Arduino - Haberleşme protokolleri - SPi - Senkron Haberleşme - Robotik Dersler - 78 -

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 10 лют 2025

КОМЕНТАРІ • 6

  • @cevatguler4198
    @cevatguler4198 Рік тому +1

    İyi akşamlar üstad selamlar

    •  Рік тому

      Teşekkürler 👋👋👋

  • @thestriker854
    @thestriker854 Рік тому +1

    İyi günler hocam . Ben gebze teknik üniversitesi elektronik mühendisliği okumayı düşünüyorum . Elektronik sektörü nasıl ? İş var mı varsa maaşları nasıl ? Puanım tıpa bile tutuyor ama ben mühendis olmak istiyorum .

    •  Рік тому

      Merhaba, tabiki önceliğimiz refah içinde yaşayabilmek ve bu doğrultuda iş yapmak. Dolayısıyla tercihlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz. Her iki meslek dalı için de mesleki başarı ön plandadır. Alanında uzman olunca iki meslekte ekonomik olarak aynı kazancı getirir düşüncesindeyim.
      Tercihiniz mesleği icra ederken kendinizi rahat ve mutlu hissedebilceğiniz, mesleki tecrübe ve yetenekleri en kolay kazanabileceğinizden yana olmalı bence. Kendinizi hangi branşa yakın görüyorsanız onu tercih edin derim.

  • @ahmetkara3763
    @ahmetkara3763 Рік тому +1

    İletisim adresiniz var mi.size ulasmak istesem.

    •  Рік тому

      Mail ile iletişime geçebilirsiniz. Kanaldaki diğer iletişim yollarını da kullanabilirsiniz.