Furuno'yu seviyoruz begeniyoruz kullaniyoruz. Belki beklentimiz fazlada olabilir ama daha derin ve detayli bilgiler ve bazi eksiklerin duzeltilmesini bekliyoruz. Bu elestirileri cihazi kotulemek degil daha iyi olmasi icin tartisilmasi gerekenler olarak algilarsaniz sevinirim. 1- Ayna en kucuk sudan ciktiginda yada köpük kabarcik aldiginda anlik sinyal almamasi durumunda ekran ziplamaya basliyor. Yazilimci sorunu, 1-2-3 sn lik gecmis dataya bakip derinlik ekran ayarlamasini yapsa bu ortadan kalkmis olacak. Fakat anlik kesintide bile, sn nin 1/10 ekran zipliyor. 2- Cift frekans kullanirken manuel zoom yapmak durumunda kaliyorsunuz derinlik degistikce elle devamli duzeltme yapma zorunlulugu cok problem balik tutmaktan cok ayar yapmaya calisiyorsunuz. Sadece Single frekansta bottom zoom calisiyor. Diger frekansa gectiginde gecmis sifirdan basliyor. 3. Ekran disinda kalan kisim ile ilgili datalari yok sayiyor. Orn. bottom zoom daysaniz acaba gectigim yerlerde ust sularda ne var diye bakmaya kalkarsaniz oyle bir data yok. Suyun ust kismi bos geliyor. 4. Accufish te auto range mecbur cift frekans ekranda. zoom yapilamiyor. 3-5 sn sonra otomatik olarak kendi kendine full ekrana geciyor. 5. Color range expansion cok guzel ozellik ama eksik olan, renk atamasi yapilsa daha iyi olabilirdi. orn Sari rengi mor olarak degistirebilirsek, baliktan gelen sinyale renk atamasi yapilabilir ornegin balon baligi ayrimi bile yapilabilme ihtimali var. 6. Dual Transducer larda kanallardan herhangi birini kapatma ozelligi olmali, ornegin high frekans dff3d ile cakisiyor. derinde low frekans kullanirken dff3d acikken sadece high frekansin kapatilmasi interfrence i cozecektir. Ama malesef transducer transmit on off komple aynayi kapat ac var. Her kanali ayri ayri ac kapat olma 7. Daha detayli bilgi beklentisine ornek olarak, ornegin TVG anlatilmis ama kimse neden nasil oldugundan bir haber. Belki koni acisi, sinyal genisliginin etkisi ile birlikte anlatildiginda daha etkili bilgilendirme olabilirdi, Offset ayarlarida keza. Neden niçin sorularinin boşa dusmesini engeleyebilirsiniz. 8- Harita konusu basli basina bir sorunumuz. Batymetri diger tum cihazlarda 25 cm ye kadar detay cizerken Furunoda detay az bilerek yapildigini dusunmeden edemiyor insan. Daha cok konu var ama uzatmayayim.
Merhaba Mehmet Metin Okur, görüş ve önerileriniz için teşekkürler. Bahsi geçen konular yazılımsal ve donanımsal olduğundan, diğer tüm üreticilerde olduğu gibi Furuno’nun üretim politikasıyla alakalı. Bu videomuzda daha çok cihazların genel kullanım ve ayar özelliklerine değindik. İlerleyen zamanlarda daha detaylı anlatımların olduğu yeni bölümler gelecek. Daha fazlası için bizi takipte kalın! 🙌
Heyecanla beklediğimiz videolar gelmeye başladı, öncelikle anlatım ve bilgilendirme için çok teşekkürler. Daha öğrenmemiz gereken çok şey var, bu tür bilgi ve tecrübelerin verildiği, Furuno kullanıcılarını ve muhtemel Furuno alacak olanları bu tarz bilgilendirmeler memnun edecektir. Yeni videolarda anlatılmasını istediğim konuların bazılarını buraya not düşeyim. Mesela, renkler konusu da çok önemli, aldığımız ekolardaki renklerin bir anlamı var mı.? Kırmızı , mavi ya da sarı renkler balığı okumada ne anlam ifade ediyor. ? Mesela, mera ararken balık gördüğümüz zaman new point olarak işaretlediğimiz yerleri haritada nasıl adlandırabiliriz .? Mesela ekranın sağ kenarında ince uzun sürekli akan ekoların anlamı nedir gibi.? Tekrar teşekkürler hayırlı işler...
Merhaba Ahmet Şahin, yorumunuz için teşekkürler. Sorularınızın yanıtı olarak; -Alınan ekolardaki renk balığın türü, boyu, cinsi vb özelliklere göre değişmektedir. Bu bilgilerin analizini ve okumasını yapabilmek tecrübeleriniz ile doğru orantılıdır. -Point olarak işaretlediğinizde edit (düzenle) alanından ismini veya diğer özelliklerini değiştirebilirsiniz. -A-Scope ekranı, ekranın sağ kısmında ekoların yoğunluğuna göre her bir aktarımdaki ekoları gösterir.Balık kümelerinin ve deniz dibi yapısını belirlemek bakımından faydalıdır.
Ahmet Bey son derce kıymetli bilgiler verdiniz emeğinize teşekkür ederim. Ben Furuno 628 ve 600 lük bir ayna satınaldım.Bu sistemle örneğin istavrit sürüsü icindeki uskumruyu ayırt edebilirmiyim.Birde dipte ki dip balıklarını örneğin kırlangıc.karaköz gibi balıkları görebilirmiyim.Kolay gelsin.
merhaba öncelikle verdiğiniz bilgiler için tesekur ederim izmir sigacik yelkenli bir teknede kullanmak üzere 1971f aldim b45 ayna düşünüyorum farklı bir ayna tavsiye edermisiniz yoksa düşüncem doğrumu tesekur ederim
balık bulucu ve Ayna tercihi hakkında bilgi almak istiyorum. Tercihim furuno 1971 f ve p66 ayna çok moda . ama chirp ayna ile birlikte kullanabilirmiyim. chirp olursa geniş açı ile tarayan ayna ne olmalı. Yer : Fethiye Derinlik : 5-100 metre yüzeye yakın ve orta su ceylan balığı, kofana , lüfer Tral , Akya vb. balıkları görüntülemek için tekne altını geniş açı ile tarayan ve cihazda balığı yazdırabilen ayna tercihim ne olmalı
Merhaba, en iyi geniş açı transducer (ayna) TM185HW, GP1971F için uygun olacaktır. Bu bilgi size yeterli gelmediyse sales2@ozsay.com 'dan destek alabilir veya 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba, Airmar TM185 model aynalarda zemin dip yapı ayırım özelliği mevcut değildir. Bu özellik sadece geleneksel frekans (50/200 khz) aynaların bazı modellerinde mevcuttur. Ayrıca bununla birlikte kullandığınız cihazın BBDS özelliğini desteklemesi gerekmektedir. Ürünler hakkında daha fazla bilgi için; hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilir veya sales@ozsay.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Merhaba, tranducer opsiyonel olduğu için paket içeriğinde bulunmuyor. Ürünler hakkında detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Bu güzel anlatımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler. Marmara da Lüfer avında 50 kHz de görülmeyen fakat '00 kHz de görülen lüfer balığı için bilgi verebilirmisiniz? Neden HF de görülüp LF de görülmüyor sebebini biliyormusunuz?
@@Ekmelakdik balık bulucular, yüksek frekanslı ses dalgaları kullanarak su altındaki nesneleri tespit ederler. Farklı frekanslardaki ses dalgalarının su altındaki nesneler üzerindeki etkisi farklı olabilir. Dolayısıyla balığın biyolojik yapısından kaynaklandığı için cihaz üzerinden bu konuda sağlıklı bir yorum yapmak zor görünüyor. Yardımcı olamadığım için üzgünüm. Görüş ve yorumlarınız için teşekkürler. 🙌💙
merhabalar kolay gelsin.dün itibariyle furuno ailesine bizde katıldık.yeni aldığı m 1971f balık bulucuya daha önceden garmin balık bulucuda kullandığım navionics harita kartını taktım ama çalışmadı.bunun çalışması için bir yöntem var mıdır?
Merhaba, Furuno Ailesine hoş geldiniz. 💙 Furuno GP-1*71F modellerinde Navionics®+ ve Platinum+™ veya C-MAP 4D haritaları kullanılmaktadır. Bu haritalardan birini satın alarak cihazı aktif hale getirebilirsiniz. Ürünler hakkında fiyat ve detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba, öncelikle değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim. Bursa Gemlik körfezinde en fazla 40mt derinlikteki sularda avlanıyorum cihazım 1971F ve aynam Airmar p66. Çoğunlukla hedef balığım lüfer. Avlarımda cihazımdan verim alabilmem için ayarlarla ilgili öneriniz olabilir mi? Değişkenlik gösterebilen bir durum olduğunu biliyorum ancak tecrübe ederek bilgi sahibi olacak kadar zaman maalesef ayıramıyorum. Bu konu ile alakalı bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz çok sevinirim. Çalışmalarımızda başarılar dilerim.
Merhaba, değerli görüşleriniz için çok teşekkürler. Sizin de belirttiğiniz gibi cihaz ayarları temelde avlanılacak cins ve bölgeye göre değişkenlik gösterdiği için standart bir ayar yapılması sağlıklı bir yöntem değildir. Kullanıcının zamanla edindiği deneyim ve tecrübe cihazın tam performans kullanılmasını sağlayacaktır. Bu bilgi yeterli gelmediyse, sizi bölgenize hakim bir marka temsilcilerimize yönlendirebilmek için sales2@ozsay.com 'dan e-posta yoluyla destek alabilirsiniz.
Big greetings from Croatia. Thanks for the very interesting explanations in the video. We still didn't understand some things, so please activate the Croatian subtitles if possible. Many thanks.🙏🙏🙏
Merhaba, DRS4w modeli uygundur. Ürünler hakkında detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba, katılım sağladığımız fuarlar hakkında duyuru paylaşacağız. Ürünler hakkında bilgi almak için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.👇 ℹ www.ozsay.com 📣 instagram.com/furunoturkiye 📣 facebook.com/furunoturkiyeoffical
Merhaba, ürünlerimizin teminini Amerika pazarından değil, Avrupa pazarından yapmaktayız. Avrupa' dan alınan ürünlerin Türkiye maliyet ve vergilendirme sistemi Amerika ile kıyaslanmayacak kadar farklıdır. Örnek olarak Amerika' da satılan herhangi bir elektronik markası Türkiye' de aynı rakamlara satın alınamamaktadır. Fiyat orantısını bu şekilde düşünmeliyiz.
@@furunoturkiye evet ben bu durumun farkındayım ama anlam veremiyorum. Amerika'daki ürün 1100 dolarlık urun Avrupa'da 1500 Euro oluyor Türkiye de 2000 Euro ama nedense hemen hemen bütün fishfinder segment satış yapan firmalar reklam ve sponsorluk gelirlerinin büyük bir bölümü Amerika için harcıyor. Bir Japon firması sanki ürünü Amerika ya satıyor Amerika Avrupa ya Avrupa'da Türkiye ye satıyormuş gibi bir fiyatlama var. Bu sadece Furuno için değil hemen hemen bütün balık bulucular için absürt bir fiyatlama sistemini uyguluyor olan bizim gibi TL ile kazanan garibana oluyor.
Merhabalar Hap haline getirip sunmuşsunuz.Bu kadar basit ve açıklayıcı bir anlatım mı olur.Olmuş işte. Gençler gönülden teşekkürler. Sevgiler
💙🙏
Furuno'yu seviyoruz begeniyoruz kullaniyoruz. Belki beklentimiz fazlada olabilir ama daha derin ve detayli bilgiler ve bazi eksiklerin duzeltilmesini bekliyoruz. Bu elestirileri cihazi kotulemek degil daha iyi olmasi icin tartisilmasi gerekenler olarak algilarsaniz sevinirim.
1- Ayna en kucuk sudan ciktiginda yada köpük kabarcik aldiginda anlik sinyal almamasi durumunda ekran ziplamaya basliyor. Yazilimci sorunu, 1-2-3 sn lik gecmis dataya bakip derinlik ekran ayarlamasini yapsa bu ortadan kalkmis olacak. Fakat anlik kesintide bile, sn nin 1/10 ekran zipliyor.
2- Cift frekans kullanirken manuel zoom yapmak durumunda kaliyorsunuz derinlik degistikce elle devamli duzeltme yapma zorunlulugu cok problem balik tutmaktan cok ayar yapmaya calisiyorsunuz. Sadece Single frekansta bottom zoom calisiyor. Diger frekansa gectiginde gecmis sifirdan basliyor.
3. Ekran disinda kalan kisim ile ilgili datalari yok sayiyor. Orn. bottom zoom daysaniz acaba gectigim yerlerde ust sularda ne var diye bakmaya kalkarsaniz oyle bir data yok. Suyun ust kismi bos geliyor.
4. Accufish te auto range mecbur cift frekans ekranda. zoom yapilamiyor. 3-5 sn sonra otomatik olarak kendi kendine full ekrana geciyor.
5. Color range expansion cok guzel ozellik ama eksik olan, renk atamasi yapilsa daha iyi olabilirdi. orn Sari rengi mor olarak degistirebilirsek, baliktan gelen sinyale renk atamasi yapilabilir ornegin balon baligi ayrimi bile yapilabilme ihtimali var.
6. Dual Transducer larda kanallardan herhangi birini kapatma ozelligi olmali, ornegin high frekans dff3d ile cakisiyor. derinde low frekans kullanirken dff3d acikken sadece high frekansin kapatilmasi interfrence i cozecektir. Ama malesef transducer transmit on off komple aynayi kapat ac var. Her kanali ayri ayri ac kapat olma
7. Daha detayli bilgi beklentisine ornek olarak, ornegin TVG anlatilmis ama kimse neden nasil oldugundan bir haber. Belki koni acisi, sinyal genisliginin etkisi ile birlikte anlatildiginda daha etkili bilgilendirme olabilirdi, Offset ayarlarida keza. Neden niçin sorularinin boşa dusmesini engeleyebilirsiniz.
8- Harita konusu basli basina bir sorunumuz. Batymetri diger tum cihazlarda 25 cm ye kadar detay cizerken Furunoda detay az bilerek yapildigini dusunmeden edemiyor insan.
Daha cok konu var ama uzatmayayim.
Merhaba Mehmet Metin Okur, görüş ve önerileriniz için teşekkürler. Bahsi geçen konular yazılımsal ve donanımsal olduğundan, diğer tüm üreticilerde olduğu gibi Furuno’nun üretim politikasıyla alakalı. Bu videomuzda daha çok cihazların genel kullanım ve ayar özelliklerine değindik. İlerleyen zamanlarda daha detaylı anlatımların olduğu yeni bölümler gelecek. Daha fazlası için bizi takipte kalın! 🙌
Heyecanla beklediğimiz videolar gelmeye başladı, öncelikle anlatım ve bilgilendirme için çok teşekkürler.
Daha öğrenmemiz gereken çok şey var, bu tür bilgi ve tecrübelerin verildiği, Furuno kullanıcılarını ve muhtemel Furuno alacak olanları bu tarz bilgilendirmeler memnun edecektir.
Yeni videolarda anlatılmasını istediğim konuların bazılarını buraya not düşeyim.
Mesela, renkler konusu da çok önemli, aldığımız ekolardaki renklerin bir anlamı var mı.? Kırmızı , mavi ya da sarı renkler balığı okumada ne anlam ifade ediyor. ?
Mesela, mera ararken balık gördüğümüz zaman new point olarak işaretlediğimiz yerleri haritada nasıl adlandırabiliriz .?
Mesela ekranın sağ kenarında ince uzun sürekli akan ekoların anlamı nedir gibi.?
Tekrar teşekkürler hayırlı işler...
Merhaba Ahmet Şahin, yorumunuz için teşekkürler. Sorularınızın yanıtı olarak;
-Alınan ekolardaki renk balığın türü, boyu, cinsi vb özelliklere göre değişmektedir. Bu bilgilerin analizini ve okumasını yapabilmek tecrübeleriniz ile doğru orantılıdır.
-Point olarak işaretlediğinizde edit (düzenle) alanından ismini veya diğer özelliklerini değiştirebilirsiniz.
-A-Scope ekranı, ekranın sağ kısmında ekoların yoğunluğuna göre her bir aktarımdaki ekoları gösterir.Balık kümelerinin ve deniz dibi yapısını belirlemek bakımından faydalıdır.
aq
İyiki varsınız
💙🙏
5. Dakkadaki çözünürlük ayarını değiştirdiğimiz zamanmı cihazın verimi düşüyor yoksa zemin yapısı ve balık boyutu ayarıyla oynarsakta cihazın verimi düşüyomu
Emeğinize sağlık❤
Bir bilgi rica edeğim airmar tm 165 göz ile fruno 1971 f uyumlumu avantajı dez avantajı varmı ve ayarları ile ilgili bir bilgi verebilirmisin lütfen
Ahmet Bey son derce kıymetli bilgiler verdiniz emeğinize teşekkür ederim. Ben Furuno 628 ve 600 lük bir ayna satınaldım.Bu sistemle örneğin istavrit sürüsü icindeki uskumruyu ayırt edebilirmiyim.Birde dipte ki dip balıklarını örneğin kırlangıc.karaköz gibi balıkları görebilirmiyim.Kolay gelsin.
merhaba öncelikle verdiğiniz bilgiler için tesekur ederim izmir sigacik yelkenli bir teknede kullanmak üzere 1971f aldim b45 ayna düşünüyorum farklı bir ayna tavsiye edermisiniz yoksa düşüncem doğrumu tesekur ederim
Merhaba, B45 transducer cihazınız ve tekneniz için uygun bir kombinasyon. Güvenli ve keyifli seyirler dileriz. 💙
balık bulucu ve Ayna tercihi hakkında bilgi almak istiyorum. Tercihim furuno
1971 f ve p66 ayna çok moda . ama chirp ayna ile birlikte kullanabilirmiyim. chirp olursa geniş açı ile tarayan ayna ne olmalı.
Yer : Fethiye Derinlik : 5-100 metre
yüzeye yakın ve orta su ceylan balığı, kofana , lüfer Tral , Akya vb. balıkları görüntülemek için tekne altını geniş açı ile tarayan ve cihazda balığı yazdırabilen ayna tercihim ne olmalı
Merhaba, en iyi geniş açı transducer (ayna) TM185HW, GP1971F için uygun olacaktır.
Bu bilgi size yeterli gelmediyse sales2@ozsay.com 'dan destek alabilir veya 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar furuno 588 ayarlarında yardımcı olurmusunuz
Merhaba tm 185 ayna kullanımında zeminin kaya olup olmadığını nasıl anlarız teşekkürler
Merhaba, Airmar TM185 model aynalarda zemin dip yapı ayırım özelliği mevcut değildir. Bu özellik sadece geleneksel frekans (50/200 khz) aynaların bazı modellerinde mevcuttur. Ayrıca bununla birlikte kullandığınız cihazın BBDS özelliğini desteklemesi gerekmektedir.
Ürünler hakkında daha fazla bilgi için; hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilir veya sales@ozsay.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
merhaba 1871 veya 1971 modellerinde kutu içerisinde ayna mevcutmu saygılarımla
Merhaba, tranducer opsiyonel olduğu için paket içeriğinde bulunmuyor. Ürünler hakkında detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Bu güzel anlatımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler. Marmara da Lüfer avında 50 kHz de görülmeyen fakat '00 kHz de görülen lüfer balığı için bilgi verebilirmisiniz? Neden HF de görülüp LF de görülmüyor sebebini biliyormusunuz?
(50 kHz de görülmeyip 200 kHz de görülen yazacaktım yanlış tuş a basmışım)
Merhaba Ekmel Akdik, bu durum balığın cinsiyle alakalı olup bazı balıklar belli frekanslarda görülmeyebilir. Balığın türüyle ilgili bir konu.
Bazı türlerin 50 kHz de görülmeme sebebini merak etmiştim. Görülmediklerini zaten biliyordum😊
@@Ekmelakdik balık bulucular, yüksek frekanslı ses dalgaları kullanarak su altındaki nesneleri tespit ederler. Farklı frekanslardaki ses dalgalarının su altındaki nesneler üzerindeki etkisi farklı olabilir. Dolayısıyla balığın biyolojik yapısından kaynaklandığı için cihaz üzerinden bu konuda sağlıklı bir yorum yapmak zor görünüyor. Yardımcı olamadığım için üzgünüm. Görüş ve yorumlarınız için teşekkürler. 🙌💙
merhabalar kolay gelsin.dün itibariyle furuno ailesine bizde katıldık.yeni aldığı m 1971f balık bulucuya daha önceden garmin balık bulucuda kullandığım navionics harita kartını taktım ama çalışmadı.bunun çalışması için bir yöntem var mıdır?
Merhaba, Furuno Ailesine hoş geldiniz. 💙
Furuno GP-1*71F modellerinde Navionics®+ ve Platinum+™ veya C-MAP 4D haritaları kullanılmaktadır. Bu haritalardan birini satın alarak cihazı aktif hale getirebilirsiniz.
Ürünler hakkında fiyat ve detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba, öncelikle değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim.
Bursa Gemlik körfezinde en fazla 40mt derinlikteki sularda avlanıyorum cihazım 1971F ve aynam Airmar p66. Çoğunlukla hedef balığım lüfer. Avlarımda cihazımdan verim alabilmem için ayarlarla ilgili öneriniz olabilir mi? Değişkenlik gösterebilen bir durum olduğunu biliyorum ancak tecrübe ederek bilgi sahibi olacak kadar zaman maalesef ayıramıyorum. Bu konu ile alakalı bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz çok sevinirim. Çalışmalarımızda başarılar dilerim.
Merhaba, değerli görüşleriniz için çok teşekkürler. Sizin de belirttiğiniz gibi cihaz ayarları temelde avlanılacak cins ve bölgeye göre değişkenlik gösterdiği için standart bir ayar yapılması sağlıklı bir yöntem değildir. Kullanıcının zamanla edindiği deneyim ve tecrübe cihazın tam performans kullanılmasını sağlayacaktır. Bu bilgi yeterli gelmediyse, sizi bölgenize hakim bir marka temsilcilerimize yönlendirebilmek için sales2@ozsay.com 'dan e-posta yoluyla destek alabilirsiniz.
Big greetings from Croatia. Thanks for the very interesting explanations in the video. We still didn't understand some things, so please activate the Croatian subtitles if possible. Many thanks.🙏🙏🙏
💙🙏
Sizden ricam birde c-map 4D ile navionics + kulanımları ve hangisi daha kullanışlı olan bir video yapmanız mümkünmü?
Merhaba, görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. 🙏
@@furunoturkiye❤
merhabalar tzt2 kullanıyorum denizdeki ülke sınırını haritada göremiyorum. ne yapmam lazım..
Merhaba, konu ile ilgili sales2@ozsay.com ‘dan e-posta yoluyla destek alabilirsiniz.
Merhaba 1971 F için Su üstü Radar ne önerirsiniz.
Merhaba, DRS4w modeli uygundur. Ürünler hakkında detaylı bilgi için; sales2@ozsay.com adresine e-posta gönderebilir veya hafta içi 8:30-18:00 saatleri arasında 0 216 493 36 10 'dan bize ulaşabilirsiniz.
İstanbulda fuarda olacakmısınız? 1871f ve 1971f i görebilecekmiyiz bilgi almak istiyorum
Merhaba, katılım sağladığımız fuarlar hakkında duyuru paylaşacağız. Ürünler hakkında bilgi almak için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.👇
ℹ www.ozsay.com
📣 instagram.com/furunoturkiye
📣 facebook.com/furunoturkiyeoffical
bir de bu kanalda seyredelim bakalım:))
🙏💙
Merhaba, Furuno Türkiye olarak çok önemli bilgiler için teşekkür ederiz. fcv serisi için bir paylaşım yapacak mısınız?
Merhaba Cihangir Soydemir, teşekkürler. 🙏 FCV serisi dahil diğer modeller için de çalışmalarımız olacak. 👍
İyi kalmasında Amerika'da 1100 dolara satilan ürün 75bin tlye satılıyor nasıl olacak bu iş
Merhaba, ürünlerimizin teminini Amerika pazarından değil, Avrupa pazarından yapmaktayız. Avrupa' dan alınan ürünlerin Türkiye maliyet ve vergilendirme sistemi Amerika ile kıyaslanmayacak kadar farklıdır. Örnek olarak Amerika' da satılan herhangi bir elektronik markası Türkiye' de aynı rakamlara satın alınamamaktadır. Fiyat orantısını bu şekilde düşünmeliyiz.
@@furunoturkiye evet ben bu durumun farkındayım ama anlam veremiyorum. Amerika'daki ürün 1100 dolarlık urun Avrupa'da 1500 Euro oluyor Türkiye de 2000 Euro ama nedense hemen hemen bütün fishfinder segment satış yapan firmalar reklam ve sponsorluk gelirlerinin büyük bir bölümü Amerika için harcıyor. Bir Japon firması sanki ürünü Amerika ya satıyor Amerika Avrupa ya Avrupa'da Türkiye ye satıyormuş gibi bir fiyatlama var. Bu sadece Furuno için değil hemen hemen bütün balık bulucular için absürt bir fiyatlama sistemini uyguluyor olan bizim gibi TL ile kazanan garibana oluyor.