TUZLA AÇIKLARINDA BALIK İÇİMDEN GEÇTİ.
Вставка
- Опубліковано 6 лют 2025
- Balıkçı Müdür'den herkese rastgele. Tuzla açıklarında yarım gün yaptığım keyifli bir av sizlerle.
Sabah 8 gibi evde temizlik var diye plansız bir şekilde çıktığım avda, girişteki köpüklü dalgaları da size göstermek istedim. Tabi girerken kano içine bıraktığım iki tane sahtemden birini ne yazık ki suya düşürdüm.
Yaklaşık 30 dakika sonra ise düşürdüğüm sahte önüme düştü. Aslında günün tek trofesi o Hanfish Zıpır Melanur UG oldu. Zor bulduğum ve severek kullandığım bir maket balıktı.
Kıyıda istavrit yokladım biraz ama baktım birşey yok, açıklardaki oynaklara yöneldim. Tırsi, sardalya, kolyoz ve dubara sürülerinin altındaki devleri fark edince hedefime onları koydum. Popper denedim, kaşık denedim, jig denedim, dalarlı sahte denedemi. Beni bilirsiniz. Tüm silahlarla saldırdım ama nafile.
Ben de yine meşhur istavrit çaparisi arkasına SavageGear 3D Vibrasyon Pink Zebra Glow takımım ile oynakların içine oltamı sallamaya başladım. İlk başlarda boş atıp çeksem de sonrasında çapari üzüm salkımı gibi balıklarla dolmaya başladı.
Kıyıda dinleneceğim aklıma gelince balıkları canlı tutmak için kepçeyi kendime livar yaptım. Oynakların peşinde bir o yana bir bu yana pedal çevirirken rüzgar denizdene dönünce de yavaşça karaya yöneldim. Karataş Korsanı Balıkçı Müdür hesabı dalgaların üzerinde süzülerek kıyıya çıktım.
Keyifle izlemeniz dileği ile. Kanalıma abone olmayı, videolarımı beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmadığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Balıkçı Müdür'den herkese Rastgele.
Rastgele müdürüm videolarını nokta atlamadan severek izliyorum illa balık tutacaksın diye bi kaide yok sonuçta keyif alıyormusun mutlumusun mutlusun nokta...
Ama bu arada hakikaten balığın içinden geçtin müdürüm...😄😄
Rastgelsin...
Çok teşekkür ederim. Aldığım keyfi sizlere de keyif alacak şekilde hissettirebiliyorsam ne mutlu bana. Hep balık yakalayacağız diye kaide yok. Daha sık yakalasak iyi olur ama :) O zaman tadı daha güzel olur. Artık bir dahaki ava diyeceğiz. Rastgele.
Eline sağlık müdür kanoyu gezdir mişsin. 😂😂
Hahah. Aynen öyle oldu üstad. Bu kez kanoyu gezdirdim. 🤭🤭🤭🤭
Abi şimdi dikkat ettim, şu tıpalara balon kaplama olayı benim de geçen geldi aklıma. Demek doğru düşünmüşüm. Rastgelsin :)
O üstad Ömer Baydak in icadı 🤣🤣🤣🤣
Dinleme dinlene keyifle izledim
Çok teşekkür ederim. Rastgele üstadım
En büyük tavsiyem çapari ile o minik balıklara çarptırma yapmak olur yakaladığınız balığı da canlı yem yapabilirdiniz.
Çok teşekkürler. Tekrar deneyeceğim yakın gelecekte. Rastgele. Bir ara uğrarım kano ile yanınıza canlı takımı örneği için. Sizin takımlar iş yapıyor gibi :)
@@balikcimudur teşekkür ederim canlı bizim işimiz çok memnun kalırım 🙏🏼
Keyifle izledim abi... Oltandan trofeler eksik olmasın...🖐👍👍
Çok teşekkür ederim. Rastgele
Merhaba, güzel video olmuş elinize sağlık, motoru neden sattınız aceba?
İlk kanom Seaflo 1007'yi tüm düzeneği ile bir arkadaşıma sattım. Yenisini alıp tekrar yapmak zaman aldı sadece o kadar. Elektrik motoru kullanmaya devam. Hatta daha fazla sürprizler birkaç hafta sonra...
Hocam selamlar,
Keyifle izliyoruz ama video surusei cok uzun eger takipci ve beğeni artirma derdiniz yoksa sorun degil ama varsa yani icerik uretip yuotubetan baska beklentilere girwcekseniz videonuzu 20 dakikadan daha fazla yapmamalisiniz.
Naçizane Bende oltabalikcisiyim,izlerken ki beklentimiz avdaki heyecani,baligin omtaxaki halini ve en son tutulan baliklari gormek istemektir. O zaman daha tatmin edici olacaktir.Rasgelsin..✊🏻✌🏻😊
Selamlar. Geri bildiriminiz için ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Öte yandan UA-cam nezdinde daha yaşam tarzı tadında bir içeriği izleyiciler ile buluşturmayı daha keyifli buluyorum... Nerde av yaptığım, hangi maketi kullandığım, hangi büyük balıkları yakaladığımı en hızlı Instagram ve Tiktok Balıkçı Müdür hesaplarımdan da takip edebilirsiniz. Orada da heyecanı zirveye taşıyan paylaşımlarım mevcut emin olabilirsiniz. Tekrar geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Rastgele.🙏🙏🙏🙏🙏
Merhaba abi severek izliyorum ama tek sıkıntı videoların çok uzun olması 15-20 dakikaya yeterli oluyor 1 saatten sonrası sıkıyor izleyici olarak söylemek istedim insanın direkt çıkası geliyor mesela ben dürüst olayım direkt balıklı yere bakıyorum tuttuğun yere😂
selamlar. Samimiyetin için teşekkür ederim. Rastgele
👏👏👏
Teşekkürler 🙏🙏🙏
İlk kez tesadüf etti yayınınız,bol seyirler diliyorum,Aksesuar ve kişisel aparatlar hariç kano ne kadar kaça alınıyor paylaşırsanız sevinirim,Marka ve tedarik edebileceğimiz bilgi verirseniz memnun olurum,Tşkrler rastgelsin her daim
Selamlar. WhatsApp Balıkçı Müdür hesabımdan DM ile irtibata geçerseniz detaylı bilgi verebilirim.
Hocam severek takip ediyoruz. Eline, emeğine sağlık. Yaklaşık 1 yıldır ben de İzmir Özderede freecamp allure kanom ile balığa çıkıyorum. Aparatlar hakkında baya bilgisizim. Bir sorum olacak: Kepçeyi tutan klipsi nereden aldınız? Ben yemli Av yapıyorum genelde. O yüzden çapa kullanıyorum. Siz çapa kullanıyor musunuz? Aklıma başka sorular gelirse tekrar sormak isterim. Hayırlı avlarınız olsun.
Selamlar. Kendim yapıyorum. Instagram balıkçı müdür hesabımdan dm ile irtibata geçin lütfen
Helal parayla aldığın şey, kaybolmaz. Bir şekilde geri ulaşır.
Şükür. 🙏🙏🙏🙏 teşekkürler bu kıymetli yorum için.
Rastgele mdrmmm
Teşekkürler. Rastgele size de. 🙏🙏🙏🙏
RASTGELE
Çok teşekkürler. Rastgele arkadaşım :)
Balık yakalasanda biz izleyicilerde sevinsek :D helal para olunca deniz ortasındada olsa geri geliyor
İnan sizden daha çok sevineceğim. Ama yakaladım yani bu avda yine tirsi sardalya falan 🤣🤣🤣🤣
@@balikcimudur lichalar için biraz büyük jig kullansaydınız yakalaya bilirdiniz belki 1000 lik makine yerine 3000 yada 4000 lik makina ile av yapsanız sanki daya iyi olur sizin için derin sularda daha büyük balıklar olur 1000 lik makina çok küçük gibi
@@dortyolkafe607 bu tavsiyeyi kulak arkası etmeyecegime emin olabilirsiniz. Teşekkürler 🙏🙏🙏🙏
Eğer dediğiniz gibi orda liça gördüyseniz o yakaladığınız balıklardan birini canlı yem yapmalıydınız.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten aşağıda dev balıklar vardı. Bir tane tırsi ve bir tane de kolyoz bıraktım uzun süreler boyunca ancak sonuç alamadım ne yazık ki. Teşekkürler tavsiye için.
Eeeeeeer müdür avcı bir gün av eti 40 gün taban Eti yer der atalarımız haydi rastgele
Aynen öyle üstad. Çok teşekkür ederim. Rastgele.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Çok teşekkür ederim.🙏🙏🙏🙏🙏
SARDINE
Yes sweetheart... Sardine... Seversin :)