Це відео не доступне.
Перепрошуємо.

🤩 Prachtgoal Kuol | Samenvatting Fortuna Sittard - FC Volendam: 3 - 1 (2023-2024)

• Опубліковано 16 вер 2023
  • FC Volendam trok tijdens speelronde vijf van het Eredivisieseizoen 2023-2024 af naar Sittard om het op te nemen tegen Fortuna. Na een stroeve openingsfase opende Garang Kuol vlak voor rust de score, door werkelijk prachtig in de kruising te prikken. Na precies een uur spelen kwam Fortuna door een goal van invaller Oguzhan Ozyakup naast de Volendammers. Zes minuten later bracht Tijjani Noslin de thuisploeg op voorsprong door een voorzet van Inigo Cordoba achter FC Volendam-goalie Mio Backhaus te werken. In de laatste minuut van de wedstrijd gooide Alen Halilovic de wedstrijd compleet op slot door de 3 - 1 te maken. Deze wedstrijd werd afgewerkt op 16 september 2023.