В мене також забиває, гарбузиння як намотає 🤯😱. Задумуюся над іншими дисками. Дивився на просторах інтернету агд 1.8 (ніби так)кожний диск окремо на стійці працював такими на МТЗ ( тільки 2.5)але ціна від 50000. Тому доведеться пока ганяти своїми.
Совітувать я не буду , скажу як у мене землі 10-12 га тоя довольний ними (тільки після доработки і добавки ваги) на даний момент не бачу смисла брати за 50-70 тис АГД чи щось таке ,половину землі діскую другу орю на наступний рік міняю, для мене вистачає ,а там думайте самі
Мені теж кажуть шо нахер тобі СМД на ЮМЗ коли ти тягаєш 2 корпуси. 1) 2 корпуси пашуть глибше і краще за 3, 2) на мої 7 гектарів раз у рік можна трохи довше попахати і не паритись.
Хороша робота. Достойні диски а ще щоб у 2 сліда то взагалі булоби щастя. лайк
Дякуємо.
Т 40 трактор 🚜 дискование земли
Борона огонь, а контргруз вообще красава👍👍👍👍👍
Ну да))))
Цепи поставить между дисками и не будет забивать.
Слышали об этом но не видели.
@@solomotrjasua5435 нечего такого там нет кусок цепи за раму и между дисками завёл и всё главное звено по больше.
Це вісімкою робити краще чистить і менше гуляє
Привет,лучше ходить левым колесом в борозды то есть внутри загонки, не будет перепадов и полос.
Вішай цепи не залипатиме. Ібуде тобі щастя . Удачі та гарних врожаїв.
Да, цепи чистят хорошо, только нужно крупное звено как у морских( такими много не разживёшься)но со временем они нарезают канавку на валу от трения
А модернізація Вогонь 👍🏆💪
Працюю бомет 2.4 чистиків нема зняті. А натромбовує рідко і тіки по сирому.
++7! для друга! Ок, у тебя всё получится! Да, реально не плохо, за диски не скажу, не вкурсе, видео хор.
Спасибо!
Лайк196
У мене тягнуло теж в ліво потім батареї поставив в одинаковий угол атаки щоб був і все вона пішла прямо
красава земляк 💪💪💪достала ета амброзия😠😠у меня тоже самое забивает посередине. а чистыки реально говно🙋🙋🙋
Потрібно укоротити або удлінити центральну тягу тоді буде йти рівно
Спасибо))).
Я собі купив АГ-1.8-20 у 2016 році. До цього тягав теж напівпричіпну дискову борону то із АГ її незрівнять. В мене Т-40АМ.
Що краще для т40 бо шукаю зараз купити?
Привитствую!!!
Як всегда👍👍👍удачки🤝🤝🤝
Спасибо.
попробуйте на задней батареии поставить больше угол атаки может тогда и не будет тянуть в сторону
Уже до упора.
Якою передачою тягаєте?
От 2 до 4й.
В мене також забиває, гарбузиння як намотає 🤯😱. Задумуюся над іншими дисками. Дивився на просторах інтернету агд 1.8 (ніби так)кожний диск окремо на стійці працював такими на МТЗ ( тільки 2.5)але ціна від 50000. Тому доведеться пока ганяти своїми.
Ламаю голову уже мiсяць - брать бометовськi диски, чи нi?! Землi до 10 га, трактор т 40 см. Посовiтуйте. Дякую!
Совітувать я не буду , скажу як у мене землі 10-12 га тоя довольний ними (тільки після доработки і добавки ваги) на даний момент не бачу смисла брати за 50-70 тис АГД чи щось таке ,половину землі діскую другу орю на наступний рік міняю, для мене вистачає ,а там думайте самі
@@solomotrjasua5435 дякую за вiдповiдь! Ще одна питання, дуже для мене важливе - по кукурузиннi диски працюють? Дякую!
@@ЯрославМудранинец кукурудзу не сію то й незнаю
@@ЯрославМудранинец купляй агд, бомет дерьмо, в мене були бомет 2.4 еле здихався. Купив агд 2.1 - небо i земля
@@ЯрославМудранинец не робіть моїх помилок, бо мені не було кому підказати
👍👍👍👍🚜🚜⛽
Мені теж кажуть шо нахер тобі СМД на ЮМЗ коли ти тягаєш 2 корпуси. 1) 2 корпуси пашуть глибше і краще за 3, 2) на мої 7 гектарів раз у рік можна трохи довше попахати і не паритись.
Амброзия конечно не дай бог.
Це 2 метра захват? А якщо більше там 2,4 м потягне????
Може і потягне но лечше не треба. Це Вам не МТЗ.))
@@solomotrjasua5435 но спробувать потрібно
@@teamwork912 Спробуйте)).
этим дискам не хватает веса,Вы не обижайтесь но диски гавно,метал слабый ,попробуйте передок чуть чуть гидравликой поддавить
Дай этим дискам скорости и увидишь эффект 👍
Меняемся потписками
Без проблем. Подписался.
Кірогазу неважко?
Ні.
Да , правильно говорят поставь цепи и будет тебе счастье!!! А так диски лезут в землю как надо.
Спасибо.
Буде!!!
???
Цепи ставь и все будет гуд
Спасибо.
Для 5 га з головою!!
контргруз.....)))))))))))))))))))))))))
Ныпогано
Мені здається що задня частина на опорних колесах їде...так не повинно бути...
та ні там просто циліндр не держе і вони опускаються на землю но на них вага не переноситься
Неправильний угол дискової
Подробней пожалуйста.