Tak to je velká nostalgie. Myslím, jestli T34 nebyl vůbec můj první prémiový tank. Mám ho v garáži dodnes, ale sedá na něj prach a po tomhle videu bude dál. Série mě moc baví a těším se třeba na Type 59, jestli bude.
Už WoT sice nehraji, ale mrzí mě kolik tanků existuje a lidé je mají tolik let v garáži a nejsou vhodné na dnešní fast pace mm... Skvělá nostalgická série, děkuji márty :)
T- 34 hraju se zařízením na zvýšenou pohyblivost. Oslík, širší pásy a systém zvýšení pohyblivosti U3 a palivo 5% + perky na pohyblivost na řidiči. Jede to 41 km dopředu a couvá 16 km v jakémkoliv terénu. A snažím se když je možnost tlačit před sebou nějakou mrtvolu tanku a chránit si spodek. Takhle se mi to osvědčilo, a dá se to hrát.
Pro mě to byl první premiák kerej jsem si koupil k vánocům v balíčku s pémkem na 30 dnů za skvělých 900kč ve vánoční slevové akci, z kraje byl super a největší soupeř by Lowe a is-3 , dneska je to celkem smutnej tank a jedinej kterej snad nikdy nedostal žádnej buff, proti 10tr je to v podstatě žrádlo , ale je to nostalgie jako sviňa :D asi ho vytáhnu z garáže a ometu z něj pavučiny :D Dík za video a celu tuto serku.
Super série, prosím pokračuj, těch tanků je ještě tolik :) úplně mi plesá srdce když člověk vidí, jak hraješ takové srdcovky. Zatím všechny videa z obchodu se starožitnostmi jsou naprosto boží :)
Uplně cítím ten pain s tím jezdit. Když byl nějaký trade in, tak jsem tenhle pelech vyměnil za patriota a dobře jsem udělal :-D Díky za video, je to zábava tě vidět trpět. Vítej mezi smrtelníky :-D Ještě by jsi to měl hrát s malými spotřebáky a klasickým vybavením :-D ať máš ten masochizmus kompletní.
KV-5 bych do toho také přidal, obrovská krabice která je pomalá. Super Pershing byl na podobné moto, pomalý a neprůstřelný. Hlavně ze začátku kdy nikdo nevěděl kam ho střílet, představný pancíř který i žral rány, ale pak mu přišlo nejdřív zhoršení pancíře korby, pak předělaní jak to bylo v reálu. A před pár lety dostal buff, ale neměl jsem tu odvahu ho vyndat z garáže. Můj první premiák, pak bylo SU-122-44. Hodně lidí tu psalo o AMX CDC, ale v seznamu jsem narazil na jiný premiák o kterém asi málo lidí ví: Panther 8,8. Pak Pz. 58 o tom člověk zavadí jen když zakopne o kámen a vidí ho v periferním vidění, pravda není tak starý. Ale on nikdy nebyl nějak úžasný. Jagtiger 8,8cm hodně zapomenutý kulomet, ve své době šílené kladivo, no pak stroj který neměl štěstí ani v reálů: Kanone Jagpanzer. V reálu byl rychle přestavěn na nosič protitankových raket. No ve WoT už od uvedení byl ve stínu o tier níže stroje E25 a na svém tieru zastíněn Jagtigrem 8,8cm a a pak i Kanonen Jagpanzer 105.
E25 je osmá nejhranější sedmička a druhé nejhranější TD na sedmičce (první je Super Hellcat, ale ten se nedá úplně počítat, protože se rozdává zadarmo), takže do téhle série se to úplně nehodí. Ale video s ní by určitě zajímavé bylo, to ano. 🙂
Je to jedna ze starších změn. Z T32 se šlo na T34 a končilo to T30. Když najdeš kdy byl path 0.7.2, tak od té doby je T34 premiák, T30 TD, devítce M103 a desítka T110E5.
@@smradlavaponozka9931 To jsem zapomněl a vzpomínal jen jinou událostí. Bylo to v 0.7.3, rozdělení tanku KV na KV-1 a KV-2. Dále se udála změna tieru KV-3 ze šestky na sedmičku. No pak IS-4 která přešla z devítky na desítku. A přišel tank IS-8.
Je krásný vidět někoho jako ty hrát tyhlety fosilie. Takovej og zapomenutej tank o kterym se nemluví je 112.Nevim jak moc by to bylo divácky zajímavý, ale je tomuj první premiák, takže bych se rád podíval na ni v akci❤
Pořád ji mám v garáži a pořád je to solidní money maker, je to pomalá mrška, ale věž pořád umí podržet. Jak říkal marty, je to prostě relikvie. Je to můj úplně první Tier VIII premium tank a to dělo je ve skutečnosti o dost lepší než ukazují parametry a to skoro vůbec nestřílím goldy.
Koupil jsem ji onehdy z nostalgie v aukci, na black marketu myslím za deset mega. Je to takový dinosaurus, použitelný jen situačně sem tam, že to nebylo hratelné až tak, že jsem to prodal. Pohyb a disperse jsou náhrobek jinak supr pene a věže. To už radši hrát T29 ze stromu, která má 300 na věži na sedmém tieru. A ta už taky není, co bývala.
Super video Marty T-34 jsem si kdysi koupil za zivy lovaky ale to je rok tak 2012 mozna 13 tenkrat ta pene byla neskutecna a ostatni se nechytaly a dneska je to jak Favo bez damage.
S T-34B mám cca.100 bitev a musím říct že celkem pohoda i při šarvátkách se hodí hulldown a pene proti např defenderovi nebo BZ-167. Vozím na ní experiment. kalení, řízení palby a bonovej nabiják a musím říct, že je vcelku přesná. Za mě stále hratelná
@jiriherink862 musel by to tisknout už dřív. Když pak viděl, že oba lighti jsou mimo, mohl to stihnout a být celou dobu schovaný, teoreticky, ono s Burákem by se možná v těch křoví viděli až na vzájem, kdyby Burák stál.
Procho s evenem se hraje čistě na pasivespot v bushi. Pomalu postupovat dopředu, ale po padu toho letadla zmizí všechna křoví. Takže tam nejde projet nespotnuty. Jediná šance je se proplížit za hranici toho eventu, ale když je light proti, je to většinou vabank. Kor když to je nějaká opice, co dojede na proxy jen aby umřel. Nebo ebr, ale to je bullshit sám o sobě.
já T34 teprve vloni prodal, tak dlouho jsem jí měl a nechtělo se mi jí prodat, ale už to bylo opravdu sebemrskačství :D , koupil jsem jí úplně na začátku, když přišla do prem obchodu, byl to super moneymaker, odjeto s ní cca asi 3500bitev a vyměnil jsem jí v rámci výměny za Patriota.
Děkuji za vyslyšení. :D Ta první bitva asi tak nějak ilustruje můj gameplay s ní tenkrát z 95%. :D Jinak taková ISU-152 by možná taky stála za zmínku.. Protože čím větší alfa tím lepší že.
"Nebudem si hrát na hrdiny" při výběru munice hodně pobavilo 🤣 Chybělo ukázat jak moc se hraje to k této sérii podle mě patří, tak prosím nezapomínat ať si to nemusím hledat sám 🤣 Myslím, že letadlo na procho s tou mapou právě udělá to, že ta mapa přestane být jen o lightovi. Ale třeba když to padne včas, tak se přes hulldown můžou hýbat tanky s pancířem T95,E3, případně nějaká heavy bez deprese a s trpělivostí čekat na to až to spadne 🤣 ale neřekl bych, že to té mapě nějak pomáhá. A k těm artynám. Rozjíždím si rekrut účet(no money) a hrát lowtear kdy tě má artyna v podstatě na dvě rány je prostě hloupost a to nemluvím o slavné OP artě lefH, která tě dá na dvě rány během 8s s obloukem, kterým přehodí i panelák a to že nemáš stun ti vůbec k ničemu není.
Trošku mě překvapilo, že jsi jako outdated relikvii zmínil Lowe, za mě stále absolutní kladivo a jeden z nejspolehlivějších osmičkovejch prémiáků, jeden DPM buff od naprosté špičky potravního řetězce. Jináč oceňuju Fail River, je milé si připomenout, že i mistr tesař se někdy utne. :D EDIT: ELCčko podle mě vycounteroval Borat.
Koupil jsem si ho nedávno a upřímně se mi hraje dobře a blížím se k marknuti, je tu sice spousta lepších tanků ale kombinace penetrace a sklopení se mi líbí
Hrál jsem s ebrem tuhle stranu. Jejich ebr byl mínus a vjel jsem si až za hranici toho eventu, ale furt jsem měl vykřičník. Nevím jak, ale po dopadu letadla jsem se spotnul.
T34 je jediny premiovy tank VIII tieru, ktery jsem za 13 let hrani wotka prodal.. rad si ji pripomenu v tomhle videu. Ale hrat bych s ni uz nechtel.. skoro bych si na ni uz ani nevzpomnel nebyt tohoto videa
Teďka nedávno jsem hrál prochorovku s chryslerem gf a oba týmy jsme neměly lighta , hrál sem na stejný pozici jak ty tu t34 a plnil jsem práci za lighta nakonec jsem měl 4 500 asist 3000 dmg ,sem chcipal smíchy:D
Jj je to tak. Tenkrát jsem grindil jak vzteklej na T30 a poprvé vrazil peníze za paysafe do hry na premium účet :D (za mě tenkrát asi nejlepší Tier X Hvy)...ono toho teda moc nebylo..IS-7, Maus a T30 :D
K dotazu na ty náhodné eventy, osobně jsem to ještě nezkoušel, takže nemůžu říct jestli to hře prospívá nebo ne, ale jestli to pozitivně ovlivňuje průběh hry, jsem asi rád no. T34 vypadá hodně outdated no. Díky za video Marty.
Tu T34 jsme měl rád, ale pokud ji nevylepší, tak bude těžký s tím hrát. Člověk je rád, když dá 2,3 rány a je v garáži. Už i ten lowe je lepší, ten má aspoň přesný dělo a možná i lepší věž,plus dohled.
4:55 ja som nedavno mal loweho na 10 hier na skusku a musim povedat najlepsia premiova osmickova heavy ktoru som kedy hral, mal som na porovnanie 50tp prototyp tiez na 10 hier a mam v garazi ts54 a caernarvorn ax ale ziaden lowemu nesiaha ani po paty, prvy heavy tank s ktorym som prestrielal svoje hp v statoch, strasne prijemne sa hral, na moj 50% bezny winrate som s nim dal 60% a fakt som si prvy krat uzil heavy gameplay, mozno mi len sadol ale fakt nemam pocit ze by loweho zapadal prach
Ja by som chcel vidieť KV-5 :D Moje prvé VIII premko vo WoT a asi aj celkovo prvé premko :D Zostarlo už počas toho ako som ho vlastnil :D Potom som ho predal lebo mi prišlo nehrateľné :D Ani neviem či nakoniec dostalo nejaký Buff
A to jsi jeste zapomel zminit, ze ta vez byla tvrdsi, ale pri jeho prekresleni do 3D doslo k vytvoreni te male strisky nad mantletem, ktera drive nebyla a tank v hulldown drzel mnohem lepe.
Ten event de facto znemoznuje push z onou stran jen pomoci lighta,tam se proste neda projet ani s evenem,abys nebyl spotlej,navic ta jedna.prohluben misto drivejsich 2 to take znemoznuje
Jo to letadlo je na hovno tam, protože z obou stran padá to nejlepší místo na scouting.. To hořejší křoví z tý tvý strany je samozřejmě best ale ne vždy se tam člověk dostane
zdravím. no moc bych nesrovnával T34 s Lowe. sice je Lowe také pomalý a těžkopádný tank ale co se týče děla tak je podstatně přesnější a to o dost. kdyby lowe dostal trochu lepší pancíř tak si myslím že je i v této době konkurenceschopný ...
Jako elc evan enjoyer můžu potvrdit, že event padajícího letadla na Prochorovce je hodně špatnej co se týče spottingu a velmi stěží celý průběh hry jako light hráče.
Miluju tuhle sérii :D
též
Je to fakt nostalgie
Wot nehraju už dlouho a ani na stream nemám moc času, ale tuhle sérii si moc užívám! Hrozná nostalgie. Díky Marty
jako dobrá série ...
já si vzpomněl na legendu... Autobus autobus... - TOG II 1400 / nyní i klidně 1600 free dmg na tieru VI :D :D
@@pavolvigh935 to bude marty určitě chtít hrát. :D
Tak to je velká nostalgie. Myslím, jestli T34 nebyl vůbec můj první prémiový tank. Mám ho v garáži dodnes, ale sedá na něj prach a po tomhle videu bude dál. Série mě moc baví a těším se třeba na Type 59, jestli bude.
Příště KV5 , trošku jí vylepšili,ale také je to veterán.
@@lohbergerpavel3855 a na nepřítele couvat aby na něj nekoukal R2D2
Jestli chceš vidět KV5 kontent tak jdi za Konvalinou😂
@@mckladivoun konvalina je kretén a nikdo by ho neměl brát vážně.
Už WoT sice nehraji, ale mrzí mě kolik tanků existuje a lidé je mají tolik let v garáži a nejsou vhodné na dnešní fast pace mm... Skvělá nostalgická série, děkuji márty :)
Lowe uplně stejná pohádka, ten tank úplně miluju, ale nabíjet 10sec a dávat za 320 😂
T- 34 hraju se zařízením na zvýšenou pohyblivost. Oslík, širší pásy a systém zvýšení pohyblivosti U3 a palivo 5% + perky na pohyblivost na řidiči. Jede to 41 km dopředu a couvá 16 km v jakémkoliv terénu. A snažím se když je možnost tlačit před sebou nějakou mrtvolu tanku a chránit si spodek. Takhle se mi to osvědčilo, a dá se to hrát.
Na T34 jsem se těšil, moje první premko na 8.tieru na kterém jsem měl tři gun marks 🙂
Vzpomínám na ti úplně stejně taky to byl můj první premiák akorát jsem měl jen 2 marky
Pro mě to byl první premiák kerej jsem si koupil k vánocům v balíčku s pémkem na 30 dnů za skvělých 900kč ve vánoční slevové akci, z kraje byl super a největší soupeř by Lowe a is-3 , dneska je to celkem smutnej tank a jedinej kterej snad nikdy nedostal žádnej buff, proti 10tr je to v podstatě žrádlo , ale je to nostalgie jako sviňa :D asi ho vytáhnu z garáže a ometu z něj pavučiny :D Dík za video a celu tuto serku.
Super série, prosím pokračuj, těch tanků je ještě tolik :) úplně mi plesá srdce když člověk vidí, jak hraješ takové srdcovky. Zatím všechny videa z obchodu se starožitnostmi jsou naprosto boží :)
Uplně cítím ten pain s tím jezdit. Když byl nějaký trade in, tak jsem tenhle pelech vyměnil za patriota a dobře jsem udělal :-D Díky za video, je to zábava tě vidět trpět. Vítej mezi smrtelníky :-D Ještě by jsi to měl hrát s malými spotřebáky a klasickým vybavením :-D ať máš ten masochizmus kompletní.
Alpha +40/shot (zachovat reload), rychlost +5km/h, výkon motoru + 200 koní. Bum - OP mašina. :D
ten tank by potřeboval staty na děle, hlavně aim a disperze při pohybu a pořádně DPM, tedka to má reload jako defender a ten má o 40 víc alfu
Veľmi ma baví táto séria 👍Keby som si mal zahrať nejaký zabudnutý klenot,bola by T54.Kedysi lepšia ako tier 10 T 62.
KV-5 bych do toho také přidal, obrovská krabice která je pomalá.
Super Pershing byl na podobné moto, pomalý a neprůstřelný. Hlavně ze začátku kdy nikdo nevěděl kam ho střílet, představný pancíř který i žral rány, ale pak mu přišlo nejdřív zhoršení pancíře korby, pak předělaní jak to bylo v reálu. A před pár lety dostal buff, ale neměl jsem tu odvahu ho vyndat z garáže. Můj první premiák, pak bylo SU-122-44.
Hodně lidí tu psalo o AMX CDC, ale v seznamu jsem narazil na jiný premiák o kterém asi málo lidí ví: Panther 8,8.
Pak Pz. 58 o tom člověk zavadí jen když zakopne o kámen a vidí ho v periferním vidění, pravda není tak starý. Ale on nikdy nebyl nějak úžasný.
Jagtiger 8,8cm hodně zapomenutý kulomet, ve své době šílené kladivo, no pak stroj který neměl štěstí ani v reálů: Kanone Jagpanzer. V reálu byl rychle přestavěn na nosič protitankových raket. No ve WoT už od uvedení byl ve stínu o tier níže stroje E25 a na svém tieru zastíněn Jagtigrem 8,8cm a a pak i Kanonen Jagpanzer 105.
Skvělá série, co třeba E-25 do dalšího videa?
No to je legenda ale ne zapomenutá do téhle serie nezapadá ale jinak video s e-25 bych určitě uvítal.
@@aldazatloukal3872 no moc často e25 člověk na publicu nepotká... Ale ano, asi víc, než KanJpz
@aldazatloukal3872 okey
E25 je osmá nejhranější sedmička a druhé nejhranější TD na sedmičce (první je Super Hellcat, ale ten se nedá úplně počítat, protože se rozdává zadarmo), takže do téhle série se to úplně nehodí. Ale video s ní by určitě zajímavé bylo, to ano. 🙂
Krásná série, pokračuj! :)
tak to jsi mě překvapil, to jsem nevěděl, že to bylo ve větvi. To mám účet minimálně 10 let a už to byl prémiák. Občas mě baví, mám i ten druhý 😀
to myslim bylo kdyz nad ni byla na desitce T30
Je to jedna ze starších změn. Z T32 se šlo na T34 a končilo to T30. Když najdeš kdy byl path 0.7.2, tak od té doby je T34 premiák, T30 TD, devítce M103 a desítka T110E5.
@@lokomo41 no to bylo nějak kdy to podobné udělaly z IS 4 desitku
@@smradlavaponozka9931 To jsem zapomněl a vzpomínal jen jinou událostí. Bylo to v 0.7.3, rozdělení tanku KV na KV-1 a KV-2. Dále se udála změna tieru KV-3 ze šestky na sedmičku. No pak IS-4 která přešla z devítky na desítku. A přišel tank IS-8.
@@lokomo41 jj takže jsem dostal IS 8 zadara
Tahle série je fakt super 👌Ale nejvíc je na ní vidět, že baví tebe...je to znát 😊
Skvělá série, určitě nezapomeň na cromwella
Ten sa už nepoužíva? Veď je to stále zábavný tank, či?
@richardgalbavy7103 stále zábavný tank? Asi těžko, už je to dávno co byl fakt dobrej, teď jsi s tím tankem úplně k hovnu
20:58 takový youtube friendly nadávání
Je krásný vidět někoho jako ty hrát tyhlety fosilie. Takovej og zapomenutej tank o kterym se nemluví je 112.Nevim jak moc by to bylo divácky zajímavý, ale je tomuj první premiák, takže bych se rád podíval na ni v akci❤
Pořád ji mám v garáži a pořád je to solidní money maker, je to pomalá mrška, ale věž pořád umí podržet. Jak říkal marty, je to prostě relikvie. Je to můj úplně první Tier VIII premium tank a to dělo je ve skutečnosti o dost lepší než ukazují parametry a to skoro vůbec nestřílím goldy.
dneska už má hromada tanků 120mm +, takže to v pohodě overmatchneš na věž a s tím jak dlouho to nabijí, tak tě každý utrejduje
Koupil jsem ji onehdy z nostalgie v aukci, na black marketu myslím za deset mega. Je to takový dinosaurus, použitelný jen situačně sem tam, že to nebylo hratelné až tak, že jsem to prodal. Pohyb a disperse jsou náhrobek jinak supr pene a věže. To už radši hrát T29 ze stromu, která má 300 na věži na sedmém tieru. A ta už taky není, co bývala.
Super video. :D mohlo by být třeba ještě FV4202 dneska už se taky moc nechytá a je to zázrak narazit na něj na randomu
Ten po buffech je solidní stroj, asi nejlepší z z osmičkových centurionů.
hej ale ved sa da kupit za goldy
Super video Marty T-34 jsem si kdysi koupil za zivy lovaky ale to je rok tak 2012 mozna 13 tenkrat ta pene byla neskutecna a ostatni se nechytaly a dneska je to jak Favo bez damage.
Kdysi to byl dobrý tank, první premiák co jsem kdy měl, teď je spíš k smíchu no. Jako vždy super video.
S T-34B mám cca.100 bitev a musím říct že celkem pohoda i při šarvátkách se hodí hulldown a pene proti např defenderovi nebo BZ-167. Vozím na ní experiment. kalení, řízení palby a bonovej nabiják a musím říct, že je vcelku přesná. Za mě stále hratelná
Skvělá série a neskutečná nostalgie 😎 nezapomeň na Crusadera 😉
23:46 On tam Even měl proti sobě někde v křoví Buráka a toho jen tak nepřespotí, pokud Burák sedí v křoví a Even nemá křoví.
jde o to, že s tím evanem měl je v lajně toho křoví velmi pomalu metr po metru. Ano ta náhodná událost zruší spoustu křoví a možná to potom nešlo....
@jiriherink862 musel by to tisknout už dřív. Když pak viděl, že oba lighti jsou mimo, mohl to stihnout a být celou dobu schovaný, teoreticky, ono s Burákem by se možná v těch křoví viděli až na vzájem, kdyby Burák stál.
@@Gaucfotbal jestli seděl burák ve křoví na G4, tak LT spotne přes mezeru v křoví
Procho s evenem se hraje čistě na pasivespot v bushi. Pomalu postupovat dopředu, ale po padu toho letadla zmizí všechna křoví. Takže tam nejde projet nespotnuty. Jediná šance je se proplížit za hranici toho eventu, ale když je light proti, je to většinou vabank. Kor když to je nějaká opice, co dojede na proxy jen aby umřel. Nebo ebr, ale to je bullshit sám o sobě.
tak burák seděl ve křoví, tak má podobný camo
ale ten random event je hnus, jedině v případě že nejsou LT, pak se to trochu zlepší
já T34 teprve vloni prodal, tak dlouho jsem jí měl a nechtělo se mi jí prodat, ale už to bylo opravdu sebemrskačství :D , koupil jsem jí úplně na začátku, když přišla do prem obchodu, byl to super moneymaker, odjeto s ní cca asi 3500bitev a vyměnil jsem jí v rámci výměny za Patriota.
Nejlepší série videí tak po 5 letech 👍
Děkuji za vyslyšení. :D Ta první bitva asi tak nějak ilustruje můj gameplay s ní tenkrát z 95%. :D Jinak taková ISU-152 by možná taky stála za zmínku.. Protože čím větší alfa tím lepší že.
Můj první prémiák z doby, kdy to byla nejvýdělečnější osmička. Těch nervů s ním co jsem zažil. Pamatuji si to stále. 🙂
artyny. No když tě na V. vymaže gril na dvě rány :D a to jsem měl AT2, velice příjemné. O lefH ani nemluvím. jinak skvělá série
můj první premium tank. Měl jsem ho z nostalgie v garáži, ale reálně nepoužitelný :D
"Nebudem si hrát na hrdiny" při výběru munice hodně pobavilo 🤣
Chybělo ukázat jak moc se hraje to k této sérii podle mě patří, tak prosím nezapomínat ať si to nemusím hledat sám 🤣
Myslím, že letadlo na procho s tou mapou právě udělá to, že ta mapa přestane být jen o lightovi. Ale třeba když to padne včas, tak se přes hulldown můžou hýbat tanky s pancířem T95,E3, případně nějaká heavy bez deprese a s trpělivostí čekat na to až to spadne 🤣 ale neřekl bych, že to té mapě nějak pomáhá.
A k těm artynám. Rozjíždím si rekrut účet(no money) a hrát lowtear kdy tě má artyna v podstatě na dvě rány je prostě hloupost a to nemluvím o slavné OP artě lefH, která tě dá na dvě rány během 8s s obloukem, kterým přehodí i panelák a to že nemáš stun ti vůbec k ničemu není.
můj neoblíbenější tank ze začátku mého života na wot! :D
Trošku mě překvapilo, že jsi jako outdated relikvii zmínil Lowe, za mě stále absolutní kladivo a jeden z nejspolehlivějších osmičkovejch prémiáků, jeden DPM buff od naprosté špičky potravního řetězce.
Jináč oceňuju Fail River, je milé si připomenout, že i mistr tesař se někdy utne. :D
EDIT: ELCčko podle mě vycounteroval Borat.
Když už jsi viděl tu 50 100, to je taky docela relikt a legenda
Koupil jsem si ho nedávno a upřímně se mi hraje dobře a blížím se k marknuti, je tu sice spousta lepších tanků ale kombinace penetrace a sklopení se mi líbí
59 Patton je ten tank, co je potřeba zkusit 😂
Respect, že jsi tam tu bitvu nechal :D (y)
Ahoj Marty, u původního náhledu jsem se chtěl...... Ale pak jsem si uvědomil že to je jako honit při Salt Jenny. 😂
Okay tak aspoň podobnost s T29 :D
Marty říká že neumí stříhat videa. Co mu ale jde jsou geniální náhledovky.
7:40 :D :D proto jsem ho vyměnil
Zábavný koncept a rešpekt za to ,že si tam nechal aj tu prvú bitvu príjemný pocit že sa to stáva aj dobrým hráčom
13:00 včera hram M103 idem si, a zrazu arta T92 za 1500hit, takže to je asi jedno či low tier alebo hight tier XD
uprimne jsem uplne zapomnel, ze tento tank existuje… Mega nostalgie
Čauko, další by mohla být Lorraine 40t 😊
Lorrka je stále kladivo ✌️
Super video, docela jsem si uvědomil že už jsem ji pěknou chvíli nehrál… a když koukám do té garáže tak co takhle P.Victoria?
Hrál jsem s ebrem tuhle stranu. Jejich ebr byl mínus a vjel jsem si až za hranici toho eventu, ale furt jsem měl vykřičník. Nevím jak, ale po dopadu letadla jsem se spotnul.
T34 je jediny premiovy tank VIII tieru, ktery jsem za 13 let hrani wotka prodal.. rad si ji pripomenu v tomhle videu. Ale hrat bych s ni uz nechtel.. skoro bych si na ni uz ani nevzpomnel nebyt tohoto videa
Teďka nedávno jsem hrál prochorovku s chryslerem gf a oba týmy jsme neměly lighta , hrál sem na stejný pozici jak ty tu t34 a plnil jsem práci za lighta nakonec jsem měl 4 500 asist 3000 dmg ,sem chcipal smíchy:D
Evan tam najel jak tydýt. Do těch křoví se musí jet s rozvahou a hlídat si mezery, aby ho nespotly zprava co se kácí strom.
Hej T34 bol môj prvý prémiák.😁A teraz zbiera prach v garáži.
mam rád tuhle sérii možna bude i video na FV4202 taky prem 8 co se pak dostavala zadarmo ze stromu nebo i KV-5 či Kanonenjagdpanze 90mm
Přesně si pamatuju jak mi bylo tak 12 a jel jsem tenhle strom. Byl jsem skoro na T32, a do toho patche zbýval tak měsíc, nedoexpil jsem to....
Já na něj neměl nervy a prodal a to hodně dávno :D
Nutno podotknout, že už v té době krom silných APCR byl stroj spíš špatný, alespoň za mě.
Jj je to tak. Tenkrát jsem grindil jak vzteklej na T30 a poprvé vrazil peníze za paysafe do hry na premium účet :D (za mě tenkrát asi nejlepší Tier X Hvy)...ono toho teda moc nebylo..IS-7, Maus a T30 :D
ty praveke thumbnaily jsou top. Marty AKA lovec mamutu :)
K dotazu na ty náhodné eventy, osobně jsem to ještě nezkoušel, takže nemůžu říct jestli to hře prospívá nebo ne, ale jestli to pozitivně ovlivňuje průběh hry, jsem asi rád no.
T34 vypadá hodně outdated no. Díky za video Marty.
Moje 1. Premiová osmička. Mám na ní přes 1000 her 😂. Teď už pár let hnije v garáží.
Tu T34 jsme měl rád, ale pokud ji nevylepší, tak bude těžký s tím hrát. Člověk je rád, když dá 2,3 rány a je v garáži. Už i ten lowe je lepší, ten má aspoň přesný dělo a možná i lepší věž,plus dohled.
Čau Marty uděláš i T95E2?
To nikdy nebyla legenda :D
co je na tom tanku legendárního? :D
@@martyvoleto jak byl špatný už v dobách kdy se dostával za free 👍😃
Marty zkus prosím zahrát Pilot T25. Je to první tank z maratónu a myslím, že na něm se čas hodně podepsal 🙂😁.
Z T34 a T29 si užívám ve War Thundru
4:55 ja som nedavno mal loweho na 10 hier na skusku a musim povedat najlepsia premiova osmickova heavy ktoru som kedy hral, mal som na porovnanie 50tp prototyp tiez na 10 hier a mam v garazi ts54 a caernarvorn ax ale ziaden lowemu nesiaha ani po paty, prvy heavy tank s ktorym som prestrielal svoje hp v statoch, strasne prijemne sa hral, na moj 50% bezny winrate som s nim dal 60% a fakt som si prvy krat uzil heavy gameplay, mozno mi len sadol ale fakt nemam pocit ze by loweho zapadal prach
Ja by som chcel vidieť KV-5 :D Moje prvé VIII premko vo WoT a asi aj celkovo prvé premko :D Zostarlo už počas toho ako som ho vlastnil :D Potom som ho predal lebo mi prišlo nehrateľné :D Ani neviem či nakoniec dostalo nejaký Buff
I see Marty, I press like !
Video s Aufkl. Pantherem by mohlo být zajímavé
marty konecne zahral jako v roku 2012(tuzku)
A teraz T34 Black! :D
jediný premiak ktorý bol za to že ho niekto mal vyzkumaný, spolu s fv ktoré bolo predtým X medko :D
Den třetí co se ptám martyho na t71
skvela serie
T34 bol môj prví premiak 😊
A to jsi jeste zapomel zminit, ze ta vez byla tvrdsi, ale pri jeho prekresleni do 3D doslo k vytvoreni te male strisky nad mantletem, ktera drive nebyla a tank v hulldown drzel mnohem lepe.
možno by sa do tejto série hodil tank M6A2E1
Ten event de facto znemoznuje push z onou stran jen pomoci lighta,tam se proste neda projet ani s evenem,abys nebyl spotlej,navic ta jedna.prohluben misto drivejsich 2 to take znemoznuje
Ano, jsem masochista :D
ešte som nedopozeral video a stretol som typka s lvlom 243 na tom tanku :D
Co takhle T26E4 SuperPershing?
Superplečce sice dnešní meta utekla, ale furt se hraje dost. Potkávám jí na publicu celkem často.
tato serie je bomba bude treba i 112 ?
Už se těšim jak se bude Marty štvát s Oho
muj prvni byla T34 A IS-6 a staty byly vyborny ale nehraju to taky no hra je opravdu rychal a tohle pomale😞
chci se zeptat, T34 B je uplne stejny tank?
Ano jen černý xd
@lukasvala9729 dekuji xd
Ne to B má černou kamufláž😀PS. jinak parametry jsou stejný😉
S low tier artynami nemám problém do té doby, než se objeví leFH18B2 😅
Jeeeee můj první prémiák 😁😁
Jo to letadlo je na hovno tam, protože z obou stran padá to nejlepší místo na scouting.. To hořejší křoví z tý tvý strany je samozřejmě best ale ne vždy se tam člověk dostane
T 34 byla původně X tier ! , na IX tier jí posunuli po příchodu E5 a až potom z ní udělali premiak
Můj první prémiák. Pak jsem ho vyměnil za něco lepšího😂😂
zdravím. no moc bych nesrovnával T34 s Lowe. sice je Lowe také pomalý a těžkopádný tank ale co se týče děla tak je podstatně přesnější a to o dost. kdyby lowe dostal trochu lepší pancíř tak si myslím že je i v této době konkurenceschopný ...
aspoň ten reload at zvednou, mam ho doted na uctu a nekolik let doufam v buffik :Dd
Ještě mě teď napadlo, jak cool by byl event "wotko rok 2015" horsi igrafika, jen nejaké osmičky a hraješ jak za starych dob s basic vybavenim atd.
@PetrSvetr-d2i bylo tohleto asi 3 roky zpátky jako event, bylo to z roku 2012 verze (tuším 7.5). Asi po 3 dnech to nikdo nehrál :D
Jako elc evan enjoyer můžu potvrdit, že event padajícího letadla na Prochorovce je hodně špatnej co se týče spottingu a velmi stěží celý průběh hry jako light hráče.
Ja pamatuju Americkou t34 vzdycky ji potkat bylo peklo
Event na procho ztěžuje utok a tim padem vylepsuje braneni