Türkiye'de üniversiteler pahalı mı? (Prof. Dr. İlber Ortaylı)
Вставка
- Опубліковано 8 лют 2025
- Her hafta yeni videolar için Tarihin Arka Odası UA-cam Kanalına Abone Ol ➤ / tarihinarkaodasitv
Türkiye'de üniversiteler pahalı mı? (Prof. Dr. İlber Ortaylı)
#TarihinArkaOdasi #MuratBardakçı #TarihinArkaOdasiNostalji
/ tarihinarkaodasitv - Наука та технологія
14:02 üslup düşünceyi çok fena verir. İsim takarsan düşünceyi vurgulayarak ifade edersin.
Harçların kalkması mümkün değil dediler ama harçlar kalktı. gerçi para olmaz ise kalite düşer sözlerinde çok haklılıkları var.
Allah aşkına bu videoları kim yerinden kesiyor tebrikler 😡 Videonun sonunda tam hikayenin ortasından kesmişsiniz
Aynen ya
hocanın dediği gibi ne zaman ücretsiz oldu kalite diye birşey bitti sistem çöktü
Üniversite siyasi emellerle ücretsiz oldu (ki yanlıştı) . Ama akademinin değersiz hale gelmesinin sebebi bu degil. Bu iktidarın sonradan açtığı üniversitesiler ile sayıları 202'ye ulaşan üniversitenin minimum 130 tanesi gereksiz. Ama genç işsizliğini azaltmak ve amaçsız yüz binlerce üniversite mezunu yaratmak için maalesef durmadan üniversite ve fakülte açmaya devam ediyorlar.
arkası yarın. yarındanda yakın
Pelin Batu nun akademisyen olduğu bir dünya..keşke sadece popüler kültür vesikası olarak kalsaydı bu hanımefendi. Yazık bu hanımefendinin eğittiği talebelere.
Erhan Afyoncu kadar rezil biri görmedim bu kadar polis aşığı başka biri yok sanırım