@ la 17 ani jumătate mai poți sa faci performanta te rog să-mi răspunzi sincer
5 років тому+5
@@georgianemirate607 Deontay Wilder a început boxul la 20 de ani: "Wilder started boxing in October 2005 when he entered Skyy Boxing Gym in Northport, Alabama and began training under Jay Deas. Wilder was 20 at that time". Nu este decât campion mondial astăzi :)
@ Joshua parca a inceput la 22. Pare a fi o tendinta sa apara sportivi la categoria grea care incep mai tarziu. Apropo, foarte instructive clipurile. Multumim
Bună dimineața domnu' antrenor Liviu , mulțumesc frumos pentru timpul acordat nouă, celor care vrem să învățăm , Vă rog respectuos să nu vă lăsați influențat de negativitatea regăsită în anumite comentarii și să postați în continuare videoclipuri educative și motivaționale , vă apreciez cu toată sinceritatea. Numai bine și multă sănătate!!!!!!!
2 роки тому+1
Salutare. Nu mă las influențat, doar ca sunt destul de ocupat. Voi posta în continuare 1-2 clipuri lunar, nu pot mai des, îmi pare rău. Mulțumesc de apreciere.
salut! sunt incepator si vreau sa- mi cumpar echipament de box pt acasa - sac si manusi. te rog sa-mi dai un sfat la achizitionare : sacul ce dimensiuni si greutate sa aiba, daca e mai rezistent din piele sau artificiala , manusile sa fie mai subtiri sau mai mari. mentionez ca am 44 ani, 1.82 m si 95 kg multumesc anticipat
4 роки тому
Salut. Eu am saci la sală de ani de zile, din piele artificială; cred că sunt mai buni, pielea naturală necesită o îngrijire specială. Dacă vrei să faci doar box, ajunge un sac de 1,2 m, pt kickboxing ar fi bun de 1,8 m. Mănuși îți recomand mai groase (12 oz), iti protejează si încheieturile mâinilor mai bine; și de bandaje ai nevoie, cu cât mai lungi, cu atât mai bine. Eu folosesc produsele www.knock-out.ro
4 роки тому+1
Dacă folosești codul LIVIUKOMBAT10, vei primi o reducere de 10% La produsele Knock-out.
@ Da de exemplu cat timp fac frontalele si dupa cat timp trec la crosee premit ca fac doar sală dar avand un sac de box in această încăpere vreau sa învăț tecnica , multumes pt atenție pt antrenor deocamdată te am pe tine "virtual" 🙂👋
4 роки тому+1
@@alexandruburca440 da, este greu e dat un răspuns fără a te vedea la lucru. Totul este individualizat. La un moment dat, o să fac o programă și lecții online; dar este un proiect mai mare, nu îl voi realiza prea curând....
buni pumni...eu s sunt cu kick urile...ma uit in oglinda si vad ca ai ceva muschi pe picioare , eu sunt un pic mai ...dupa 10 ani de fotbal 2 de inot bratele desii e mai usor ptr mine sa pun o talpa n genunchi un high kick in cap si e down, dar vreau sa invat si pumnii, desii dupa un accident de motor am ramas la stanga cu 3 degete...ptr mine este o lectie f importanta....poti sa mi trimiti un link , daca vrei sa ma ajuti....cu un sac de box poate static da nu cu apa , cu nisip sau daca nu ceva sa l pun sus e mai greu ...ce crezi ca e bun ptr mine pumni si picioare ????? inca o data felicitari, daca esti atent te prinzi si vei da lovituri puternice mai ales un newbie ca mine in pumni...
2 роки тому
Vezi la cei de la Knockout, sunt profesioniști: knock-out.ro/pages/suport-clienti
Ok, am aplicat azi sfaturile din acest videoclip si trag urmatoarele concluzii (sunt incepator) : Pro: - viteza crescuta de executie a loviturilor si serii mai lungi de lovituri - rezistenta foarte mare, pana acum rezistam 10-15 minute lovind cu toata puterea si plimband sacul de colo colo, acum duc lejer 45 de minute cu pauze de 1-2 minute dupa ce raman fara suflu, si inca as mai putea continua, dar practic simt nevoia de calorii, loviturile devin mai lente pe masura ce trece timpul petrecut la sac, nu mai sunt la fel de agile cu toate ca eu ma recuperez aproape complet dupa acea mini pauza. - coordonare mai buna la executie rapida, de exemplu cu stanga tind sa lovesc directele fara avantul din umar ceea ce inseamna o lovitura mai slaba Contra: - forta loviturilor redusa cu ~ 55-60% Concluzie: fiind incepator consider de bun simt sa las pe cei mai priceputi ca mine sa vorbeasca si sa-mi tin gura, insa as prefera sa am forta + rezistenta + agilitate. Cred ca e imposibil asta, nu ? Sunt adeptul fortei, de parere ca loviturile trebuie aplicate cu maximum de forta sa spargi apararea ca sa ai acces la puncte vulnerabile dar ce te faci daca obosesti si se apara foarte bine? Probabil cea mai buna solutie ar fi o combinatie dintre agilitate si forta, eu iti multumesc pentru tutorial, voi continua sa aplic sfaturile pana imi coordonez bine si loviturile cu stanga apoi o sa ma gandesc ce-i de facut pentru a transfera mai multa forta pe lovituri fara sa neglijez rezistenta in timp.
4 роки тому+2
Bravo, ești un tip care pricepe repede 👍 Dacă vei privi și celelalte tutoriale din seria "Poftă de sac!", vei vedea că asta urmează: combinarea cu loviturile puternice. Keep up the good work!
Salut! Conteaza greutatea sacului? Vreau sa imi cumpăr unul acasa si nu am nici o idee despre sacuri sau sportul in sine. 17ani, 85kg, fac sala de aprox 2ani.
4 роки тому+1
Salut. Din punctul meu de vedere, cea mai bună umplutură pentru sacii lungi, o reprezintă resturile textile. La sacii de box ar merge un amestec de resturi textile și resturi de piele. Dacă pui doar resturi de piele la sacii lungi, aceștia devin prea tari la mijloc și mai ales la bază, din cauza greutății. Evident, totul depinde și de tiparul sacului; cel mai bine ar fi testezi sacii la o sala, vezi care îți place mai mult, și vei știi ce să îți cumperi.
Evident că începătorii sunt vizați în primul rând pe social media, ei au nevoie de astfel de clipuri. Deși am văzut mulți avansați închipuiți, care nu cunosc lucrurile elementare, darmite ceea ce prezint eu. Și atenție, ceea ce prezint aici nu este tot ceea ce știu 🙂 Pace și ție.
Un maestru de box ar spune ca sunt lovituri simulate
4 роки тому+1
Ai dreptate. Dacă îl auzi, poți să îi replici că este vorba despre un exercițiu, despre o temă. Sau poți să nu îi răspunzi nimic, îi scoți greu din ale lor.
Se respira nu se scoate sunete și respiri pentru nu a-ți consuma energia sportivul secolului
2 роки тому
O să îți răspund mai intai profesionist: este un microfon care îmi amplifica foarte tare respirația. Cu toate acestea, nu este greșit să scoți sunete, atâta timp cât fluxul de aer este continuu și neobturat. Mulți sportivi de elită, din diferite sporturi, scot diferite sunete. Iar acum după cum meriți: puțoiule!
Dacă tot asa explici si la elevii tai, te poti lasa de antrenorat. Ai zis la început sa tragi in sac tare si el să nu se miste, cum faci asta? Tu doar ai arătat cum tragi tu la sac nu ai explicat nimic😊
Cumetre , daca ai fi fost atent mai mult de 10 secunde la video ai fi observat faptul ca ti-a spus mura in gura de cel putin 4 ori . Inveti tehnica apoi lovesti cu viteza iar forta vine de la sine . Daca practici sportul ar trebui sa iti aduci aminte primii pasi ca indiferent cat de bine ti s-ar explica daca nu respecti tehnica nu o sa lovesti niciodata in forta corect ( o sa lovesti cum ti-a aratat dansul la 00:50 ) . P.S Titlul video-ului este : Mentinerea sacului la verticala , nu cum sa fi meltean fara sa misti sacul
Era primul clip, nu stiam cum se aude în lavalieră. Dar, pentru că ai intrebat, asa se "șușuie" când lovești. Se coordonează respirația cu tipicul mișcării.
Felicitari! Prima oara cand dau de tine, si vad seriozitate, calitate, si ca iubesti ceea ce faci.
Mulțumesc Endes! Într-adevăr, iubesc acest sport :)
@ la 17 ani jumătate mai poți sa faci performanta te rog să-mi răspunzi sincer
@@georgianemirate607 Deontay Wilder a început boxul la 20 de ani: "Wilder started boxing in October 2005 when he entered Skyy Boxing Gym in Northport, Alabama and began training under Jay Deas. Wilder was 20 at that time". Nu este decât campion mondial astăzi :)
@ Joshua parca a inceput la 22. Pare a fi o tendinta sa apara sportivi la categoria grea care incep mai tarziu. Apropo, foarte instructive clipurile. Multumim
Bună dimineața domnu' antrenor Liviu , mulțumesc frumos pentru timpul acordat nouă, celor care vrem să învățăm , Vă rog respectuos să nu vă lăsați influențat de negativitatea regăsită în anumite comentarii și să postați în continuare videoclipuri educative și motivaționale , vă apreciez cu toată sinceritatea. Numai bine și multă sănătate!!!!!!!
Salutare. Nu mă las influențat, doar ca sunt destul de ocupat. Voi posta în continuare 1-2 clipuri lunar, nu pot mai des, îmi pare rău.
Mulțumesc de apreciere.
Super de calitate
Mulțumesc 🙂
Super interesant si folositor. Felicitari pentru explicatie si multumim pentru rabdare!
Mulțumim de feedback!
Bravo domnul profesor 👌👍
Mulțumesc.
Bravo, Liviu ! 👏🏻👏🏻👏🏻🔝
Mulțumesc Petrică :)
Da bv.bune explicatii tehnica este de baza si rezistenta
multumesc
👏👏👏
👍👍👍
🤙
salut!
sunt incepator si vreau sa- mi cumpar echipament de box pt acasa - sac si manusi.
te rog sa-mi dai un sfat la achizitionare : sacul ce dimensiuni si greutate sa aiba, daca e mai rezistent din piele sau artificiala , manusile sa fie mai subtiri sau mai mari.
mentionez ca am 44 ani, 1.82 m si 95 kg
multumesc anticipat
Salut.
Eu am saci la sală de ani de zile, din piele artificială; cred că sunt mai buni, pielea naturală necesită o îngrijire specială. Dacă vrei să faci doar box, ajunge un sac de 1,2 m, pt kickboxing ar fi bun de 1,8 m. Mănuși îți recomand mai groase (12 oz), iti protejează si încheieturile mâinilor mai bine; și de bandaje ai nevoie, cu cât mai lungi, cu atât mai bine.
Eu folosesc produsele www.knock-out.ro
Dacă folosești codul LIVIUKOMBAT10, vei primi o reducere de 10% La produsele Knock-out.
Salut esti din Buzău ai sală in Buzău?
Salut, nu. Sunt din București.
Îmi poți da te rog linkul de la sac?
knock-out.ro/collections/saci-box
Pt începători pt cat timp trebuie făcute separat ... pana le combini pe toate ?
Te referi la modalitățile de lucru? Depinde atât de perseverența și talentul fiecăruia, cât și de antrenor.
@ Da de exemplu cat timp fac frontalele si dupa cat timp trec la crosee premit ca fac doar sală dar avand un sac de box in această încăpere vreau sa învăț tecnica , multumes pt atenție pt antrenor deocamdată te am pe tine "virtual" 🙂👋
@@alexandruburca440 da, este greu e dat un răspuns fără a te vedea la lucru. Totul este individualizat. La un moment dat, o să fac o programă și lecții online; dar este un proiect mai mare, nu îl voi realiza prea curând....
Am incercat mult dar nu am viteza la croşeu prime-le 2 miscari e bine
Mai încearcă 👍
buni pumni...eu s sunt cu kick urile...ma uit in oglinda si vad ca ai ceva muschi pe picioare , eu sunt un pic mai ...dupa 10 ani de fotbal 2 de inot bratele desii e mai usor ptr mine sa pun o talpa n genunchi un high kick in cap si e down, dar vreau sa invat si pumnii, desii dupa un accident de motor am ramas la stanga cu 3 degete...ptr mine este o lectie f importanta....poti sa mi trimiti un link , daca vrei sa ma ajuti....cu un sac de box poate static da nu cu apa , cu nisip sau daca nu ceva sa l pun sus e mai greu ...ce crezi ca e bun ptr mine pumni si picioare ????? inca o data felicitari, daca esti atent te prinzi si vei da lovituri puternice mai ales un newbie ca mine in pumni...
Vezi la cei de la Knockout, sunt profesioniști: knock-out.ro/pages/suport-clienti
Ok, am aplicat azi sfaturile din acest videoclip si trag urmatoarele concluzii (sunt incepator) :
Pro:
- viteza crescuta de executie a loviturilor si serii mai lungi de lovituri
- rezistenta foarte mare, pana acum rezistam 10-15 minute lovind cu toata puterea si plimband sacul de colo colo, acum duc lejer 45 de minute cu pauze de 1-2 minute dupa ce raman fara suflu, si inca as mai putea continua, dar practic simt nevoia de calorii, loviturile devin mai lente pe masura ce trece timpul petrecut la sac, nu mai sunt la fel de agile cu toate ca eu ma recuperez aproape complet dupa acea mini pauza.
- coordonare mai buna la executie rapida, de exemplu cu stanga tind sa lovesc directele fara avantul din umar ceea ce inseamna o lovitura mai slaba
Contra:
- forta loviturilor redusa cu ~ 55-60%
Concluzie: fiind incepator consider de bun simt sa las pe cei mai priceputi ca mine sa vorbeasca si sa-mi tin gura, insa as prefera sa am forta + rezistenta + agilitate. Cred ca e imposibil asta, nu ? Sunt adeptul fortei, de parere ca loviturile trebuie aplicate cu maximum de forta sa spargi apararea ca sa ai acces la puncte vulnerabile dar ce te faci daca obosesti si se apara foarte bine?
Probabil cea mai buna solutie ar fi o combinatie dintre agilitate si forta, eu iti multumesc pentru tutorial, voi continua sa aplic sfaturile pana imi coordonez bine si loviturile cu stanga apoi o sa ma gandesc ce-i de facut pentru a transfera mai multa forta pe lovituri fara sa neglijez rezistenta in timp.
Bravo, ești un tip care pricepe repede 👍
Dacă vei privi și celelalte tutoriale din seria "Poftă de sac!", vei vedea că asta urmează: combinarea cu loviturile puternice.
Keep up the good work!
Foarte frumos
Dar contează greutatea sacului
👍vezi următorul clip din serie, despre asta e vorba.
Salut! Conteaza greutatea sacului? Vreau sa imi cumpăr unul acasa si nu am nici o idee despre sacuri sau sportul in sine.
17ani, 85kg, fac sala de aprox 2ani.
Salut.
Din punctul meu de vedere, cea mai bună umplutură pentru sacii lungi, o reprezintă resturile textile. La sacii de box ar merge un amestec de resturi textile și resturi de piele.
Dacă pui doar resturi de piele la sacii lungi, aceștia devin prea tari la mijloc și mai ales la bază, din cauza greutății.
Evident, totul depinde și de tiparul sacului; cel mai bine ar fi testezi sacii la o sala, vezi care îți place mai mult, și vei știi ce să îți cumperi.
salut. daca vrei ceva ca lumea, sa il ai pentru toata viata , poti sa ma contactezi aici -
floring879@gmail.com
Stie cineva cați cm are sacul?
120
am 9 ani vreau sa ma invat box profisional
Dacă ești din București sau împrejurimi, vorbește cu părinții tăi, și poate sunt de acord să vii la sală la noi.
pot sa ma antrenez si eu
pentru ca stau in bucuresti
e ca si cand te-ai bate cu aerul si nici nu iti mai trebuie sac defapt.. parerea mea.
Este bine să ai păreri. Înainte de a le exprima public, este bine să te asiguri și de faptul că ai expertiză în domeniu. Baftă!
Tot ce faci e doar pentru începători. Pace
Evident că începătorii sunt vizați în primul rând pe social media, ei au nevoie de astfel de clipuri. Deși am văzut mulți avansați închipuiți, care nu cunosc lucrurile elementare, darmite ceea ce prezint eu.
Și atenție, ceea ce prezint aici nu este tot ceea ce știu 🙂
Pace și ție.
iî spui sa sacului sa taca
Ai văzut că mă ascultă? 🙂
Un maestru de box ar spune ca sunt lovituri simulate
Ai dreptate. Dacă îl auzi, poți să îi replici că este vorba despre un exercițiu, despre o temă. Sau poți să nu îi răspunzi nimic, îi scoți greu din ale lor.
Se respira nu se scoate sunete și respiri pentru nu a-ți consuma energia sportivul secolului
O să îți răspund mai intai profesionist: este un microfon care îmi amplifica foarte tare respirația. Cu toate acestea, nu este greșit să scoți sunete, atâta timp cât fluxul de aer este continuu și neobturat. Mulți sportivi de elită, din diferite sporturi, scot diferite sunete.
Iar acum după cum meriți: puțoiule!
Ce mănuși ai
Dacă tot asa explici si la elevii tai, te poti lasa de antrenorat. Ai zis la început sa tragi in sac tare si el să nu se miste, cum faci asta? Tu doar ai arătat cum tragi tu la sac nu ai explicat nimic😊
Cumetre , daca ai fi fost atent mai mult de 10 secunde la video ai fi observat faptul ca ti-a spus mura in gura de cel putin 4 ori . Inveti tehnica apoi lovesti cu viteza iar forta vine de la sine . Daca practici sportul ar trebui sa iti aduci aminte primii pasi ca indiferent cat de bine ti s-ar explica daca nu respecti tehnica nu o sa lovesti niciodata in forta corect ( o sa lovesti cum ti-a aratat dansul la 00:50 ) . P.S Titlul video-ului este : Mentinerea sacului la verticala , nu cum sa fi meltean fara sa misti sacul
Ce drq susui atata?E fff enervant:((
Era primul clip, nu stiam cum se aude în lavalieră.
Dar, pentru că ai intrebat, asa se "șușuie" când lovești. Se coordonează respirația cu tipicul mișcării.