Süleymanpaşa Millet Bahçesini gördünüz mü?

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 9 лют 2025
  • Kanalımıza destek olmak için içeriklerimizi beğenerek kanalımızı takipte tutunuz. Zil ikonunu her zaman açık konumda tutunuz ki yüklediğimiz videolardan anında haberiniz olsun.
    Tekirdağ'ın en iyi UA-cam kanalı.
    INSTAGRAM: tekirdagimiz

КОМЕНТАРІ • 8

  • @geziyorumgörüyorum59
    @geziyorumgörüyorum59 3 місяці тому +1

    Çok güzel olmuş fakat hemen solunda kalan eski araştırma hastanesi tarafınada 2. etap olacaktı, şimdiki adıyla göğüs hastalıkları hastanesi. Neden halen ihalesi olmadı, Karadeniz mahallesindeki Küçük Sanayi Sitesi inşaatı halen bitmedi? Ayrıca Tekirdağ Anadolu Lisesi 100 Kişilik Pansiyon Binası Ve Aydoğdu Mahallesi İnönü Ortaokulu ihalesini alan Tuka Yapı İhaleden çekildi ve İnönü İlkokulu yapılamadı? Yan firması Tukaş İnşaat Çorluda okul yapıyor ve Turizm Otelcilik ve diğer okullar, pansiyonlar yapılamadı, ihale olmaları lazım.

  • @ceylanemlak
    @ceylanemlak 11 місяців тому +4

    Bu güzel çekim için teşekkürler. Barbaros'tan Değirmenaltı'na sahil yürüyüş yolu bağlanır inşallah.

    • @Tekirdagmz
      @Tekirdagmz  4 місяці тому +2

      Hepsi olur,,, sağlık olsun...

    • @geziyorumgörüyorum59
      @geziyorumgörüyorum59 3 місяці тому +1

      @@Tekirdagmz, Volkan nalların seçim vaatlerindendi. İnşallah onlarla birlikte yapılmayan okullar, pansiyonlar, kamu binaları; yıkılan devlet hastanesi, eski otogar civarında kalan Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü vs. yapılır, amin inşallah.

  • @ulkuozdogan9641
    @ulkuozdogan9641 11 місяців тому +1

    Cevre mahallelerinin dogalgaz icin planlamasi bile yapilmamis. Corlu en uzak yere bu hizmeti ulastirmis Tekirdağ da yok . Ornrk bahcelievler mah. Belediyeden plan cizilmesi gerektigini yazili olarak aldim doğalgaz şirketinden. Üzücü

    • @Tekirdagmz
      @Tekirdagmz  4 місяці тому

      Herkes istediği gibi doğalgaz bağlatsaydı kömürcüler batardı. :-)

  • @Rap34qwxQ
    @Rap34qwxQ 9 місяців тому

    turistik yerler mi

    • @Tekirdagmz
      @Tekirdagmz  4 місяці тому

      Turiste denk gelmedik hiç... Yada yerli turistlik diyelim...