Aalesund - Brann 2007

• Опубліковано 5 тра 2018
  • Etter seieren mot Lyn var Brann kun ett poeng unna å vinne serien, og første sjanse var borte mot Aalesund. Interessen for kampen var enorm, og supporterklubben Bataljonen hadde blant annet satt opp et chartret fly for å bringe supportere til kampen. Selve kampen ble ikke det supporterne håpet på, og allerede etter fire minutter scoret Amund Skiri for hjemmelaget. Etter 25 minutter økte spissen Tor Hogne Aarøy til 2-0 før Jan Gunnar Solli reduserte til 2-1 ti minutter før pause. I andre omgang presset Brann desperat for utligning, og Brann fikk blant annet et mål feilaktig annullert . Etter enorme Brannsjanser kom den største av de alle hele fem minutter på overtid, da et frispark gikk i stolpen, ned på beina til Erik Huseklepp som klarte å sette ballen i stolpen på åpent mål. All sjansesløseriet endte med tapt 1-2, og Brann måtte dermed vente på å feire seriegullet.