@@Alirezafshar سلام خسته نباشید شبتون خوش من این هدفون را به پیشنهاد شما خریدم و الان چن تا سوال دارم 1.من چطوری میتوانم شارژ کیس را ببینم ؟توی برنامه اش فقط شارژ هدفون ها را زده 2.بهترین اکولایزر از نظر شما کدومه
سلام خسته نباشید شبتون خوش من این هدفون را به پیشنهاد شما خریدم و الان چن تا سوال دارم 1.من چطوری میتوانم شارژ کیس را ببینم ؟توی برنامه اش فقط شارژ هدفون ها را زده 2.بهترین اکولایزر از نظر شما کدومه
@@Mamareza8320 سلام روزتون بخیر بعد از 6 ماه خیلی راضی هستم ازش فقط یاگه گوشتون بزرگه مناسب نیست چون سری سیلیکونی نداره و و مدام از گوشتون میفته وگرنه خیلی هدفون خوبیه سریع کانکت میهش و راحت میتونی شخصی سازی اش کنی و ....
چیزی الان من از مکالمه این هندزفری شنیدم خیلی خیلی عالی بود، من دنبال یه هندزفری با مکالمه خوب میگردم و از این خیلی خوشم اومد
لطفا هندزفری qcy t20 رو که قبلاً بررسی کردین با نمونه جدید و مشابهش یعنی aily buds t29 بررسی کنید
و بگید از نظر بیس و کیفیت صدا و شارژ دهی کدوم بهتره
توی چه محدوده شارژی ای شارژش کنیم که طول عمر باتریش بیشتر باشه؟
یه سوال دارم شاید مسخره باشه ولی کدوم کیفت صدا ارپاد بهتره
کیو سی وای t20 یا ارپاد گلکسی بادز لایو
این بهتره یاt13 anc؟
مرسی عالی بود
به نظرت این بهتره یا هایلو ایکس ۱
شارژر چند واتی براش خوبه
از شارژ قدیمی استفاده کنین....فست شارژ نباشه..
سلام اول یه سوال دارم چطوری میشه ریست کرد ؟
و اینکه چرا هر سمت ایرپاد یه نام تو بلوتوث داره نمیشه همزمان باهم گوش داد یهو اینطوری شد
❤
لطفا QCY T21 رو هم بررسی کنید
بین تی ۱۳ و تی ۲۰ کدوم بهتره
تو فیلم تاخیر دارع؟
به نظرت ارزش خرید کدوم بهتره؟ QCY t13 ، QCY t13 anc یا QCY t20؟
T20
اینکه صدای محیط رو نشنوم و بقیه نتونن آهنگ منو بشنون واسم مهمه زیر یه میلیون پیشنهادتون چیه؟؟
اکثر هدفونایی که سریه سیلیکونی دارن این شکلین.
انکر r100 هدفون خیلی خوبیه تو این بازه قیمتی
@@Alirezafshar 🙏
@@Alirezafshar سلام خسته نباشید شبتون خوش
من این هدفون را به پیشنهاد شما خریدم
و الان چن تا سوال دارم
1.من چطوری میتوانم شارژ کیس را ببینم ؟توی برنامه اش فقط شارژ هدفون ها را زده
2.بهترین اکولایزر از نظر شما کدومه
T13x
سلام این هدفون رو با چه شارژری شارژ کنم که باتریش سالم بمونه؟
سلام خسته نباشید شبتون خوش
من این هدفون را به پیشنهاد شما خریدم
و الان چن تا سوال دارم
1.من چطوری میتوانم شارژ کیس را ببینم ؟توی برنامه اش فقط شارژ هدفون ها را زده
2.بهترین اکولایزر از نظر شما کدومه
سلام داش الان راضی ازش؟
@@Mamareza8320 سلام روزتون بخیر بعد از 6 ماه خیلی راضی هستم ازش فقط یاگه گوشتون بزرگه مناسب نیست چون سری سیلیکونی نداره و و مدام از گوشتون میفته وگرنه خیلی هدفون خوبیه سریع کانکت میهش و راحت میتونی شخصی سازی اش کنی و ....
Title ویدئو رو اشتباها t17 نوشتید
مرسی که اطلاع دادی❤
@@Alirezafshar هایلو w1 یا این ؟