geniusze! jak widzę ze nie daje rady to nie zakopuje ciagnika po jaja tylko odrazu ddzwonie po wsparcie i wtedy problemu nie mam z wyciągnięciem ... a gruby niech trochę zchudnie bo widać ze na obiad to cała golonka nosem wciąga :-D fajny macie tam sprzęt łapka w górę 😎
Czytam wasze komentarze i nie rozumiem o czym piszecie. Osobiście pracuje na gospodarstwie o powierzchni 2000ha. Po pierwsze ... Po to robi się ścieżki technologiczne żeby ich używać. Po drugie... Rozsiewanie nawozów jest to jeden z najważniejszych zabiegów agrotechnicznych... Po trzecie... Lepiej mieć ścieżkę technologiczna z"orana" niższy plon. A tak poza tym to jest ich praca i czy wykonują ja dobrze czy źle okaże się po tonach z hektara.... Moim zdaniem ludzie piszący te komentarze maja po kilka hektarów i dla nich jest bez różnicy czy zabieg zostanie wykonana na czas....
Nie no szacun widać że sami ledwo chodzicie po tym polu, a pchacie się z takim sprzętem. Normalnie zero pomyślunku.Wiadomo terminy wyśewu nawozu gonią ale bez przesady, szkoda tylko sprzetu.
kurde teraz każdy lepiej wie wszystko czasem nie masz szans nawet się cofnąć a c360 i belarusem to takie gówna łatwo wyciąga się bo to lekkie i wysokie
gruby zahacza jajami o ziemię a oni ciągnikami wjeżdżają w takie bagno :) a później przez takich pracowników upadają duże gospodarstwa :D jak się maszyny za setki tys traktuje jak zabawki za 50zł
Krzysztof Sochaczewski Panie mądry, jeśli ktoś ma półtorej tysiąca hektarów to nie będzie czekał miesiaca na to żeby obeschlo. Jak ma zmienić ślad, jeśli jest jedna ścieżka a obok zboże? Jeśli zjechał by na zboże to wtedy była by krytyka dlaczego zboże ryje.
Krzysztof Sochaczewski Panie mądry, jeśli ktoś ma półtorej tysiąca hektarów to nie będzie czekał miesiaca na to żeby obeschlo. Jak ma zmienić ślad, jeśli jest jedna ścieżka a obok zboże? Jeśli zjechał by na zboże to wtedy była by krytyka dlaczego zboże ryje.
Całe życie w symulatorze graliście a teraz to same heejty do kolegów z boku to każdy mądry przed kompem a.jak się zakopiecie swoją zdechłą trzydziestką to wstyd wam filmik wystawic taki złom macie
Hardy Baessler Das gleiche hab ich mir auch gedacht, da versinkst ja schon mit den Gummistiefeln und der Held fährt da auch noch mitn tonnenschweren Streuer rein - hätte den gleich rausgeworfen, vor allem wie er da noch da steht wie die anderen den Johnny rausziehen geht ja gar net😤
Za karę każdy powinien dostać szpadel i grabki i wyrównać to pobojowisko:) Kiedyś obserwowałem wujka, gdy tylko ciągnik zamieli raz bieżnikiem nie ma co ruszać bo będzie tylko gorzej, od razu wzywać większego, przynajmniej na takiej glebie
większej głupoty nie wadziłem żeby wjechać z takim dużym rozsiewaczem w takie bagno ale nauka kosztuja a ci operatozy tych ciagnikółw to emeryci za mały refleks
Teksty dzieci sa zabawne... Jest ściska technologiczna i tyle jaj w kawalku masz ok 50 ha nikt nie będzie chodził i patrzył czy sucho .... a wypowiadaja się ludzie co mają oare ha ...
Widać że wy się wyciągać nie umiecie nawet, tempomat I delikatnie A nie kurwa mielenie, duży protektor to zaraz siedzisz po same jaja w takim przypadku.
geniusze! jak widzę ze nie daje rady to nie zakopuje ciagnika po jaja tylko odrazu ddzwonie po wsparcie i wtedy problemu nie mam z wyciągnięciem ... a gruby niech trochę zchudnie bo widać ze na obiad to cała golonka nosem wciąga :-D fajny macie tam sprzęt łapka w górę 😎
Wiosna pełna niespodzianek
łapka i sub leci pozdrawiam 😉
Thats nice. John Deere and New Holland, theirs no problem.
Very good video. 👌❤️ From Hungary! 😉
Film genialny łapa up 😁
Troche poryte 😐
Można prosić tytuł 2 piosenki
Zabawa dla dużych dzieci pozdrawiam
Konkretny sprzęcik i ładna wtopa :) sub i łapka leci pozdrawiam
Musicie się jeszcze dużo uczyć :)
Kierowca bez głowy i tyle
Dobry film
Z którego roku ta ereczka??
Were Can i found This song
I recommend shazam, he will find every music. Regards
czasami trzeba wyjść z ciągnika i sprawdzić teren, chociaż czasami mi też się nie chce..
Ale siadł 😀😀 super !
Łapa i subek leci do Cb
Pozdro xd
co ztego ze rolnik ma do dyspozycji taki fajny sprzet jak nie uzywa glowy
można nutke z początku ?
'' gdyby mieli długą linę...... '' gdybyś pomyślał to przed rozsiewaniem wysiadłbys I przeszedł kilka metrów i sam ocenił warunki.
Jak ta pierwsza muzyka się nazywa?
ktoś tytuł utworu ?
king New holland
Czytam wasze komentarze i nie rozumiem o czym piszecie. Osobiście pracuje na gospodarstwie o powierzchni 2000ha. Po pierwsze ... Po to robi się ścieżki technologiczne żeby ich używać. Po drugie... Rozsiewanie nawozów jest to jeden z najważniejszych zabiegów agrotechnicznych... Po trzecie... Lepiej mieć ścieżkę technologiczna z"orana" niższy plon. A tak poza tym to jest ich praca i czy wykonują ja dobrze czy źle okaże się po tonach z hektara....
Moim zdaniem ludzie piszący te komentarze maja po kilka hektarów i dla nich jest bez różnicy czy zabieg zostanie wykonana na czas....
Kurwa ale oni jadą w to błoto co rozryli
Jadą w błoto, bo przed i za twardo, obok też i spód twardy. Ten kto nie ma takich pól, to tego nie doświadczył.
I to wogole był sens wyjechać w pole kopac doły
skąd jest to gospo?
+James Bond z ptaszkowa
100 litrów paliwa wylane w błoto. około 300 zł praca ludzka, stracony czas, zniszczone zasiewy, ziemia do wyrównania. Jak PGR...
mogli od razu NH t9 przyjechać
jakie bagna
Nie no szacun widać że sami ledwo chodzicie po tym polu, a pchacie się z takim sprzętem. Normalnie zero pomyślunku.Wiadomo terminy wyśewu nawozu gonią ale bez przesady, szkoda tylko sprzetu.
kurde teraz każdy lepiej wie wszystko czasem nie masz szans nawet się cofnąć a c360 i belarusem to takie gówna łatwo wyciąga się bo to lekkie i wysokie
Gdzie wy się pakujecie widać ,że tam człowiek nie może przejść, a wy wjeżdżacie w takie bagno...
dokladnie jaki zal... ale pewnie nie ich a frajda musi byc :D
gruby zahacza jajami o ziemię a oni ciągnikami wjeżdżają w takie bagno :) a później przez takich pracowników upadają duże gospodarstwa :D jak się maszyny za setki tys traktuje jak zabawki za 50zł
mateusz zawadzki Ciągnik po wtopie nadal nadaje sie do użytku 😉 nie są to plastikowe zabawki za 50 zł jak to sam zauważyłeś. Pozdrawiam😃
Ale siadł xD
Co tu się stanęło, tak ziemię niszczyć, w tym miejscu przez dwa lata już nic nie wyrośnie
Gość prawie buty na polu zostawił bo tak mokro a oni się ciągnikiem pchają
kto wpuścił tam grubego ?
Marcin Niewielkilecznieduzy UCIEKŁ Z CHLEWNIKA I LATA!!!!!
Całe życie w symulatorze graliście a teraz to same heejty do kolegów z boku to każdy mądry przed kompem a.jak się zakopiecie swoją zdechłą trzydziestką to wstyd wam filmik wystawic taki złom macie
dobrze ze zyjesz z taką piękna myślą, nie oceniaj ludzi według swego pokroju
każdy tutaj ino mądry postaw się w ich sytuacji może Kierownik im kazał jechać
Sprzęt z ptaszkowa?
+lumik 101 no a jak jest moc
wyszło rewelacyjnie sub i łapa poszły zapraszam do mnie
jest moc.
Gdzie dokładnie akcja się działa? :)
+Benek PL w michorzewie
Brakuje "e" powinno być deere
TheAgroPiotr też chciałem napisać ze brakuje "e" przy Deere
Spoko akcja łapka leci i subik tez zapraszam do mnie
widać od raz ze kierowca jd jaki i nh t7070 nie maja pojęcia taczke w łapy mu dac i niech pracuje moze cóż zacznie myslec
kein gehirn die kollegen
Hardy Baessler Das gleiche hab ich mir auch gedacht, da versinkst ja schon mit den Gummistiefeln und der Held fährt da auch noch mitn tonnenschweren Streuer rein - hätte den gleich rausgeworfen, vor allem wie er da noch da steht wie die anderen den Johnny rausziehen geht ja gar net😤
Jonasze 😂 jak za PGR-u
Gdyby mieli rozum to by się tam nie pchali.
Za karę każdy powinien dostać szpadel i grabki i wyrównać to pobojowisko:) Kiedyś obserwowałem wujka, gdy tylko ciągnik zamieli raz bieżnikiem nie ma co ruszać bo będzie tylko gorzej, od razu wzywać większego, przynajmniej na takiej glebie
Nie rozumiem co kieruje ludzi wjeżdżając w takie błoto to szkoda wszystkiego 😕 nic nie dają tej glebie odpocząć 😕
oj grudo sub leci liczę na rewanrz
Super film Łapa leci Pozdrawiam i zapraszam do mnie na nowość 😉
Człowiek przejść nie może a oni sie pakują;D ,ale filmik spoko :D
Sauber gemacht . herrlich eingegraben . Das einzige was - wie immer stört - die Musik .
większej głupoty nie wadziłem żeby wjechać z takim dużym rozsiewaczem w takie bagno ale nauka kosztuja a ci operatozy tych ciagnikółw to emeryci za mały refleks
That's a big problem😂😂
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν μέσα στην λάσπη ... δεν ξέρουν ότι δεν βγαίνει τό μηχάνημα ...
If you saw how muddy is the soil, why the heck you gone to fertilize 🤦♂️😂 You even stuck 2 powerfull tractors there, how you realize that? 😅
Koniki mechaniczne to nie wszystko
akcja niezła wpadnij do mnie na zasiewy
pisze sie john deere
Unbelievable how stupid people can be!!
😂👏
Fajny filmik sub i łapka leci wpadnij do mnie
to nie nawet jego sprzęt 😂😂
Araś 12 te twoje filmy to jakieś gówno
Każdy znawca
Teksty dzieci sa zabawne... Jest ściska technologiczna i tyle jaj w kawalku masz ok 50 ha nikt nie będzie chodził i patrzył czy sucho .... a wypowiadaja się ludzie co mają oare ha ...
Dlatego nie jestem zwolennikiem ciąganych rozsiewaczy
Abo
Like
Sérieux vous enterez à pied et vous y foutez un 🚜 des brelles
Raczej kiepski operator jd bo on powinien wystarczyc
This is really stupid work. Why are you riding on so wet field? And with so heavy spreader it is reall bad.
Trzech baranów
........kierowca z rossiewaczem mieli kołami pogarsza sytuacje.......ehhhh
hciałem by mieć new holanda w realu
Your bogging by just walking in field, but sure, let’s take the tractors out .... wow. Good job. Not. Lol
join deere has bad tractors they et stuck all the time
Widać że wy się wyciągać nie umiecie nawet, tempomat I delikatnie A nie kurwa mielenie, duży protektor to zaraz siedzisz po same jaja w takim przypadku.
Ci kierowcy to jakieś emeryci co refleksu niemają
gratuluje :) hymm ... Głupoty :D
Jerks
Janusze wyciągania zakopanych maszyn...
Brak słów operator p...a kto go dopuścił do sprzętu.
głupota która przeraża.......