Tap to unmute

Новите Деца Индиго, Кристал и Дъга. Защо са тук? - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Поділитися
Вставка
 • Опубліковано 26 лют 2023
 • През последните 40 години изследователи от цял свят наблюдават нарастващия феномен на нов тип деца, наричани деца от звездни семена или деца индиго. Терминът "индиго" се основава на наблюдението на повишена концентрация на този цвят в аурата на децата, докато "звездни семена" произтича от убеждението, че тези деца са от други планети и са дошли да помогнат на човечеството в тези трудни времена.
  Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Често ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Тези деца показват необичайни психически способности като телепатия, интуиция, предусещане, телекинеза, дистанционно гледане, телепортация, левитация и междуизмерно съзнание. Въпреки че не всички деца Индиго или Звездни семенца притежават всички тези умения, те имат способността да усещат, когато другите са в нужда и предлагат утеха и изцеление - подобно на шаманите или хора, които са преминали процеси на посвещение или преживявания, близки до смъртта.
  Примерите за такива деца не са малко. През 2002 г. Шо Яно - дете на едва 12 години завършил с пълно отличие университета "Лайола" в Чикаго, а шест години по-късно той получава докторска степен по молекулярна генетика и клетъчна биология.
  През 2006 г., шестгодишният Айнан Коли от Сингапур, който изговаря първите си думи на двуседмична възраст изнася научна лекция за киселини и алкалоиди.
  А през 2013 г. Адам Кърби, едва двегодишен, който четял книги от 10-месечна възраст, станал най-младият член на "Менса", с коефициент на интелигентност 141..
  Но от къде идват?
  Звездните деца са специални същества, изпратени на Земята от различни части на Вселената, за да помогнат в растежа и развитието на планетата и нейните жители. Притежавайки уникални психически, духовни и извънсетивни способности, те са тук, за да донесат мир, да разрушат несправедливите модели и системи и да доведат до промяна в съзнанието ни.
  Те са избрани за конкретна мисия да помогнат на Земята да премине в реалност от по-висока вибрация. Някои Звездни деца разказват, че преди да се родят, те са си избрали конкретните родители, които да им помагат в насочването и подкрепата на тяхното израстване. Така че на практика, ако сте родител на звездно дете, считайте се за късметлия, че сте избрани да играете важна роля в тяхното духовно пътешествие.
  Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
  • СКРИТАТА РЕАЛНОСТ
  Гледайте историите на известни личности тук:
  • НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ И...
  Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
  • ЗАЕДНО ЗА 1
  Гледайте мъдрости от вековете тук:
  • MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ
  Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
  Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
  За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
  Facebook : goo.gl/76ebjk
  Инстаграм : goo.gl/CBvouW
  Магазин : goo.gl/w5Pf4j
  Индиговите деца често са силно интуитивни и психични, но могат да потиснат тези способности, за да се впишат в обществото по-добре, което води до физически проблеми като чести мигрени. Те могат да извършват много задачи наведнъж, понякога с дефицит на вниманието или обсесивно-компулсивно поведение и поради това често са погрешно определяни като имащи ADD или ADHD.
  Някои от най-често срещаните черти на децата индиго:
  Силна воля с остър ум
  Бунтарски дух и неодобрение на властта
  Проницателност и иновативно мислене
  Силна връзка с природата, животните и растенията
  Емоционални и силно експресивни
  Понякога могат да бъдат антисоциални
  Чувстват се различни, изгубени или неразбрани
  Кристални деца
  Кристалните деца са следващото поколение звездни деца. Може да разпознаете Кристалните деца по очите им - красиви големи очи, пълни с доброта и любов. Те започват да се появяват на планетата между 1990-2010 г. Аурата на кристалните деца не е непременно опалесцираща, а по-скоро е в цвят октарин - това е цвят, който не е в рамките на типичния диапазон, видим за човешките очи, но вместо това е на различна, по-висша цветова октава. Има нежни пастелни тонове и за нетренирано око аурата на кристалните деца може да изглежда безцветна - оттук и терминът „Кристални“. Високата честота на енергийното им поле обаче е това, което го отличава.
  Повечето от тези деца са част от Златния лъч на Въплъщението и Еволюцията, което им дава способността да имат ясновидски и лечебни сили. Те са родени в шестото измерение на съзнанието и имат способността бързо да достигнат до деветото измерение на пълното Христово съзнание и след това да напреднат до тринадесетото измерение, което символизира универсалното съзнание.
  #choko #скритатареалност #skritatarealnost
  Звездните Деца на Новото Човечество и Излизането от 3D Матрицата - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

КОМЕНТАРІ • 381

 • @StoyanChoko
  @StoyanChoko  Рік тому +84

  Поради някаква причина Ютуб автоматично слага опцията “без коментари” на този епизод. Включвам я вече за втори път и се извинявам за причиненото неудобство.

  • @cvetinastoqnova7431
   @cvetinastoqnova7431 Рік тому +4

   Хубаво е да се знае че, звездните също могат да се трансформират. градират..🙂 индиго -кристал -дъга

  • @MegaZaura
   @MegaZaura Рік тому +6

   Мисля че ти си кристал 😉

  • @annaapostolova3602
   @annaapostolova3602 Рік тому +3

   И аз мисля, че Чико е звезден!

  • @antoniostoqnov
   @antoniostoqnov Рік тому +9

   Ами нормално да спират коментарите та нали ще стигнем до отговори които не бива да знаем нали...?

  • @gigimigi4112
   @gigimigi4112 Рік тому +2

   Искат да запазят дъгата за недъгави...

 • @violetakupenova2907
  @violetakupenova2907 Рік тому +152

  Имам това дете в дома си, но е преливащ и в трите вида. Роден е 1996 и до 8 клас му беше трудно, че е различен. Наистина е благодат да имаш такова дете в семейството. Той беше този, който ми даваше съвети и накрая ме пречупи, да започна да се грижа за себе си и да се опознавам. Благодаря за темата днес.

  • @user-vi2kp4vq8j
   @user-vi2kp4vq8j Рік тому +10

   Благодаря за лоялността ти към нас, Стоянчо, че макар да си болен, отново устояваш на думата и дълга си! 💞🙂Такова хубаво е и името ти-да стоиш твърдо, да устояваш СТОИЧЕСКИ пред всеки проблем! Затова те наричам с името, което носеше и татко, прекрасен, добър човек като тебе! Винаги гледам с интерес твоите клипове-ето дойде ред и на една , нного обсъждана тема! Както и ти казваш, около Втората световна война са родени доста,, индиго"-хора-с виолетовата аура на мъдростта.Има ги и в България! Те са дошли със специална мисия-да творят само добро, да отстояват справедливостта, да помагат безкористно, да даряват обич на всички, а ние знаем, че любовта има най- високата вибрация в полза на Земята! Тези от тях, които са живи, продължават да имат свръхсензитивност, интуиция, телепатия, гадателски и лечителски дарби!Но, те остаряват и ще ги замести новото поколение,, кристални"-и деца,, на дъгата",които носят още по-силни дарби! Защото идват на земята от друг висш свят и от малки проявяват невероятните си умения и мъдрост!Те владеят, освен всичко на ,, индиго"децата, още :телекинеза, телепортация, много висок потенциял интелигентност и прояви на висш разум! С тези способности, те могат да намират с лекота отговори и на най-трудните въпроси, пред които е изправено съвременното човечество!Можем да ги отличим само по дълбокия,👁👁 красив, светъл и топъл💞поглед! С цялото си присъствие, тези чудни създания увеличават многократно положителните вибрации, на Земята! Толкова са ни нужни в❤ днешния объркан и толкова сложен свят, трябва да сме благодарни, че ги има сред нас! А, на тебе винаги ще блсгодарим, че ни даряваш със знания, емпатия и постоянно си наш медиатор с висшия разум! 🙏💞👆🌟🍀🌹👁👥🙂ПОКЛОН!!!

  • @turbomusic5598
   @turbomusic5598 Рік тому +4

   Набор ми е вашия син, при мен нещата също се случваха интересно и сложно.Няма да обяснявам какво се очакваше от мен, защото винаги съм се старал да не се очаква.
   Пътя на душата е тежък! Тя е млада докато е жива.

 • @YuMarkovska
  @YuMarkovska Рік тому +27

  На 5 години, та и до ден днешен, любимата ми песен е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Не знаех, че съм индигово дете, докато майка ми не ми разказа за това, бях още тийнейджър. Тя дори днес държи лекции за това как да отгледаш индигово или кристално дете. Наистина майка ми не съм я избрала случайно, тя ми е пътеводител. Като дете не бях точно аутсайдър, а просто бях много различна и невинаги се вписвах, трудно ме разбираха. Заради изостреното ми чувство за справедливост ме набеждаваха, че само споря и вечно се хвърлям да защитавам и не пускам. А днес съм магистър по човешки права. Като дете доста сънувах и знаех за някои неща от сънищата. Вече като осъзнат човек са научих да ги направлявам. Радвам се да виждам такова съдържание в Ютуб и се гордея, когато млади хора работят за просветление на други млади хора, най-вече за децата. Благодаря за това, което правиш!

 • @unofficial7976
  @unofficial7976 Рік тому +51

  Уникално е как се променя светът. ❤️🙏 Любовта расте в нас, и ще дойде момент в който тя ще даде своите плодове.

 • @magi.k.888
  @magi.k.888 Рік тому +14

  Радостно е да чета, че звездните семенца са се разпознали тук в това описание. Аз също съм една от тях. Знам колко е тежка вибрацията на земята за тези крехки създания особено в детската възраст. Аз още от 5г. казвах на моята родна майка, че искам да си ходя у дома (т.е. не се чуствах никак удобно в това измерение). Сега се справям прекрасно, сплотявам се с будни други звездни семенца и живея мисията си, встъпила съм в силата си съвсем отговорно. Готова да предам щафетата на идното, по-добро поколение. ✨✨✨

 • @nelynailsart
  @nelynailsart Рік тому +44

  Много вярно!
  Дано повече хора осъзнаят информацията от това видео.
  Аз съм Индиго!
  Интуицията никога не ме е подвеждала.
  Контролирам мислите си.
  Защото това, което мисля и казвам, става реалност.
  Тези деца не могат да изпитват завист и злоба.

  • @StoyanChoko
   @StoyanChoko  Рік тому +2

   Благодарим ти

  • @user-hy9nk4gh8m
   @user-hy9nk4gh8m Рік тому +3

   Здравейте! Не зная от кой вид съм, отдавна не съм дете, но когато бях 12 годишна, забелязах че когато си помисля нещо и то непременно се случва:дядо ми живееше в САЩ и си пишехме, прибирайки се от училище аз знаех, че ще има в пощата писмо и винаги беше така, а нямаше как да предвидя!?!?!?И още нещо :ако се припизная в някого, най-късно след 5 мин. го срещам.... Все още не мога, да си го обесня, а вече съм на 61 г. 😮

  • @danizhecheva9328
   @danizhecheva9328 Рік тому

   Къде мога да ди измеря цвета на аурата

  • @denitsa7177
   @denitsa7177 Рік тому

   @@danizhecheva9328 Аура Камера София. Пътува и до морето лятото, в Созопол си направих такава и ти праща и имейл със информация според твоята аура. Аз бях индиго когато я мерих и беше много интересно. Имай в предвид че може да се промени аурата. Интересно ще е пак, в този етап на живота, да си направя нова. Има фейсбук страница за човека. Готин е. Правят и медитация.

  • @danizhecheva9328
   @danizhecheva9328 Рік тому

   @@denitsa7177 моля за връзка с него ако може

 • @natashaangelova3315
  @natashaangelova3315 Рік тому +10

  Здравейте Велик е Създателя Никой не е по велик от него и слава Богу Благодаря сърдечно Радвам се че ви слушам

 • @i_g_lilith
  @i_g_lilith Рік тому +41

  Аз съм индиго и имам силно развита интуиция. Черпя информация от акашовите полета. Пиша книги въз основа, на сънища и информация, която получавам. Мога да виждам и ефирното поле, така нареченият етер. Пътувам астрално по време на сън. Като го правя неволно. Не заспивам с такава цел. И от сън регресия знам от кое съзвездието идвам и че там има планета. Две години по-късно, астрономите откриха такава във същото съзвездие.

  • @skyp4o
   @skyp4o Рік тому +7

   Всички хора пътуват астрално на сън

  • @mariyarasheva3383
   @mariyarasheva3383 Рік тому +4

   Дяволът заблуди 1/3 ангелите, а колко по- лесно човека! Като не познават задълбочено писанията, с всякакви теории, философии, езически вярвания и внушения ще бъдат подвеждани да вярват в неистини! Като отхвърлиха Пътят , Истината и Живота биват улавяни в мрежите на лукавия, издигайки своето его, смятащи се изключителни, без да търсят освещението от Бога, смирението, борбата с греха чрез Неговата сила, а емоции, окултизъм и връзка с духове, представящи се благодетели, но всъщност са самите демони! Жалко че могат да бъдат завинаги погубени, ако не се върнат при източника на вечния Живот! " Ето що е вечен живот - да ПОЗНАЯТ Тебе, единния и истинен Бог и Исуса Христа, Когото си изпратил! "

  • @i_g_lilith
   @i_g_lilith Рік тому

   @@mariyarasheva3383 Не ме занимавайте с религия, ако обичате. :) Просто не вярвам в нея. Няма да си затворя мозъка в страхове и секта от нещо, което е измислено от човешкият ум за манипулация.

  • @i_g_lilith
   @i_g_lilith Рік тому +3

   @@skyp4o Не всички осъзнават какво сънуват и какво им се случва. :) Нито разгадават информация, която им се пуска чрез сън.

  • @grishanedyalkov3481
   @grishanedyalkov3481 Рік тому

   😂😂😂

 • @pavlinaangelova6494
  @pavlinaangelova6494 Рік тому +31

  Благодаря Ви! Продължавайте да събуждате хората! ❤

 • @olgaivanova1113
  @olgaivanova1113 Рік тому +5

  Благодаря за информация за новите деца на Планетата ни. Те са малки Звездички, те пускат искрички, лъчи и осветяват Целия свят! И разпалват всички нас за Живот, пълен Красота и Съвършенство! Нали за такъв Живот сме създадени, всички Човешки Същества. Щом Бог Отец - Творец на цялата Вселена и на нас, значи сме с Неговия Произход и сме Част от цялото Му творение, частица сме от Бога и от Вселената.

 • @varbanvarbanov3607
  @varbanvarbanov3607 Рік тому +33

  Страхотна тема,Чоко,имам едно такова дете в домът си,моят внук,който е роден в 1996г.Такава доброта излъчват очите му,а и цялата му душа….В училище бяха му сложили етикета”Аутист”,имаше много проблеми с другите деца….Сега завърши висшето си образование!След това предаване съм вече сигурна,че той е “звездно дете”,благодаря на Бог,че е избрал да се роди в нашето семейство!

  • @SilverMermaid777
   @SilverMermaid777 Рік тому +1

   Ами, те и за мен така мислеха и какво ли още не, но ето ме - с висше образование и съм млад учител!

 • @user-sp6su5db1u
  @user-sp6su5db1u Рік тому +33

  Благодаря ти за великолепното видео. Освен звезните деца има и звезни души, които също помагат за вдигането на вибрацията на Земята.

 • @user-kz2fm2gq7m
  @user-kz2fm2gq7m Рік тому +6

  Все едно видях себе си,явно не случайно синия цвят ми е любим, припознах се от тези хора,.поклон и благодаря.❤️🍀🙂

 • @svetlajanska934
  @svetlajanska934 Рік тому +23

  Промяната е неизбежна и е естествено да започне от децата. Ниските вибрации са присъщи на сапиенса, но благодарение на вродените любознателност и състрадание той расте духовно. Макар че съм на 66 имам чувството че съм на 666. Толкова дълъг път изминаха,много научих и още се уча. Благодаря на всички будни хора ❤️❤️❤️. Помагате ми по леко да приемам лошото, с вяра в доброто. Защото жестокостта, завистта, егоизма са все още много силни и ежедневно убиват много...

 • @galinaalexieva4319
  @galinaalexieva4319 Рік тому +7

  От десетилетия виждам аурите на хората и досега никога не съм виждала някой с индигова аура ,с кристална също ...може би ,едва двама души с бяла до светло виолетова аура ...останалите масово са жълти ,сини , зелени и червени ...Честно ,с годините съм се надявала ,че ще срещна истински духовен водител и ще го позная по аурата ,обаче ,досега само ПСЕВДО ( от това което виждам ,не могат да ме излъжат ).
  Очаквам с нетърпение това ,което сте ни подготвили ! И Благодаря за Светлината ,която даваш на родените в тъмното !

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +1

   Аз не виждам аури ,но преди 10 год викам на еда майка ,я какви карсиви виолетови очи има това дете. А тя кафяви са ! Погледах и да бяха кафяви ,но аз не вярвах ,че са и затова ми се виждаха виолетови .

  • @ana-qh2if
   @ana-qh2if Рік тому +1

   кой цвят какво е за човека

 • @neliborimechkova3139
  @neliborimechkova3139 Рік тому +9

  БлагоДаря🙏🙏ценя труда ти🙏🙏мисля че ти си едно от тези деца🦋🌈💜аз съм индиго🤗Уважение и поклон за работата ти🙏🙏

 • @desyzk80
  @desyzk80 Рік тому +49

  Много благодаря за това видео, дано повече хора се припознаят ❤️
  За себе си знам, че съм кристално дете и още нещо, но способностите ми започнаха да се развиват след като се роди синът ми, а той е дете на дъгата 🌈 Няма по-голямо щастие от това да имаш такова дете до себе си, то те държи постоянно в уникални вибрации, пожелавам го на всеки. Те знаят доста интересни неща, създават невероятни чудеса. Мога да ви разкажа много 😊

  • @StoyanChoko
   @StoyanChoko  Рік тому +3

   Благодаря ти

  • @user-hu5hd6lg1k
   @user-hu5hd6lg1k Рік тому +1

  • @kaloqnDM
   @kaloqnDM Рік тому +3

   Би ли разказала малко повече за способностите ви

  • @desyzk80
   @desyzk80 Рік тому +6

   @@kaloqnDM не се чувствам готова да разказвам с много подробности пред непознати, мога само да кажа, че се проявява телепатията, ясновидство - усещане на енергията около хората и дори картини от тяхната реалност. Малкия, той просто е творец ❤️

  • @ninanaidenova6330
   @ninanaidenova6330 Рік тому +4

   Ще бъдат интересни вашите преживявания и спомени с уникалното ви дете от друга планета!
   Пишете, моля! ❤

 • @svetlanayankova6987
  @svetlanayankova6987 Рік тому +9

  Благодаря за видеото
  Моята внучка е кристално дете
  Успех, продължавай да събуждаш хората ,това твоята мисия !

  • @StoyanChoko
   @StoyanChoko  Рік тому +1

   Велико

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +1

   Момичетата могат само да се събуждат,но и да се избягва възпитанието ( опростено момичетата не се възпитават), а и е огромна отговорността на тези ,които се хвалят .Тепърва има много да "четат" !!!

 • @user-qo5dc1ze2v
  @user-qo5dc1ze2v Рік тому +5

  Благодаря ти СНОКО много ме вълнуват тези теми

 • @user-rx9ju4qx3v
  @user-rx9ju4qx3v Рік тому +7

  Благодаря❣️!!!Кратичко и Прекрасно....искам да вървим към Любовта🕊️!!!

 • @zlatkakarabasheva1331
  @zlatkakarabasheva1331 Рік тому +13

  Аз мисля че съм от звезните деца.Така го чуствам.Благодаря ти за този специален епизод за мен.💕🇧🇬❤💋🍀

 • @lyudmilatodorova2832
  @lyudmilatodorova2832 Рік тому +9

  Житейската мисия, да, това е спуснато от горе, да ни промени и да ни направи по добри. Отдавна се говори за огледалните деца, мисля че това е същото. Аз съм виждала и почувствала силата на такова дете. Благодаря Чоко, видеото беше супер!!

  • @StoyanChoko
   @StoyanChoko  Рік тому +1

   Благодаря ти

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +1

   Те са над 200 типа ! Само звездните са 100 типа мин !

 • @svetlayordanova3046
  @svetlayordanova3046 Рік тому +7

  Прекрасно💙
  Ще ми е интетесмо темата за Светлиия език.
  Благодаря!

 • @MihailTodorov
  @MihailTodorov Рік тому +11

  Здравей, Чоко. Аз съм индиго и имам много добра развита интуиция и пророчески сънища😊

  • @StoyanChoko
   @StoyanChoko  Рік тому +2

   Благодаря ти, че сподели!

  • @zornitsakostova8229
   @zornitsakostova8229 Рік тому +1

   ❤️

  • @MihailTodorov
   @MihailTodorov Рік тому +1

   @@StoyanChoko ❤️☺️

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому

   Индиго имат огромна воля и са прекалено напористи .По скоро си преходен ... или подобно !

  • @MihailTodorov
   @MihailTodorov Рік тому +2

   @@tonybadams1 напротив. Една жена чете акашовите записи и ми каза, че душата ми идва от планетата Нихал. Откъдето идват индиговите деца.

 • @maria_levron
  @maria_levron Рік тому +7

  Успех в мисията, звездни приятелю!

 • @user-rg7um3rx1f
  @user-rg7um3rx1f Рік тому +13

  С признателност и любов към твоята работа!

 • @aneliamagpie
  @aneliamagpie Рік тому +5

  Поздрав от индиго , хубаво е това, което правиш. Успех и светло бъдеще.

 • @user-cz4ti1qx8r
  @user-cz4ti1qx8r Рік тому +21

  Благодаря за всичко, което правиш за нас Чоко! ❤️Чудесен епизод.

 • @svstoyanovart
  @svstoyanovart Рік тому +5

  Поклон и Благодаря и аз също!
  Бързо оздравяване.
  Би било чудесно, ако засегнете и дълбоката мъдрост на богомилите в някоя от темите. Това е наше богатство, което сме дали на света...
  Благословени да сте целия екип!

 • @silviqnedqlkova3798
  @silviqnedqlkova3798 Рік тому +6

  Да, аз се определих като кристално дете, а моите деца са на дъгата с които се гордея! И всеки ден взаимно се променяме и се учим.! Надявам се към по добрите си същности.!

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +2

   Огромна е отговорността и явно има доста заблуди за разбиване.Най-вече егото да се върне към целостта !

 • @lidiyakuzmanova6458
  @lidiyakuzmanova6458 Рік тому +8

  Приветствам те и благодаря за всичко ,което ни представяш.Много ценно и важно за нашите знания.

 • @seagangvision2736
  @seagangvision2736 10 місяців тому +1

  Доста важни отговори ни даде този епизод ПОКЛОН И БЛАГОДАРИМ.

 • @vaniqkoleva4198
  @vaniqkoleva4198 Рік тому +2

  От дете се чувствам различна.. Бях трети клас когато се чудех защо съм толкова различна от съучениците си. Не можех да играя като тях. Изглеждаше ми много наивни а те ме мислеха за човек който не иска да играе с тях. А аз си мисля само за музика . Пеех и когато свърши песента виждах как мълчат и онемяват. Докато не се отърсят и да започнат да ръкопляскат. Усещах някаква силна пареща Любов идваща от Небето.. И знаех ще трябва да я покажа на хората .. бях малка и усещах тази силна любов идваща от горе и понякога ми пареше около мен от тази енергия. Дори ме болеше.. Имам красиви големи кристално зелени очи..

  • @ana-qh2if
   @ana-qh2if Рік тому +2

   това ми го беше казал един който много хубаво пее и е музикант . Всеки се ражда с талант с който да работи през живота си и изпълнели се това живота му е най щастливия и най големия майстор е .

 • @user-ih9bt8nc1p
  @user-ih9bt8nc1p Рік тому +2

  Благодаря и бързо възстановяване.

 • @ARTMAN84
  @ARTMAN84 10 місяців тому +2

  Аз се припознах..в индиго същността.Изключително много ти благодаря Чоко!Прекрасен епизод..!

 • @user-sn3po3fd5h
  @user-sn3po3fd5h Рік тому +10

  Благодарим за прекрасната работа,както винаги интересно и обогатяващо видео.Благодарим,че ви има.

  • @antodrrakadzhiev8409
   @antodrrakadzhiev8409 Рік тому

   Как ще помогнат като 5 банки и пентагона са стиснали света с 978 военни бази и гръмки фрази като демокрация и джендър идеология и естествено с пари командорят на всякъде. Погледнете нашата държава, обвързана в картели, групировки, кръгове и обслужващи партии. Та въпроса ми е как ще ни помогнат.

 • @archangelgabriell9832
  @archangelgabriell9832 Рік тому +9

  Много интересно видео за пореден път ! Признателност и благодарност Чоко ! 🙏 Иска ми се да засегнеш във видеата си ,нашата тракийска връзка с древните цивилизации... древния ватански език и великите души ,раждали се на българските земи. Иска ми се да засегнеш темата за апостол Павел и проповядванията му по наще земи ,за интересните факти около Йоан Кръстител и мистичната връзка на България със всичко това! Благодаря предварително! 🙂 Има много какво да се каже ...

 • @danielamerdzhanova847
  @danielamerdzhanova847 Рік тому +3

  Невероятен филм. Благодаря ти. Познах себе си в кристалните . С удоволствие следя всички твои филми.

 • @user-yi9zl8ke8r
  @user-yi9zl8ke8r Рік тому +3

  БлагоДаря Чоко
  Перфектно видео

 • @dimitarvasilev4344
  @dimitarvasilev4344 Рік тому +5

  Много добро видео! Благодаря Ви, че малко по малко ни събуждате. Поклон!

 • @rumimilkova3896
  @rumimilkova3896 Рік тому +6

  Много ценна информация,благодаря ти Чоко.Аз определено съм от втория вид деца кристални.Поздрав от мен и много успехи.🙏💜🥰

 • @yankakyuchokova6676
  @yankakyuchokova6676 Рік тому +4

  Благодаря!💖💖💖🌈🌺

 • @shefyamak8039
  @shefyamak8039 Рік тому +15

  Аз до колкото знам най- дълбоко е в историята, ще се радвам да гледам един епизод за това защо няма дървета на над 500г, въпреки че могат да оцеляват.

  • @myown5988
   @myown5988 Рік тому

   Зная за едно дърво на над 500г. в гр. Бурса, Турция. Повечето явно хората ги унищожават преждевремено... Както се случва и с великите умове на Земята.

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +1

   Много правилно . Дърветата са мъдреците на Земята !

  • @ana-qh2if
   @ana-qh2if Рік тому +1

   има по света единични ,преди метала дървесината е била основата на уредите .

 • @bojingeorgiev1985
  @bojingeorgiev1985 Рік тому +16

  Здравей Чоко епизода беше много хубав, направил си го въпреки че си се разболял, пожелавам ти бързо оздравяване.❤️

 • @petiahristova3776
  @petiahristova3776 Рік тому +3

  Благодаря ти !Беше прекрасно!Здравей ти желая! НИЕ сме повече ❤️

  • @chenkochernev9397
   @chenkochernev9397 Рік тому

   MAMNTI NAI STNI IBSNVGCJ SPUNA USTA NMA XMXM ,IBSPPRA ,PA EPTN.SLD IBSTSTA ,SLDUI SAMU .🌶😎

 • @BettySt.
  @BettySt. Рік тому +5

  Благодаря за това видео! Много полезно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • @dilyanapavlova3389
  @dilyanapavlova3389 Рік тому +3

  Blagodaria ti

 • @user-co8ud9to8q
  @user-co8ud9to8q Рік тому +4

  Обичаме Ви и много интересно предаване правите ! Благодаря Ви!

 • @user-yo1lg6ru9e
  @user-yo1lg6ru9e Рік тому +2

  Благодаря за клипа ...всяка една дума е абсолютна истина ...поклон 🙏

 • @rosicakaraivanova1814
  @rosicakaraivanova1814 Рік тому +5

  Прекрасен епизод! Благодаря Чоко!

 • @emilygarnev8164
  @emilygarnev8164 Рік тому +2

  Blagodaria, Choko, za dobre vyrshenata rabota na po-visoki vibracii! Tozi tip hora ne sa i ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo, zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Tiahnaya cel e duhovna. Te triabva da rabotiat tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.

 • @tanyademar2307
  @tanyademar2307 Рік тому +6

  Прекрасна тема, благодаря много!💙

 • @ivapeneva1126
  @ivapeneva1126 Рік тому +3

  БлагоДаря ❤️

 • @dimitrinkaivanovaangelova5432
  @dimitrinkaivanovaangelova5432 7 місяців тому

  Благодаря за прекрасното видео, изпращам ти много любов и светлина за да се възстановиш бързо
  А на всички които се разпознаха тук а те не са малко..... Моля ви приятели✨🕊️ помогнете на България и всички нас....... а вие знаете как🌹❤️🌹

 • @renipaurova9142
  @renipaurova9142 18 днів тому

  Благодаря!❤

 • @user-gl2fx2vm3g
  @user-gl2fx2vm3g Рік тому +5

  Ти Си едно от тези деца, Чоко!🤗🙏

 • @user-wv4hd8cg3y
  @user-wv4hd8cg3y Рік тому +3

  Благодаря за прекрасния коментар!

 • @emilidertili6798
  @emilidertili6798 Рік тому +2

  Благодаря ,че ни споделяте такива информации, за да опознаем повече себе си и как да посрещнем новото , за което не всичко знаем. 🙏

 • @zhivkatoshkova6044
  @zhivkatoshkova6044 Рік тому +8

  Винаги съм знаела, че нямам нищо общо с родителите си, ако не си приличахме визуално, бих си помислила че съм осиновена 😅 Имам силно чувство за истина и справедливост и съм промяната, от която мисля имат нужда хората около мен, дори някой път по-лошия начин да го постигна, пример: давам на някой урок, нека след това не ме харесва, не е проблем, важното е да се развие и да разбере грешката си, нека бъде по-духовен и правещ добро 😊

 • @tinkaobretenova4601
  @tinkaobretenova4601 Рік тому +3

  Поклон и благодаря !!!

 • @theav.t.9051
  @theav.t.9051 Рік тому +4

  Поздрав от едно кристално дете. Супер видео! Продължавай да търсиш, да учиш и да развиваш себе си!

 • @loramilanova
  @loramilanova 7 місяців тому

  Да, такива са. Такива сме. ❤❤❤
  БлагоДаря и бързо оздравяване. 🌿🍀🌿

 • @nelimladenovanikolova9469
  @nelimladenovanikolova9469 Рік тому +5

  Благодаря~ Благодаря! Благодаря!!! Работя по темата"Академия Когиталност и децата на Новото време" и това видео ми е изключително полезно! Това е новото "нормално" и ние сме в дълг пред тези деца - да ги разбираме и подкрепяме, защото всяко едно от тях е огледало на еволюцията на Човечеството! А така и те са наши Учители, за да осъзнаем пък ние кои сме! Поклон и Благодаря!

 • @stefankatsoneva
  @stefankatsoneva 8 місяців тому

  Благодарим ти

 • @emiliyvasileva8346
  @emiliyvasileva8346 Рік тому +1

  Благодаря ТИ ЧОКО ТИ СИ ЕДНО ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЕМЕНЦА❤️

 • @asyaasenova9033
  @asyaasenova9033 Рік тому +1

  С благодарност и любов за споделеното времето и знание 🙏🤍

 • @petrankapeneva3511
  @petrankapeneva3511 Рік тому +2

  Благодаря! Бързо оздравяване 😃

 • @silviqnedqlkova3798
  @silviqnedqlkova3798 Рік тому +3

  Прекрасно видео!Днешното общество има огромна нужда от тези звездни същности за стигнем до така бленуваното единение!!! За да разберем най после откъде идваме, за какво сме тук и къде отиваме??

 • @user-uy2ut3xn2b
  @user-uy2ut3xn2b Рік тому +2

  Благодарим ти за прекрасния епизод. Оздравявай бързо.

 • @djemaliekotcheva7894
  @djemaliekotcheva7894 Рік тому

  Любов и благодарност! Много ценно видео!❤❤❤

 • @nikolaikunchev2213
  @nikolaikunchev2213 Рік тому +51

  Чоко преди няколко години гледах видео на Дария - кристално дете от Варна ! Ще е интересно да поговориш с нея , но и не само ! Търси такива деца , за да научим от тях какъв свят искат да създадът! Това е много важно за хората, които са забравили с каква мисия са дошли на земята ! Направи такова видео ! Трябва да си припомним , за да направим планетата си едно по-добро място за живеене !

  • @mariynnapetrova803
   @mariynnapetrova803 Рік тому +14

   И на мен ми е много интересно какво стана с това момиченце, напоследък не се чува нищо за нея. Моля те Чоко ,направи епизод с нея ,дори и съвсем кратичък.

  • @florailieva2278
   @florailieva2278 Рік тому +6

   Подкрепям!

  • @ekaterinageorgieva8534
   @ekaterinageorgieva8534 Рік тому +6

   Така е ,наистина е кристално дете.

  • @user-sr8rv9xp1w
   @user-sr8rv9xp1w Рік тому +1

   На канал,, Виделей,, имаше интервю с Дария кристално дете преди 6г.

  • @desyzk80
   @desyzk80 Рік тому +5

   Те искат всичко старо да си отиде и да има един уникален нов свят, свят на духа. В началото, когато моя син проговори, само повтаряше, хайде мамо да си ходим на нашата планета, тук всичко ще гори, а и без това е лошо място. Като порастна малко по-рядко го казва. Уникален творец е, те са просто чудеса и искат, спокойствие, тишина, красота и цветове, много цветове и шарен свят, а не този сивия, в който живеем в момента. Както виждаме явно този свят наистина започва да се руши.

 • @user-qn2ud4dk8o
  @user-qn2ud4dk8o Рік тому +2

  Единственият път,е пътят към "ИСТИНАТА".
  Знам,не е лесно,но нямате друг избор.

 • @gale078
  @gale078 Рік тому +2

  Много трудна мисия имат тези деца! ❤

 • @user-nr6sz8ig2o
  @user-nr6sz8ig2o 6 місяців тому

  Благодаря за това видео . Аз се припознавам от двата вида / децата кристал и децата на дъгата / Ще се радвам на още такива видеа .

 • @mitayordanova9255
  @mitayordanova9255 Рік тому +2

  Благодаря

 • @zlatyfragkou8498
  @zlatyfragkou8498 Рік тому +2

  Благодаря Ви и аз от ❤

 • @mariamihailova5427
  @mariamihailova5427 Рік тому +1

  Благодаря ви! 🙏🙏🙏Много успех!

 • @bratoevfamily
  @bratoevfamily 5 місяців тому

  Всяко категоризиране на хората и децата може да ни подведе. Децата винаги са уникални, всяко от тях има Божествения живот в себе си и всяко е звездно, все пак нашия дом е сред звездите. Голяма грешка е обаче, да се оставя детето да взема решения за живота си. Какво и духовен етикет да му сложим, детето си е дете и не бива да очакваме то да е носител на отговорност и мъдрост от самосебе си.

  • @vidaLaplanta
   @vidaLaplanta 4 місяці тому

   Според мен е по-добре първо да се обучи да взима правилно решения за себе си като се научи да слуша себе си. Родителите му трябва само да го подкрепят, обичат, приемат и да се грижат то да е добре без да налагат техните виждания за това как трябва да се живее.

  • @bratoevfamily
   @bratoevfamily 4 місяці тому

   Да слуша себе си?@@vidaLaplanta Нали трябва да научиш детето да как да общува и как да върши добро, а не зло? Ако не възпитаваш дете и го оставиш на естествените му наклонности, то ще създадеш преди всичко безотговорен човек, без морал. На можеш да подкрепяш детето във всичко, подкрепяш го в доброто. Забележете, че никой не учи децата да лъжат или крадат, те го правят естествено, дори без да вдят пример за това. Моят опит и наблюдения през годините показват, че детето е много по щастливо когато има ясни правила и граници, в които да живее. Има нужда и от ценности за да живее чрез тях, не идват от въздуха.

 • @skobelev77
  @skobelev77 Рік тому +5

  Роден съм 1995г и от 17 годишен започна моето по-осъзнато духовно и личностно пробуждане, но още като дете изпитвах (изпитвам и до днес) всички белези на децата Индиго, както и тези на Кристалните деца. Дали е възможно да се е получил микс между двата типа души у някои хора?
  Благодаря ти за поредния прекрасен епизод, Чоко! :)

  • @tonybadams1
   @tonybadams1 Рік тому +3

   Дам, Преходен тип , събуждаш се ! Добре :) КАкво те кара да си себе си !

 • @user-yf6iv5qe2g
  @user-yf6iv5qe2g Рік тому +5

  Здравей Чоко!
  Много интересно видео!
  Нямаме търпение да видим какво сте подготвили с екипа ти!
  Успех на канала!

 • @martinnedelchev4391
  @martinnedelchev4391 Рік тому +2

  Много добър клип

 • @semeistvo
  @semeistvo Рік тому +2

  Прекрасно видео ! Благодаря !❤

  • @nightshadow4924
   @nightshadow4924 Рік тому

   Съгласен. Хубаво излъчване и прекрасни очи. Мисля, че има нещо специално в тях, като това, което се описва в предаването 🙂

 • @svetlakusheva4357
  @svetlakusheva4357 Рік тому

  Прекрасно видео отново. Благодаря ти. Моля те направи още по темата. 😊

 • @zdravkamitreva3111
  @zdravkamitreva3111 Рік тому

  Благодаря ,беше чудесно. Успех в другите начинания.

 • @venelintzetzovgeorgiev2071
  @venelintzetzovgeorgiev2071 Рік тому +4

  Братле благодаря ти винаги съм знаел че не съм сам , от малък подарявам усмивки , и презареждам околните , превръщам всяко зло в любов и не спирам да благодаря за всичко най-вече за трудните моменти , защото те са за силните хора , господ е велик , благодаря ти за това което правиш заедно за едно с нас , Бог пред нас и ние след него , Божието слово пазим🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗

 • @dilqnadacheva9321
  @dilqnadacheva9321 8 місяців тому

  Имам такова дете и съм му благодарна, че ми помогна да се събудя .Не му е лесно, но аз съм до него и го подкрепям ❤❤
  Благодаря ви !

 • @inanedeva3419
  @inanedeva3419 Рік тому +1

  Благодаря за прекрасното видео!
  Дадохте ми отговорите на доста въпроси❤

 • @dianagandeva8252
  @dianagandeva8252 Рік тому

  Прекрасно видео.
  Благодаря Ви!

 • @denisechristodoulou4415
  @denisechristodoulou4415 Рік тому +1

  Blagodarq mnogo interesno

 • @user-rr6ny4jd4l
  @user-rr6ny4jd4l Рік тому +1

  благодаря ти стояне с нетърпение ще очаквам следващото ти видео бьди жив и здрав

 • @user-vz2bw4md2d
  @user-vz2bw4md2d 7 місяців тому

  Прекрасен си❤

 • @aniveselinova6128
  @aniveselinova6128 Рік тому

  Много благодаря за уникални епизод от много дълго време го чаках Много си заслужава много як😊😊😊

 • @user-mi2rv1nw3l
  @user-mi2rv1nw3l Рік тому +3

  Много точно. Аз съм индиго и е точно така.

 • @semamustafa5835
  @semamustafa5835 Рік тому +1

  Благодаря. Благодаря. Благодаря

 • @desimirkolev6487
  @desimirkolev6487 Рік тому +2

  Добра работа!Дерзай....

  • @stoimenkanikolovavassileva5267
   @stoimenkanikolovavassileva5267 Рік тому

   Blagodaria za predavaneto.Stana mi malko matscno za takiva deza, kogato ne sa v podhodiscta sreda.Togava te ne poluciavat razbirane I stradat.Izprasctam zlaten I srebaren latsc ot lubov kam tezi deza I kam vsitscki drugi.

 • @taniatanaki8446
  @taniatanaki8446 Рік тому

  Blagodarq prekrasna tema prepoznaxme se❤😊

 • @user-ri3ku2pg8p
  @user-ri3ku2pg8p Рік тому +1

  Много приятен епизод ! :) попринцип не виждам аури но имам приятелка която съм виждал как направо свети в лилаво! да оздравяваш по-бързо!

 • @ninanaidenova6330
  @ninanaidenova6330 Рік тому

  Много интересна, любопитна тема. Дори за размисъл!
  Защо, от къде, как!

 • @maria_levron
  @maria_levron Рік тому +4

  Индиго съм. Да, тук сме с мисия.❤️

  • @emilygarnev8164
   @emilygarnev8164 Рік тому +2

   Imash li veche rezultati?

  • @chenkochernev9397
   @chenkochernev9397 Рік тому

   MIMLCI YUSHT KT PLN GS S SSIBSBAUR NA TMNU IBSLMBA ,IBSKMPS UKUMNUKA ,,TI,,🐐🌶😎🔥

 • @Lilcho1206
  @Lilcho1206 Рік тому +1

  Благодаря ♥️