Ce voie buna ,liniste ,dor de tara imi daruiti .Ascult de n ori cate o emisiune ...! La dvs imi controlez nivelul de normalitate si mi -l calibrez daca e nevoie .❤Multumesc❤
Domnilor, v-am descoperit recent pocastul (deși vă știu și admir mult de tot pe fiecare dintre dumneavoastră de pe la radio sau din librării 🙃) și vă ascult zilnic (în ritm de 2-3 episoade pe zi, că poate până în martie să fiu... vorba olteanului... „updated”). Recunosc că sunteți pentru mine ca o ședință la spa: ascultându-vă mă detoxifiez de toată mizeria din jur. Chiar dacă după ce se termină episodul mă întorc la cotidianul alambicat al vieții din România (mai exact dintr-o provincie foarte... roșie... dacă mă înțelegeți pe undeva...😇) cele 2--3 ore petrecute alături de dumneavoastră îmi dau energie să merg mai departe și motiv să mă ridic din pat a doua zi dmineață. Vă mulțumesc și vă doresc să aveți putere și energie să continuați ce v-ați propus!
In vara lui 1990 existau încă cele două Germanii: RFG si RDG. Campionatul mondial a fost câștigat de RFG. Reunificarea s-a produs abia pe 3 octombrie 1990.
Domnule Paraschivescu, dvs nu ati ajuns inca la Buenos Aires, dar cartea dvs "Astazi este mainele de care te-ai temut ieri" a fost (un minunat insotitor pentru mine) 😊
Numa zîc : Dacă ai fericirea să provi dintr-o familie mixtă, ca origine și confesiune creștină ne-reformată (ne-protestantă) și unde respectul este reciproc, ai ocazia să consumi pască ”oficial” de 2 ori pe an, exceptând anii în care Paștele sunt sărbătorite concomitent.... P.S. începând de anul viitor, vreme de 6 ani, consecutiv, o să mâncăm doar o dată / an 🤔...dar porție dublă 😊
Bunica mea ghicea în boabe de fasole. Era și un fel de descântec: douăzeci și patru de bobi ca douăzeci și patru de frați, voi știți, voi ghiciți. Ghiciți și despre”.... Cutăriță.
Stimata echipa Vorbitorincii, stimati domni moderatori, Cateva aprecieri si o mare critica, daca imi sunt permise... Va urmăresc constant podcast-urile, apreciez enorm ideile in dezbatere, felul in care o faceti si invitații deosebiti pe care ii aduceti. Va recomand neincetat familiei mele, prietenilor si cumoscutilor mei. Dupa remarca invitatului de la momentul 1:37:42 (dinti si pantofi) tot dialogul este descalificat dupa parerea mea. Impresia lasata este aceea a unui om arogant, superficial, o beizadea coccolosita si plina de fitze. Daca il vom intalni intamplator pe acest "elevat" domn, sa ne simtim rusinati ca nu ne ridicam la "rangul" danturii si opincilor sale de brand? Sunt cunoscute atatea" personalitati" de carton (nulitati si vedete) cu staif incluzand aici dantura si pantofii de firma. Sper sa ma fi inselat in apreciere totusi... dar nu cred. In drumurile mele am cunoscut nenumarati OAMENI, cu dantura stricata si pantofi scalciati, care au adus valoare muncii si locurilor in care traiesc. Ca sugestie: va rog sa includeti acest gen de intrebare (ce apreciaza intelocutorul dvs. la persoanele pe care le intalneste) in pachetul de intrebari standard. In acest fel vom putea vedea / alfa ceva mai mult despre ce se gaseste cu adevarat dincolo de masca afisata. Poate aflam ca sunt apreciate ramele de ochelari de firma, gentile de 5000 USD sau unghiile roase, bataturile si parul din nas....in loc de idei, umanitate, implicare, empatie si valoare adaugata. Cu respect, in asteptarea a cat mai multor podcasuri si conferinte de calitate. Stefan Iacob
Foarte faină introducerea (abia acolo sunt deocamdată, minutul 13). Probabil merge și datorită inveselirii cu 2 pahare de Rioja la masă (în cinstea podcastului anterior). La mulți ani! PS din ziua următoare, podcastul e lung, slavă Domnului: adevărata Steaua e FCSB, pentru că doar numele i s-a schimbat, CUI e același (adică e aceeași entitate ca atunci când avea voie să-și zică Steaua). Ca la o persoană fizică care-și schimbă numele, dar rămâne aceeași, cu același CNP PS2: in română, "yazidis" se numesc iezigi, adica așa scria in encliclopediile din comunism. S-a produs o involuție a cunoașterii în mass media românească, în care lucruri stabilite de mult sunt complet noi, reluate de la zero, ca și când generația de acum ar fi prima care dă de anumite concepte.
Apropo de zboruri lungi, nu e așa o corvoadă o cursă de 11 ore, de ex.. Ai două mese, un ecran pe care poți vedea filme, emisiuni etc. Eu am dormit aproape 8 ore in avion :))
Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult de invitatul dvs. Ce-i drept, nici nu-i urmaresc emisiunile. As avea rugamintea ca la cartile pe care le prezentati, sa incercati sa dati cat mai putine detalii despre desfasurarea actiunii, intriga etc. si sa va concentrati mai mult despre ce emotii si stari v-au produs, ce v-a placut. In ultimele editii, s-au oferit destul de multe spoilere care mai distrug din entuziasmul de a citi cartea respectiva.
Dl Paraschivescu -va urmăresc postările cu multă plăcere și apreciez limba română cultă și curată pe care o folosiți. Dar expresia “la costum , la cravata “ cred ca este neadecvată vorbirii în acest podcast . Cu stimă
Dictionarul explicativ al limbii române, editia a ll-a scúza - scuze, s. f. 1. Motiv real sau pretext invocat de cineva pentru a justifica sau a micsora o vina, o greseala (proprie sau a altcuiva) sau pentru a se sustrage de la o obligatie; dezvinovatire, justificare. 2. Exprimare a regretului pentru o gresealã comisã sau pentru o jignire adusa cuiva. * Expr. Scuzele mele, formula prin care cineva si cere iertare. A cere (sau a prezenta, a exprima) scuze = a-si exprima părerea de rãu pentru o gresealã făcuta; a cere iertare. A primi (de la cineva) scuze (sau scuzele cuiva) = a accepta dovezile sau argumentele prin care cineva se dezvinoväteste; a ierta greselile (cuiva).
Cu smerenie va scriu! Domnule Paraschivesco , Musiul Constantinesco Marius ședea la un bloc distantă de dvs cind locuiati in ghetoul acela (Ozana) unde se tăia porcul in fata blocului si se bloca strada cu nunti si botezuri. Din pacate în blocul lui Marius erau dealeri si consumatori in al dvs erau mai multi ingineri si consumatori alimentariști, asa ca ati avut noroc comparativ cu Marius, care a crescut in cartier . Salutări de auguri bene si de la vecinul din bl de vizavi, de la parter care punea muzica diminețile si care v-a înjurat literalmente (să fac o traducere aiurea din engleză) , contribuind la zgornirea dvs in Titan desi Ozana e mereu frumos curgătoare. Cu smerenie va scriu! PS Radu Banciu (a petrecut si el ceva anisori in cartier dar dupa ce l-ati parasit miseleste acum stim ca acolo locuiau si 2 baritoni, mai era inca unul , nu Banciu, sigur vă spun)
Cred ca ar trebui sa reveniti la mancatul in direct, avand in vedere timpul alocat emisiunii, care ajunge acus la 4h :) Cu voi nu poti tine nici o dieta. Nu prea cred cele 79kg ale lui Radu. Dovada!
Ce voie buna ,liniste ,dor de tara imi daruiti .Ascult de n ori cate o emisiune ...! La dvs imi controlez nivelul de normalitate si mi -l calibrez daca e nevoie .❤Multumesc❤
Domnul Constantinescu, un om incantator!Felicitari!La multi ani!
Domnilor, v-am descoperit recent pocastul (deși vă știu și admir mult de tot pe fiecare dintre dumneavoastră de pe la radio sau din librării 🙃) și vă ascult zilnic (în ritm de 2-3 episoade pe zi, că poate până în martie să fiu... vorba olteanului... „updated”). Recunosc că sunteți pentru mine ca o ședință la spa: ascultându-vă mă detoxifiez de toată mizeria din jur. Chiar dacă după ce se termină episodul mă întorc la cotidianul alambicat al vieții din România (mai exact dintr-o provincie foarte... roșie... dacă mă înțelegeți pe undeva...😇) cele 2--3 ore petrecute alături de dumneavoastră îmi dau energie să merg mai departe și motiv să mă ridic din pat a doua zi dmineață.
Vă mulțumesc și vă doresc să aveți putere și energie să continuați ce v-ați propus!
In vara lui 1990 existau încă cele două Germanii: RFG si RDG. Campionatul mondial a fost câștigat de RFG. Reunificarea s-a produs abia pe 3 octombrie 1990.
Fabulosi ca intotdeauna!
Faină prima ediție din acest AN (wink!). Spre norocul meu, eram la masă când se vorbea de bunătăți culinare turcești, dar tot îmi ploua în gură :))
Așteptam de mult timp acest invitat!
La mulți ani, stimați domni! Bun, foarte bun început de an, cu acest podcast. Felicitări
Toți trei îmi sînteți dragi. Foarte plăcut podcastul.
Cred ca Iulian Tanase ar fi un invitat foarte bun la podcast.
Fain invitat👏🏻👏🏻👏🏻 nu-mi vine sa cred ca are 45 de ani😀 arată de max 36-38
N-am risipit nici macar o clipa din episod. Multumesc!
Domnule Paraschivescu, dvs nu ati ajuns inca la Buenos Aires, dar cartea dvs "Astazi este mainele de care te-ai temut ieri" a fost (un minunat insotitor pentru mine) 😊
Norocoaso ! Bravo !
La cat mai multe!
Mulțumim foarte mult pentru aceste minunate emisiuni ❤
Beckenbauer,, der Kaiser,, cel mai mare jucător din istoria fotbalului german! tratat ca a tare și respectat enorm în Germania!
Astfel de intalniri ar trebui sa fie interminabile. E o placere sa va ascultam!
Cozonaci, pasca, piftie si coliva...oricand cu bucurie! 😊
Mare bucurie ediția aceasta!
Un regal de invitat!
La mulți ani!
Bună seara Vorbitorinci !
deci eu acum la ora 1 AM m-am hotarat sa ma uit la podcast 😅
Numa zîc :
Dacă ai fericirea să provi dintr-o familie mixtă, ca origine și confesiune creștină ne-reformată (ne-protestantă) și unde respectul este reciproc, ai ocazia să consumi pască ”oficial” de 2 ori pe an, exceptând anii în care Paștele sunt sărbătorite concomitent....
P.S. începând de anul viitor, vreme de 6 ani, consecutiv, o să mâncăm doar o dată / an 🤔...dar porție dublă 😊
La mulți ani ! An cu realizări dorite ! Ascult cu mare placere și pe dumneavoastră și invitații pe care ii aveți !😊❤
super
Bunica mea ghicea în boabe de fasole. Era și un fel de descântec: douăzeci și patru de bobi ca douăzeci și patru de frați, voi știți, voi ghiciți. Ghiciți și despre”.... Cutăriță.
Pasca se face si la Inaltare, la 40 de zile (ritual). Deci de 2 ori
Adorabili ! ❤
Stimata echipa Vorbitorincii, stimati domni moderatori,
Cateva aprecieri si o mare critica, daca imi sunt permise...
Va urmăresc constant podcast-urile, apreciez enorm ideile in dezbatere, felul in care o faceti si invitații deosebiti pe care ii aduceti. Va recomand neincetat familiei mele, prietenilor si cumoscutilor mei.
Dupa remarca invitatului de la momentul 1:37:42 (dinti si pantofi) tot dialogul este descalificat dupa parerea mea. Impresia lasata este aceea a unui om arogant, superficial, o beizadea coccolosita si plina de fitze. Daca il vom intalni intamplator pe acest "elevat" domn, sa ne simtim rusinati ca nu ne ridicam la "rangul" danturii si opincilor sale de brand? Sunt cunoscute atatea" personalitati" de carton (nulitati si vedete) cu staif incluzand aici dantura si pantofii de firma. Sper sa ma fi inselat in apreciere totusi... dar nu cred.
In drumurile mele am cunoscut nenumarati OAMENI, cu dantura stricata si pantofi scalciati, care au adus valoare muncii si locurilor in care traiesc.
Ca sugestie: va rog sa includeti acest gen de intrebare (ce apreciaza intelocutorul dvs. la persoanele pe care le intalneste) in pachetul de intrebari standard. In acest fel vom putea vedea / alfa ceva mai mult despre ce se gaseste cu adevarat dincolo de masca afisata. Poate aflam ca sunt apreciate ramele de ochelari de firma, gentile de 5000 USD sau unghiile roase, bataturile si parul din nas....in loc de idei, umanitate, implicare, empatie si valoare adaugata.
Cu respect,
in asteptarea a cat mai multor podcasuri si conferinte de calitate.
Stefan Iacob
Foarte faină introducerea (abia acolo sunt deocamdată, minutul 13). Probabil merge și datorită inveselirii cu 2 pahare de Rioja la masă (în cinstea podcastului anterior). La mulți ani!
PS din ziua următoare, podcastul e lung, slavă Domnului: adevărata Steaua e FCSB, pentru că doar numele i s-a schimbat, CUI e același (adică e aceeași entitate ca atunci când avea voie să-și zică Steaua). Ca la o persoană fizică care-și schimbă numele, dar rămâne aceeași, cu același CNP
PS2: in română, "yazidis" se numesc iezigi, adica așa scria in encliclopediile din comunism. S-a produs o involuție a cunoașterii în mass media românească, în care lucruri stabilite de mult sunt complet noi, reluate de la zero, ca și când generația de acum ar fi prima care dă de anumite concepte.
O explicatie ca o palma parinteasca 😂! ❤Sanatate si viata lunga ! ❤
Apropo de zboruri lungi, nu e așa o corvoadă o cursă de 11 ore, de ex.. Ai două mese, un ecran pe care poți vedea filme, emisiuni etc. Eu am dormit aproape 8 ore in avion :))
Comentariu pentru algoritm!
Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult de invitatul dvs. Ce-i drept, nici nu-i urmaresc emisiunile.
As avea rugamintea ca la cartile pe care le prezentati, sa incercati sa dati cat mai putine detalii despre desfasurarea actiunii, intriga etc. si sa va concentrati mai mult despre ce emotii si stari v-au produs, ce v-a placut. In ultimele editii, s-au oferit destul de multe spoilere care mai distrug din entuziasmul de a citi cartea respectiva.
ASTEPT CU MULTA SIMPATIE SI INTERES FIECARE NOU PODCAST. COMENTEZ SI CU PRIETENII. FELICITARI!
Dl Paraschivescu -va urmăresc postările cu multă plăcere și apreciez limba română cultă și curată pe care o folosiți. Dar expresia “la costum , la cravata “ cred ca este neadecvată vorbirii în acest
podcast . Cu stimă
Dictionarul explicativ al limbii române, editia a ll-a
scúza - scuze, s. f. 1. Motiv real sau pretext invocat de cineva pentru a justifica sau a micsora o vina, o greseala (proprie sau a altcuiva) sau pentru a se sustrage de la o obligatie; dezvinovatire, justificare. 2. Exprimare a regretului pentru o gresealã comisã sau pentru o
jignire adusa cuiva. * Expr. Scuzele mele, formula prin care cineva si cere iertare. A cere (sau a prezenta, a exprima) scuze = a-si exprima părerea de rãu pentru o gresealã făcuta; a cere
iertare. A primi (de la cineva) scuze (sau
scuzele cuiva) = a accepta dovezile sau
argumentele prin care cineva se dezvinoväteste; a ierta greselile (cuiva).
❤
👍
Like & Comment
Ministrul cu privire inteligenta Barbu il reprezinta pe latifundiarul Stanescu si deci fermierul Stanescu are oare revendicari?
❤❤❤
Like pentru direct !
Cu smerenie va scriu! Domnule Paraschivesco , Musiul Constantinesco Marius ședea la un bloc distantă de dvs cind locuiati in ghetoul acela (Ozana) unde se tăia porcul in fata blocului si se bloca strada cu nunti si botezuri. Din pacate în blocul lui Marius erau dealeri si consumatori in al dvs erau mai multi ingineri si consumatori alimentariști, asa ca ati avut noroc comparativ cu Marius, care a crescut in cartier . Salutări de auguri bene si de la vecinul din bl de vizavi, de la parter care punea muzica diminețile si care v-a înjurat literalmente (să fac o traducere aiurea din engleză) , contribuind la zgornirea dvs in Titan desi Ozana e mereu frumos curgătoare. Cu smerenie va scriu! PS Radu Banciu (a petrecut si el ceva anisori in cartier dar dupa ce l-ati parasit miseleste acum stim ca acolo locuiau si 2 baritoni, mai era inca unul , nu Banciu, sigur vă spun)
Cred ca ar trebui sa reveniti la mancatul in direct, avand in vedere timpul alocat emisiunii, care ajunge acus la 4h :) Cu voi nu poti tine nici o dieta. Nu prea cred cele 79kg ale lui Radu. Dovada!
Zeleznicear a jucat si cu Universitatea Craiova in Cupa UEFA
Domnul Paraschivescu nu este casatorit?
Aparent a castigat Lazio
sa ne explicati cum e cu drepturile femeilor si a minoritatilor sexuale daca tot laudam Oman si cat sunt de civilizati.
Pe Dna Popescu o urmăresc cu greu. E stridentă. Pare că joacă un rol care nu i se potrivește. Nu îi pot gusta deloc bășcălia.
Îți dai seama că un podcast e în declin atunci când invitatul nu mai are loc să vorbească de moderatori.
Învățați și să nu vorbiți!
Copios!
La mulți ani !
❤