Dialogurile MCP - Daunele morale în litigiile de muncă. Avocat dreptul muncii

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 12 вер 2024
  • Practica acordarii daunelor morale de catre instantele discutata în cadrul Dialogurilor MCP Cabinet avocați (www.mcp-avocati.ro) cu avocat Marius-Cătălin Preduț, autor al Codului muncii comentat și titular la MCP Cabinet avocați, specializați în relații de muncă, comerciale și protecția datelor.
    Relațiile de muncă, dincolo de raportul de subordonare care se stabilește între salariat și angajator implică și latura umană a fiecărei persoane. Angajatorul, chiar dacă este o persoană abstractă, se raportează în cadrul relațiilor de muncă prin intermediul anumitor persoane: superiorii ierarhici, conducerea societății, partenerii societății ș.a.
    Această componentă umană care este implicată în derularea relațiilor de muncă este de multe ori este afectată, în anumite situații chiar grav. Discutăm aici despre demnitatea salariatului sau chiar a angajatorului.

КОМЕНТАРІ • 4

  • @SoSStylez
    @SoSStylez Рік тому

    Un interviu foarte pertinent, ce poate îndruma și ajuta persoanele care nu pot depune un efort financiar în privința unei voci de drept - un avocat, pentru a stopa abuzurile și violările articolelor din codul muncii de către așa zisii kamikaze angajatori. Mulțumim.

  • @vasia2686
    @vasia2686 Рік тому

    Cum puteti aprecia CA find corecta consultanta avocatului daca este dovedita imprecizia Codului Muncii pe aspecte concrete... De exemplu procedura reintegrarii efective...sau culm stabileste judecatorul ca organigrama depusa de angajatori este reala....sau care sunt celelalte drepturi pentru reintegrare....

  • @vasia2686
    @vasia2686 Рік тому

    Cu erorile avocatilor si judecatorilor cum se rezolva?