Zoja Nushi je me e mira! Karizma juaj është e madhe, shumë pozitive. Peja është qyteti me atmosferën më të mirë dhe njerëzit më të bukur. Është fakt, sepse unë vetë jam nga Peja.
Gjith juve qe publikoni komente te pista jini t pa edukatë. Por faji eshte i familjeve tuaja ...je sakt i prindve tuaj😢ende me sakt... u Eterve tuaj( babave)😢😢😢😢
Je shumë e bukur Zoti te ruajt
Zoja Nushi je me e mira! Karizma juaj është e madhe, shumë pozitive. Peja është qyteti me atmosferën më të mirë dhe njerëzit më të bukur. Është fakt, sepse unë vetë jam nga Peja.
Zoja Nushi Respekt 😊
Zonja nushi veshje ekstreme lakuriqsie
Hala smuj e kuptoj ket qik kur kjo nuk bon intervist shumicen e kohes asht te levdu veten 😒😒🤦🏽♀️
Je ma e mira 🍫🍫🍫
Grande Zoja#
Kur doni me e dergu ket bijen e kombit te vali corleone. Tmerr keto televizione ne qfar deregje kan mbrri.skom koment
Edhe naj dit cullak
Peja shum e bukur edhe njerzt janë shum te mir ka ajer dhe natyr te mir
Uuuu tqift krejt Jamaika 🇯🇲
😂😂😂😂😂 Oj vjehrra A e dini qe vali cormeone e ka exploru kta n galaxy 😂😂😂😂 Aje shum tjer bukuri me zor e fryne me operime
Gjith juve qe publikoni komente te pista jini t pa edukatë.
Por faji eshte i familjeve tuaja ...je sakt i prindve tuaj😢ende me sakt... u Eterve tuaj( babave)😢😢😢😢
Ska me pejen asht me tana te mira i ka femrat shum te zonjat
Lock je
televizionet shume pa vlera jan ba
felevìï
Pre nga je prej Peje Largom zot pi Teje 😂
Kqyrma dillerin hahahahaha
A lype koment tmir
Shuuum kudeer je ajt klm
😂😂😂😂😂 Oj vjehrra A e dini qe vali cormeone e ka exploru kta n galaxy 😂😂😂😂 Aje shum tjer bukuri me zor e fryne me operime