Fibonacci teknik analiz araçları nasıl kullanılır? Fibonacci nasıl çizilir? Fibonacci dizisi nedir?

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 25 сер 2024
  • Kanaliz ekranlarından herkese merhaba! Yeni bir video ile yine sizlerle beraberiz. Bu hafta sizlere Fibonacci teknik analiz araçlarından retracements ve extensions seviyelerini sunmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi retracements Fibonacci düzeltme seviyelerini, extensions ise Fibonacci uzantılarını ifade eder. Yani trend içerisindeki bir finansal ürünün düzeltme oranının ne olabileceğini veya düzeltme hareketinden sonra trend yönünde daha ne kadar yol alabileceğini bu araçlar vasıtasıyla tahmin edebilmek mümkün. Bu yüzden Fibonacci teknik analiz araçlarını ele almak istedik. Umarız sizler için faydalı olur.
    Konuya geçmeden önce, Fibonacci teknik analiz araçlarını daha iyi anlayabilmemiz için, bu araçların ortaya çıkış öyküsünü bilmemizde fayda var.
    Fibonacci lakaplı Leonardo Pisano, 1170 yılında Pisa'da doğan bir İtalyan matematikçiydi. Lakabı ile anılan “Fibonacci sayı dizisini” geliştirmiştir.
    Fibonacci sayı dizisi, 0 ve 1’den başlar. Bu iki sayıdan sonraki her sayı, kendinden önceki iki sayının toplamıdır. Yani 0 ve 1 toplanır, çıkan sonuç dizideki yeni sayıyı oluşturur. Daha sonra bulunan yeni sayı, bir önceki sayı ile tekrar toplanır, yine çıkan sonuç diziye ilave edilir. Bu işlem sonsuza kadar uzanır.
    Fibonacci sayı dizini eşsiz kılan şey, belirli bir periyottan sonra her sayı, önceki sayıdan yaklaşık 1.618 kat daha fazladır. Yani dizideki sayılar, kendinden önceki sayıya bölündüğünde, çıkan sonuç 1.618’de sabitlenmektedir. Bu işlemin tersinde ise, her sayı sonraki sayıdan yaklaşık 0.618 kat daha azdır. Yani dizideki sayılar, kendinden sonraki sayıya bölündüğünde, belirli bir periyottan sonra çıkan sonuç, 0,618’de sabitlenmektedir. 1.618 değerine, “Phi sayısı” veya "Altın Oran" denir.
    Peki Fibonacci veya Altın Oran’ın, Teknik Analizle nasıl bir ilişkisi var? Kenar uzunlukları Fibonacci dizisindeki sayılara eşit olan karelere iç teğet yarım yaylar, saat yönünün tersi istikametinde birbirinin yanına konarak bu geometrik şekil elde edilmiştir. Altın oranın oluşturduğu bu gizemli şekil, dünyada birçok şekilde karşımıza çıkar. Mimaride, güzel sanatlarda ve doğada sıklıkla görülür. Örneğin, Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa tablosunda, ayçiçekleri, gül yaprakları, salyangoz kabukları, ağaç dalları, insan yüzleri ve hatta uzaydaki sarmal galaksilerde bile gözlenmiştir.
    İnsan hayatı ve kainatının içine bu denli girift olmuş bir matematiksel gerçeği, insan davranışlarında ve dolayısıyla finans piyasası içinde alım-satım kararlarında aramak, yanlış olmayacaktır. Çünkü tüm finansal ürünlere ilişkin fiyat hareketleri, insan davranışlarının bir sonucudur. Piyasadaki alıcı ve satıcıların göstermiş olduğu reaksiyonu yansıtan fiyatlar, elbette insan faktörüyle sıkı sıkıya bir ilişki içerisinde ilerler. Dolayısıyla grafiklerdeki önemli direnç ve destek noktaları, inişler ve çıkışlar, alım-satım seviyeleri, Fibonacci oranları ile çoğu kez sıkı bir ilişki içerisinde olabilir.
    Yaşantımıza bu denli etki eden bir sayı dizisini finansal piyasaları analiz ederken kullanmak pek tabiidir. Fibonacci teknik analiz araçlarında kullanılan değerler, Fibonacci dizisindeki sayılar değil, sayılar arasındaki matematiksel oranlardan türetilmiştir. Örneğin 0.618 değeri, dizideki bir sayının kendinden sonra gelen ilk sayıya bölünmesiyle elde edilir. 0.382 değeri, dizideki bir sayının kendinden sonra gelen ikinci sayıya bölünmesiyle elde edilir. Kısacası, dizideki sayılar birbirine bölünerek retracements aracındaki değerler elde edilir. Bu oranlar aynı zamanda % olarak da ifade edilir. Örneğin 0.786 Fibonacci değeri %78,6’lık bir geri çekilmeyi ifade eder.
    Retracements değerleri, yatay eksende uzatılarak grafik üzerinde bir ızgara oluşturulmuştur. Bu yatay çizgiler, olası fiyat geri dönüş noktalarını belirlemek maksadıyla, aşağı yönlü fiyat hareketlerinde destek, yukarı yönlü fiyat hareketlerinde ise direnç seviyeleri olarak takip edilir.
    0.50 düzeltme seviyesi, normalde grafik yazılımı kullanılarak çizilebilen Fibonacci seviyelerinden olmasa da Fibonacci ızgarasına dahil edilir. Çünkü Dow Teorisinde ve Gann'ın çalışmasında tanınan önemli bir potansiyel tersine çevirme seviyesi olarak yaygın şekilde görülmektedir.
    Fibonacci Retracements, yükselen veya düşen trendin her ikisinde de kullanılabilir. Takip edilen finansal ürünün fiyat hareketlerinde, yükselen bir trend söz konusu ise, fiyatların bir süre sonra geri çekilme olasılığı kaçınılmazdır. Geri çekilme miktarının ne kadar olacağını, retracements sayesinde tahmin etmek mümkün. Bunun için iki nokta gerekir. Öncelikle, grafikte trendin başladığı nokta tespit edilerek işaretlenir. Daha sonra trendin sonlandığı değerlendirilen ikinci nokta tespit edilerek işaretlenir.

КОМЕНТАРІ • 171

  • @fusunguzelmeric7305
    @fusunguzelmeric7305 3 роки тому +59

    Teknik analize giriş videolarınızın yüzde 90'ını tamamladım. Çok yararlandım. Bunun yanısıra indikatörleri açıklama şekliniz ve bu indikatörlerin kullanımına olanak sağlayan kişileri başlangıçta onurlandırmanız harika bir tutum. Bu bende özellikle güven uyandırıyor bu kanala karşı. Teşekkür ederiz.

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +7

      Teşekkür ederim.

  • @berkinakgol8628
    @berkinakgol8628 3 роки тому +27

    Gerçekten o kadar yalın ve sadea aktarıyorsunuz ki anlatamam. bu ucretsiz yaptıgınız hizmeti parayla yapamayanlar var

  • @keremkaraduman6333
    @keremkaraduman6333 3 роки тому +11

    10 tane video izledim aynı konuyla alakalı, her anlatıcı, bir başkasının anlatımının yanlış olduğunu vurgulayıp kendi aynı şeyi farklı tarzda anlattı ve 10 tane 20 dakikalık videonun toplam bilgi içeriği ve anlaşılırlığı, sizin bu videonuzun yarısına denk gelemeyecek vaziyette. Çok teşekkürler

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +2

      Teşekkür ederim. Keyifli seyirler dilerim.

  • @nurunyolunda1458
    @nurunyolunda1458 2 роки тому +18

    Kemal hocam sizin şurada verdiğiniz bilgilerin 50 de 1 i kadar bilgileri ucretli egitim olarak insanlara satiyorlar. Rabbim emeklerinizin karsiligini fazlasiyla size ve ailenize versin.amin

  • @onderterzi3928
    @onderterzi3928 2 роки тому +2

    İnsanlara yapmış olduğunuz bu yardımdan dolayi, herkes adına teşekkürlerimi sunarım. İyi ki sizler gibi ve siz gibi insanlar var. Var olun , sağ olun.

  • @ao-hk1vx
    @ao-hk1vx 3 роки тому +3

    Benim daha önceki izlediğim videolarda genellikle mumların iğne uçları genellikle fibonacci seviyeleri için kullanılıyordu. Bu videoda mumların kapanış noktalarının da kullanılabileceğini öğrenmiş oldum.

  • @huseyinturk3533
    @huseyinturk3533 Рік тому

    sıfırdan başladığım teknik analiz çalışmam da en sade ve anlaşılır şekilde anlatımı sizde buldum. Emekleriniz için teşekkür ederim.

  • @alittc169
    @alittc169 4 роки тому +7

    Tesekkürler yine sade ve basit anlatım anlaşılır dil 👏👏

  • @TheEmpays
    @TheEmpays 3 роки тому +4

    Harikasınız hocam ağzınıza sağlık anlatım ,sadelik güzel böyle anlatıma dislike atanlar muhtemelen embesil olmalı

  • @osonmez66
    @osonmez66 2 роки тому

    emeğini insanlardan esirgemeyen bu kanalı neden daha önce keşfetmedim,emeklerinize sonsuz teşekkürler...

  • @semraozkan7523
    @semraozkan7523 4 місяці тому

    Anlatımınız çok net, teşekkür ederim.

  • @kenanvarol1722
    @kenanvarol1722 11 місяців тому

    Kemal Bey çok teşekkür ederim. Mükemmel bir eğitim, müthiş sade bir anlatım, üstelik ücretsiz. Allah sizden razı olsun.

  • @suleymanhcebi
    @suleymanhcebi 2 роки тому

    hocam emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. sizin gibi net konuşan küçük detayları atlamayan kafada soru işareti bırakmayan bir anlatımı içeren video bulmak gerçekten çok zor. tekrardan teşekkürler.

  • @serkantasdemir1782
    @serkantasdemir1782 3 роки тому

    Tek kelimeyle guvenerek izleyip cok sey ogreniyoruz.Tebrik ediyorum.

  • @murathankarazl5726
    @murathankarazl5726 3 роки тому +2

    Çok net ve güzel bir anlatım. Teşekkürler.

  • @mucahitkucukdemir2796
    @mucahitkucukdemir2796 Рік тому

    Teşekkur ederim
    Allah razı olsun.Tertemiz anlatım .

  • @mustafaparmak2891
    @mustafaparmak2891 Рік тому

    Öncelikle emeğinize sağlık. Yalnız bir düzeltme yapalım. Fibonacci sayı dizisi 1 ile başlar 0 yoktur. Baz 1 dir.

  • @TTD57
    @TTD57 Рік тому

    Kemal bey net ve sade anlatımınız için teşekkür ederim.
    Mevcut Teknik Analiz bilgilerimi sizin videolarınız sayesinde geliştiriyorum.
    Video linklerinizi ilgili arkadaş gruplarımda paylaşıyorum.
    Her insan kendi BİLGİ ve TECRÜBESİ ile kendi RİSK ve TERCİHLERİNİN sonucunu yaşar.
    TT. D. Temel Teknik Disiplin

  • @sungurhusnu
    @sungurhusnu 3 роки тому +3

    İyiki Varsınız

  • @thechannel1545
    @thechannel1545 3 роки тому +1

    Fibonacci tam olarak ne işe yarar onu anlayamadım yani tamam ciziyoruz ama ne için çiziyoruz ? Neden çiziyoruz ?

  • @bulentsepil
    @bulentsepil 20 днів тому

    Teşekkürler hocam Allah razı olsun

  • @mrowl3511
    @mrowl3511 3 роки тому

    valla abi sen türev integralde anlatırsın gibi geliyor bana :)çok iyi bir anlatım helal olsun

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +5

      İste nükleer fizik anlatayım 😄

  • @ufukyldz3814
    @ufukyldz3814 3 роки тому +4

    Emeğine Sağlık

  • @jasonstatham4066
    @jasonstatham4066 3 роки тому +3

    Hocam eline diline sağlık gerçekten cok faydalı...

  • @ozen.g
    @ozen.g 6 місяців тому

    Tesekkurler,

  • @fatihkaya4169
    @fatihkaya4169 4 роки тому

    Anca bu kadar anlaşılır anlatılabilir 👍

  • @ao-hk1vx
    @ao-hk1vx 3 роки тому +1

    Kemal Bey teşekkürler. Videolarınız çok başarılı. Naçizane bir önerim olacak konuşmanız esnasında arka planda müzik sesi olmasa nasıl olur sizce?

  • @cavitozbag2960
    @cavitozbag2960 2 роки тому +1

    Hocam emek göstermişsiniz. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

  • @erkan89
    @erkan89 3 роки тому

    Çok kolay anlaşılır bir anlatım. Çok yararlandım. Ama son bölümü -extension- nasıl ve nereden çizilir anlamadım. Teşekkürler 🙏

  • @abdullahdogan380
    @abdullahdogan380 Рік тому

    Çok net anlatım ve harcanan emek için çok çok teşekkür ederim.

  • @dogukansimsek1930
    @dogukansimsek1930 3 роки тому

    Siz anlatınca anlıyorum emeğinize saglık

  • @yasarcan5056
    @yasarcan5056 3 роки тому +1

    Hocam fibonacci çiziminde destek ve direnç noktalarını belirlemek için hisse fiyatının en yüksek gördüğü fiyat yeri ile, gördüğü en düşük fiyat yeri arasında çizilmesi mi gerekiyor. Bana öyle öğretmişti bir hocamız.

  • @kuzeyylmaz8495
    @kuzeyylmaz8495 4 роки тому +1

    Tesekkurler log ve liner farki kullanim yeri hskkinda bilgi verirseniz sevinirim

  • @lgsmagduru755
    @lgsmagduru755 3 роки тому

    Adamın kafasına vura vura öğretiyorsunuz. Elinize sağlık..

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому

      Amacımız her seviyede anlaşılabilirlik.

  • @TekinO000
    @TekinO000 4 місяці тому

    Ellerinize emeklerinize sağlık

  • @yigitakcan9879
    @yigitakcan9879 3 роки тому

    harika bir anlatım

  • @ayhantataroglu6696
    @ayhantataroglu6696 Рік тому

    Üstad emeğine sağlık.

  • @isaalks5999
    @isaalks5999 6 місяців тому

    Hocam reklama boğulmuş video. daha 3 dakika izlemeden üçüncü kez reklam açtı, kapatıverdim bende. hakkını helal et.

  • @muhammedacar9916
    @muhammedacar9916 Рік тому

    Abicim anlatımın mükemmel. Lütfen bayrak formasyonlari ve. Tüm formasyonlarin ders anlatımını yapar mısın?

  • @yusuftabak3982
    @yusuftabak3982 4 роки тому +1

    Zahmetiniz için teşekkürler.

  • @hakankabakci5316
    @hakankabakci5316 8 місяців тому

    hocam fib başlangıç çizgisini çekerken neden daha dip noktayı seçmediniz? 1460 seviyesinden

  • @YavuzDemir-eq7ye
    @YavuzDemir-eq7ye 17 днів тому

    Hocam merhaba .sizden ricam fibonaçi çizgisini çekerken 1.25 seviyesi bazen görüyorum bazende çıkmıyor,harmoniklerdeki ölçüler için

  • @hakankaratas6218
    @hakankaratas6218 2 роки тому +1

    Hocam fibonacci çekerken iğneleri dahil etmiyormuyuz , bazı eğitim videolarında iğne uçlarından çekiyorlar .

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  2 роки тому +1

      Videomuzda cevabı vardı ancak kaçırmış olmalısınız. İğne uçları tercih edilir ancak kapanış seviyeleri dikkate alındığında eğer fiyat hareketleri destek ve dirençlere daha çok uyuyorsa, fib. araçlarını kullanırken kapanış seviyelerine göre çekmekte bir mahzur yok.

  • @seroben9599
    @seroben9599 3 роки тому +1

    Hocam tredinview mobil uygulamasinda bu göstergeleri nereden acacağiz ?

  • @fingerofpain
    @fingerofpain 3 роки тому

    Gayet başarılı bir anlatım olmuş, teşekkür ederiz.

  • @kemalunal2160
    @kemalunal2160 2 роки тому

    TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZE....MÜTHİŞ BİLGİLER...SAĞOLUN VAROLUN...

  • @ramazanyener2883
    @ramazanyener2883 2 роки тому

    izliyorum izliyorum izliyorum sonra dönüyorum bir daha izliyorum teşekkür ederim emekleriniz çok sağolun

  • @imahmet4918
    @imahmet4918 Рік тому

    Teşekkürler emeğinize hocam

  • @umitulug1018
    @umitulug1018 5 місяців тому

    Teşekkür ederim

  • @Razgrad163
    @Razgrad163 2 роки тому

    Eyvallah ustam

  • @gultekinaksoy5889
    @gultekinaksoy5889 10 місяців тому

    Teşekkürler.

  • @atb7733
    @atb7733 Рік тому

    Mrb hocam fibo da aylık haftalık grafiklerde uzun vadeli düzeltmelere bakarken arclk de thyao da uzuun süredir doğru bir düzeltme yapmadığını farkettim. Günlük ve 4s de de inceledim. Düzeltmeler 0.382 ye dokunmadan yükselişe devam etmişler.
    Bunlarda saatlik zaman diliminde de incelemek gerekir mi?
    Mesela arcl 1.38 tl den beri düzeltmeyi tamamlamamış. Buna göre son zirveyi baz alarak 24.70 tl ye kadar düzeltme yapması gerekiyor.
    Bu şart mıdır?
    Yok sayabilir miyiz?
    Genele göre bu düzeltmeler yok sayılıyor. Akıllı para es geçmiş olabilir mi yoksa eninde sonunda bu düzeltme yapılacak mı?
    Aynı durum thy içinde geçerli 26.34 den den beri düzeltmesini yapmamış son zirvesine göre 79 liralara kadar düşmesi lazım.
    Bunlar şart mıdır yok sayabilir miyiz?
    Teşekkürler.

  • @smmmveliozcelik8935
    @smmmveliozcelik8935 3 роки тому +1

    Harikasınız hocam emeğinize saglik

  • @mehmetdemirag3032
    @mehmetdemirag3032 2 роки тому

    emeğine sağlık hocam..güzel günler dilerim.

  • @hccvcv187
    @hccvcv187 2 роки тому +1

    Bir noktayı düzeltmekte fayda var her sayı kendinden önceki sayının 1.618 katı değildir. Sayı dizisinde ilerledikçe çarpıma konu olan rakam 1.618'e yaklaşır Mesela 233÷144=1.6180555555555
    377÷233=1.6180257510729

  • @ademibn-iadem9152
    @ademibn-iadem9152 3 роки тому +1

    Fibonacci'ye göre işleme nerede girmeli sp/tp'leri nereye koymalıyız..

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +1

      Fibonacci seviyelerini, daha çok teyit mekanizması olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Doğrudan fibonacci ile işleme girmek veya işlemden çıkmak büyük kayıplara yol açacaktır. Özellikle yeni başlayanlar için.

  • @muhammetgurbuz4728
    @muhammetgurbuz4728 Рік тому

    hocam emeğinize sağlık grafikleri çizerken nasıl çizdiğinizi hangi sekmelere tıkladığınızı görebilseydik daha iyi olurdu.Bende fib.düzeltmesi 0-100 arasında olmuyor nerede yanlış yapıyorum.

  • @hulyaozkan695
    @hulyaozkan695 3 роки тому +1

    Emeğinize sağlık teşekkürler

  • @ibrahimyucel3353
    @ibrahimyucel3353 2 роки тому

    Emeğinize sağlık hocam teşekkürler

  • @imahmet4918
    @imahmet4918 2 роки тому

    Teşekkürler hocam emeğinize sağlık

  • @Anar943
    @Anar943 2 роки тому

    Teknik analiz yaparken hangi anlalizlerden kulanırsak daha iyi olur başarılı olur ?

  • @johncoffey9606
    @johncoffey9606 Рік тому

    Allah razı olsun çok faydalı

  • @nccage1
    @nccage1 3 роки тому

    Merhaba. Bir sorum olacak. Fibonacci çizgisini sağlıklı kullanmak adına, çizgiyi trend aşımlarında mı yoksa iki trend arası yükselişlerde mi çekmek sağlıklı olur?

  • @can1002
    @can1002 Рік тому

    Ağzınıza sağlık çok güzel bir video olmuş

  • @abdulcelilersan1705
    @abdulcelilersan1705 2 роки тому

    Fibonacci ayarı yaptıgınız bi videonuz varmı

  • @EndySefa
    @EndySefa 3 роки тому

    fibonacci kullanırken logaritmik mi yoksa lineer mi kullanmalıyız?

  • @nurolgun2064
    @nurolgun2064 2 роки тому

    👍

  • @Anar943
    @Anar943 2 роки тому

    Bu analizleri Quotex de kulana bilirmiyiz?

  • @ismailtas4840
    @ismailtas4840 3 роки тому

    senin hakkın ödenmez abi

  • @vedad4c
    @vedad4c 3 роки тому

    Çok teşekkür ediyorum

  • @remzidar9224
    @remzidar9224 2 роки тому

    Hocam MA Cross indikatörü anlatırmısınız?

  • @caner5823
    @caner5823 3 роки тому

    Harikulade bir anlatım.

  • @mustafailbay3466
    @mustafailbay3466 3 роки тому +1

    hocam, Tradingview de fibonacci yi açtığımda böyle çıkmıyor bu farklı mı ?

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +1

      İndikatör olan fibo'yu açmışsınızdır. Bir de çizim araçlarında fibo var.

  • @yusufziyasen8255
    @yusufziyasen8255 2 роки тому

    Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için,Geri çekilemelerde diğer göstergelerden de teyit alınarak geri çekilme yönünde işlem yapılabilirmi?

  • @ercanozturk5184
    @ercanozturk5184 3 роки тому

    Tesekkurler, emeğinize sağlık.

  •  2 роки тому

    emeğinize sağlık gerçekten çok değerli bilgileri çok güzel anlatmışsınız

  • @yusufpolat4957
    @yusufpolat4957 Рік тому

    Muazzam 😮❤

  • @fulyauckan3761
    @fulyauckan3761 3 роки тому

    guzel anlatim..

  • @zekibilen2143
    @zekibilen2143 3 роки тому +1

    Hocam emeğiniBir sorum olacaktı hocam ; Uzantıyı kullanırken herhangi bir ayar yapmak gerekir mi? Sizin kullandığınız değerler neler acaba?

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому

      Manuel çizim yapıyorum be. Net bir dipten, net bir tepeye. veya tam tersi.

    • @zekibilen2143
      @zekibilen2143 3 роки тому

      @@Kanaliz1 Teşekkür Ederim Hocam

  • @nurullahtastan2312
    @nurullahtastan2312 3 роки тому

    Eline Emeğine sağlık hocam

  • @munotr731
    @munotr731 3 роки тому

    coook tesekkurler

  • @guvengultekin7331
    @guvengultekin7331 2 роки тому

    videolar çok kaliteli 👍

  • @bayramakpinar4583
    @bayramakpinar4583 2 роки тому

    emegınıze saglık cok tskler

  • @sideveside
    @sideveside 2 роки тому

    tane tane boncuk boncuk anlatmışsınız ağzaınıza sağlık emeğiniza sağlık

  • @osmanay1721
    @osmanay1721 3 роки тому

    Ustad ben Fibonacci Geri cekilme ve Fibonacci Uzanti araci arasindaki farki ve hangisini ne zaman kullanacagimi tam anlamadim. Yardimci olur musunuz?

  • @burcubeldir9391
    @burcubeldir9391 3 роки тому

    Teşekkürler

  • @muzoapydn
    @muzoapydn 3 роки тому +1

    Hocam ağzınıza sağlık benim bir sorum olacaktı 12.55 dakikadaki grafiği tam olarak ne yazıp aratacağız acaba

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому

      Muzaffer bey hangi grafik inanın hatırlamıyorum. Almışımdır bir yerden.

    • @muzoapydn
      @muzoapydn 3 роки тому

      @@Kanaliz1 tamamdır hocam teşekkür ederim

  • @lepetitinvestor
    @lepetitinvestor 3 роки тому

    hocam selamlar. 9.22'deki 3 yeşil çizginin bulunduğu periyoda 1-3-5 şeklinde bir elliott wave diyebilir miyiz?

  • @recepisiklio
    @recepisiklio 3 роки тому +1

    👏 👏 👏 👏

  • @kadir70372
    @kadir70372 3 роки тому

    öncelikle merhabalar videolarınız çok iyi. videoları izlerken anlamadığımız konu dışında bir çok teknik söylüyorsunuz keşke bunları da açıklasanız süper olacaktır. iyi günler

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому +2

      Hocam sizi anlıyorum ancak her videoda teknik terim açıklayamayız. Videolarımızı izledikçe terimlerin zihninizde oturduğunu göreceksiniz. Çünkü her videoda birkaç terimi işliyoruz.

    • @kadir70372
      @kadir70372 3 роки тому +1

      @@Kanaliz1 tamam hocam teşekkür ederim

  • @umutka8884
    @umutka8884 3 роки тому

    Sen kralsın teşekkürler kardeşim

  • @erdal4234
    @erdal4234 3 роки тому

    teşekkürler

  • @birolbilir6683
    @birolbilir6683 3 роки тому

    Emeğinize sağlık,iyi çalışmalar.:)

  • @musaongun6258
    @musaongun6258 3 роки тому

    Emeğinize sağlık 👋🏼

  • @dagny4460
    @dagny4460 3 роки тому

    Emeğinize sağlık.

  • @alcaysahin4397
    @alcaysahin4397 4 роки тому

    Süper di ellerinize saglik

  • @kaankarcoglu2126
    @kaankarcoglu2126 3 роки тому

    Emeğinize sağlık🙏

  • @yasarcan5056
    @yasarcan5056 3 роки тому

    Hocam fibonacci yi hangi zaman bandında çizelim

  • @MCosan
    @MCosan 3 роки тому +1

    Hocam videolar iyi, fakat çok sinir bozucu bir şey var. O da arkadan gelen ses tekrarları ve yüksek müzik. Daha hızlı bir anlatımla ve daha canlı ve kısık bir müzikle çok daha iyi olurdu açıkçası. 12:45 ve 13:49'daki ses tekrarları gibi.

    • @Kanaliz1
      @Kanaliz1  3 роки тому

      Ses ayarı yaptık. Yeni videolarımızda sorun yok.

    • @MCosan
      @MCosan 3 роки тому

      @@Kanaliz1 Elinize sağlık, teşekkürler.

  • @oguzhanodabas9740
    @oguzhanodabas9740 3 роки тому

    Teşekkürler..