عید خاونکار 2024/11/16 استکهلم، گروه یاران

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 16 гру 2024

КОМЕНТАРІ • 5

  • @Mohamad_Reviews.1387
    @Mohamad_Reviews.1387 29 днів тому

    عالی شما و گروهنان حرف ندارین❤❤❤

  • @rikatabari7445
    @rikatabari7445 29 днів тому

    Thanks

  • @hmirwaisi
    @hmirwaisi 29 днів тому

    کردها چه کسانی هستند (330 قبل از میلاد تا کنون)؟
    زبان کردی و شاخه های گویش آن:
    لهجه لکی یا لری (ممسنی، کلهری، لکی، بختیاری، کرمانشاهی، فیالی) لهجه های زازاکی-گورانی (باجلانی، ژرمنی (کرکوکی)، کاکای یارسانی، هورامی و زنگانه) گویش کورمانجی (کرمانجی جنوبی، کرمانجی شمالی) کورمانجی جنوبی (سورانی، مکریانی، اردلانی (سنایی)، بابانی (سلیمانی) کرمانجی شمالی (آشیتی، بوتانی، هاکاری، بایزیدی، بهدینی)
    کردها چه کسانی هستند؟ نماد نیروهای نظامی امپراتوری مادها خرس (کردی هورت یا هورچ) بود. در میان جمعیت، تمام نیروهای نظامی به عنوان هورت دیده شناخته می شدند.
    ژنرال براخاس از کردهای لک در جریان تهاجم اسکندر مقدونی به امپراتوری ایران هخامنشی، نیروهای هرت را رهبری کرد. ژنرال براخاس نیروهای باقیمانده از منطقه ماد را برای مبارزه با مهاجمان یونانی با استفاده از جنگ چریکی، مشابه تاکتیک های چریکی پ.ک.ک علیه ترکیه امروزی، رهبری کرد. آتروپاتن، فرماندار سابق مادها در زمان امپراتوری ایران هخامنشی، در جلسه ای برای مقابله با اسکندر مقدونی به ژنرال براخاس و همراهش خیانت کرد. آنها را دستگیر کرد و به اسکندر سپرد و اسکندر بلافاصله اعدامشان کرد.
    پیروان ژنرال براخاس به حمله به اشغالگران یونانی در یک جنگ چریکی طولانی در زمان حکومت اسکندر مقدونی بر امپراتوری سلوکی یونان ادامه دادند، زمانی که کلمه "Hurt" به "Kurt" و سپس به "کرد" تبدیل شد، نامی که با افتخار اکثریت از آن استفاده می شود.
    جنگجویان ماد که ارتش های شورشی را تشکیل می دهند. پاسخ منطقی به نام تکامل فوق از اسناد یونانی می آید. کلمه "Hurt" در میان اعضای زبانهای مذهبی آریایی به "Kurt" در یونانی تبدیل شد. بنابراین با گذشت زمان «کورت» به «کرد» تبدیل شد. ژنرال براخاس از مادها یا کردهای باستان، اولین رهبر نیروهای دفاعی خلق کرد بود و شروع به رهایی مردم آریایی از سلطه یونان کرد.
    از اجداد کردها سومری ها، ایلامی ها، گوتی ها، هوری ها، میتانی ها، کاسی ها، اورارتوی ها، مانایی ها، هیتی ها، لیدی ها، ماده ها، اشکانیان، ساسانیان و سایر اقوام ناشناس بودند.
    داریوش فارسها پسر هیستاسپس پس از وحشیگری امپراتوری ماد با کمک توطئه گران یهودی، امپراتوری ماد را ویران کرد و امپراتوری هخامنشی را تأسیس کرد. مردم فارس دو بار علیه داریوش شاه قیام کردند. داریوش شاه به جنگ با مردم فارس پرداخت. او با استخدام بسیاری از مزدوران هندی و اسکان دادن آنها در میان قبایل فارسس و به تدریج آنها را با زنان ایرانی بازمانده که جنگ را تحمل کرده بودند، از بین برد. بیشتر مردم فارس امروزی از نوادگان این مزدوران هستند. آنها با توطئه گران یهودی به رهبری داریوش، پسر هیستاسپس، و مادرش رودگون، دختر مادها، متحد شدند.
    داریوش، پادشاه ایران، با کمک رهبران یهود، میلیون ها تن از اعضای ادیان میترا و آریایی را به قتل رساند. او تمام قوم سکاها (پدران قبایل ژرمن) و دیگر پیروان ادیان میترا و آریایی را از سرزمین اجدادی خود راند. بازماندگان پس از فروپاشی امپراتوری مادها در سال 522 قبل از میلاد به اروپا رفتند.
    اگرچه فارسهای امروزی هنوز مدعی عضویت در آیین باستانی آریایی هستند، اما از زمان داریوش، پسر هیستاسپس، بخشی از جامعه مذهبی آریایی ها نبوده اند. داریوش شاه تقریباً تمام اعضای مذهبی میترا و آریایی (زرتشتی) را سلاخی کرد. علاوه بر این، او اکثر مجوسان، مبلغان دین آریایی در امپراتوری ماد، از جمله پیروان فارسهای مذهب آریایی را به نفع کشیشان یهودی کشت که به طرز بی‌اندازه‌ای فرهنگ دین آریایی را تضعیف کرد.
    اگرچه این ممکن است برای برخی مبهم و ناچیز به نظر برسد، بسیاری از کردها تحصیلکرده هستند. بسیاری از اعضای آیین باستانی آریایی از این موضوع آگاه هستند اما ممکن است پیامدهای ایدئولوژیک و سیاسی آن را ندانند. سرانجام پس از 192 سال تحت فرمانروایی داریوش پسر هیستاسپس و نوادگانش، اسکندر مقدونی پادشاه ملت یونان (یونانیان هندی تبار هستند) راه را برای اعراب و ترک ها باز کرد تا پس از شکست، اعضای سرزمین های مذهبی آریایی را بگیرند.
    از امپراتوری هخامنشی. پس از اینکه ماشین جنگی اسکندر به قلمرو اعضای مذهبی آریایی وارد شد، ژنرال براخاس بقیه ارتش ماد را که به نام هورت (کرد) شناخته می‌شد، علیه او رهبری کرد. نتیجه تغییر نام کل اعضای مردم مذهبی آریایی به "کرد" بود که هنوز به معنای "مردم شجاعی که از دیگران دفاع می کنند" است، توصیفی که مناسب مبارزان آزادی کرد امروزی یا پ.ک.ک است. این نام هنوز به جای هم استفاده می شود،