Güzel traktör test ve tanıtım videosu olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli ustam benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı ikindi vakitleri ustam kolay gelsin hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar başarılar dilerim sana
Bu traktör pek iyi değil bence En az 8 çıkış Biraz daha sade kabin ve iç dekarasyon lazım Dönüş turu biraz daha artmalı tamam çift çeker ama çoğu çift çeker traktöre göre az bence Koltuk da dediğin gibi ya pilot yada grammer olması lazım İkiside yerli nasıl olsa
Nedim kardes hic nev holanti ne masseyi ne fendi hic meth etmeyin tum cikan guzel guzelde olsa 135 lik tiraktorun cift surumunu hicte yapamiyorlar otuz besligin ya motofu guclu yda sanzumani guzel biline
Selam nedim bey kolay gelsin video muhteşem olmuş bekliyorduk videoyu arkadaşlarla seni izledik orada
Alamayız Nedim abi bunları eskilen tabiriyle apartman parası bunlar😂bizim alacağımız tt55 in çift çekeri onunda 2. Eli☺️
Güzel traktör test ve tanıtım videosu olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli ustam benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Yalaka adamın her video sunda varsın yuh artık
Massey.Ferguson Nun Yeni Traktörlerini Çek Artık Bekliyoruz
Selam Nedim abi hoşgeldin maşallah keyifler yerinde sevgiler saygılar Allah'a emanet olun ❤
Karman çorman biraz sade olması daha iyi olmazmi 😊
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı ikindi vakitleri ustam kolay gelsin hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar başarılar dilerim sana
Ses yalıtımı iyi değil kabindeki ses bu kadar olmamalı arabadan pahalı bi traktör çuvalla para veriliyor
Adı üstünde traktör Mercedes ses yalıtımı mı bekliyorsun illaki ses gelir tarım-iş makinesi bu
@@YusufTR55 sen önce git mf jd fendt claas gibi markaları gör öyle konuş. O markalarda nasıl konfor var. Öğrenmiş olursun.
Aynen
@@YusufTR55illa ses alacakta masseyin bu fiyattani traktörleri insanı özel hissettirip yormazken bu uğultudan sarhoş eder
Mikrofona çok ses geliyor eski seri tdd tr5 lere göre iyileştirme yapılmış ses konusunda
Fanta sisesi ondeki bardakliga sigiyormuymus(1litrelik)
Dönüme ne yakıyor ve kaç numara pulluk takılıyor.
Bu traktör pek iyi değil bence
En az 8 çıkış
Biraz daha sade kabin ve iç dekarasyon lazım
Dönüş turu biraz daha artmalı tamam çift çeker ama çoğu çift çeker traktöre göre az bence
Koltuk da dediğin gibi ya pilot yada grammer olması lazım İkiside yerli nasıl olsa
Nedim hocam mf ,250 gold cok iyi diyorlar 54 hp uzun sanzuman az yakiyormus tecrubene istinaden yorum yapabilirmisin hangi traktörün dengi nasildir
👍👍👍👍👍👍👍👍
Nedim abi tt60 classic’in bağ bahçe için orjinal kabinlisi çıkmış
Pulluk kaç bıçaklı nedim bey 5 li mi
tam dsk tam izleme başarıarl diliyorum bizlerde dstkerlzi ibekelriz.
Massey Ferguson traktörün kralidir gerisi yalandır
Kuru da çift sürmek ne diyeyim hiç bir şey olmaz zarar edeceksen sür sabah akşam bir senede ne lastik kalır ne mator😂😂
Yine bayılan nazlanan bi traktör beğenmezdim yine beğenmedim
Bucukları yanlısı telaffuz etmeyin tavsan bucuktur kablumbaga viteste kendisidir tamdır .mesela 1 kablumbagada normal 1.vıtes. tavşanda ıse 1bucuk yanı 2 de degil 1ın bir tık ustu serılıkte 2 tavsan 2bucuktur ,3 tavsan 3buçuktur boyle gider boyle telaffuz edilir.
Çok sıkı traktörmüş, anlaşılıyor Nedim kardeşim. Hayırlı işler.
Fiyat nedir❤
Selamı aleyküm Newhollandın reklam yüzü gibi oldun.
Bunların ithalleri iyi. Türkiye'de yapılan şey montaj ama onda bile malzemeden çalıyorlar.
Nedim kardes hic nev holanti ne masseyi ne fendi hic meth etmeyin tum cikan guzel guzelde olsa 135 lik tiraktorun cift surumunu hicte yapamiyorlar otuz besligin ya motofu guclu yda sanzumani guzel biline
Uc kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Bu fiyata tr6 alınır.
Çok pahalı. Mf alınır o paraya
Şahsen ben bu videoyu izledikten sonra almam çünkü operatör kullanmayı bilmiyor ve markanın adını kötü ediyor
Dış tasarım çok kötü oyuncak traktör gibi biraz deutz faur dan örnek alın
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Çok kötü bir anlatımın var ....
Eleştiriniz için teşekkürler
5 para etmez