SET'İ KASTIRMAYIN BOTU MAHVEDİYO :( Türkiye Thresh 1.liğine adım adım #32
Вставка
- Опубліковано 9 лют 2025
- Arkadaşlar selam ben Batuhan, yaklaşık 13 yıldır League of Legends oynuyorum, çok uzun bir süre ara verdim lol oynamaya 2013 yıllarında eski hesabımda 300 küsür Thresh oyunum vardı ve kafelerde turnuvalara katılırdım, şimdi tekrardan bir hayalinden peşinden koşmaya başladım bu yolculukta bana destek olan olmayan herkese teşekkür ederim, iyi seyirler. :)
x.com/bbatuhantt
instagram/batuhan.turee
Threshe buff gelmiş reis gözün aydın
@@someguyonline9604 Ne buff gelmiş görmedim hiç
güzel oynadın ama bu video şunu gösterdi tekrar. bu oyun oynanmaz. boşa zaman kaybı. kafa dağıtmak için bile girilmez
@@TakılPeşime Kafa dağıtmak için Ranked değilde Normal oyun girersen veya farklı modlarda oynarsan sıkıntı yok
@@BatuhanTuree yanlış anlama ama. kendine yapabilecegin en büyük iyilik oynu silmek ve bu oyna verdiğin zamanı kendini geliştirerek harcamandır. spor olur. yabancı dil olur. bir yazılım dili öğrenirsin. bir enstrüman öğrenirsin. çok seviyorsan oynamayı oyun yapmayıda öğrenebilirsin. ne bilim yada oturur en kötü dizi izlersin. hepsi buna vereceğin zamandan iyidir. değecek bir oyun değil. çinlilere tamımı satıldıktan sonra oyun iyice rezil bir hal aldı.
@ aslında, olay oyuna zaman harcamak değilde kurmak istediğim bi topluluk var onlara oyundan daha çok amaç ve hedef statüsü oluşturmak diyeceksinki bunu başka aktivitelerle yapabilirsin evet çok haklısın bu arada fakat şu sıralar geçmişe dönüp baktığımda kendimi derinlemesine geliştirdiğim tek yer oyun platformları olmuş dolayısıyla bu tecrübeyi rafa kaldırmak yerine (12 sene kadar oynamadım) onunla bir bütün olup istediğim heyecanı, hevesi, amaç duygusunu, vazgeçmeme statüsünü aktarmak. Olay sadece bundan ibaret dostum teşekkür ederim değerli düşüncelerin için.