Si hodně týpek Miku .. cením tvůj charakter. Jinak já myslím že to byl adrenalinek .. já takhle nikdy nenastřílel, ale když mám kolem 5k DMG tak se třepu taky jak ratlík .. RUCE NEPOSLOUCHAJ !!
Já si nemyslím že by tam ten automat byl to by těch zásahů bylo výrazně více a docela chápu že se kluk prostě trochu rozklepal já to mám úplně stejné , když je bitva delší a napínavá nervy jdou prostě do háje nejsme každý tak chladnokrevný jak márty a spol. Za mě dobrá práce .
To zmatečné míření mi dost připomíná aim bota...můžu se plést. Ale takové třepací rány dávat, když je problém dávat plně doměřené někdy s Leošem, no nevim no.
@@vaclavs2710 ano, automatické předměřovàní a to škubání je tím když je víc soupeřů v záběru a aimbot vyhledává a neví kterého trefit dřív , pak přijdou logicky missnuté rány..….
@@tomasbernhauser4075 No ty odborníku...aimbot taky dokáže minout, protože neumí eliminovat RNG rozptylu přesnosti. Každopádně trhané pohyby a těch super lucky zásahů tam bylo víc než dost.
Spis tam ma serverovy zamerovac zapnuty a proto to tak poskakuje. Nebo lepivy aim , ale spis bych tipoval ten serverovy zamerovac ktery mu poskakuje misto pomaleho presunu zamerovace.
Já s Filipem naprosto souhlasím! Tahle zhovadilost má parametry 9tky. Prostě zaplať a budeš king. WG tímhle zase jednou fest poku.vila tuhle super hru, která už vlastně přestává být super.
Hoši vy co tady píšete že to není pravda evidentně hře vůbec nerozumíte 😃😃 ten tank je Broken ještě s tou alfou 460 má neskutečný Burst damage...každý lepší hráč vám to řekne 😉
Si hodně týpek Miku .. cením tvůj charakter. Jinak já myslím že to byl adrenalinek .. já takhle nikdy nenastřílel, ale když mám kolem 5k DMG tak se třepu taky jak ratlík ..
RUCE NEPOSLOUCHAJ !!
Musim smeknout, málokdy tady vidíš video od týpka, co si dá 10 killů a ještě tam ukáže, jak umí hrát týmově.
To zmatečný míření se mi stávalo taky, když jsem měl nadrobeno na podložce :)
Frajer má kuličkovou myš. 😀
Za pokrytí toho Lance RESPECT chlape !
Já si nemyslím že by tam ten automat byl to by těch zásahů bylo výrazně více a docela chápu že se kluk prostě trochu rozklepal já to mám úplně stejné , když je bitva delší a napínavá nervy jdou prostě do háje nejsme každý tak chladnokrevný jak márty a spol. Za mě dobrá práce .
Super video
To zmatečné míření mi dost připomíná aim bota...můžu se plést. Ale takové třepací rány dávat, když je problém dávat plně doměřené někdy s Leošem, no nevim no.
Stopro aimboter..
Keby ma aimbot asi by nemissoval rany odbornik
Co to znamená? Nějaký mód?
@@vaclavs2710 ano, automatické předměřovàní a to škubání je tím když je víc soupeřů v záběru a aimbot vyhledává a neví kterého trefit dřív , pak přijdou logicky missnuté rány..….
@@tomasbernhauser4075 No ty odborníku...aimbot taky dokáže minout, protože neumí eliminovat RNG rozptylu přesnosti. Každopádně trhané pohyby a těch super lucky zásahů tam bylo víc než dost.
Dobré video 👍
Hral to na Touchpade 🤣😂 mne sa to stáva keď sa mi vybije batéria v myši uprostred hry 🤣😂
Spis tam ma serverovy zamerovac zapnuty a proto to tak poskakuje. Nebo lepivy aim , ale spis bych tipoval ten serverovy zamerovac ktery mu poskakuje misto pomaleho presunu zamerovace.
Bomba
Ano mám zapnutý serverový zaměřovač mám ho vypnout je v tom velký rozdíl a já nemám žádné módy prostě se zadařilo...
Naprosto standardní míření. Mám t tak taky, když hraju.
Mike bude troll četa s VZ.55?
Vypadá to jak kdyby myší hejbal pomocí zápěstí a né pomocí loktu.
Měl jít s tím Lansenem do čety a byl by zásadní přínos
každej z nich by musel mít minimálně 3 kily to je pod-podmínka ..
Já to jedu no gold no žrádlo za dnešek 5.2 mega doma a do sidrscrapu je to hodně silný majku
Jak pokryl toho Lancena frajer palec nahoru
No devítkový premiák mezi osmičkama..vůbec ten tank není Broken vůbec 😄😄Kur*í hru ještě Víc jak chief nebo 279r
dejte si radši snickers .. protože to jsou jen kecy z hladu :D
Škoda T56 je tier 8 premiak, na svoj tier je silný ale neni tak OP ako chief alebo 279r
Já s Filipem naprosto souhlasím! Tahle zhovadilost má parametry 9tky. Prostě zaplať a budeš king. WG tímhle zase jednou fest poku.vila tuhle super hru, která už vlastně přestává být super.
Hoši vy co tady píšete že to není pravda evidentně hře vůbec nerozumíte 😃😃 ten tank je Broken ještě s tou alfou 460 má neskutečný Burst damage...každý lepší hráč vám to řekne 😉
Ty nemeleš hovna, ale úplné sračky