Ne diyor emre özcan son 5 senedir kross zirve. İşte sıkıntı da burda. Almanya ve Bayern de bu adam zaten harikaydı ve eşsiz başarılar kazanmıştı. Mükemmel bir orta sahaydi. Bayernden kolayca ayrılıp bedelsiz madride gelince kimse anlayamadı ne kadar büyük bir transfer olduğunu. O zaman çok şaşırmıştım buna. Zamanla insanlarda anladı büyüklüğünü.
Adam liverpool da klopp un son maçına gitmiş, program da doğal olarak bunun üzerine kurulmuş, yorumlarda fb gs tartışması dönüyor, biz gerçekten haketmiyoruz bazı şeyleri. Gerginlik, kavga, hakem kararı yetti artık sıkıldık, futbol/spor takımın 3cü olsa da efsane teknik direktörünü böyle uğurlaman demek. Türkiye'de aralıksız 9 sene tek takım çalıştıran teknik direktör hayal bile edemiyoruz, Klopp bile Türkiye'de bir takımda 3 seneden fazla dayanamazdı, gönderilirdi. Adamlar artık olayı aşmış farklı bir boyuttalar, bizde kulüp başkanları laf dalaşında, kim haklı kim haksız tartışmaları bitmiyor, arada bu kadar fark varken izin verin de bazı programlar Türkiye ligi haricinde olsun, huzurlu dinleyelim.
@@TransferWindowNewss dediğinde yanlış bir şey yok torreira ligin hala en iyisi. 2 sezondur hiçbir kötü oynadığı maç yok istisnasız. derbide hiçbir şey oynamayan galatasaray'ın ayakta kalan ve iyi oynayan tek futbolcusuydu.
@@TransferWindowNewss aynen kanka haklısın. O kadar şoka girmiş ki geceleri rüyasına falan girmeye başlamış Fred. Emre Özcan la bu adam, Ahmet Ercanlar, Bülent Uslu falan değil yorum yaptığın kişi. Asalak.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Siz bu yüzden adam olmazsınız
Erman abi Klopp'un Liverpool için ne kadar değerli olduğunu ve ne denli sempatik ve iyi hoca olduğunu tam anlayamadık yarım kaldı birkaç Atıf Bey özel bölümü çekseniz iyice anlasak çok güzel olur.
24:35 Klopp son basın toplantısında "neden insanlar inanmıyor bilmiyorum ama muhtemelen bir daha teknik direktörlük yapmayacağım" dedi, onu kaçırmışsınız galiba.
Derbi Tardini'de konuşuldu eyvallah ama şu an ülkedeki en büyük olay bu. Mutlaka yer verilmesi gerekirdi. Sanıyorum ki GS galibiyeti görseydik Okan Hoca'nın muhteşem hamleleri illa sıkıştırılırdı programa :)
@@vsminaz bomboş argüman. her hafta tardini ve atıf bey sokak arasında dağıtıyorlar konuları zaten. orda konuştuk burada konuşmayalım, burada konuşmayalım orada konuşuruz diyorlar. ayriyeten erman yaşar harman programında derbinin sadece skorunu gördüğünü başka hiçbir şeye bakacak vakti olmadığını söyledi. dolayısıyla konuşacağı bir şey yok. e emre özcan da zaten kendi programında konuştu. al sana argüman. tatmin eder mi? etmez. ikisinden biri fetöcü ondan konuşmuyorlar desem tatmin olur muydun? evet. :) sistem bozuk sistem.. izin vermiyor size.
@@vsminaz hakaret yok bir şey yok yorumumuzu siliyor socrates. erman yaşar harman programında derbinin sadece skoruna bakabildiğini, başka hiçbir şeye bakamadığını söylüyor. dolayısıyla konuşabilecek bir şey yok kafasında. diğeri de tardini de konuştu zaten. ki normalde de konuları dağıtıp aynı konuyu iki programda da konuşmamaya çalışıyorlar. veya sistem bozuktur her zamanki gibi. sistem izin vermiyordur sizin konuşulmanıza. ah bu sistem yok mu bu sistem..
Ulan şu olayları kaçırmak o kadar koyuyor ki. Elin adamı her yere keyfi olarak gidebliyor ben daha yaşadığım sehirden dışarı çıkamıyorum. İnşallah bizde başka ülkelere rahat rahat gidebiliriz
Klopp - Guardiola arasındaki samimiyet karşılaştırmasına çoğunlukla katılıyorum. Fakat Klopp'un bu yıl lig kupasını kazanması sonrası liverpoolla kazandığım en önemli kupa açıklaması hocanın belki de tek samimiyetinden şüphe duyduğum açıklamaydı. Tabi ki Guardiola'nın yaptığı kolpalarla karşılaştırıldığında devede kulak kalır.
Erman Yaşar'dan zevk aldığı konularda muhabbet dinlemek ayrı bir zevk. Yani aldığı zevki adeta bir ayna gibi karşısındakine birebir yansıtıyor. Erotizm yaşadığı partnerlerine de aynısını yaşatıyorsa kadınlar bu adamı kaçırmasın :)
Medya’da bu riyakarlık beni hiç şaşırtmıyor ya. Ülkede ki mevcut düzenden, riyakarlıktan şikayet eden insanların bunu yapması daha da çok ilginç. İnsanlar sizi sevdikleri için, sizden ikili olarak duymak istedikleri için DERBİYİ, SEZONUN EN ÖNEMLİ YEREL MAÇI hakkında iki kelam söz etmenizi arzuluyor, talep ediyor. Tardini’de konuşulduğu için Emre Bey’i ayırıyorum biraz ama bu maçı konuşmamız lazım abi diyen biri yok mu ekipte. Valla şaka gibi hahahahha. ABSÜRT KOMEDİ bu, tebrik ediyorum. Maçı izlememek falan daha komik o ayrı bi saçmalık uzaya gitsen rokette bi köşede izlersin tekrarını valla ilginç, çok ilginç.
Asıl veda Pep gittiği zaman dağılacağız. Onun gibi futbol dahisi ve futbol manyağı tarihte yok. Olma ihtimal de sıfıra yakın. Kloop ise insani tarafı çok üst seviyede olan birisi ve Liver'in adını güçlendirdi. Bir çağ kapandı.
Okan Buruk'un evine canlı bağlanılsın bu hafta Emre Özcan kendisini övecek bir şey bulamadığı için dertli görünüyor evinin dekorunu falan övsün bibloları yerleştirme hamlelerini falan övsün çocuğunu karga kaçırmış Fatma Girik gibi bakıyor etrafa dertten adamcağız:D
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Fener kazanınca derbi konuşulmamış. Tardini'de gs'nin sivas galibiyeti bile derbiden fazla konuşulmuştu. Emre özcan okan buruk övemediği için üzgün sanırım.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Emre Özcan’ın galatasarayı ve çok sevdiği okan hocasının balonu patlayınca depresyona girmiş. Sezon boyunca övdüğü torreira faresinin çirkefliğine tek kelime edememiş. Biz de bunu analiz taktik zirvesi sanıyorduk, gese fanboyuymuş meğer.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Abilerim siz iyi misiniz Wharton nasıl çıkar? Belli ki Palace izlemiyor abilerim. Bakın şimdiden diyorum, bu çocuk accayip bi çocuk. Daha yakından izlemenizi öneririm.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Dünyanın en iyisi pep guardiola olabilir, ama en samimisi klopp. Her şey kazanmak değil. Her şey kazanmak olsa real madridli olurduk. Biz dortmund liverpool atalanta napoliyi severiz.
85. dakikadan sonra üstelik skor olarak gerideyken veya berabereyken penaltı kazanmayı alışkanlık haline getiren takımın taraftarı nasıl başka bir takıma böyle bir ithamda bulunabiliyor?
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
fbliler klasik hep onlara 'kumpas' yapıldığını dusunerek buraya da akin etmisler.. tr de takim tutmuyorum ama tutsaydim da bu en son fb olurudu. baskanlari gsyi şampiyonluktan etmek bizim icin şampiyonluk kadar onemli falan.. fb ne zamandan beri bu kadar kuculdu? yazik cidden..
Aman zaten sen Fenerbahçemizi tut diye yalvarıyorduk. "Tutarsa en son tutacağı takımmış." Peehhhh. İşte burdan da görüyorumki Fenerbahçeli olmayan Fenerbahçe psikolojisini (olumlu ya da olumsuz) anlayamıyor.
@@aknaslan5572 iki adamdan birisinin hesabı değilsen , yorumun aşırı saçma kişiselleştirmene gerek yok. Beraberliğe yatarsanız elbirliğiyle tiyatroya devam edersiniz eğer kazanırsanız eyvallah tebrik ederiz Konya’nın düşüşünü görürüz , cenaze evinde düğün olmaz derler aklınızı alırlar.(bu sebeple kazanamayacaksınız haftaya yorumum burada cevap yazarsın) kaybederseniz kudurmaya devam Şampiyon Fenerbahçe :)
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. İşte aramızdaki fark bu.
@@hakanscarface188 tercih ederiz ne ya ahhaahhahs küçük dağları siz mi yarattınız yoksa ? Geçen seneden bahsediyorsun ve hala “konuşmadık” diyorsun, farkında değilsin 1 sene geçmiş hala Fb galibiyetiyle övünüyorsun ama doğru bu sene isabetli şutunuz yok 2 derbide ve 3 gün önce 82 dakika 10 kişi oynayıp kalecimizi yere yatırmadan full stadınız önünde maç kazandık :)
Gs galibiyet alsaydı yok barış alper yok olan hocanın dokunuşları falan filan konuşurdunuz. Yada ismail hocanın kötü kararlarını konuşurdunuz. Fb galibiyet alınca hazmetmek zor oldu heralde
@@alperucar2471Real Madrid ortada kupa varsa her zaman çöker. Oyunculardan bağımsız kulüp mentaliteyle alakalı bu. Xavi - İniesta ikilisi bence daha iyi. İkililerin yerlerini degistirsen bence real daha iyi olur.
Haftalarca Fener'in düşen formu, İsmail Kartal'ın yanlış hamleleri diye program çektiniz, Barış Alper'in formunu övdünüz, Okan Buruk'u övdünüz şimdi Fenerbahçe'nin galibiyetini 5 dakikalığına dahi konuşamıyor musunuz?
@@mustafaacun963dostum şu Fener'e düşmanlık var oyuzden konuşulmuyor tarzı düşüncelere Allah aşkına girme ya. Zamanında konuşulup ovuldugu programlar da oldu adam Liverpoola gitmiş tabiki ağırlıklı olarak onu konuşacaklar
Guardiola seneye Barcelona'nın başına geçip Real Madrid'in yıldızlar karmasına karşı bir mücadeleye gireceğini düşünüyor musunuz girerse nasıl olur İşler nasıl kızışır real'in başına da alonzo nun geldiğini farz edelim😂
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Medya Devi'nden bir talebim var: Baba Netflix, Prime, Disney falan üyeliklerimize bi' destek at ya da şifre paylaş. Seni izlemekten başka bir aktivitemiz kalmadı. Boşa para ödüyoruz millete.
fb v gs maçı olduğu hafta orada ''Haftanın Derby'si: Erman Yaşar - Anfield'' mi yazıyor yoksa yanlış mı görüyorum? hadi abi bana müsaade o zaman izleyenlere iyi seyirler
Adamlar klopp diyor liverpool diyor futbol diyor sen ne anlatıyorsun kardeşim gs fb her zaman oynar ama klopp 1 kere ayrılır tabi onu konuşacaklar gs fb istiyosan git demirkol izle
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@hakanscarface188 tamam kardeşim anladık, her yeri spamlama artık yeter en büyük gassaaaarayayyyyyy, samanlıktan kaldırmayı unutmayın samanı da zühtü adsadadsads
Abartının dozu o kadar kaçmış ki, sanki artık söyleyecek kelime kalmamış. En mükemmel sıfatları bu hoca için harcadılar, daha iyisini nasıl anlatacaklar merak ediyorum. Biraz gerçekçilik lütfen!
Videonun en can alıcı noktası kesinlikle Emre Özcan'ın Erman abiye dediği Liverpool yerlisine neler geçirdiğini tahmin edememesini söylemesiydi.
Liverpool yerlisine neler geçirdiğini tahmin edemiyorum
Emre özcan
Erman Yaşar 5 kelimeyle anlatılacak bir cümleyi 20 kelimeyle anlatıyor
Kesinlikle
çok doğru
eskiden böyle değildi noldu bu adama ya
Klopp beni almanyada Dortmundlu İngilterede Liverpoollu yaptı:)))
Beni Almanya'da Münichli; İngiltere'de Cityli yaptı.
Gelmiş geçmiş en iyi 3 teknik direktörden biridir ve ama net en mükemmel karaktere sahip spor insanıdır.
Yenilemekten parmağım aşındı arkadaş, hele şükür. Arog’daki 6 aydır top görmeyen Carlos gibi dellenmiştim artık.
ing vizesinden 60 kere reddedilen E.Y. (39) neler annatıyo ya şaka gibi. hayat işte hayat hayat, hayad
43 yasında
81li adam
Ne diyor emre özcan son 5 senedir kross zirve. İşte sıkıntı da burda. Almanya ve Bayern de bu adam zaten harikaydı ve eşsiz başarılar kazanmıştı. Mükemmel bir orta sahaydi. Bayernden kolayca ayrılıp bedelsiz madride gelince kimse anlayamadı ne kadar büyük bir transfer olduğunu. O zaman çok şaşırmıştım buna. Zamanla insanlarda anladı büyüklüğünü.
Konusma orani sebebiyle tarihin en iyi Atif Bey bölümüdür benim icin, doya doya ciddi ve duygusal Erman baba dinlemek >>>>
Adam liverpool da klopp un son maçına gitmiş, program da doğal olarak bunun üzerine kurulmuş, yorumlarda fb gs tartışması dönüyor, biz gerçekten haketmiyoruz bazı şeyleri. Gerginlik, kavga, hakem kararı yetti artık sıkıldık, futbol/spor takımın 3cü olsa da efsane teknik direktörünü böyle uğurlaman demek. Türkiye'de aralıksız 9 sene tek takım çalıştıran teknik direktör hayal bile edemiyoruz, Klopp bile Türkiye'de bir takımda 3 seneden fazla dayanamazdı, gönderilirdi. Adamlar artık olayı aşmış farklı bir boyuttalar, bizde kulüp başkanları laf dalaşında, kim haklı kim haksız tartışmaları bitmiyor, arada bu kadar fark varken izin verin de bazı programlar Türkiye ligi haricinde olsun, huzurlu dinleyelim.
Finalde yerden bir ayak içi ve buz adam Kroos göz yaşlarıyla veda eder.
Erman Yaşarın İngiltere vizesini nasıl aldığına dair bir rehber videosu isteriz 😃
Çok bekledik ama olsun
Salah bu insanla kavga etmeyi nasıl başardı yahu.
Emre özcanın bir sıkıntısı var gibi dalgın dalgın bakıyor etrafa
Torreira ligin en iyisi diyordu Fredin şokunu atlatamadı
@@TransferWindowNewss dediğinde yanlış bir şey yok torreira ligin hala en iyisi. 2 sezondur hiçbir kötü oynadığı maç yok istisnasız. derbide hiçbir şey oynamayan galatasaray'ın ayakta kalan ve iyi oynayan tek futbolcusuydu.
@@ulassahin77 ayakta mı kalan?
@@TransferWindowNewss aynen kanka haklısın. O kadar şoka girmiş ki geceleri rüyasına falan girmeye başlamış Fred.
Emre Özcan la bu adam, Ahmet Ercanlar, Bülent Uslu falan değil yorum yaptığın kişi. Asalak.
@@ulassahin77 iyi gözükmesinin tek sebebi bu tiyatrocuya hakemlerin yardımcı olması, djikuya aldırdığı sarı kartlar güzel örnek
Uykusuz ve yorgun bir Erman Yaşar'a göre fazla ciddi bir program olmuş😂
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Siz bu yüzden adam olmazsınız
ben gündemden ne kadar uzak kalmışım, medya devi uk vizesi almış da liverpoola gitmiş, vay be
Erman abi Klopp'un Liverpool için ne kadar değerli olduğunu ve ne denli sempatik ve iyi hoca olduğunu tam anlayamadık yarım kaldı birkaç Atıf Bey özel bölümü çekseniz iyice anlasak çok güzel olur.
24:35 Klopp son basın toplantısında "neden insanlar inanmıyor bilmiyorum ama muhtemelen bir daha teknik direktörlük yapmayacağım" dedi, onu kaçırmışsınız galiba.
Derbi Tardini'de konuşuldu eyvallah ama şu an ülkedeki en büyük olay bu. Mutlaka yer verilmesi gerekirdi. Sanıyorum ki GS galibiyeti görseydik Okan Hoca'nın muhteşem hamleleri illa sıkıştırılırdı programa :)
ahhh ah.. bütün dünya düşman kardeşim size.. hatta sadece dünya değil uzaydakiler de düşman maalesef.
@@nihilistatak Tardini Büfe'de GS-Sivas maçı bile derbiden fazla konuşuldu abi. Boş yere söylemiyoruz bunları. Argümanla geliyorum. Sen de öyle gel.
@@vsminaz bomboş argüman. her hafta tardini ve atıf bey sokak arasında dağıtıyorlar konuları zaten. orda konuştuk burada konuşmayalım, burada konuşmayalım orada konuşuruz diyorlar. ayriyeten erman yaşar harman programında derbinin sadece skorunu gördüğünü başka hiçbir şeye bakacak vakti olmadığını söyledi. dolayısıyla konuşacağı bir şey yok. e emre özcan da zaten kendi programında konuştu. al sana argüman. tatmin eder mi? etmez. ikisinden biri fetöcü ondan konuşmuyorlar desem tatmin olur muydun? evet. :) sistem bozuk sistem.. izin vermiyor size.
KUDURMA
@@vsminaz hakaret yok bir şey yok yorumumuzu siliyor socrates. erman yaşar harman programında derbinin sadece skoruna bakabildiğini, başka hiçbir şeye bakamadığını söylüyor. dolayısıyla konuşabilecek bir şey yok kafasında. diğeri de tardini de konuştu zaten. ki normalde de konuları dağıtıp aynı konuyu iki programda da konuşmamaya çalışıyorlar. veya sistem bozuktur her zamanki gibi. sistem izin vermiyordur sizin konuşulmanıza. ah bu sistem yok mu bu sistem..
Ulan şu olayları kaçırmak o kadar koyuyor ki. Elin adamı her yere keyfi olarak gidebliyor ben daha yaşadığım sehirden dışarı çıkamıyorum. İnşallah bizde başka ülkelere rahat rahat gidebiliriz
Bu video yu izledikten sonra derbide ne kadar can yaktığımızı tekrar anladim ve keyiflendim
Erman abinin tişört adeta tek başına bir fenomen link verir misin abi
de marke tshirtleri
Klopp - Guardiola arasındaki samimiyet karşılaştırmasına çoğunlukla katılıyorum. Fakat Klopp'un bu yıl lig kupasını kazanması sonrası liverpoolla kazandığım en önemli kupa açıklaması hocanın belki de tek samimiyetinden şüphe duyduğum açıklamaydı. Tabi ki Guardiola'nın yaptığı kolpalarla karşılaştırıldığında devede kulak kalır.
Jurgen-real ve pep-Barcelona gerçekleşse kalpten gideriz
Pep barçaya bu haldeyken hiç gitmez.Bütçe konusunda sıkıntı çekebileceği,istediği oyuncuyu alamayacağı bir kulübe gitmez pep
Aynen@@ismailyavuz3575
Toni Kroos'dan finalde bir kafa bekliyorum.
SONUNDAAAAAAAAAAA
Üzdün be Kross bu defa...😢
Yorgun bir Medya Devi, dalgın bir Zirve Özcan
kralsınız
Erman Yaşar'dan zevk aldığı konularda muhabbet dinlemek ayrı bir zevk. Yani aldığı zevki adeta bir ayna gibi karşısındakine birebir yansıtıyor. Erotizm yaşadığı partnerlerine de aynısını yaşatıyorsa kadınlar bu adamı kaçırmasın :)
Erman bey tamam gittiniz kloppun veda maçına ya 😂 ilk defa sıkıldım bir programınızdan
Selamun aleyk
47:09 Ramos'un kafası olmasaydı Real Madrid çok ağır bir ekonomik bunalıma girecekti.
11:23 canlı yayın da değil ama kötü yerlere çekilse çekilir Emre abi🥲😅🙃
Medya’da bu riyakarlık beni hiç şaşırtmıyor ya. Ülkede ki mevcut düzenden, riyakarlıktan şikayet eden insanların bunu yapması daha da çok ilginç. İnsanlar sizi sevdikleri için, sizden ikili olarak duymak istedikleri için DERBİYİ, SEZONUN EN ÖNEMLİ YEREL MAÇI hakkında iki kelam söz etmenizi arzuluyor, talep ediyor. Tardini’de konuşulduğu için Emre Bey’i ayırıyorum biraz ama bu maçı konuşmamız lazım abi diyen biri yok mu ekipte. Valla şaka gibi hahahahha. ABSÜRT KOMEDİ bu, tebrik ediyorum. Maçı izlememek falan daha komik o ayrı bi saçmalık uzaya gitsen rokette bi köşede izlersin tekrarını valla ilginç, çok ilginç.
yok canım liverpool derbiden bir iki tık daha eğlencelidir muhtemelen
Rezil maçın neyini izleyecekler
En sonunda vizeyi vermişler 😅
Derbi için Demirkol konuşacak bir şey bırakmadı zaten iyi yapmışlar
Erman Yaşar vize almış izlenmez daha Atıf Bey! 😂😂
Asıl veda Pep gittiği zaman dağılacağız. Onun gibi futbol dahisi ve futbol manyağı tarihte yok. Olma ihtimal de sıfıra yakın. Kloop ise insani tarafı çok üst seviyede olan birisi ve Liver'in adını güçlendirdi. Bir çağ kapandı.
53:42 😂 senle bu top isini konusmak cok iyi 😂
Okan Buruk'un evine canlı bağlanılsın bu hafta Emre Özcan kendisini övecek bir şey bulamadığı için dertli görünüyor evinin dekorunu falan övsün bibloları yerleştirme hamlelerini falan övsün çocuğunu karga kaçırmış Fatma Girik gibi bakıyor etrafa dertten adamcağız:D
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@hakanscarface188hakan 2 gün geçti hala ağlıyorsun
Adamın başarısını övmesi gsli olduğu anlamına mı geliyor
Galatasaraylı adamı Galatasaray mağlubiyetine üzülüyor diye suçlayamazsınız.
Emre’nin Erman’ı kıskanması ayıp yani
Dandik süper ligin konuşulmadığı muhteşem 57:45 dakika . 👏🏻👏🏻👏🏻
Erman yaşar cork çok yorgunum diyor ama emre Özcan ondan daha fazla yorgun ve bitkin düşmüş gözüküyor
Emre Hocam bi tık dağılmış gibi sıkıntı yok inşallah
Erman Yaşar sen tam bir şovmensin tek kişılik dev kadrosun hadin iyi geceler:)))
2 BÖYÖK ADAMM❤
Dünya futbolunun en iyi 4 futbolcusundan 2'si City'de şu an.
Kim
@@omerfarukcinar4698 KDB, Håland
tüh be gs kazanamadı emre özcan okan övemedi vah vah
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@hakanscarface188 hakan iki gün geçti hala ağlıyorsun
@@hakanscarface188Olum aynı yorumu yazma la her yere
Modrıc te bırakcak bu sene verin ardaya 8 numarayı sadece pas at desinler yeter zaten
haftanın derbysi gsyi 10 kişi yenen fener olduğu için ve emre özcan okanı övemeyeceği için başka bir şey bulunmuş :D
10 sene sampiyon olamayan takim taraftari aglama, tek basariniz olan galatasarayi yenmeyi kutla bir hafta, haftaya sampiyonuz cunku
Sancho nasıl yok , adam final getirdi
Verin galatasarayima kasimpasa. 2 kirmizi kart, 1 penalti bonuslu 6 atsin. Bunlar da 1 saatlik program yapsin 😂
10 sene sampiyon olamayan takim taraftari aglama, tek basariniz olan galatasarayi yenmeyi kutla bir hafta, haftaya sampiyonuz cunku
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@aknaslan5572 tinerciyim ben kardesim??
Fener kazanınca derbi konuşulmamış. Tardini'de gs'nin sivas galibiyeti bile derbiden fazla konuşulmuştu. Emre özcan okan buruk övemediği için üzgün sanırım.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@hakanscarface188 aynen sadece tshirt falan bastırdınız allahın kekosu
Emre Özcan’ın galatasarayı ve çok sevdiği okan hocasının balonu patlayınca depresyona girmiş. Sezon boyunca övdüğü torreira faresinin çirkefliğine tek kelime edememiş. Biz de bunu analiz taktik zirvesi sanıyorduk, gese fanboyuymuş meğer.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
oyun oynanmayan maçı türkolar ağlamasın diye 1 saat konuşmak zorunda olan zirvenin yanında liverpool keyfi için özete bile bakmayan baba coolluğu🚬
Emre hocadan Icardi performansı
Abilerim siz iyi misiniz Wharton nasıl çıkar? Belli ki Palace izlemiyor abilerim. Bakın şimdiden diyorum, bu çocuk accayip bi çocuk. Daha yakından izlemenizi öneririm.
ne kafa ağrıttın erman 40 dakika aynı konu ya
Toparladı derken Pocchettino da gitti
Tüh be Okan hoca güzellemesi yok mu şimdi? Yazık oldu!
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Klopp babamız
Dünyanın en iyisi pep guardiola olabilir, ama en samimisi klopp. Her şey kazanmak değil. Her şey kazanmak olsa real madridli olurduk. Biz dortmund liverpool atalanta napoliyi severiz.
48:02'de osuran kim açıklansın.
haftaya emre özcan gs şampiyon olunca ittire kaktıra gelen hocasını 20 dk över :D
85. dakikadan sonra üstelik skor olarak gerideyken veya berabereyken penaltı kazanmayı alışkanlık haline getiren takımın taraftarı nasıl başka bir takıma böyle bir ithamda bulunabiliyor?
@@efkandr361 aynen o yüzden olmayan penaltıyı sivasa 90da verip berabere kaldık demi la
10 sene sampiyon olamayan takim taraftari aglama, tek basariniz olan galatasarayi yenmeyi kutla bir hafta, haftaya sampiyonuz cunku
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
fbliler klasik hep onlara 'kumpas' yapıldığını dusunerek buraya da akin etmisler.. tr de takim tutmuyorum ama tutsaydim da bu en son fb olurudu. baskanlari gsyi şampiyonluktan etmek bizim icin şampiyonluk kadar onemli falan.. fb ne zamandan beri bu kadar kuculdu? yazik cidden..
Aman zaten sen Fenerbahçemizi tut diye yalvarıyorduk. "Tutarsa en son tutacağı takımmış." Peehhhh. İşte burdan da görüyorumki Fenerbahçeli olmayan Fenerbahçe psikolojisini (olumlu ya da olumsuz) anlayamıyor.
48:01-48:03 emre özcan osuruyor
48:02 de yine bir osurma vakası yok mu?
bende duyar duymaz yorumlara biri yazmış mı diye baktım
Sevdiğim ikili ama fb koyunca yüzler düşmüş
10 sene sampiyon olamayan takim taraftari aglama, tek basariniz olan galatasarayi yenmeyi kutla bir hafta, haftaya sampiyonuz cunku
@@aknaslan5572 iki adamdan birisinin hesabı değilsen , yorumun aşırı saçma kişiselleştirmene gerek yok. Beraberliğe yatarsanız elbirliğiyle tiyatroya devam edersiniz eğer kazanırsanız eyvallah tebrik ederiz Konya’nın düşüşünü görürüz , cenaze evinde düğün olmaz derler aklınızı alırlar.(bu sebeple kazanamayacaksınız haftaya yorumum burada cevap yazarsın) kaybederseniz kudurmaya devam Şampiyon Fenerbahçe :)
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. İşte aramızdaki fark bu.
Maçta hakem faciası olmasaydı derbi galibiyeti bu kadar konuşulmazdı artık kollandığınızı kabul edin bir zahmet
@@hakanscarface188 tercih ederiz ne ya ahhaahhahs küçük dağları siz mi yarattınız yoksa ? Geçen seneden bahsediyorsun ve hala “konuşmadık” diyorsun, farkında değilsin 1 sene geçmiş hala Fb galibiyetiyle övünüyorsun ama doğru bu sene isabetli şutunuz yok 2 derbide ve 3 gün önce 82 dakika 10 kişi oynayıp kalecimizi yere yatırmadan full stadınız önünde maç kazandık :)
Kross yerine MacAllister düşünülebilir mi 2-3 yıl sonra çok daha iyi bir futbolcu olacak bence MacAllister
emre özcan gs yenilince derbi konuşmamış. güreşçi gibi oynayan barış alper analizi bari olsaydı. nasıl fıs çıktıgına dair.
10 sene sampiyon olamayan takim taraftari aglama, tek basariniz olan galatasarayi yenmeyi kutla bir hafta, haftaya sampiyonuz cunku
@@aknaslan5572 dedi koluma feneri yenince dövme yaptıranlar hahaha tasma takıp gezdirdik 10 kişi taklacı gücercinlerinize
Laf olsun diye eleştirenler derneği üyesi. Git bir Tardini Büfe izle.
Abdulkerim ve Barış Alper övgüsü olmayınca yavan kalmış...
LeBron James'in Lakers'la şampiyon olduğu zamanki surat bu nerede görsem tanırım, lol.
Gs galibiyet alsaydı yok barış alper yok olan hocanın dokunuşları falan filan konuşurdunuz. Yada ismail hocanın kötü kararlarını konuşurdunuz. Fb galibiyet alınca hazmetmek zor oldu heralde
Fener düşmanı bunlar hep, ondan
Emre abim 45dk derbiyi konuştu tardinide ne saçmalıyon. Max Fenerli
Bunlara göre tüm dünya onlara düşman
Erman Abi, “ama” kelimesini lütttttfen biraz azalt :/
elliout niye seçilmedi acaba
modric kroos ikilisi xavi iniesta ikilisinin ne kadar sıradan topçular olugunu gosterdı
Madrid hayranı biriyim fakat barcalı elemanlar kadar değiller bence
@@gyokhanseven bunu diyen biriyle futbol konuşmam kaç cl var ortada herşey
@@alperucar2471Real Madrid ortada kupa varsa her zaman çöker. Oyunculardan bağımsız kulüp mentaliteyle alakalı bu. Xavi - İniesta ikilisi bence daha iyi. İkililerin yerlerini degistirsen bence real daha iyi olur.
spor bilimleri fakültesi mezunu 10 sene lisanslı futbolcu olarak yorumuna destek olarak fikrimi belirttim kusura bakma,saygılar.@@alperucar2471
programı yeni açtım umarım Nuneze sövülmüştür
Maalesef sövülmemiş
martin ødegaard gelmez mi ya real e
Nunez kutlamalarda Klopp'a tepki gösteriyor ve alkışlamayan tek oyuncu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Haftalarca Fener'in düşen formu, İsmail Kartal'ın yanlış hamleleri diye program çektiniz, Barış Alper'in formunu övdünüz, Okan Buruk'u övdünüz şimdi Fenerbahçe'nin galibiyetini 5 dakikalığına dahi konuşamıyor musunuz?
Klopp liverpoola veda etmiş üstüne erman yaşar bu anlara canlı tanık etmiş, ucuz istanbul derbisini mi konuşmalarını bekliyorsun😁😁
Hayır. Bu ikili de herkes gibi fener düşmanı
Pazartesi koskoca program çekti adam. Onu izleyebilirsin kanka
@@halilozen211 İzledim zaten, sağ ol. Benim bahsettiğim şeyler Tardini + Atıf Bey'de yapıldığı için dedim
@@mustafaacun963dostum şu Fener'e düşmanlık var oyuzden konuşulmuyor tarzı düşüncelere Allah aşkına girme ya. Zamanında konuşulup ovuldugu programlar da oldu adam Liverpoola gitmiş tabiki ağırlıklı olarak onu konuşacaklar
aynı parayı alıyoruz hdfchdh
İngiltere gene babayı alır. Favori Fransa.
öyle güzelsin ki sana bakmaya kıyamıyorum
Guardiola seneye Barcelona'nın başına geçip Real Madrid'in yıldızlar karmasına karşı bir mücadeleye gireceğini düşünüyor musunuz girerse nasıl olur İşler nasıl kızışır real'in başına da alonzo nun geldiğini farz edelim😂
Ben White :/
emre özcan'ın bakışlara bak... kin ve nefret saçıyo ya hahahaha
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Emre Özcan bir tık kıskanmış gibi Erman Yaşar'ı :)
saka niye yok
Torresten beri liverpoollu olanlar likelasin ♥️♥️ #elnino
Yav he he Morinho 9 sene önce Liverpool'un başına gelseydi bir şampiyonlar ligi iki fa cup bir lig şampiyonlar ligi alırdı 2 kere filanda kovulurdu
sampiyonluk macinda fener yenince sikrateste tek kelime konusmamislar hahaha gsli emre 6s kazansaydi yarim saat ayirirlardi programa hahaha
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
Her yorumun altına bu cevabı yazmışsın bence götün fena yanmış 2 gündür ne cevap versem diye bu yazıyı yazmışsın yazık ag@@hakanscarface188
janjım hosgeldın
Medya Devi'nden bir talebim var: Baba Netflix, Prime, Disney falan üyeliklerimize bi' destek at ya da şifre paylaş. Seni izlemekten başka bir aktivitemiz kalmadı. Boşa para ödüyoruz millete.
fb v gs maçı olduğu hafta orada ''Haftanın Derby'si: Erman Yaşar - Anfield'' mi yazıyor yoksa yanlış mı görüyorum? hadi abi bana müsaade o zaman izleyenlere iyi seyirler
Emre özcan liverpoola arne yerine okan demedi hayret 🤣🤣🤣
Bütün ülkenin 1 sene boyunca beklediği en önemli maç oynandı ama hiç konuşulmamış :D.
Adamlar klopp diyor liverpool diyor futbol diyor sen ne anlatıyorsun kardeşim gs fb her zaman oynar ama klopp 1 kere ayrılır tabi onu konuşacaklar gs fb istiyosan git demirkol izle
konuşulmaya değer ne vardı o maçta tam olarak ?
@@eren13232 Fenerbahçe'nin sahaya koyduğu büyüklük vardı.
10 senedir aldığınız 1 kupa var. Bizi istediğiniz kadar yenebilirsiniz ama biz şamp olmayı tercih ederiz. Geçen sene içeride dışarıda üçledik sizi bu kadar konuşmadık. Bu yüzden adam olmazsınız siz
@@hakanscarface188 tamam kardeşim anladık, her yeri spamlama artık yeter en büyük gassaaaarayayyyyyy, samanlıktan kaldırmayı unutmayın samanı da zühtü adsadadsads
Abartının dozu o kadar kaçmış ki, sanki artık söyleyecek kelime kalmamış. En mükemmel sıfatları bu hoca için harcadılar, daha iyisini nasıl anlatacaklar merak ediyorum. Biraz gerçekçilik lütfen!
Klopp Anarşalı diyebilir miyiz