Ma mir mos me u pas veshe me dal pa gjate fustan se ndoshta te shikojn me mir se te gjate e ke vesh fustanin , dhe me than gazetare jam dhe me perdore fjalen mos nin eshte nji qudi e madhe
Ne gjermani rroga minimale asht 2200€ Brutto,rroga mesatare 4100€ Brutto dhe rroga me e lart asht 5900€ keto jane te dhena zyrtare,dikush mundet me pas me pak se keto dhe dikush me shum mvaret nga kualitet.
Shume Mir po dokesh Edhe je shum e mire te dua❤❤❤❤❤❤
Ti veq GAZetare sjeeee 😊
Ti veq mshel
Ma mir mos me u pas veshe me dal pa gjate fustan se ndoshta te shikojn me mir se te gjate e ke vesh fustanin , dhe me than gazetare jam dhe me perdore fjalen mos nin eshte nji qudi e madhe
Nuk oshte gazetare😂😂
Oj zemer edha nga kritikat mësohesh se s'jemi tut thon diçka keq per tmir po ti si te dush mere suksese moderimi
E fort e fort😂😂
Hajde ne dejn te lutem
❤❤
Deshu lakuriq ma mir sen spaske met.
2:16 qa o ky kaqik kshtu 😂😂😂
Kujdes se mos po ngulesh en kit temin i madhe shume 20Cm 😂😃👍👌
Degjenerim
Cfare titulli „ e dridh Podijeven „ .,kaq keq ka perfundu Podujeva? Me u dridh prej ksaj vajze? Si Serbet njesoj qeka vesh , asnje ndryshim.
ME TY SKISHA PAS PROBLEM DERI NE AMSTERDAM SKISHA PAS PROBLEM ME SHKUE LIRISHT BESOM A RESPECT ☕️☕️😘
Shum emisionin e ka interesant po menoj temat interesante qe na vyn mi dit 😂 ( po dihet pse po e kshyrim )
A ki naj numer ? Se po lypshe mu knaq
ooooj lop shko mshpi e rri se sje per sen
Edhe ti shum e harrshme qenke 😘 nga Podieva
Kjo separi duhet ta mesoj gjuhen shqipe per te mos qene e merzitshme, bajat!
as pak profesionale pufff
❤❤
Mos e ngacmo plakin😂
O po vallahi po më intereson
Per qe je vesh shkurt pe din edhe vet po pyetja eshte mbase po e din pse je vesh ashtu.?
Krejt intervista qysh meta gjet ni burrë😂😂😂
Eka eka mosubo siklet ti
Gazetare ma te lodhen nuk kam pare kurr
Marre 😮
Zoja nushi respekt je shum e bukur flm per vizit ne qytetin tim podujeven 🎉🎉🎉
ciki sta ka rras hic ke tu ti thi hunt ne cader hahajajaj😂😂😂😂😂😂😂
ZOJA VALLA MOTORIN E FORT EKI SI LAMBURGINI 👍🇦🇱💯🦅👌
Copë Gjakove je 🤩🤩
Aq nivel i ultë i gazetarësh sa është marre me dhënë këtë emision.Gjuha e saj është halabakçe e jo shqip.
Turpi botes
Menen e madhe e ka podujeva berlloga ka aty
Palithje intervist!!!
E pse cullzk moj
Grande Zoja,intelegjente,modeste dhe me Vlera
Pff
Respekt Zoja Nushi
Ka te drejt i moshuri se paku 30euro per 2minuta Zoja le tja jep te moshuarit.homologu
Ah moj Nush veq Tisha kan I rii nja 30 vjet bacit pat matartu se kisha lan me bo sevep me lagjen tem a 😂
Ev 👍
Mos hyp hulaqk se bëhesh hor😂😂
😊❤
zoja gazetare si femi po flete
Na tpodives😂 e pim ma shum qajin
Përshendetje llokum je Nushi krejt
Mos e ofendoni vajzen o njerez
valla gazetarja desh nuk kam pa qyqe edhe pleqt pot marrin
TURP TURP TURP 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Po mos me ta ni meu tranu ba ama ba me kam tok
BOLL E BUKUR JE EDHE ZEMREN E MIRE EKI
Po emir veq poja majka shum nalt vetes pithojka shum vetes hajt se un jam bombastik
Kja asht per ni Kar sat kalit
kuku si qenka bo si magjupe.
E knaqe plakin I dha energji pi lujn buzet plakit
Po ne biciklet tkish hyp secili per lavd oj bukuroshe
😂😂😂
Has k te koke jo moderatore
Ah loqka
Fol ma mir nmujsh se ma mir per ty osht
Hahahahaha Zoja ika kthy killometrat ma shum po hec permrapa se sa per para Respekte per Zojn je e mrekullushme
Shum.palidhje a sen stregove
Plakit dru ju ka ba
Ne gjermani rroga minimale asht 2200€ Brutto,rroga mesatare 4100€ Brutto dhe rroga me e lart asht 5900€ keto jane te dhena zyrtare,dikush mundet me pas me pak se keto dhe dikush me shum mvaret nga kualitet.
Ekalle plakin gjynahittttt
Cobanat mirren me cobanizem,sa tka shumic klikime mir ikini punt ,edhe mos u merrni me tjeter sen! Se edhe ky tv skam pa Moderator sheherli!
O bazh3ll 3 Corl3on3s
Mlo moj piçken pak.
Koft qikjo normal
Po kurr mosithuj vetes mashallah se nuk ke veq ti zog une ty as nuk te kisha 🥒🥒🥒
Oooo zot kush t qiti ty ???????
shum trash flet
a paska suxhuk hiç ne podujev a jo
Plak pis koka
Oj Nush poske dal si deqi e tranove plakin lang per gojë I shkojke e harroj cajn kur ju ule afer te dalshin felt likum
Budalica
Qka ki moj ta paska lan dikush omel mdoket veq zanore tu lshu aje normal ki vene sadush mu kallxu seksi jo qetu
Ta kisha pshur pidhin
Ju te kosoves prandaj ju mbajten 100 me shum se shqiperin se i keni pat grat me qeflie se te shqipnis mashalla
Te pakten ju nuk mundeni te flisni per ne ju jeni tmeri
😂😂😂😂😂😂😂😂
uhhhhhhhh ,spo foli ma mir hhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ti do kar o lal
rrospi shurre, jo profesional , klloshar
Po shkon tu nxe muhabeti
Z
Shum te paska hi vehtja n huj shum paske qef me u reklamu
Ti kqyri kambet plaku ruiu se se .......
Zoja nushi respekt je shum e bukur flm per vizit ne qytetin tim podujeven 🎉🎉🎉
By bvl vndn
Bnv XXx
Xnxx
😂😂😂