Karabük'te 1800 yıllık yazıt bulundu

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 3 лют 2025
  • Karabük'ün Eskipazar ilçesinde Geç Kalkolitik, Roma ve Erken Bizans dönemlerinde yerleşim yeri olarak kullanılan Hadrianaupolis Antik Kenti'nde, Asklepios varlığına işaret eden yazıt bulundu.
    Haber: www.ulusal.com...

КОМЕНТАРІ • 8

  • @algoritma241
    @algoritma241 2 роки тому

    İstanbul da ve çevre köylerde Osmanlı dönemi,çeşmeler,köprüler,hanlar mezar taşları korunmaya alınsın ve çevirisi yapılsın.

  • @gulsenaltay8295
    @gulsenaltay8295 6 місяців тому

  • @sevgiliben9253
    @sevgiliben9253 2 роки тому

    Maaşallah

  • @asuperyoung
    @asuperyoung 2 роки тому +1

    memleketteki bu ne roma sevdasi anlamak mumkun degil . orasi bir kult alaniymis ogrendigimiz cok iyi oldu ne dert kaldi ne birsey . sirf siz o tasi bulundiye su anda acaba vatandas nereye nasil bir yere vergi oduyor

    • @MrLion1905
      @MrLion1905 2 роки тому

      Bir yerde bir kazı çalışması yapılsa da yapılmasa da bütçe ayrılır zaten. Roma sevdası diyosun osmanlıya ait bişey çıksa sesin çıkmaz demi o zaman beleşe yapılıyor her şey. İster roma olsun ister pontus ister hitit ister frig. Bu topraklar nasıl mirassa altından çıkanlar da mirastır,tarihtir, zenginliktir. Zararı olmaz aksine yararı olur o bölgenin insanına.

  • @日の丸日本-d2j
    @日の丸日本-d2j 2 роки тому +2

    おはようございます