Our First House in North of Sweden!
Вставка
- Опубліковано 4 лют 2025
- İsveç'teki 2. vlogumuzda Stockholm'den, Sundsvall şehrine çok yakın konumda bulunan ve konaklayacağımız şehir olan Söraker'e gidiyoruz. Yolda gördüklerimizi, konakladığımız yerleri ve yaptığımız aktiviteleri paylaştığımız bu videoları umarız keyifle izlersiniz.
0:28 de harita kısmında bir edit hatası olmuş, kusura bakmayın. San Francisco'da değil İsveç'teyiz :)
dikkatimi çekti... ☺
Doğası çok harika. Böyle her yer kar. Dışardan bakınca güzel görünüyor
Çok güzeldi gerçekten ☺️
En fazla bi sene ondan sonra görmezsin o harika doğayı
Çok güzel kar ve doğa manzarası var, mükemmel. Selamlar.
Selamlar abi, çok teşekkürler ☺️
5 yil Stokholmda yasamisim hayatimin en guzel yillari o zaman olmusdur keyfle izledim
Bu şekilde ki video konseptiniz çok güzel VLOG 1'de ki de çok güzel tüm serilerinizi bu konseptte yaparsanız çok iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum emeğinize sağlık İsveç'e gitmiş kadar oldum.
Çok teşekkürler ☺️
sizin adınıza çok sevindim inşallah daha çok ve farklı yerler gezersiniz, daha çok İsveç videosu da gelirse tadından yenmez.🥰
Çok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun ☺️ İsveç videoları 4-5 hafta daha burada☺️
Mükemmell🎉 Tek eksik kayak için bir adet leğen😂
Teşekkürler.
💙
teşekkürler.. sayenizde biz de geziyoruz🤗
Çok teşekkürler ☺️
Süper İyi tatiller
Çok teşekkürler ☺️
Muhteşem siniz
İyi tatillerr
Çok teşekkürler ☺️
Üniversiteyi okuduğum şehir, Sundsvaaaaal
4:30 asla debit kart yani banka kartı kullanmayın, orada yaklaşık 100-150£ depozito çeker. Fakat yabancı debit kartlarda genelde o depozito değil direkt parayı çekiyor ve iadesi bazen hiç olmuyor uzun süre paranın peşinden mailleşmek zorunda kalınıyor.
Kredi kartı kullanın, yakıtı sadece kredi kartıyla alın.
nevresim takımı konusu; Zürih'te kaldığımız evden bozma hostelde ve italya-dolomitlerde kiraladığımız evde de bu şekildeydi. sadece biz italya'da ev kiralarken ev sahibi havlular vs. için ek para isteyince küçük bi rica ile toplam fiyata dahil şekilde hizmet almıştık. nazikçe sormak bazen işe yarayabiliyor. 7 kişi bir ev tutuyor olup Türkiye'den geliyor olduğumuzu belirtmemizin de bir faydası olmuş olabilir.
İsveç gibi ülkeler de tatil yaptıracak kadar para kazandırıyo mu youtube la? Doğru söyleyin ama
Çok güzel ama görüntü çok soğuk üşürüm ben siz gezin biz izleyelim
Isvec avrupanin cigeri demek hocam ama soguk ülke bende kuzeydeyim
San Francisco 😮😅
Maalesef öyle bişey olmuş 😅
Market poşeti ile kayabilirdiniz…
Yanımızda sürekli poşet taşısak, evet :)