احمد ظاهر مولانای روم بت های بامیان سه قدرت همیشه جاودان افغانستان

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 5 жов 2024
  • سه قدرت همیشه جاودان افغانستان احمد ظاهر مولانای روم بت های بامیان #1million #1k #عشق #ahmadzaher #کلیپ
    این سه عنصر - احمد ظاهر، تأثیر تاریخی جلال الدین محمد رومی ، و بوداهای بامیان - مجموعاً جنبه های مهمی از میراث فرهنگی و تاریخی افغانستان را نشان می دهند که منعکس کننده تأثیرات متنوع و تاریخ پرفراز و نشیب این کشور است.موضوع کانال ما احمد ظاهر
    احمد ظاهر (1946-1979) به دلیل تأثیر چشمگیرش بر موسیقی و فرهنگ افغانستان، اغلب به عنوان «الویس افغانستان» شناخته می شود. او خواننده، ترانه سرا و آهنگساز با استعدادی بود که به خاطر آمیختن موسیقی سنتی افغانستان با تأثیرات راک و پاپ غربی شهرت داشت. ویژگی موسیقی او عمق عاطفی، اشعار شاعرانه و تنظیم های بدیع است که او را به چهره ای محبوب در افغانستان و در میان مهاجران افغان تبدیل کرده است.
    اوایل زندگی:
    احمد ظاهر در خانواده ای سرشناس به دنیا آمد. پدرش عبدالظاهر، نخست وزیر افغانستان بود. مواجهه احمد با فرهنگ‌های افغانی و غربی در سال‌های شکل‌گیری نقش مهمی در شکل‌گیری سبک موسیقی او داشت.
    حرفه:
    حرفه ظاهر در دهه 1960 آغاز شد و او به سرعت به دلیل صدای منحصر به فرد خود محبوبیت یافت. او آلبوم های زیادی منتشر کرد که بسیاری از آنها تا به امروز محبوب هستند. موسیقی او اغلب به مضامین عشق، دلشکستگی و مسائل اجتماعی پرداخته و عمیقاً در بین مخاطبانش طنین انداز می شود.
    میراث:
    جان احمد ظاهر در یک حادثه رانندگی در سال 1979 در شرایطی مرموز که بسیاری معتقدند انگیزه های سیاسی بود، به طرز غم انگیزی کوتاه شد. علیرغم مرگ زودهنگام او، میراث او ماندگار است و او به عنوان یک چهره نمادین در موسیقی افغانستان باقی می ماند که نماد دوره ای از غنای فرهنگی و آزادی هنری است.
    بت های بامیان
    بت های بامیان به مجسمه های عظیم بودا اشاره دارد که در صخره های دره بامیان در مرکز افغانستان حک شده است. این مجسمه ها در قرن ششم ساخته شدند و به عنوان نمونه های قابل توجهی از هنر اولیه بودایی در منطقه بودند.
    اهمیت تاریخی:
    بوداهای بامیان، یکی 55 متر (180 فوت) قد و دیگری 38 متر (125 فوت) قد داشتند، زمانی بزرگترین بودای ایستاده در جهان بودند. آنها ترکیبی از تأثیرات هلنیستی و هندی را نشان دادند و نقش تاریخی منطقه را به عنوان چهارراهی از فرهنگ ها در امتداد جاده ابریشم به نمایش گذاشتند.
    تخریب:
    در سال 2001، طالبان، که بر اساس تفسیر خود از قوانین اسلامی، مجسمه ها را بت پرست می دیدند، علیرغم درخواست های بین المللی برای حفظ بوداهای بامیان را ویران کردند. این تخریب به طور گسترده محکوم شد و به عنوان یک خسارت عمیق برای میراث جهانی تلقی شد.
    میراث و بازسازی:
    تلاش‌هایی برای حفظ و بازسازی این مکان انجام شده است، با بحث‌های مداوم در مورد بازسازی مجسمه‌ها یا خالی ماندن طاقچه‌ها به عنوان یادآوری از دست دادن آنها. بودای بامیان همچنان نماد تاریخ غنی فرهنگی افغانستان و تأثیر غم انگیز تخریب فرهنگی است.
    خودشناسی و کیهان شناسی است فلسفه ریاضی دین و ساینس
    مدیتیشن یا مراقبه‌های فارسی
    جلال الدین محمد رومی (1207-1273)، معروف به مولانا، شاعر ایرانی قرن سیزدهم، محقق اسلامی، متکلم و عارف صوفی بود. آثار عمیق و تأثیرگذار او در طول قرن ها مرزهای ملی و قومی را درنوردیده و او را به یکی از محبوب ترین و پرخواننده ترین شاعران جهان تبدیل کرده است.
    اوایل زندگی:
    مولانا در بلخ، در افغانستان کنونی، که در آن زمان بخشی از امپراتوری ایران بود، به دنیا آمد. خانواده او از تهاجمات مغول گریختند و در نهایت در قونیه در ترکیه کنونی ساکن شدند. پدر مولانا، بهاء الدین ولد، عالم و عارف نامی بود که بر تربیت معنوی و فکری مولانا تأثیر گذاشت.
    مسیر شغلی و معنوی:
    مولانا راه پدرش را ادامه داد و معلمی برجسته شد. زندگی او با آشنایی با شمس تبریزی، درویشی سرگردان در سال 1244، تحولی دگرگون کرد. ناپدید شدن (یا مرگ احتمالی) شمس، مولانا را به حالتی از وجد و اشتیاق روحی سوق داد که بر خروجی شعری او دامن زد.
    آثار عمده:
    از معروف‌ترین آثار مولانا می‌توان به مثنوی (مثنوی)، حماسه معنوی شش کتابی که یکی از بزرگ‌ترین آثار ادب فارسی به شمار می‌رود، و دیوان شمس تبریزی، مجموعه غزلیاتی که به شمس اختصاص دارد، اشاره کرد. شعر او مضامین عشق الهی، ماهیت روح و سفر به سوی اشراق معنوی را بررسی می کند. آثار مولانا اغلب استعاره ها و داستان های غنی را به کار می گیرد و تجربیات روزمره را با بینش های عمیق معنوی ترکیب می کند.
    فلسفه و تأثیر:
    فلسفه مولانا بر ایده توحید (وحدت) و مفهوم عشقی فراگیر است که از وجود زمینی فراتر می رود و انسان را به خداوند نزدیک می کند. او به قدرت دگرگون کننده عشق اعتقاد داشت و آن را راهی به سوی بیداری معنوی و راهی برای درک حضور الهی در درون همه موجودات می دانست. آموزه های او بر اهمیت تجربه درونی و ارتباط مستقیم شخصی با الهی تأکید می کند.
    میراث:
    تأثیر مولانا فراتر از ادبیات به موسیقی، هنر و اعمال معنوی در سراسر جهان گسترش می یابد. آثار او به زبان‌های متعددی ترجمه شده‌اند و افکار او در مورد عشق و معنویت همچنان در میان مردم با پیشینه‌ها و باورهای مختلف طنین‌انداز می‌شود. فرقه مولوی که به دراویش چرخان نیز معروف است، توسط پیروان مولانا برای حفظ و عمل به آموزه های او تأسیس شد.
    تأثیر فرهنگی:
    اشعار و آموزه های مولانا بر فرهنگ شرقی و غربی تأثیر بسزایی داشته است. در غرب، او به عنوان نماد معنویت جهانی و درک بین ادیان پذیرفته شده است. توانایی او در بیان حقایق جهانی تجربیات بشری به شیوه ای عمیقا شخصی و قابل دسترس، کار او را بی زمان کرده است.
    و جستجوی حقیقت الهی او همچنان به الهام بخشیدن و هدایت افراد در سراسر جهان ادامه می دهد.
    topics Philosophy of music, self-knowledge, cosmology, religion فلسفه موسیقی خودشناسی کیهان شناسیادیان شناسی

КОМЕНТАРІ • 31

  • @saeidkarimi-jd5ld
    @saeidkarimi-jd5ld 3 місяці тому +6

    احمدظاهر هنرمند همیشه جاویدان افغانستان سرزمین عشق محبت هست

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  3 місяці тому

      تشکر‌ کمپت‌زیبای تان شاد و‌ کامگار باشید 🌷🌷🌷🌷🌷

  • @TV-vp1nr
    @TV-vp1nr 3 місяці тому +6

    ❤❤❤❤❤❤❤

  • @Мироншоҳ
    @Мироншоҳ 3 місяці тому +4

    Aлбатта ҳунарманде ки то қиёмат фаромӯш намешавад....Ҷовидонӣ...❤❤❤

  • @abduljalilrashidi4130
    @abduljalilrashidi4130 3 місяці тому +5

    واقعا هرسه باعث بالندگی و فخرما درجهان هستند❤❤❤

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  3 місяці тому +1

      جهان سپاس محترم به اومید روزی که ما به داشته های خود احترام بگزاربم و قدری وطن خودرا داشته باشیم کامیاب و پیروز باشید 🙏🙏🙏

    • @abduljalilrashidi4130
      @abduljalilrashidi4130 6 днів тому

      @@KETAABWAZENDAGY 🙏👍

  • @AsqaraliHolf
    @AsqaraliHolf 3 місяці тому +3

    LIGENDA AHMAD ZAHIR ❤❤❤❤❤❤❤

  • @AhmadwaliNiaazi
    @AhmadwaliNiaazi День тому

    عالی عالی

  • @lailemahabibi9454
    @lailemahabibi9454 День тому

    احمد ظاهر گهور نایاب. االماس شرق❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • @Мироншоҳ
    @Мироншоҳ 3 місяці тому +4

    БУЗУРГАРИН САРОЯНДАИ ШАРҚ БЕШУБҲА..

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  3 місяці тому +2

      جهان سپای از نظری نیک تان ❤❤❤❤❤

  • @ЗохирИсмоилов
    @ЗохирИсмоилов 2 місяці тому

    Аҳмад Зоҳир аз даруни қалб месуруд ва аз ҳанҷараи тилоияш садо медод.
    Руҳаш шод,охираташ обод бод.
    Омин!!!

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  2 місяці тому

      Спасибо, мир, у меня хороший язык, извини, я не умею писать по-русски, пожалуйста, прости меня, но я знаю таджикский, дари и фарси, они все равны, спасибо тебе большое.

  • @fatahwhat9990
    @fatahwhat9990 2 місяці тому

    عالی بود ❤❤❤

  • @YmO-r6u
    @YmO-r6u 2 місяці тому +1

    مولانا بلخیست یارومی

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  2 місяці тому

      تشکر سری م
      لانا چهار نام گزاری کرده و از خود. میداند افغانستان ایران ترکیه و ایتالیا هر کدام میگوید از ما است اما اروپا ها به نامی رومی میشناسند وقت بع تاریخ مبینند باز میدانند که در بلخ تولد شوده است تشکر محترم 🙏🙏🙏🙏🙏

  • @AbdulRazaq-mh3fq
    @AbdulRazaq-mh3fq 3 місяці тому +6

    قدرت احمد ظاهر اول هست.

  • @رشاصدیقی
    @رشاصدیقی 7 днів тому +1

    ابن سینا ، ناصر خسرو . جامی ، خیلی ادم بزرگی در رخش های دیگر علوم داشتیم . بسیار شعرای دیگری داشتیم ..

    • @KETAABWAZENDAGY
      @KETAABWAZENDAGY  5 днів тому

      بله دقیق ما هم همه چیز داشتیم و چنل ما در آینده برای یکایک دانشمندان گرامی ما
      پورگرام در دست داریم که بریشان تهیه کنیم و می‌پردازیم به برنامه‌های علمی شان تشکر از نظریات نیک تان اگر خاسته باشی اسم دانشمند مورد پسندت را کامنت بان تا ما برایش پورگرام در دست کار بیگریم جهان سپاس.

  • @KamolNormurodov-mt4bk
    @KamolNormurodov-mt4bk 3 місяці тому +5

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • @makaiamati6182
    @makaiamati6182 2 місяці тому +1

    ❤❤❤❤❤❤❤