Usi invizibile cu toc ascuns Filomuro! De ce tot mai multi beneficiari le vor?

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 15 гру 2023
  • De ce usile de interior invizibile, denumite si usi Filomuro sau usi cu toc ascuns, sunt in topul preferintelor designerilor din prezent? De ce tot mai multi beneficiari de case noi, moderne, opteaza pentru astfel de usi de interior? In acest video scurt, incercam sa iti aducem intr-un mod cat mai succint principalele argumente de ce ai opta si tu pentru o usa Filomuro, cat si iti vom explica ce inseamna o usa cu tot ascuns.
    - Fii parte în Comunitatea noastra: ua-cam.com/users/Enciclopedi... (subscribe)
    - Facebook: / enciclopediaconstructi...
    - Website: enciclopediaconstructiilor.com/
    - Servicii: premiumhouse.md/
    - Sustine proiectul pe Patreon: / enciclopediaconstructi... Multumesc.
    - Email: enciclopediaconstructiilor@gmail.com
    Multumesc de vizionare, va doresc o zi frumoasa!
    Copyright © 2023 Begu Valentin. Toate drepturile rezervate.

КОМЕНТАРІ • 27

  • @salcudeanantonio1365
    @salcudeanantonio1365 6 місяців тому

    Mulțumim mult pentru acest video!!!❤❤❤

  • @eugen-m
    @eugen-m 6 місяців тому +2

    Interesant 👍👍👍. Poate cand timpul va permite si despre usile glisante ?

  • @danutc9043
    @danutc9043 6 місяців тому

    👍

  • @tiberiucontiu5679
    @tiberiucontiu5679 6 місяців тому

    Salutare, multumim pentru video.
    Am o intrebare legata de etanseitate. Cat de etanse sunt? Afecteaza un sistem de ventilatie cu recuperare centralizat, unde aerul ar trebui lasat sa circule intre incaperi? La usile normale stiu ca se lasa un spatiu sub usi pentru circulatia aerului. La fel se procedeaza si aici?
    Multumim inca o data pentru simplitate si informatia clara, specifica si concreta. 1:45

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Salutare, stratul de etanseitate la o casa trebuie sa fie pe conturul peretilor perimetrali exteriori, intre incaperi nu se recomanda usi etanse. Pentru asigurare unui flux de aer intre incaperi, chiar si cu usa inchisa, se lasa loft-uri intre pardoseala si usa de 15-20 mm, sau daca nu se lasa acest spatiu jos (dorindu-se sa fie usa pana jos), se pun grile fonoizolante in usa sau deasupra de aceeasi marime.

    • @timoteisatmarean7391
      @timoteisatmarean7391 6 місяців тому

      @@EnciclopediaConstructiilor am si eu o intrebare. Se investeste mult in izolarea fonica a peretilor, mai ales la cei din gips carton. Dar nu este oare compromisa fonoizolarea incaperii daca ramane gol sub usa? Sau grilele din usa izoleaza fonic permitand aerului sa circule?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Practica zice urmatoarele: usile de la dormitoare si bucatarie, cel mai des sunt deschise in cea mai mare parte din timp; usile din bai si camera tehnica - invers, sunt mai mereu inchise. Pentru aceste usi, pentru unii beneficiari nu e nici o problema sa existe acel rost, pe cand altii vor sa fie siguri si merg pe grile fonoizolante din usi, e treaba fiecaruia.

    • @timoteisatmarean7391
      @timoteisatmarean7391 6 місяців тому

      @@EnciclopediaConstructiilor ok. Multumesc. Deci grilele pentru ventilatie sunt fonoizolante. Despre deschiderea usilor nu stiu daca de fapt chiar conteaza pentru caa noaptea usile sunt inchise la dormitoare iar ventilatia functioneaza si atunci.

  • @danielenache54
    @danielenache54 6 місяців тому

    M.am uitat acum la preturi, sunt similare cu cele de la porta doors. Nu cred va are sens sa cumpar din moldova ceva similar cu originalul pt o diferenta de cativa lei!

  • @utzdeac
    @utzdeac 6 місяців тому +2

    Am o astfel de usa la o constructie, pe jumate o sa fie placat cu faianta iar pe cealalta dat in culoarea peretelui... sunt curios cu o sa iasa la final

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Interesant, copie cumva peretele adiacent? De ce pe jumatate e faianta?

    • @utzdeac
      @utzdeac 6 місяців тому

      @@EnciclopediaConstructiilor e a doua usa dintr-o baie, comuna cu o camera de oaspeti, si asa e designul, pe jumate perete este faianta, placi mari de tot si pe jumate in sus este lavabila

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Am inteles, interesant...

  • @danielenache54
    @danielenache54 6 місяців тому

    Cat costa o usa filomuro de la nani?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Mai ieftin decat pe piata, doar sunt producatori. Acum in decembrie, paremi-se sunt de la 5500 lei moldovenesti, in Romania nu stiu.

  • @VASILEFELICIANArmas
    @VASILEFELICIANArmas 6 місяців тому +1

    *asta scrie un profesionist din Baia Mare:
    În Chișinău, în Moldova de peste Prut, Igor Nani conduce producția fabricii Policasnica specializată în uși și parchet stratificat. În România părerile sunt împărțite, unii includ Moldova în zona rusească alții o asimilează Europei Centrale și spațiului român. Eu nu exprim nici o poziție, am neamuri peste Tisa, în actuala Ukraină, mai multe ca număr decât în România. Bunicul meu s-a născut în satul Slatina, teritoriul Poloniei în 1928, apoi stăpânirea s-a schimbat. Nici azi, nici peste ani, nu e nimic bătut în cuie.
    Aștept vremea când hotarele nu vor mai conta, pentru mine Igor Nani este român, vorbește foarte frumos limba română, lucrează cu companii românești din țara noastră și din afara ei. Nu cred că mai este mult până când vom interacționa om cu om, oriunde pe planeta asta, neîngrădiți de granițe. Ne știm demult, e greu să definesc numărul de ani de când îl cunosc. Am toată admirația pentru moldoveni, cred că au păstrat mai bine decât noi vechile cunoștințe, cele de bază, din domenii unde avansul tehnologic ar trebui să se cumuleze cu tradițiile, nu să le înlocuiască.
    Sper să fie de folos ca informație nepărtinitoare, neinfluențată de avantaje comerciale. Către Igor Nani va merge cu siguranță comanda de uși interioare, posibil și de parchet stratificat. Avem și în Baia Mare fabrici pentru aceste produse, însă am sentimentul că au prins gustul livrărilor către vest și tratează de sus cererile domestice, de la persoane fizice cu comenzi mai mici
    Să știți de la mine că brandurile care nu bat apa-n piuă cu reclama, mai ales cele destinate uzului industrial, oferă produse mai de calitate, decât cele aflate pe panourile publicitare.
    Articolul de față este cu titlu gratuit, în semn de apreciere către Igor Nani, pentru produsele fabricate la un nivel de calitate Premium, în Moldova.

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому

      Interesant comentariu, mai rar intalnim o detaliere a gandurilor atat de buna! Multumim si de feedback!!!

  • @raduovidiu2925
    @raduovidiu2925 6 місяців тому

    De cand ma tot uit la usi filomuro... am nevoie de una de 2750 h si 1000 l.... sunt destul de scumpe cele pe care le-am gasit pana acum, peste 3800 RON. Nu gasisem pana acum acest producator. Ma voi interesa si aici.

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  6 місяців тому +1

      Cu mare drag! Fiind producator, din ce cunoastem, preturile la ei sunt mai mici decat la alti intermediari.

    • @danielenache54
      @danielenache54 6 місяців тому

      In bucuresti gasesti usi filomuro in jur de 2000 de lei făcute în italia. Sunt curios cat costa la nani

    • @raduovidiu2925
      @raduovidiu2925 6 місяців тому

      @@danielenache54 depinde de dimensiuni. La atipice e alta poveste.