimi dinlemeyelim nerden başlamalıyım bir türlü karar veremedim. Selami hoca için çevremde de bir kaç kişiye danıştığımda daha çok alanı öabt olduğu için çok gereksiz detay veriyor ve soruları zor oluyor dendi bu yüzden Mehmet Celal hocayı tavsiye edenler oldu. Aynı şekilde Coğrafyada da ben Önay Cepe ismini senden duydum fakat burada da Engin Eraydın hocamız ortaya çıktı yine bir ikilemde kaldım. Başlangıç ve devamı için bana önerilerin ne olur beni bu karmaşadan çekip çıkarabilir misin? Hakkını helal seni de yoruyorum teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba. Bana göre hedefi yüksek olanlar için Selami Yalçın + Önay Cepe en iyisidir. Selami hocanın dersleri 27'de 27 yapmak isteyen güncel bilgilerde dahi soru tutturmak isteyenler içindir. Sınavda çıkmayacak öabt konularını başka oynatma listelerinde anlatıyor. Ramazan Yetgin + Engin Eraydın yaparsanız da güzel olur. Selami Yalçın, Ramazan Yetgin, Ahmet Uğur Karakuza ve Saadettin Akyayla benim ilk 4'üm. Bu 4'lü diğer hocalardan daha iyi.
Öncelikle bu tecrübeleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Matematikte hangi hocayı veya yayını dinliyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.
Rica ederim. ua-cam.com/video/NJwSn0afwd8/v-deo.html burada izlediğim 26 hocayı anlattım.
@@FurkanPOLATKPSS teşekkürler 🌹
Lise mezunu olup KPSS ye gireceğim aynı zamanda üniversite okuyorum ikinci üniversiteye başvuracağım tekrar atanıp bir yerde işe başlamam için kaç puan almam gerek acaba yardımcı olursanız sevinirim 😊
Merhaba önlisans için ders programı ve kaynak kitap deneme listeli şekilde bir sonraki videonuzda eklemeniz mümkün mü.
Kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Herkesin aldığı kitaplar farklıdır. Potansiyeli, temeli farklıdır. Siz de benim hazırladığım gibi 2 aylık her gün yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Çünkü en iyi hocaları ve kaynakları anlattım. Ön lisanslar kolay ve orta düzeyde önerdiğim kaynakları alabilirler.
ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3doBdYGdzKBQr0W4uuLXtzrD.html
ua-cam.com/play/PLcmOKM59c3dqZ8PR7UteNg6BLOGZWX2AF.html
Teşekkür ederim, bu arada matematik olarak tamamen sıfırım bunun için öneriniz olurmu
Önce ilyas güneş veya fatih örsten bir video serisini soru bankalarıyla bitirin. Sonrasında problemlere kadar olan cebir konularında genel matematik soru bankalarıyla kendinizi geliştirin. Bu ilk konularda uzmanlaştıktan sonra problemler özelinde kitaplar alın. Sonrasında sayısal mantık özelinde kitaplarla devam edin. ua-cam.com/video/Sq_1Gksv9bE/v-deo.html Bu oynatma listesindeki soru bankalarını şöyle çözebilirsiniz. İlk önerdiğim 3 kaynaktan birini seçmelisiniz sonra orta düzeye geçmelisiniz. Ya sıfırdan sonsuza matematik+geometri ya da dikey matematik 1. ve 2. kitap. Yani başlangıç düzeyini iki kitap çözerek geçebilirsiniz. Orta düzeyden en az 2 kitap bitirdikten sonra zor düzeydeki kitaplardan üstten başlayarak alabilirsiniz. Mesela rutin olmayan problemler en zoru onun yerine sıfırdan sonsuza problemler tercih edin.
@@FurkanPOLATKPSS süpersinizz tekrar teşekkür ederim
Videodaki kanal tavsiyeleri önlisanslar içinde geçerli mi?
Merhaba önlisans için şu an başlasak yetişir mi cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Selami yalcini bende cok severim
Ramazan Yetgin hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba hocam bayram meral hocanin buyuk harita linkini nasıl bulabilirim
Sizce aynı konuyu farklı hocalardan izlemek mi daha doğru yoksa buna ayıracağımız zamanda soru çözmek mi
Her izlediğiniz videodan sonra soru çözüp pratiğini yapmak önemli. Videoları ve soru bankalarını 3 ayda 1 yeni video serileri ve soru bankalarıyla başa dönüp 3 tekrar yapan 9 ayda 1 tekrar yapandan daha iyi öğrenir.
Gy'de soru çözmek, gk'de farklı hocalardan izlemek daha mantıklı.
Teşekkür ederim
Siparislerimi vermistim yeni keske daha önce izleyebilseydim burdaki önerilerinizide :(
Daha gelmediyse ya da geldiyse de yazıp çizme baktın senlik değil geri yollayabilirsin.