Shum mrekulli si ne përralla dhe natyrisht plot showbiz ☝️duhet me kallzu marifetin qa keni qa skeni ....u knaqum,te lumtur,kajta, shum emocione.....si gjithmon te njejtat fjal...ne fund te dites asgjë produktive monotoni e vazhduar Perhajr synetia
Mos paragjykoni o njerz te gjith prej neve kemi ba ahengje familjare qfar ka te keqe ketu jan njerz te thjesht si te gjith Matinit i uroj shendet dhe lumturi me familje 😊😊
Shume urime me tgjitha t mirst botes Bravo shyhret per kengen si ke kenduar suksese yll je e gjith familje e mrekullushme ju rujt zoti ju dhavt gjitha t mirat
Pershendes te gjithve Familie e Shyhreti e Per matinin E Vogel Urime synetia shendet te gjitha te Mira sa i perket kritikave mbyllne Gojen oooo njerz mjaft me kto gjelozia se se cili i kaStilin E jetes te vet pse nuk ka dikush dikush Tash me met oa ba festa kush Ka letknaqet kujt nuk ja ka marr lekun Familie te suksesshme Respekt 🎉
Qysh bëhet synetia( diçka prej riteve fetare islame) duke shërby shampanjë..Zoti ka me ju vra se spo keni ku me i hargju paret e hajt syneti se dini në fakt vlerën e rëndësinë e synetisë...injoranta
Njerëzit që kan luftuar nuk kan bukë me hanger, kurse këta gjithë këto hargjime per asgjë.Ky nuk është mentalitet i yni. Më mirë do të ishte të i ndihmoni familjet e varfëra.
Prej mendes te madhe e gjinja skan me hanger buk ma mir u kan me jav jep do pare ata qe nuk kan buk shum gjynah qa jon tu ba kta katastrof kur far zemre
E di qe bota perendimore nuk na do, sepse na kan shum borq, por edhe ne anenen t'jeter jau kemi perzi....... Ne nji ane me ate kulturen arabo - turke e ne anen t'jeter perendimore, e tani kur shikon mbushen tokat me xhamia , si kepurdhat pas shiut.... Shoqri, pa nji vizjon(definicjon - formul) te qart..... si ne enderr ..
@@flowerarllati2038 pobe plasa pi xhelozije se mika morr paret mu edhe une jam mashkell smunen mem ardh e synet jam bo e parat e synetis jakum thon shytet 🤣🤣🤣🤣
Gjdoher komercional kurr del shyretja me familjen e vet ne sken. M´duket se shyretja asht tranue sa ma shume po plaket. Learta shume e trash kana bo si big mama, kurse "qikat" krejt me botoks jan kan dhe vazhdimisht jan tu e perdor. shembell po e marr gresen: se njofta niher, shume kana plak per ata dy vite te fundit. po qka me ba, parja te qmend. na rujt zoti pi kesi njerzve.
Po nuk eshte e thene qe me dhene krejt pasurine per te varfer ne ndihmojme te gjithe nga pak edhe kjo Familje ndihmon shume me sa e di dhe a nuk bene me u kenaq edhe ne me parate tona si duam ne.Ka shume as qe ta dine kur te i bene punet mire e kete e kam perjetuar une me Familje disa here.
parja i ka tranu Allah Allah
Shum mrekulli si ne përralla dhe natyrisht plot showbiz ☝️duhet me kallzu marifetin qa keni qa skeni ....u knaqum,te lumtur,kajta, shum emocione.....si gjithmon te njejtat fjal...ne fund te dites asgjë produktive monotoni e vazhduar
Perhajr synetia
Mos paragjykoni o njerz te gjith prej neve kemi ba ahengje familjare qfar ka te keqe ketu jan njerz te thjesht si te gjith Matinit i uroj shendet dhe lumturi me familje 😊😊
Ti mi rrofsh bolet, qe po i mbron.A mendon ti qe njerezit nuk kan buke me hanger e keta me i ba keto hargjime per nji ,,Luc,,
Shume urime me tgjitha t mirst botes Bravo shyhret per kengen si ke kenduar suksese yll je e gjith familje e mrekullushme ju rujt zoti ju dhavt gjitha t mirat
Ti mësohu me shkruar një herë, e tani komento.
Pershendes te gjithve Familie e Shyhreti e Per matinin E Vogel Urime synetia shendet te gjitha te Mira sa i perket kritikave mbyllne Gojen oooo njerz mjaft me kto gjelozia se se cili i kaStilin E jetes te vet pse nuk ka dikush dikush Tash me met oa ba festa kush Ka letknaqet kujt nuk ja ka marr lekun Familie te suksesshme Respekt 🎉
Ti as me shkrue nuk po din, kontrollo gabimet qe ke bërë në koment, e tani e din qfarë vlere ke.
Me shëndet Matinit , ndjesë ju lutem , por çfarë përjeton Matini nga ky event veq me të rritur !
Hallat mashallah si motrat Kardashian
Eshte arsyje me kercy familjart 😂😂😂😂 dhe edhe per nje aheng
Me rendesi te medhejnt ta shijojn😂😂😂
Motrat Kardashian😂😂
Dit sod duhet me u shtu se kush e cila ban ma mir u vesh ma mir u ly ma mir etjer etjer🤷🏻♀️🤷🏻♀️. Nuk po dihet ka sa shkon pasuli
Kuku marja zoti qysh poska dal kjo gresa sepaska msu nana pak ozot
U dalshi fare e rraja e flliqt Amin
Learta po
Duket ma e vjeter diqka por ma thjesht bre zemer se ske nevoj mu ndreq kaq shume
Kjo Learta si kukull elegante bukur e hareshme zgjuar me te gjitha te mirat lume vjhrra si ka
Mirë e ke si kukullë, se krejt plastikë e silikonë. Asgjë nukë ka natyrale.
Qysh bëhet synetia( diçka prej riteve fetare islame) duke shërby shampanjë..Zoti ka me ju vra se spo keni ku me i hargju paret e hajt syneti se dini në fakt vlerën e rëndësinë e synetisë...injoranta
jane hebrenj keta more, ksuh te ka thene qe jane mysliman
Qyre qyre! Kta nuk e bajne per arsye fetare. Kta duhet me e quejt:Feste Kari e jo Syneti
Shyrehtja ma e mira ❤🎉
Mashalla gjith familja jeni mat mirit
Mashalla pèr Matinin u ritsh sa malet ❤me ket familje tè lumtur ❤❤❤❤
Ti mësohu së pari me shkruar, e tani komento.
@@vetemdrejtesi5331 pse a pengon ty diqka
Mozamakeq!!!!!
RESPECTE LEARTA 🥳🍾🥂👸🧿🔥❤️🌟☀️🤗🥰🤌🤌🤌🇦🇱
Njana vajz e shyhretes para fotografit ishte tu thy n korriz prej lazdrimit
😂😂😂😂
Po 1:17 ajo me fustanin e kuq edhe un ashtu mendova thash u thy ne mes kjo tu u perzdredh 😂
@@albalondonalb❤t 5 2 ft😂😂😢but 6
Mdoket krejt ekan vre ata ajo perpak mu Thy ne mes 🤣🤣🤣🤣Po men e madhe oooo zot🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
SINET, ME SHAPANJAC,, U KAJN DAL MEND
Livrite ballin pak moj shyhret tu Paska ngri 😮
Urime❤❤
Qka ka ketu te rendesishme me publiku ket video 😅
Kuku sa trent o zot apo ju nimoni kuj si skan buk me honger
👏👏👏
Pse janë bërë si karikatura këto😮
Vjehrra mat mir frizuren se reja,qa i paska ndhodh Leartes me kët frizur ndoshta fmija ja kan prish frizuren😅
Selikon o vlla si learta si e ama mozomakeq
@@fluturakrasniqi33849898
PRIVAT PRIVAT e VET shyhretja e qiti ne video kejt familjen !!!!.Shum bre po vuani per vëmendje.Sju shikon më kush njërëzve sju interesojn më kto.
O allah jep.ku ska e rujë ku ka mezomakeqe
Kjo familje mbaron te ekspozohet
Po ekeqe kjo learta ngat edhe llajf e kum pa katastrof ishte kqyrja flokt 😂😂
Njerëzit që kan luftuar nuk kan bukë me hanger, kurse këta gjithë këto hargjime per asgjë.Ky nuk është mentalitet i yni. Më mirë do të ishte të i ndihmoni familjet e varfëra.
Prej mendes te madhe e gjinja skan me hanger buk ma mir u kan me jav jep do pare ata qe nuk kan buk shum gjynah qa jon tu ba kta katastrof kur far zemre
Nuk e dii qysh nuk po ju vjen pak marre per syneti me bo kshtu 😂😂😂Per ditlindje po ama per syneti o zot .
ta gzoni e ta martoni ishalla birin
Martin emer Katholik
Emri esht MATIN E JO MARTIN
@@susanalumezi3291 kerkoj falje se mu ka dok Martin u ryt me failje urime synetia
Engji ma e bukura aty po duket ma e thjesht ma e lezetshmja
Paska mungu dikush nga Stambolli......
Allaha runa
Ky është mjerimi i popullit shqiptar në Kosovë 😡. Ja ka pre lucin evladit, duhet 100 njerëz me u çmendur.
E di qe bota perendimore nuk na do, sepse na kan shum borq, por edhe ne anenen t'jeter jau kemi perzi....... Ne nji ane me ate kulturen arabo - turke e ne anen t'jeter perendimore, e tani kur shikon mbushen tokat me xhamia , si kepurdhat pas shiut.... Shoqri, pa nji vizjon(definicjon - formul) te qart..... si ne enderr ..
Qysh nga Stambolli?
@@Sara2016a garant kishe pse ka të bëj me synetin,islami nuk është i Turkis po i myslimanëve,ndjes nese e kam keqkuptar atë që ke thën.
Wariantia Warianten Varianten Variantia Varianta Varianten Variantia
Yrneqe Yrneqė Yrneqnia Yrneqa Yrneqien
👗.... 👖
Marrezira
Baba TD
Syneti party
Hej, Rushes NUK i shet
Merita Lutje e ligje ma
Nuka mun, mė Dal Merita. E mės mė ardh nė. Mushtisht
Sė ka.. Punt Puna mė ba.. ,
Ligj.
Hej zot veqse se ka pre bolet gjith kjo fest ,po skan faj duhet me ba fest dhe per bolet Tash se Jan tu ba qunat pushta 😂😂😂
.9
Pse more martin.. qfar emri usht ky?
Matin, si lumi Mat në Shqipëri !
Urime shyhretes
Krejt mir amo qikjo kunata leartes shum kish qef me dal nmedia utroshit tu kcy kishe me vjerrin 😂😂
Dhajn
Ani kur ti vin mestracionet meses bani edhe ni neje😂😂
hahaha oh diqa
Pse aki ba ti kur tekan ardh ty mestracionet eshte tradit e zakonshme ta inati gjelozija esht tjeter
@@flowerarllati2038 pobe plasa pi xhelozije se mika morr paret mu edhe une jam mashkell smunen mem ardh e synet jam bo e parat e synetis jakum thon shytet 🤣🤣🤣🤣
Hajmedet tash duhna mi mbyll krejt rrjetet sociale si hapi telin synetia synetia 😂😂😂😂😂😂
Mire e ki, bothen naj shurdhun me keto mentalitete te uleta.
Hahaha 😂
Sa i ka bothet kjo Learta 😂😂😂
Namin epaski ba
Gjithe ajo feste, gjith ajo pispillosje e intervista per nji cop lekure 🤦♀️ INJORANCE E PAPRECEDENTE
Kot e kot!
learta original katastrof ishte
Gjdoher komercional kurr del shyretja me familjen e vet ne sken. M´duket se shyretja asht tranue sa ma shume po plaket. Learta shume e trash kana bo si big mama, kurse "qikat" krejt me botoks jan kan dhe vazhdimisht jan tu e perdor. shembell po e marr gresen: se njofta niher, shume kana plak per ata dy vite te fundit. po qka me ba, parja te qmend. na rujt zoti pi kesi njerzve.
Sa bajat jeni bë ncnc
🤮🤮
Synetlleku i djemve ,tradite e hershme shqiptare 🙄😐😐🤔🤔
Kune pe bojn synet ???? Martinin 🤔🤔🤔🤔🤔
Synet Martin 😂na u ka perzi qulli kejt diqka
Kjo Learta elgante e bukur moderne si kukull. bravo
Po nuk eshte e thene qe me dhene krejt pasurine per te varfer ne ndihmojme te gjithe nga pak edhe kjo Familje ndihmon shume me sa e di dhe a nuk bene me u kenaq edhe ne me parate tona si duam ne.Ka shume as qe ta dine kur te i bene punet mire e kete e kam perjetuar une me Familje disa here.
Filluan gabelet te prezantohen
Po, kjo është traditë e gabelëve.Nuk është e jona.