Mjekiqiviç a e nive çka tha plaku moti jan martu kosovaret me serbskis e çtash kshu qe mos ha mut e merr shqiprin ngoj pis muti se ikam pah kosovaret tu kercy Kong tshkive ngjermani Restaurant ne dasem serbve kshuqe mos ha mut shum
Bravo te qoft bre ti komentues i nderuar qe ase me shqipetare ase me serbe por me braziljsne ishe martuar sepse e ke ma te leht se e merr te shpueme mas e paran e nuk hjek keq😀😀😀
@@tokatilire3303 si ke provu ti brazilijankat shoki,ato veq në k… të rrin edhe kurr nuk lodhen hahah une kam Qef veq në kokerr të shpines me nejt e ajo mu sill si rreth mullarit.
Bone pytjen a te merr serbja jo a ishe martu me serve plot shqiptari e Shqiptarve Jan martu me kurd e kurde Pakistan e Pakistane Ska te bej kjo pytje me kurrfar logjike kija inatin a falja hakin
BESO SI I NDEGJOVA E PASH QE DIQKA SO NE RREGULL TURPI ZOTIT PO KTA SE KAN DERT E SHIHNI SI MARTOHEN TE SHQIPERIS ME SHKIJE BRE ZOTI I VRAFT NA FLLIQEN 😡
Si nuk ju vjen turp të shfaqni një emision të tillë. Së pari duhet të keni etik të shprehjes, të përdorni gjuhën letrare. Duhët ti zgjdhni temat që të dalin në media, jo këso pyetjesh. Nuk janë media për këtë lloj emisioni. Kështu buk do ecim kurrë para. 👎👎👎👎
Qysh ke mujt me dal me ba kete pytje. Aje normal!
Ne bosnhe jane martue me serb po Srebenice ju ka tregue qka jane gjeniu botror Noli.
Kush e do be zullumqarin pash Zotin marre eshte me bo kete pyetje.
Perse qenka marre ato veç po martohen jusjeni normal poduhet bere pyetje medit se kujemi dhe çfar jemi
NEVER
ONLY JUST ALBANIAN
🇦🇱 🇦🇱 🇦🇱
Qfare niveli keni ra ju mediat kosovare ,a bahet kjo pyetje more Zoti ju marrofte
Nuk e di qe e lidhni me Shqiperin ne nje koh qe ka pas kosova te martum me nacionalitetit serb
Do ishte mir më shum vajza të pyeteshin sepse vajzat nuk mendojn gjat ...për neve çunat ësht normal se jo...sepse qdo 20 vjet ata duën luft...
Gjithmone ka pas edhe vajza e gra qe kan luftu po edhe qe kan vujt nga luftrat kshtu qe edhe ato din at faktor me konsideru
N.qfare pytje provokuese ne kete kohe
Sa i ulet niveli gazetaresk....si spo e pyet dikush ket gazetaren: a ma merr nje her ne goje te shofim si po pergjigjet.....
Pse nuk e perdorni fjalen shqip
Kombesi,po nacionalitet ae eshte shum me e veshtir ta thuash
Kit pytje shko bane né Shqipri
Mjekiqiviç a e nive çka tha plaku moti jan martu kosovaret me serbskis e çtash kshu qe mos ha mut e merr shqiprin ngoj pis muti se ikam pah kosovaret tu kercy Kong tshkive ngjermani Restaurant ne dasem serbve kshuqe mos ha mut shum
Me serbet jo, po' me turqit pakistanet po' se vllezer musliman gabel familje😝
Sedi qysh ske turp me ba ket pytje.
Duhet te behet pyetja a doni te martoheni me ne te shqiperise 😂😂
Të dytën pyetje për serb t'a çift nanën serrbt oj busher gazetare🇦🇱🌹🇦🇱
Cfare pyetje Kjo pyetje nuk duhet te behet as pas 100 vitesh
Boll jan ken.te martum tash patriota i ndjeri Bekim Femiu e sa tjer
Normal Jo !
Kur bateritë soset zerat vec vergllatin po a spo ke pyetje ma te mir a ???!!! Po pse nuk ja parashtron ket pyetje vetevehtes
Kto pytje sjon per shiptar bre
Une kurr me shqiptare e shkin sisha martu,veç naj brazilijane a spanjolle haha
🤣🤣🤣🤣🇦🇱♥️🇦🇱🇸🇪👍👍👌
Bravo te qoft bre ti komentues i nderuar qe ase me shqipetare ase me serbe por me braziljsne ishe martuar sepse e ke ma te leht se e merr te shpueme mas e paran e nuk hjek keq😀😀😀
@@tokatilire3303 si ke provu ti brazilijankat shoki,ato veq në k… të rrin edhe kurr nuk lodhen hahah une kam Qef veq në kokerr të shpines me nejt e ajo mu sill si rreth mullarit.
@@tokatilire3303😂😂😂
Kerkushi nuk thot para kameres isha martue se mi dal naj nja e bukur fill ish martue
Mvaret qfar race je nese jw shqiptar nuk e ben ate
Kurr mos Bon këso pyetje për serrbë se jon çetnik kam vra shiptar jan pis popull🇦🇱🌹🇦🇱
😂😂😂😂 shiptaret me magjupe edhe shkina gjithe jane kon i ka pas shfaletka e grat mw kule shpi😂😂😂😂
Qfar pytje emisionin e poshter
Kjo Gazetarucja nuk e vet a me Reth apa Rreth veq ja dan Lesht
Gazetarja e re por pytje provokative-ket kohe mbas luftes ket pytje😮!
Veq aje qe ka gjake shkau munde ta beje eye punu perndryshe nuk ndodhe,
Hajde gazetari hajde...
Ju lumt vajzave kosovare nuk jan si femrat e shqipnis respekt per vajzat kosovare🇽🇰🇦🇱🇱🇷🇽🇰🇦🇱🇱🇷
Gazetart e kosovs🤣🤣🤣🤣
Po tjet ma e bukur se kosovarja?
Ku pjerdh dashuria
Atij arabit me mjekerr vetem feja i intereson e jo historia!!!!!
nese eshte muslimane idioti tha po martona,,,e shef sa patriotizem ka ne gjak ai pis
Un kurre sisha martu
Pse?
Bone pytjen a te merr serbja jo a ishe martu me serve plot shqiptari e Shqiptarve Jan martu me kurd e kurde Pakistan e Pakistane Ska te bej kjo pytje me kurrfar logjike kija inatin a falja hakin
Shum e drejt ajo qe thua,shqiptare qe jan martua me.kurd dhe turq
"Veq me kan Mutlimane " hahahahaha
M A GJ U P!
Femer pa shkoll
Se ke perjetu ti luften se nuk e kishe thon ti ket fjal
Gaztare katastrof
Po habitem pse disa mendohen
A ish martu me ni shka
Gjenocidismuss
Pse pe pyte Jänicke normal ju
Mu martu jo, veq ska shiptari qe nuk shkon me serbe, veq mos ju dhont mundsia, realiteti asht ky
Po aspoki tjera pytje me BA
Pyetje té******
Me serbe jan te mira per ni nat veq me ja terrt edhe kurgjo tjeter
Pom vjen marre me than po e kom pas ni shoqe serbe valla boll e fort u kan🤫
Bravo bre shqipe na paske nderue 🤣🤡🤡🤡🤪🖕
@Lavdim Haradinaj je gabim , te njejten gjo ai mundet me thane per ty se te bashko cena me arabet,, nuk asht e vertete apo jo?
Kallxoni dikush kesaj qikes qe shume keq kesh ( qesh ) ndrro dyqysh amoni ta kom !
T7 a pi serbis Po I merrni kto lajme
Une Po
VV 11 DEPUTET NANAT SHKINA HAAAHAA AA E TASH PATRIOTA
Si i kan emrat
@@fredii8636 SHKINAT APO DEPUTET E VV
@@tatarra1282 deputetet
@@fredii8636 FREDI BO PYTJE NE ZYRE TE VV TE TREGOJN
Po pèr Bes melezat jan tè rezikshèm sa shtat shkije
Te ndan besimi,,, jo nacionalizmi,,, 😂
Cili besim o shoq shka u esht shka
Kta dy jan gabel t shipnis
BESO SI I NDEGJOVA E PASH QE DIQKA SO NE RREGULL TURPI ZOTIT PO KTA SE KAN DERT E SHIHNI SI MARTOHEN TE SHQIPERIS ME SHKIJE BRE ZOTI I VRAFT NA FLLIQEN 😡
Si nuk ju vjen turp të shfaqni një emision të tillë. Së pari duhet të keni etik të shprehjes, të përdorni gjuhën letrare. Duhët ti zgjdhni temat që të dalin në media, jo këso pyetjesh. Nuk janë media për këtë lloj emisioni. Kështu buk do ecim kurrë para. 👎👎👎👎
A po bindeni se Islami e ka mbajt gjalle kete komb
Jo !!!
Kam mbetur shqiptar pa islam👌👌👌
Mendien te serbt kjo e paska
Si nuk ju vjen marre me dal me ba ksi pytje
Doket kta te shqipris mej her martohem Pisa
Halil matoshi me ni shkin
A ishe martu ti oj llume oj poqaver