Taxe, Controale și Angajați Dificili - De Ce Un Service Auto Nu E Afacerea Visurilor Tale!

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 7 лют 2025
  • Curele de ceas, portofele, brelocuri auto din piele: coloniamalva.ro
    AutoKraft, service auto de incredere / autokraftservicerepair
    Cel mai mare site de review-uri auto din Romania masinicorecte.ro/
    Echipa noastra:
    Atelierul pe Instagram / atelierul.de.detailing
    Atelierul pe Facebook / masinicorecte.ro
    Atelierul pe TikTok / masinicorecte
    Cezar Popovici / aiciestecezar
    Betty / beatrizcorrina
    Vlad Micsunescu / vlad.micsunescu.1

КОМЕНТАРІ • 54

  • @AtelieruldeDetailing
    @AtelieruldeDetailing  17 годин тому +1

    Anunț Important pentru Pasionații Auto! 🚗💨
    **Ne-am făcut pagină pe Substack!** ---> atelieruldedetailing.substack.com/
    Acolo vei găsi articole din reviste auto vechi, analize detaliate și materiale de opinie - fără clickbait, fără compromisuri.
    Atenție! Această pagină nu este pentru oricine. Dacă nu ai răbdare să citești texte lungi și bine documentate, s-ar putea să nu fie locul potrivit pentru tine. Dar dacă ești genul care savurează fiecare detaliu tehnic și fiecare poveste despre mașini, te așteptăm cu drag!

  • @alexandrucatalin9024
    @alexandrucatalin9024 9 годин тому

    este foarte frumos sa va ascult la un pahar de vin,sa ascult o gluma si povesti de viata
    foarte tare si va apreciez

  • @cartasmitica2090
    @cartasmitica2090 12 годин тому +1

    Sunteți comici rău !🤣 felicitări pentru ceea ce faceți !

  • @MihaitaCiobanu-q1d
    @MihaitaCiobanu-q1d 10 годин тому +1

    Mare dreptate are Petre.Sunt clientul lui cu BMW X6 din (L) și am lucrat ceva la el la service ,datorită faptului ca îl doare inima de afacerea lui eu sunt mulțumit de serviciile oferite.Spor la treaba.

  • @Adriano-K2
    @Adriano-K2 16 годин тому +10

    Dragi colegi,
    Fidelizarea angajatilor nu este doar o chestiune de beneficii financiare, ci un rezultat al unui leadership eficient si al unui mediu de lucru bine structurat. Performanta echipei reflecta in mod direct calitatea conducerii. Daca angajatii manifesta lipsa de implicare sau profesionalism, responsabilitatea revine in mare parte managementului, care trebuie sa stabileasca reguli clare si sa se asigure ca acestea sunt respectate.
    Exista companii unde, in ciuda unor salarii modeste, angajatii sunt extrem de eficienti si disciplinati. Diferenta o face leadership-ul. Un lider puternic stie sa inspire, sa motiveze si sa creeze un climat de respect reciproc.
    Un principiu simplu: lider slab = echipa demotivata. In schimb, un lider capabil formeaza angajati dedicati, indiferent de provocarile intampinate.
    Succesul unei organizatii incepe intotdeauna cu oamenii si modul in care sunt ghidati!

    • @cristi724
      @cristi724 11 годин тому

      ai luat asta de pe ChatGPT?

  • @SandelMiron
    @SandelMiron 12 годин тому

    Eu chiar îl apreciez pe băiatul ăsta. Bravo!

  • @catalinmalita2381
    @catalinmalita2381 8 годин тому

    Felicitari Petre. Tine-o tot asa, cat mai ai stomac.

  • @blackzxr6900
    @blackzxr6900 10 годин тому +3

    Va las și eu o părere ca și mecanic și în același timp ca șef, proprietar de service. Această industrie are la baza în principal mecanicul, din păcate acest sector este umplut de extra persoane și cheltuieli. Tot felul de autorizații, taxe, etc, bani care trebuie produși de mecanic.... Ceea ce plătește clientul este reparația, el asta vrea, mașina funcțională, nu îl interesează costurile cu hârtiile. Un mecanic este exact ca un doctor, el se consuma cu fiecare mașină reparată, nu este totul doar pentru bani. Personal când munceam în service angajat faptul ca făceam 2 motoare pe săptămână era deja scârbos, era totul ca în fabrică, nu mai era deloc creativ jobul. Sa fi mecanic nu este ușor, trebuie să-ți construiești viteza dar în același timp răbdare de muncă. Să faci lucrări de calitate trebuie să pui suflet. Părerea mea, aceasta industrie a ajuns scumpă și mecanicul cel mai prost plătit și tot el tras la răspundere dacă nu sunt bani, de de? Simplu, el face reparația, el aduce banii. 😅

  • @Romeo05XcB
    @Romeo05XcB 8 годин тому +2

    Super materialele făcute,dar comentariile și întreruperile din partea cameramanului te fac să renunți la contul de UA-cam cu totul,nu doar la canal.
    Sper să fie tratat la modul constructiv comentariul ăsta. Spor la treabă în continuare să aveți!

  • @GeluCasian
    @GeluCasian Годину тому +1

    Problema cea mai mare ( din ce am pățit eu ) sau văzut, este că : am făcut școală de mecanică, 11 clase, unde nu te învață mai nimic, nu ai condiții suficiente, aparatură, scule, practică, pe ce să lucrezi, cum să acumulezi o experiență, eu mă gândeam că fac școala asta și după mă angajez ca și mecanic, dar după școală este cale lungă, am făcut practică la reprezentanță și acolo nu te lasă să atingi nimic, ești doar cu privirea și cam atât, te pune lângă un mecanic care nu te învață nimic pt că poate strici și decât să își bată capu cu tine mai bine te trimite acasă sau te bagă la vulcanizare sau spălat mașini. Ok, după asta vrei să te angajezi, nu o să găsești pt că nu ai experiență în domeniu, că ucenic nu te ia nimeni că nu vor sau nu știu, am cautat ajutor de mecanic 2,3 ani și pauză... Și dacă găsești ești slugă pe bani de nimic și lucrezi ce nu vor alții să facă, dacă găsești într-un final un loc unde să mergi ești tratat la fel de prost, se poartă oamenii urât cu tine că ( tu nu ești mecanic, sau tu ce mecanic mai ești că nu știi să faci nu știu ce, am pățit asta ) și te face să pleci de bună voie, nu ai condiții de muncă, majoritatea halelor sunt vai steaua lor, vulcanizare iarăși stai în frig, apă rece, stai afară și plouă pe tine, sunt multe astfel de locații. Nu mai sunt mecanici din aceste cauze, alegi să faci din pasiune un loc de muncă dar vezi că nu se poate și până la urmă începi să urăști asta și rămâne doar la nivel de pasiune și lucrezi doar la mașina ta, prin ce treci ca și elev ,practică, apoi îți cauți de lucru și când găsești își bat joc, zic ceva de genu ( tu nu faci aia că nu ai experiență, sau fă asta că numa atâta știi ) dar nici nu te învață mai mult pt că nu sunt dispuși la asta, ar trebui să te țină lângă el măcar un an să faci experiență dar nu își asumă asta că trebuie să facă bani, atunci ia un mecanic de 40 de ani și își face banii, și tu ești dat afară sau pleci de bună voie, atunci ce faci? Cauți de lucru în alt domeniu și uite așa te bagi pe taxi, bolt, camion, dubă, barman ( asta am făcut ) ospătar, fabrică. Cam asta ar fi de ce nu mai sunt mecanici, sau de ce nu mai vrea lumea să fie în acest domeniu, este foarte greu să ajungi mecanic și decât să treci prin asta mai bine faci altceva.

  • @andrewb1570
    @andrewb1570 11 годин тому

    Respect, domnilor.❤

  • @chelaruionut2631
    @chelaruionut2631 10 годин тому

    Eu lucrez in Anglia si asa e peste tot ,cu sonerii. La inceput de program, la inceput si sfarsit de pauza si desigur si la sfarsitul programului de lucru. Numai ca atunci cand incepe programul, lumea lucreaza ca daca te duci la toaleta si stai jumate de ora, s ar putea sa nu mai ai servici saptamana urmatoare.😁

  • @RaduLazau
    @RaduLazau 12 годин тому

    Foarte fain episodul ăsta. De fapt cred că și în celelalte episoade cel mai mult mă interesează experiența lui Petre cu clienții, cu furnizorii, managementul service-ului, etc. Pentru că mecanică nu știm prea mulți suficient cât să fie foarte interesant, pentru asta există Vlad. Ar fi fain să îl lăsați mai mult pe el să vorbească sau măcar să nu îl mai întrerupeți când dă să spună ceva, pentru că am observat că de multe ori se divaghează rapid și renunță să-și mai spună vorba.

    • @AtelieruldeDetailing
      @AtelieruldeDetailing  10 годин тому +1

      E destul de mult de explicat, dar incerc acum(cOSMIN). Ma ajuta si un pahar cu vin. Am lucrat cativa ani in televiziune, iar acolo lucrurile functioneaza complet diferit. Cei care prezinta emisiuni se pregatesc special pentru asta: urmeaza o scoala, se angajeaza, lucreaza ani de zile ca reporteri de teren, iar daca au noroc - mai putin de 1% dintre ei - ajung sa aiba propria emisiune.
      Ca moderator, ai de-a face cu oameni care sunt specialisti in domeniul lor, dar nu sunt oameni de televiziune. Din acest motiv, trebuie sa ai mereu cateva intrebari pregatite, in cazul in care invitatul nu este foarte comunicativ. In televiziune, moderatorii prefera invitati fara frica de camera, ceea ce explica de ce, atunci cand e nevoie de opinia unui psiholog, vedem mereu aceleasi persoane la toate televiziunile. Asta e doar un exemplu din multe altele.
      La Atelier, fiecare are un background diferit: unul a studiat economie, altul a terminat cibernetica, iar doar unul a avut legatura directa cu media. In afara de Vlad, care poate vorbi doua ore fara sa se repete, noi, ceilalti, avem nevoie de dialog. Am observat asta si am gandit formatul astfel incat participantii sa se simta confortabil. Asta inseamna sa stii cand se termina o propozitie si cand e momentul potrivit sa intervii cu o intrebare care sa duca discutia mai departe. Exact ca in viata reala, cand te intalnesti cu un prieten si ai atat de multe de spus incat, uneori, pui intrebrea inainte ca el sa termine propozitia.

    • @RaduLazau
      @RaduLazau 10 годин тому

      @AtelieruldeDetailing mulțumesc că ți-ai făcut timp pentru explicația elaborată. Am înțeles. Am încercat ca comentariul anterior să nu pară hate la anumite aspecte. Am vrut să fie constructiv. Din toate episoadele filmate cu Petre, ăsta chiar mi-a plăcut cel mai mult. Toți aveți o contribuție, dar când sunteți acolo e interesant de auzit ce are de spus, are o experiență interesantă.

  • @horatiutarca2559
    @horatiutarca2559 15 годин тому +7

    Dragii mei, de 10 ani lucrez in Germania aceeași muncă care o prestam in România. Am 54 de ani acum și probabil ca am sanse sa ajung la pensie aici. Sunt absolut sigur ca in România nu aveam nici o șansă sa ajung la pensie. Nu e vorba numai de bani. Si dacă aș castiga aici mai putin ca acasă tot nu aș mai lucra la vreun patron in România. Mă intreb iarăși: oare de ce?. Cred ca mulți stim deja răspunsul la aceasta intrebare.
    Vă urmaresc cu drag. Nu scap nici o postare de a voastră. Succes in continuare vs doresc.

    • @viorelp.312
      @viorelp.312 Годину тому

      Păi spune-ne și de ce? Ați pus doua mesaje și "știți voi de ce". Aici mesajele nu sunt cenzurate... daca nici un salariu că afară nu vă mulțumește sau motivează atunci succes oriunde atî fi!

  • @pokerstars3731
    @pokerstars3731 15 годин тому

    Nu știu de voi ... Dar eu cu așa patron, as veni de drag la munca .. Sincer 😄 .. Unde n-aș primi și eu 4000-5000lei să mut 10 mașini toată ziua. Sincer, asta este cea mai tare serie pe care ați avut-o până acum .. La Vlad nici nu mă mai uit 😂. No HATE!

  • @procyon826
    @procyon826 15 годин тому +6

    27:45 Concediul de odihnă PLĂTIT e un drept al salariatului.

    • @alexutzurulzz
      @alexutzurulzz 13 годин тому

      Pentru unii e doar un "avantaj" oferit, pe care il prezinta la angajare!😂😂😂

  • @mihaimihai8593
    @mihaimihai8593 12 годин тому +1

    Tre să știi să îi apropii,dui in team building stropit vârtos cu țuică bătrână, tar fe ,făina etc și totul devine abstract

  • @eusuntaici
    @eusuntaici 8 годин тому

    Asta e economia de piață: un joc al cererii și ofertei, care pendulează în cicluri destul de lungi, nu de la o lună la alta. Dacă mecanicii buni sunt puțini, patronul va trebui să îi plătească bine și să mai închidă ochii, altfel îi pierde. Probabil ciclul a început atunci când mulți profesioniști au plecat prin țări străine, sătui de batjocură și exploatare pe bani puțini. Acum s-a întors roata, deși poate actuala generație de patroni e altfel și nu are nici o vină. Așteptăm cu interes următoarea mișcare a pendulului, care îi va responsabiliza și pe angajați ;)

  • @iancuadrian7603
    @iancuadrian7603 11 годин тому

    Gresit spus despre etica muncii inainte de 1989. Cu " completatul " , sunt deacord. Dar ca munca , nu. Eram ca la armata . La vestiar , era un maistru , care spunea ca mai avem 5 min. Nu erai echipat , afara . ( daca ma credeti). La ora 6 dim.se incepea treaba. Rotativele pornite si flux continuu. De fumat , fumai cu tigara in gura si lucrai. La masa , 15 min.pe ceas. Mincai repede ca sa poti fuma o tigara in tihna. Si acum.manînc repede cu toate ca nu mai fumez si nu lucrez( pensie). Nu va mint. La baie , anuntai ca placi si nu mergeai lelea ca te lua la intrebari. La 2 după amiază , de-abia iti dadea legitimatia si dupa plecai la vestiar. Nu aveai cum sa tragi munca in piept . Prin natura meseriei sau a postului care aveau pauze mai multe , erau cei de la c.t.c. , de la intretinere , laborantele ,cei care conduceau motostivuitorul si electrocarul. Dupa revolutie , unde am lucrat , era mai lejer. Dar cum? Pina nu terminai ce aveai de facut , nu stateai. Asa ca , sunt deacord cu Petre. Te platesc , muncesti.

  • @horatiutarca2559
    @horatiutarca2559 15 годин тому +3

    Eu nu aș mai lucra la nimeni in România pentru același salariu ca afară. Oare de ce? Gândiți-vă!!!!

  • @mihaimihai8593
    @mihaimihai8593 12 годин тому +1

    Am văzut patronul de servis cum a tras motorina dintr-un vito,cu furtunul meu,...

  • @ionutstan4601
    @ionutstan4601 16 годин тому +2

    În reprezentantă am avut 2 experiențe neplăcute: una cu un logan care avea probleme la firul de masă și au vrut să schimbe electromotorul cu 1500 de lei , și cealaltă la fiat cu oameni maturi la 40 și ceva de ani care au spus că mașina are injectoarele stricate din cauza combustibilului prost când mașina avea eroare de low pressure și au zis că pot să merg așa și am mers cam 15 kilometri și gata, am rămas într-un sens Și au suportat jumătate din costurile de schimbat motorul.Servisurile sunt din București, Renault Serus și Fiat Colentina.Nu sunt mecanic dar sunt pasionat urmăresc și până acum mi-am cam reparat singur mașina pentru că nu am încredere în oameni,cu excepția in care am fost depășit de amploare și de sculele pe care le am .

  • @Cocean2
    @Cocean2 13 годин тому +1

    Un proletar adevarat isi incepe ziua cu o cafea de 7 lei ,un hell plus 6 tigari

  • @adrianndan7346
    @adrianndan7346 13 годин тому

    adresa service lui si cel cu schimbat rotile ,sunte-ti din Craiova

  • @florin2002rosu
    @florin2002rosu 17 годин тому +2

    Eu am muncit și în străinatate și aici ( tremuram de frig la muncă de mă durea toate alea ). În străinătate în 3 zile îmi gasesc un job fără să apelez la cineva, în Ro trebuie să mă angajez pe profilul care l-am terminat în liceu sau la facultate

  • @georgecalistruofficial
    @georgecalistruofficial 12 годин тому

    Problema e lenea de a munci corect si profesional. Amatorismul din ei si tot ei se plang ca sunt someri si nu sunt angajati.

  • @horatiutarca2559
    @horatiutarca2559 15 годин тому +1

    Bun. Dar de ce afara românașii nostri lucreaza bine si corect?. Cum explicăm asta?. De ce in țară nu lucreaza ca afară? Unde sa fie buba?

  • @maneheym
    @maneheym 15 годин тому

    35:50 "Statul e condus de unii care nu au vândut un covrig în viața lor" :)) voi nu șiti cine e prim ministru sau cum?

  • @shock.cat15
    @shock.cat15 14 годин тому +1

    9;30 cu 17;30 sunt 8 ore de munca dupa ce stiu eu, programul e 8 ore 9 cu 17 sau 8 cu 16

  • @poldaniel3574
    @poldaniel3574 14 годин тому +13

    "Castig mic, stres mare!" 😂😂😂 cu toate astea, nici un patron de service nu inchide buticul si merge sa se angajeze undeva! Nu arunc cu hate, dar toti patronii de plang in aceasta privinta dar preturile lor nu sunt tocmai mici...deci, ceva nu suna rotund! Angajatii se plang, patronii se plang, clientii se plang...suntem o societate de plangaciosi! ☝

    • @Cocean2
      @Cocean2 13 годин тому +2

      Personal stiu 2 servisuri care s au inchis

    • @AtelieruldeDetailing
      @AtelieruldeDetailing  12 годин тому +12

      Am trecut prin asta în 2011. Când am vrut să intru în domeniu, furnizorii mi-au spus clar: „Dacă vrei folie, trebuie să fii atelier autorizat RAR.” Așa că am făcut toate demersurile, am suportat costurile inițiale și cele recurente, ca să mă autorizez.
      Și ce crezi că s-a întâmplat după? Furnizorii au continuat să vândă și celor fără autorizație, exact cum o făceau înainte. Doar că acum, cine crezi că era verificat de RAR? Fix cei care respectau regulile, nu cei care lucrau la negru.
      Poliția rutieră își făcea treaba? Doar dacă aveau chef să te agațe cu ceva. Culmea, mulți dintre ei circulau liniștiți cu folie ilegală pe propriile mașini.
      Controale de la ANAF n-am avut, dar dacă ar fi fost de dat vreo amendă, cine crezi că ar fi fost ținta? Cel care, dintr-o scăpare, omitea să înregistreze o mașină din zece, sau cei care lucrau la negru, fără să plătească nimic la stat?
      Când plătești taxe la stat, ai angajați cu carte de muncă și respecți toate regulile, trebuie să pui un preț care să acopere toate aceste cheltuieli. Logic, nu? Dar cei care lucrau la negru, fără nicio taxă, cum crezi că își stabileau prețul? Mult mai mic, evident.
      Acum poate te gândești: „Da, dar clienții sigur te alegeau pe tine, pentru că doreau să aibă folie aplicată legal, nu apelau la ceilalți, care le dădeau niște falsuri în documente oficiale pentru un preț cu nici 30% mai mic.” Ai ghicit. Exact asta s-a întâmplat.
      Când toți polițiștii de la rutieră își puneau folie gratis la "concurenta fara acte", crezi că te mai amenda cineva în orașul respectiv? Evident că nu. Și-atunci, ce șanse aveai ca business corect? Zero.
      Când ai instituții pline de corupți și incompetenți, nu ar trebui să te mai mire că în țara asta serviciile sunt dezastruoase. De-aia lucrurile merg prost, și de-aia mulți au plecat sau vor să plece.
      Pare că, dacă spui adevărul, fie într-un comentariu, fie într-un video, ajungi să fii catalogat drept un „neam de plângăcios.” Că de ce nu taci, că așa a fost mereu, că „dacă nu-ți convine, fă și tu la fel.”
      Prost eu, recunosc. Prost că am crezut că dacă respecți regulile și plătești taxe, lucrurile vor merge cum trebuie. Prost că am crezut că dacă muncești legal, instituțiile statului te vor proteja, nu că vor fi primele care îți pun piedici.
      Prost că încă mai am pretenția ca serviciile să fie pe bune, nu doar niște hârtii scoase la imprimantă ca să dea bine la control. Prost că încă sper ca în țara asta să se facă diferența între cine muncește cinstit și cine își bate joc.
      Aici ai dreptate: sunt prost că încă mai cred că merită să fii corect în țara asta.

    • @poldaniel3574
      @poldaniel3574 10 годин тому

      ​@@AtelieruldeDetailing Cosmine, nu te supara, ceea ce am scris eu mai sus este trista realitate...toti patronii se plang, toti muncitorii se plang si toti clientii se plang! Si da, la faza cu autoritatiile si Politia, ai dreptate, sunt corupti toti pana in maduva oaselor dar asta din cauza ca noi cetatenii am facut sa fie asa, cand am calcat pe bec nu ne-am asumat greseala si am pus o foaie in talonul masinii ca sa scapam fara amenda...sa nu mai zic de pile si relatii ca la acest capitol noi romanii suntem buni, in vest nu merge treaba cu pilele si relatiile! In domeniul sanatatii la fel noi i-am obijnuit cu spaga pe medici si asistente ca le-am dat cate o foaie ca sa fie bine sa nu fie rau! Este poveste multa in orice domeniu si fiecare individ are propria lui dreptate ca doar suntem romani si ne pricepem la orice! Nu acuz patronii cu nimic si nici prin cap nu mi-a intrecut intentia de acuzare cand am scris primul comentariu, insa daca chiar asa de greu este de ce prefera sa fie patroni sa-si bata capul cu angajatii, clientii si autoritatile? Stiu raspunsul: pentru bani, logic, dar si pentru unele avantaje, in general, fiscale! Pe de alta parte îi inteleg si pe angajati, pentru ca majoritatea patronilor trag de ei ca de sclavi, le plateste putin la cotizatiile sociale, îi angajeaza pe salar minim si le mai da ceva la negru pentru ca si ei fac bani la negru! Pe de alta parte îi inteleg si pe clienti, service-urile autorizate nu au tocmai preturi mici....piesele nu costa tocmai putin iar mana de lucru nu este tocmai mica! In acest context am scris ca toti ne plangem! Daca cumva am ofensat pe cineva, ma rog sa-l ierte Domnul, eu nu am de ce sa-l iert! Hai sa mergem toti la cules de capsuni in Spania si sa lasam tara asta (Romania) in voia sortii!

    • @poldaniel3574
      @poldaniel3574 10 годин тому +1

      ​@@Cocean2 personal stiu multi muncitori care si-au schimbat locul de munca! Personal stiu multi patroni care nu sunt multumiti de angajati! Tot personal stiu multi angajati care nu sunt multumiti de patron! Si atunci, vine intrebarea: ce este de facut?

    • @leonardoana7590
      @leonardoana7590 9 годин тому

      @@AtelieruldeDetailing excelent spus/scris, Petre 👏👏👏
      Acum liniște, “cunoscatorilor”, vânzători de telefoane mobile la kg.

  • @veronelolaru3069
    @veronelolaru3069 10 годин тому

    Neadavarat dom matron,romanul afara munceste mai mult decat cei din tara respectiva,dar nu mai mult decat cei din tara,iar daca munceste mai mult devine patron pentru ca n-ai matale atatia bani sa platesti cum platesc cei de afara,iar parerea mea este ca muncitorii te platesc pe matale,si nu invers cum visezi matale.

  • @pandav4843
    @pandav4843 11 годин тому

    amgajatii sunt puturosi cand si sefu e strans al punga.. asa ca nu toti sunt lenesi..si nu toti patronii sunt cinstiti..

  • @adrianndan7346
    @adrianndan7346 13 годин тому

    AM MUNCIT IN AFARA SI CAND I-AM MULTUMIT PATRONULUI A ZI NU ..EU ITI MULTUMESC TIE CA TU ADUCI BANI ,DAR AICI IN TARA MINTITI LUMEA CA VOI PLATITI....ETC DESTEPTATI-VA ROMANI NU LE CONVINE LA PATRONI SA MUNCEASCA EL SA VADA CUM ESTE

  • @voxleathertrim6846
    @voxleathertrim6846 16 годин тому +2

    Statistic romanii sunt la 38% productivitate. Deci calculati din 8h 38% sa vedeti ce sprinteni suntem :)

  • @buxbux88
    @buxbux88 16 годин тому

    acele gogosi de la capac ,tampoane, sunt exact la fel si la ford mondeo mk4 daca nu ma crezi verifica si te ve i convinge

  • @adrianndan7346
    @adrianndan7346 13 годин тому

    PLATESTI DUMNEATA LA STAT BANI DIN BANI TAI SAU DIN CE PRODUCE ANGAJATUL SAU PLATESTI TU SI ANGAJATUL STA ACASA