Дрон це просто пушка! Упрощає життя фермеру .економія часу ,хімії, води, продовжує життя операторові😊, але є одна проблема самохідний оприскувач коштує 200тис а дрон 20тис .то я думаю ,що лоббісти придумають закон щоб заборонити використовувати агро дрони😢 шкода. У Європі вже заборонили посилаючись на дослідження вчених типу комахи пукають голосніши коли бачать агро дрона.
Не треба турбуватись. Україна, по цьому напрямку одна з найпередовіших країн. В нас є дуже потужна спілка власників і операторів агродронів. На додачу, в ці часи дрони перекривають частку роботи малої авіаціі, яку зараз заборонили. А фішка дрону в тому, що за параметрами роботи, вони працюють у ніч. Так що комашки сплять)
Бо треба витримувати режим роботи, а не кропити коли агроном кричить "давайте кропіть". І не кажіть що немає зносу коли кропить обприскувач. Від них також буває знос на 0,8-1 км від місця обробки. Все залежить від погоди і компетентності агронома.
@@Вадим-ъ6о7о Я не думаю. Я кажу про те, що мені розповідали агрономи. Не у оприскувачі справа а, як я раніше написав, в погодних умовах і специфіці препаратів.
Hello дрон просто клас, образ Оксани просто супер, смак є 👍
😊дякую
@@ОксанаЛукіянчук-с6н0:29 0:30
Дрон це просто пушка! Упрощає життя фермеру .економія часу ,хімії, води, продовжує життя операторові😊, але є одна проблема самохідний оприскувач коштує 200тис а дрон 20тис .то я думаю ,що лоббісти придумають закон щоб заборонити використовувати агро дрони😢 шкода. У Європі вже заборонили посилаючись на дослідження вчених типу комахи пукають голосніши коли бачать агро дрона.
Ого… дуже шкода, штука крута і потрібна у сільському господарстві. Але як каже Ярослав, що то не дуже вигідно для деяких компаній…
Не треба турбуватись. Україна, по цьому напрямку одна з найпередовіших країн. В нас є дуже потужна спілка власників і операторів агродронів. На додачу, в ці часи дрони перекривають частку роботи малої авіаціі, яку зараз заборонили. А фішка дрону в тому, що за параметрами роботи, вони працюють у ніч. Так що комашки сплять)
Клас, молоці! 👍 Хай працює на добро, на щедрі врожаї
Дякую)
Прошивка FCC працює намцьопу дроні в Україні??
Вітаю!
КАС ним можна вносити?
ні
Рік вже 2024 а в мене ще тоже т-40 мабуть він в мене ще на довго а може й назавжди.
оце ракета! скільки за годину кропить?
21 гектар)
Як це він може добрива розкидати 5-20 кг на гектар?
Дрон на фоне Оксаночки становится незаметным😂
Те що він кропить несе бог зна куди у нас вторішнім році диксикували соняшник за півтори киломитра від села поспалювали все їрунда всьо це
А дуже вітряно тоді було? Бо взагалі не мало б такого бути
А сильний вітер тоді був? Бо взагалі такого б не мало бути
Бо треба витримувати режим роботи, а не кропити коли агроном кричить "давайте кропіть". І не кажіть що немає зносу коли кропить обприскувач. Від них також буває знос на 0,8-1 км від місця обробки. Все залежить від погоди і компетентності агронома.
Я кроплю оприскувачем 50см від рослини то ви думаєте що буде зносити а я думаю що ні бо провірено вже
@@Вадим-ъ6о7о Я не думаю. Я кажу про те, що мені розповідали агрономи. Не у оприскувачі справа а, як я раніше написав, в погодних умовах і специфіці препаратів.
Краще поки що оприскувач,а якщо самохідний то зовсім рядом цей дрон не стоїть
Які є самохідні
«Так, як країна зайнята іншими ділами…»
Я в шоці!!!
У Оксани хватка ще та головне щоб спонсор витримав
@@РоманБоднарчук-е3ь мене не дрон здивував. А фраза, типу моя хата скраю.
Та це сказано було без пред'яви. Ну реально ж в них є справи важливіші зараз і це факт
Брехня і маячня, Xag p 100, більший, бак на 50 літрів. Присутній в Україні більше року.
Віддайте Бабу Ягу у військо, там роботи багато
він не полетить. є обмеження
Які має обмеження на якій прошивці працюють на укр ? Чи нема різниці ?
@@Rost50 Європейська прошивка. Просто робота дублюється через хмарні сервіси. І дуже контролюються заборонні зони для польотів.
Де взяти такий лакмусовий папір, бо находжу тільки вузькі смужки. Дякую за відповідь)
@@Zillinsky якщо дрон з сша буде працювати на Укр
Оксано, де тррракто?!)))
Вже на бригаді)))у попередньому відео показала
У нещодавньому відео вже все є) Приємного перегляду))
ua-cam.com/video/k-MG9FsZa6c/v-deo.html