Realne jest te 9 t z hektara. U nas w łódzkim było trochę za mało wilgoci pod koniec ziarno nie doroslo było drobne a i kłosy nie były pełne. Kto zadbal przeciwko grzybowi i wczesna odmine miał to 7 miał bez problemu.
dopiero ?! Ja swoje już tydzień temu pokosiłem rzepak juz od 2 dni w ziemi została tylko dyszka owsa ale on i tak w większości na pasze . Jaki rejon polski jeśli można wiedzieć ?
dupa dupa dupa tak wszystkim sypie góra 7 a tobie nagle 9 wyskoczyło nie wiem gdzie chyba na odcinku 100 metrów w kombajnie było tak napisane a film bardzo fajny
No i tak trzymać ! :)
wczoraj kosiliśmy kawałek to wyszło ponad 9 ;) dba się o pole to się ma ;)
Realne jest te 9 t z hektara. U nas w łódzkim było trochę za
mało wilgoci pod koniec ziarno nie doroslo było drobne a i kłosy nie były pełne. Kto zadbal przeciwko grzybowi i wczesna odmine miał to 7 miał bez problemu.
dopiero początek :)
Super!
U nas też 9 ton bezproblemowo w tym roku. Wiec nie wiem gdzie widzisz problem.
cudnie :)
mnie zazdrość nie zżera tylko nie uwierzę w to bo wiem jaki jest trudny ten rok i jak sypie
Ładnie ^^
super
ja już po
5ha z łakami xDDd
ale w opolskim są już daleko za połową
genialnie łapa up i do ula subek już jest:)
jak sypało,twój nh?
Fajnie
ładnie
Fajny filmik 6/5 i ta lekka muzyka mogę prosić tytuł tej piosenki ??
dopiero ?! Ja swoje już tydzień temu pokosiłem rzepak juz od 2 dni w ziemi została tylko dyszka owsa ale on i tak w większości na pasze . Jaki rejon polski jeśli można wiedzieć ?
jesli to nie tajemnica to w jakiej cenie kosili u was w zesżłym roku ? tym classem lub podobnym ? od ha ?
ile masz ha?
Przyjemny filmik na początek dnia ;) Pozdrawiam i wpadnij do mnie :)
ładny filmik u nas gdzieś też w granicach 9t zapraszam do mnie na żniwa :D nie pożałujesz :D
DESS - I like
u mnie tez cos kolo tego sypala :D
fajnie;) jaka odmiana pszenicy? Pozdrawiam
fajne
claas nie jest mój ale z tego co słyszałem to b.dobrze ;)
Gdzie mieszkasz i ile masz ha
już po żniwach ?
koło 9 sypała ;)
Jak ci się claas sprawuje ?
Super film, zapraszam do mnie.
czyli 8-10t ;P
Super filmik 6/6 :)
Łapka UP i Subek dla Ciebie :)
pozdro i zapro do mnie :)
Jaki plon ?:P
dupa dupa dupa tak wszystkim sypie góra 7 a tobie nagle 9 wyskoczyło nie wiem gdzie chyba na odcinku 100 metrów w kombajnie było tak napisane a film bardzo fajny
ładnie, wpadnij do mnie :) Pozdro
z plonem to pojechałeś.....9 tonowej pszenicy nie widziałeś .
Zajebiscie:)
wpadnij do mnie:)
ja tez dbam ale twoje plony sa raczej mało realne jak na ten rok
MAXI jest maxi;p;p;p 6/6
6/6
zapro do mnie
jak masz pisać takie głupoty to nie pisz w cale ;) zazdrość Cie zżera czy co gościu ?
super
Zajebiscie:)
wpadnij do mnie:)