Respect per valonin po jo edhe per zana avdiuviqin.mendimi im osht qe zana ska respect as per vet familjen e vet dihen thyrjet e zana avdiuviqit ato sjan diqka qe kho e ka thon nje realitet ose ni te vertet siq po pretendon Zana.demek po fol te verteten
Dy qenafa ne emisionè asi qenefa qe ktyni heri i marojshume jashte oborrir ne sokak,e kushe kalojke aty pari e hishin e u dhishin zana e valoni jane kso qenefa.
Kuku medet ju shkoni serbi njerz ma tullusuma kurr ne jet sjam po o per Valentin qe kathan gerbaqa ska lidhje po qekjo zana qe po mundohet mefol si me gramatik e si gazette e si po din diqka e kurgjo sdin hecni bre se morre duhet meju ardh wdi qysh poju thirrin qshtu si linda morinen bre hupni
Ka te drejt Valoni, kesh 1 muj pushim ne evrope, 99% i kishin patikat e bardha por edhe te njejta, kurse ktu ne Australi shume ralll sheh me Patika te bardha
Ju dy jeni si ajo zastava ne tepoze don me kalu Ferrarin e mendoni edhe gzoheni qe e keni kalu Ferrarin 😂😂😂 jeni per gjyna
Respect per valonin po jo edhe per zana avdiuviqin.mendimi im osht qe zana ska respect as per vet familjen e vet dihen thyrjet e zana avdiuviqit ato sjan diqka qe kho e ka thon nje realitet ose ni te vertet siq po pretendon Zana.demek po fol te verteten
Valor legenda
Ju dy qe po i ofendoni njerzët,ju jeni prej Natyres te Ofendu😂😂😂😂
O ti far Valoni , shum te paska hyp mendja e madhe , por zoti eshte ma i madh se ti dhe çe besa shpejt ka me ta ul mendjen ai atje lart !
Dy qenafa ne emisionè asi qenefa qe ktyni heri i marojshume jashte oborrir ne sokak,e kushe kalojke aty pari e hishin e u dhishin zana e valoni jane kso qenefa.
Ooooo jau q... diaspora n....
Ani kjo zana si dreq i verdh i laknav 🤪
🎉
Kuku medet ju shkoni serbi njerz ma tullusuma kurr ne jet sjam po o per Valentin qe kathan gerbaqa ska lidhje po qekjo zana qe po mundohet mefol si me gramatik e si gazette e si po din diqka e kurgjo sdin hecni bre se morre duhet meju ardh wdi qysh poju thirrin qshtu si linda morinen bre hupni
Ju hiqni per bab
Kjo zana si airoplani pa pist qe veq sillet e se din ku me ra qfar gerdhoje
Valon edhe unjam germac po meven ekibravo
Sjeni ra ju dy naj hunlesh,se e kishibpa qysh folni
Haha i paski Keta dy Qe Jan njesoj
Kush je ti dhe sa je ti e sigurt qe po ju thu njerzve te verteten.Psh,une mendoj se ti je ni laruk, qka thue ti a e kam mir a jo?.
Dilini kah vushtrrija dilni se na ju jepum shkoll ju dyve
Apot munojn bolet e kranit xhakes zana
Apet del ti then hunt dikush mos llamat shum
Na rrofshi zhallogat
Ka te drejt Valoni, kesh 1 muj pushim ne evrope, 99% i kishin patikat e bardha por edhe te njejta, kurse ktu ne Australi shume ralll sheh me Patika te bardha
australia esht vend i egersirave skan as tradit mode as sdin qa ndodh nbot as sen as lesh ore bothqir
Sen su murr vesh ku deshte me dal a qka deshte me than a!?
Skoke mergitar apo kosovar.
Zana mori , A ta ka lpi pidhin shesheli dhe Qeni i ti -nese veq e ke?
Lop e gjall kko far ziza haaaa
Kush je bre ti si e thu te verteten koke ba edhe ti pa rreh 😂 me te rre gojes qysh rren si lezoj komentet valla shum mir e di ti
Kjo Zana esht Gabelic
Kjo Zana kogja pe regjke 69 a kto shitet kishe une hyhyhy