Cześć Grzegorz u Ciebie to mogę coś napisać co mnie spotkało. Moja żona posądziła mnie że znęcam się nad nią psychicznie. I wyprowadziła się z dziećmi nie pozwalając się z nimi widzieć od maja. Rok temu oznajmiła mi że Nawróciła się na boga i już nie może sypiać ze mną aż będzie błogosławiona. Jednocześnie zażywała tabletki anty koncepcyjne które zapomniała zabrać wyprowadzając się jak byłem 48 godz. na dołku. Przez rok szykowała się jak mnie udupić. Jestem pewny ze kogoś poznała ale to i tak wyjdzie. Więcej na razie nie mogę pisać. Pięknego i Udanego dnia Tobie życzę. 👍9
Nice video! 👍
Hello Jan . Thank you very much and have a nice Sunday !
Ładnie 👍
Cześć dinx . Dzięki wielkie ! Pozdrawiam serdecznie i miłej Niedzieli
Elo elo
Siemka dzięki wielkie . Pozdrawiam Was serdecznie
Cześć Grzegorz u Ciebie to mogę coś napisać co mnie spotkało.
Moja żona posądziła mnie że znęcam się nad nią psychicznie. I wyprowadziła się z dziećmi nie pozwalając się z nimi widzieć od maja.
Rok temu oznajmiła mi że Nawróciła się na boga i już nie może sypiać ze mną aż będzie błogosławiona.
Jednocześnie zażywała tabletki anty koncepcyjne które zapomniała zabrać wyprowadzając się jak byłem 48 godz. na dołku.
Przez rok szykowała się jak mnie udupić. Jestem pewny ze kogoś poznała ale to i tak wyjdzie.
Więcej na razie nie mogę pisać.
Pięknego i Udanego dnia Tobie życzę. 👍9
Cześć Jurku . Bardzo Ci współczuję . Trzymaj się ! Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w tych trudnych chwilach
@@grzegorzhanik1229 Dzięki Grzegorz.