سیکل تبرید تراکمی
Вставка
- Опубліковано 7 лют 2025
- سیکل تبرید تراکمی یک فرآیند ترمودینامیکی است که از آن در طراحی سیستم های سرمایشی مانند چیلر ها، اسپلیت ها، سردخانه ها، یخچال ها و سیستم های برودتی استفاده می شود. در ادامه چگونگی انجام این سیکل رو باهم بررسی می کنیم.
خسته نباشید ممنون از توضیحات خوبتون، فقط اینکه چرا فرمودین مبرد ظرفیت گرمایی و یا سرمایی بالایی داره؟ مگه اتفاقا نباید این ظرفیت پایین باشه که بتونه سریعتر به تغییر دما واکنش نشون بده ؟
کاملا درست میفرمایید، اینجا جمله بندی بد بوده یا من بد بیان کردم. پوزش می طلبم
مبردها به دلیل ویژگیهای ترمودینامیکی خاصشون، میتونن بهسرعت گرما و سرما رو جذب و دفع کنن. درواقع، چیزی که اهمیت داره، نسبت ظرفیت گرمایی و سرمایی به دیگر خصوصیات فیزیکی مبرده که باعث میشه توی سیکل تبرید عملکرد بهینهای داشته باشه.
درود مهندس خیلی عالی و مفید ❤❤❤
واقعا خوب توضیح دادین
سلام قسمت اواپراتور رو یه بار دیگه توضیح می دید
Thank you ,awsome
Welcome 😊
چقد پیچیده حرف میزنی خب ساده بگو همه بفهمن با شکل نشون بده
این مطلب کلا برای بعضی افراد مقداری سنگین هست، لطفا دوباره تماشا کنید
سلام مهندس خسته نباشید میشه بگید بعد از شیر انبساط دمای جوش چقدر میاد پایین، مثلا گاز r۱۳۴ که دمای جوش ۲۶- داره تا چه حدی میاد پایین تقریبا ؟
@@immati9550
دمای جوش گاز R134a بعد از عبور از شیر انبساط به فشار کاهش یافته آن بستگی دارد. برای مثال، اگر فشار در قسمت خروجی شیر انبساط به حدود 26-33 psi برسه، دمای جوش گاز R134a بین 26- تا 10- درجه سانتیگراد خواهد بود.
این بازه دمایی بستگی به شرایط دقیق فشار پس از شیر انبساط دارد. اگر فشار دقیق سیستم را بدانید، میتوان دمای جوش را با دقت بیشتری تعیین کرد.
با توجه به کاربری و نحوه ساخت هر شرکت، اواپراتور در فشاری خاص در حال کارکردن هست
نرم افزار ref tools شرکت دانفوس دما و فشار مبرد های مختلف رو بهتون میده