سلام خانم مهندس خدا خیرتون بده واقعآ عالی عالی بدون هیچگونه حاشیه که خیلیها انجام ميدند تا محصول خودشون رو بفروشند ولی کار شما واقعان درست از خدا هر چیزی که میخواهید بده ممنونم❤❤❤
@مسعودزرگرها نمونه کوچکی از خاک رو بردارید درظرفی با آب لیچ کنید و کم کم سولفوریک بهش اضافه کنید و همزمان هم بزنید اینقدر این کار رو انجام بدیدتا حالت قلیا از بین بره بعداز پایان کار مقدار سولفوریکی که مصرف کردید رو اندازه بگیرید ضرب در مقدار خاکی که دارید کنید تا مقدار دستتون بیاد
درود دریه معدن قذیمی طلا. نمک ها بصورت زیادی رنگ زرد داره... آیا درین نمک زرد رنگ داخل معدن. طلا موجود داره... چگونه مطمئن بشیم. سوال دوم آیا آب شور درین معدن. عنصر آهن هم داره این آب نمک. یانه ممنون از پاسخ گویی
درود برشما. رنگهای زرد رنگ اکثرا نمکهای آرسنیک هستند و امکان وجود طلا در آنها هست ولی در حد ppm در ضمن در نظر داشته باشید نمکهای آرسنیک به شدت خطرناک هستند در مورد آب هم ممکنه در حد ppm عناصر موجود منطقه رو درخودش داشته باشه ولی شوری و تلخی آب به خاطر نمکهای منیزیم پتاسیم و سدیم هست
کوره درست ، اما فایر اسی؟ یا قالکاری هر کدام یک عمر تجربه میخواهند به همین جهت قیمت طلا این قدر بالا هست من دهها معدن بکر شناسایی کرده ام که این نتیجه ۲۰ سال تجربه هست ولی هنوز نمیتوانم بگویم در کار استحصال مستر هستم خاک بسیار پیچیده هست من یک یک گرم طلا در یک کیلو خاک می اندازم اگر توانستید آن را برگردانید در خاک چندین عامل مزاحم مهم وجود دارد تا هنگامی که عوامل مزاحم در خاک شناسایی نشود اسید شویی یا قلیایی کار کردن بی فایده است از ابتدا و زیر نظر استاد حرفه ای( که آنها هم حاضر به دردسرهای کاراموز نیستند اگر در سایتهای فراوانی که تبلیغ آموزش میکنند همگی فیک هستند) به هر حال این کار مخصوصا در ایران تا خرخره کلاه سر جوینده گذاشته و از کار خود پشیمان. عزیزان مواظب باشید
درود برشما. کوره های قالکاری انتخاب بسیار مناسبی برای گرفتن حداکثری طلای موجوده. ولی درصد طلای موجود در خاک مهم است در صورتی که مقدار طلای موجود در خاک اندک و ناچیز باشد قالکاری به هیچ وجه گزینه مناسبی نیست. در این موارد قبل از قالکاری خاک را از طریق مواد شیمیایی فراوری میکنند بعد به کوره قالکاری انتقال میدهند و از طریق در صد حدودی دو به یک سرب ونقره طلا را از طریق روی خارج میکنند. حرارت تشویه بیشا ز 400 تا 600 درجه نمیشه در صورتی که دانه های سیلیسی در کار باشند تا 800 نیز میرسند شما با گاز شهری نیز میتوانید عمل تشویه را انجام دهید چون دمای 300 تا 500 درجه را برای شما تامین میکند ولی به دو شرط یک خردایش اندازه در حد بلغور سازی دو چرخش منظم مواد زمان تشویه بسته به نوع سولفور و عناصر جانبی و مقدار بار است در کل دو فرمول را در نظر داشته باشید1) بوی سولفور 2)رنگ روشنی این دو نشانه که از بین رفت کار تمام است
@محمدعلیآجورلو خواهش میکنم . کوره ای که ثابته کار خودش رو داره کوره گردون هم کار خودش در کل طریقه کار این دو متفاوته ولی کوره گردون هم سرعت کار بالاتری داره هم حجم بیشتری از کار رو ذوب میکنه و از لحاظ یکنواختی حرارت رساندن به عنصر و تمام مواد فوق العاده است و حرارت و انرژی کمتری مصرف میکنه برای ذوب.
سلام خانم دکتر وقت بخیر میدونم و میبینمکه سوالات زیادی ازتون پرسیده میشع و امکان جواب دادن برای هممون سخته ولی با این حال منم خواستم شانسمو امتحان کنم و ازتون یه سوال و راهنمائی بخوام آیا امکان وجود معادن یا سنگ هتی طلا در قسمت جنوبی کوه سهند آذربایجانشرقی ( مراغه ) هست ؟
با درود. بابررسی جزیی که انجام دادیم نتیجه این شد ،در منطقه شما رگه یا دپوی بزرگ طلا وجود ندارد ولی رگه های کوچک سیلیسی که دارای طلا هستند وجود دارد، درست هست که این رگه ها پایه سیلیسی دارند ولی رنگ آنها در بیشتر موارد سفید و سیلیسی نیست بلکه رنگی زرد طور و حتی خاکستری دارند، و از لحاظ فلز جانبی ،در آن منطقه رگه های مس غنی وجود دارد که طلا فلز جانبی حتمی آن هست . پوزش که اطلاعات کم بود. پایدار وپیروز باشید.
خیلی و خیلی سپاسگذارم اصلا انتظار پاسخگویی شما رو نداشتم ، من شرایط سرمایه گذاری به شرط مقدور به صرفه بودن حتی در مس رو دارم و تا حالا برام در حد کنجکاوی بود ولی من بعد بصورت جدی کسب اطلاعات میکنم و حتما مزاحمتون میشم بازم ممنونم .🙏
سلام و درود بر شما کارشناس محترم. من در خنثی کردن نیترات تیزاب سلطانی برمبنای 1به 3 مشکل دارم اوره به اندازه استفاده میکنم ولی با متابی سولفید هم به رسوب نرسیدم .دیگه مایوس شده ام .چه چه دستوری دارید برای خنثی کردن نتیرات .متشکرم🙏🌹
درود برشما. با این دید که مراحل وتصفیه های قبل از تیزاب کاری را درست انجام داده اید پیش میریم. در اول محلول را کمی رقیق کنید و اوره اضافه کنید اوره را کمی بیش از حد اندازه گیریتان اضافه کنید تا مطمئن شوید در صورتی که اوره جواب نداد و مقدار نیترات اضافی هم کم بود و شما هم شرایط گرم کردن محلول را داشتید میتونید با حرارت دادن نیترات اضافی رو حذف کنید. ودر آخر میتونید به جای اوره از اسیدسولفانیک استفاده کنید در نظر داشته باشید اگر متابی شما فاسد و خنثی باشد یا مقدار آن کم باشد احیا به مشکل میخورد.
سلام... خانم ببخشید... آیا این ذرات طلایی که در ماسه های رودخانه پیدا میشه... اینها پیریت هستن یا میکا؟ این ذرات طلایی... ورقه ای هستن... که روی آب هم میمونن... اینها چه هستن ؟ در رودخانه های کرمان
درود برشما .همه اینها میکا هستند یا عناصری از این قبیل پس به آنها دقت نکنید طلا نه ورقه ای میشه نه سبک اگر مقدار طلا به اندازه ای باشه که شما آن را به چشم ببینید حتی به اندازه سر سوزن اونوقت از هر عنصری سنگینتره و با تلاطم هم به روی آب نخواهد آمد.
سلام . ببخشید برای خاک های سولفیدی آیا با تشویه میشه اکسیداسیون ۱۰۰ درصدی انجام داد ؟ راه کارتون چیه؟ سوال دیگه اینکه آیا میتونیم از هیدروژن پراکسید برای اکسیداسیون سولفید ها استفاده کرد ؟
درود برشما. نه . نمیشه جواب قطعی داد بسته به نوع سولفید وشدت مقاومتش نمیشه گفت که کاملا عمل اکسیدشدن درست انجام میشه. برای انجام بهتر این عمل سطح تماس رو باید بیشتر کنید یعنی خردایش درست کانی سولفیدی و تشویه در حالت چرخشی . بله آب اکسیژنه یک محلول اکسنده قویست.
درود برشما. برای فهمیدن این موضوع قبل از تیزاب زنی با استفاده از اسید سولفوریک رقیق خاک رو لیچ کنید در این صورت اگر کربنات و اکسیدهای موجود در خاک واکنش داده ودر زمان تیزاب زنی مشکل ایجاد نمیکند. البته در صورتی که ناخالصی های سیلیکاتیزو سولفوری هم وجود داره یک دور هم با ترکیب یک به یک نیتریک و سولفوریک لیچ کرده بعد اقدام به تیزاب زنی کنید.
@@creativepersian803 استاد من اللن اصلا متوجه نشدم چی فرمودید؟ دوباره سوالمو تکرار میکنم . خاک رو تیزاب کردم جوشش ایجاد شد اینک جوشش در خاکم از کجا بدونم مال اهکه یا سولفیده؟
@Blackstone8235 ببینید اگر اسیدسولفوریک ریختید و جوشش ایجاد شد یعنی خاک شما دارای کربنانه همچنین اگر دوباره با اسید نیتریک این کار را انجام دادید وجوشش ایجاد شد و لجن سیاه طوری روی محلولتون نشست یعنی خاکتون سولفید داره . خوب حالا شما این عمل ها را انجام ندادید و مستقیما تیزاب به خاک زدید حالا چگونه متوجه بشید خاک دارای کربنات هست یا سولفید؟ در صورتی که جوشش شما بی رنگ و حبابهای بیشکل ایجاد میشد بدین معنی است که خاک شما دارای کربنات یا آهک است. در صورتی که جوشش به همراه گاز نیتروژن بود همچنین گوگرد فلزی به رنگ سیاه در روی محلول جمع شد بدین معنی است که خاک شما سولفیدی است. و طبق فرمایشات شما به احتمال زیاد خاک شما مقدار زیادی کربنات کلسیم دارد .
ممنون دکتر. لطف کردید. دکتر آیا راهی ساده هست که وقتی در حفاری به لایه هایی از زمین میرسی که داری سیاهی هستن چگونه این سیاهی را تشخیص دهیم که آیا مربوط به پودر زغال یا خاکستر هست که به عنوان یک لایه عایق در دفینه گذاری و قبر ها استفاده میشده یا لایه سیاهی طبیعی بوده .آیا راهی آسان و ساده هست که تشخیص دهیم .ممنون میشم راهنمایی کنید .
درود برشما. رگه های طبیعی زغال دارای شکلهای نامنظم و لایه بندی شده هستند در صورتی که رگه های مصنوعی شکل و ساختار یکنواخت تری دارند. دوم در صورتی که آن رگه سیاه رنگ مدنظرتان طبیعی باشد مطمئنا رگه های فسیلی در آن پیدا خواهید کرد. سوم اینکه با بررسی شرایط زمین شناسی اطراف میتونید تشخیص بدید که در این قسمت انسان دستی داشته یا نه البته اگر نخواهیم روش آزمایشگاهی آن را انجام دهیم. و در آخر امکان دارد آن سیاه طور که میبینیم زغال نباشد.
@@creativepersian803 ممنون لطف کردید وقت گذاشتید. متاسفانه نه قوانین عادلانه هستین در همچین مواردی و نه خودمان به هم رحم داریم . و باعث میشه کسانی که به هر دلیلی به مواردی برمیخورند نتوانن به تجهیزات و امکانات درست دسترسی داشته باشند و این وسط افراد سود جو که نه تخصص دارن و نه تجهیزات آنها استاندارد هست مردم را سرکیسه میکنن .با تشکر و سپاس فراوان.
سلام لایه اکسید طلایی که فرمودین روی طلا وجود داره تابحال توی هیچ منبعی ندیدم ؛ تا جایی که میدونیم دلیل حل نشدنش پتانسیل احیای بالا هست و این خاصیت در مورد آلومینیوم ، تیتانیوم و از این قبیل صدق میکنه نه طلا ... اگه اینطور باشه که باید اسید کلریدریک به تنهایی طلا رو حل کنه !!!!!!
سلام و وقت بخیر خانم مهندس امکانش هست در حجم بالا بعد اینکه اسید نیتریک اضافه کردیم و سولفید رو شکستیم. به جای اینکه اسید بریزیم بیرون و دوباره. اب شویی کنیم با یک باز قوی مثل سود پرک محلول اسیدی رو به محلول قلیاییی برسونیم و با سیانور کارو ادامه بدیم؟؟
درود برشما . برای حذف سیلیس اگر بخواییم از اسیدها استفاده کنیم میتونیم از اسید هیدروفلوئوریک استفاده کنیم که تشکیل شده از تترافلوراید سیلیکون میده و میشه از واکنش خارجش کرد. ولی این اسید یه جورایی قوی ترین اسید به حساب میاد و چیزای دیگه رو هم حل میکنه پس این رو پیشنهاد نمیدیم فقط خواستیم در جریان باشید. و اما بازها ما میتونیم با تبدیل کردن اکسیدهای سیلیس به سیلیکات سدیم یا پتاسیم آنها را در آب محلول کرده و از ترکیب خارج کنیم پس میتونید از هیدروکسید سدیم یا پتاسیم هم در کار استفاده کنید.
درود بر شما خانم دوکتور عالی است ویدیوهای شما. خانم دوکتور ما تو افغانستان معدن طلا داریم طرف سنگ حاوی طلا راآسیاب میکنند ومیشورن طلاشو میگیرند مثلا یک تن خاک رو یک بار ارد میکند میشورن طلا شو میگیرن بعد دوباره همون خاک رو آسیاب میکنند میشورند یه زره طلا مگیرند یعنی دوسه بار یک خاک رو آسیاب میکنند میشورند طلا زنده فلزی میگیرند میخواستم بدونم همین خاک رویک بار قشنگ آردش کنیم وبه روش سیانید سراغ طلا بریم نظر شما چیه ممنون میشم راهنمای کنید
درود برشما. برداشتی که از حرف شما داشتم اینه که طلا رو به روش ثقلی میگیرید برای همین بهترین روش اینه که از میز لرزان استفاده کنید در صورتی که خردایش به درستی انجام شده باشد از طریق میز لرزان میتونید به خوبی طلای نایتیو رو از باطله ها جدا کنید.
سلفر کو ختم ناکارہ کرنے کے لئے اسے آگ میں بھوننا ہی کافی ہے یا کونسی ایسیڈ ڈالنے سے سلفر کو ختم ناکارہ ہو جاتا ہے To neutralize the sulphur, it is sufficient to roast it in fire or to add any acid which neutralizes the sulphur. ولمعادلة الكبريت يكفي تحميصه في النار أو إضافة أي حمض يعمل على معادلة الكبريت.
سلام خسته نباشید خوانوم مهندس میخواستم منبع تغذیه را بفروشم مشخصاتش ساخت تایلند دارای ۴عدد فن ۲۵۰۰وات ۱۲ولت ۲۰۸امپر برند الفا اگر مشتری داشتید ممنونتون میشم با تشکر فراوان از شما❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
درود .چرا کنگلو مراهایی که مشاهده میکنم سختی وپیوستگی ویکدستی زیادی دارد و یک سنگ یک تکه به نظر میرسند ، تمام سنگهای ریز ودرشت که بیشتر توپی هستند ورنگ های وخط وخالونقشهای متنوع دارند یک دست شده اند ؟ مثلا اگر یک سنگ بزرگش را بشکنیم و از وسط نصف کنیم هیچ کدامیک از این سنگهای درشت وریز بصورت دانه ای جدا نمیشوند بلکه کل سنگ در یک امتداد ترک میخود ومیشکند که از خصوصیات کنگلومرایی ندارد البته مشخصه که فشار بی نهایتی روی آن بوده و در بعضی قسمت ها از این سختی کم شده و به حالت معمول در آمده هم چنین گنگلومراهایی هستند که فقط از ترکیب یک نمونه تشکیل شده باشند مثلا توپی های خاکستری رنگی که این سنگ را تشکیل داده اند
با درود. برای رفع این مشکل قبل از اینکه عمل تیزاب زنی رو انجام بدید از طریق اسیدسولفوریک و اگر نیاز شد یک مرتبه هم اسیدنیتریک خاک رو لیچ کنید بعد اقدام به تیزاب زنی کنید.
بسیار عالی بود ممنون استاد عزیز
بسیار عالی بود ممنون ❤❤❤❤
سلام خانم مهندس خدا خیرتون بده واقعآ عالی عالی بدون هیچگونه حاشیه که خیلیها انجام ميدند تا محصول خودشون رو بفروشند ولی کار شما واقعان درست از خدا هر چیزی که میخواهید بده ممنونم❤❤❤
ممنون از بابت آموزش های عالی
درود خانم مهندس یه خاک دارم بشدت قلیایی هست در حجم زیاد مثلا صد کیلو چطوری قلیایی بودنشو خنثی کنم تا بتونم تیزاب کاری کنم لطفا راهنمایی کنید سپاس
درود برشما. بهترین و ارزونترین راه استفاده از اسیدسولفوریک هست هم راحت قلیا رو خنثی میکنه هم اکثر نمکهای قلیایی رو در خود حل میکنه.
@creativepersian803 سپاس فراوان ببخشید خانم مهندس سولفوریک چند درصد باید درست کنم که زودتر خنثا بشه ممنون
@مسعودزرگرها
نمونه کوچکی از خاک رو بردارید درظرفی با آب لیچ کنید و کم کم سولفوریک بهش اضافه کنید و همزمان هم بزنید اینقدر این کار رو انجام بدیدتا حالت قلیا از بین بره بعداز پایان کار مقدار سولفوریکی که مصرف کردید رو اندازه بگیرید ضرب در مقدار خاکی که دارید کنید تا مقدار دستتون بیاد
@@creativepersian803 درود به شما خانم مهندس سپاس ممنون از لطف شما
درود دریه معدن قذیمی طلا. نمک ها بصورت زیادی رنگ زرد داره... آیا درین نمک زرد رنگ داخل معدن. طلا موجود داره... چگونه مطمئن بشیم. سوال دوم آیا آب شور درین معدن. عنصر آهن هم داره این آب نمک. یانه ممنون از پاسخ گویی
درود برشما. رنگهای زرد رنگ اکثرا نمکهای آرسنیک هستند و امکان وجود طلا در آنها هست ولی در حد ppm
در ضمن در نظر داشته باشید نمکهای آرسنیک به شدت خطرناک هستند
در مورد آب هم ممکنه در حد ppm عناصر موجود منطقه رو درخودش داشته باشه ولی شوری و تلخی آب به خاطر نمکهای منیزیم پتاسیم و سدیم هست
@creativepersian803 ممنونم
باعرض ادب واحترام
درنتیجه برای هدر نرفتن طلا ی سولفیدی بهترین روش کوره هست؟ لطفا بفرمایید در تشویه درجه حرارت وتایم چقدر میباشد ؟
دوست عزیز بهترین روش برای ۱۰۰درصد گرفتن طلا تیزاب سلطانی است
کوره درست ،
اما فایر اسی؟
یا قالکاری
هر کدام یک عمر تجربه میخواهند
به همین جهت قیمت طلا این قدر بالا هست
من دهها معدن بکر شناسایی کرده ام که این نتیجه ۲۰ سال تجربه هست ولی هنوز نمیتوانم بگویم در کار استحصال مستر هستم
خاک بسیار پیچیده هست من یک یک گرم طلا در یک کیلو خاک می اندازم اگر توانستید آن را برگردانید
در خاک چندین عامل مزاحم مهم وجود دارد
تا هنگامی که عوامل مزاحم در خاک شناسایی نشود اسید شویی یا قلیایی کار کردن بی فایده است
از ابتدا و زیر نظر استاد حرفه ای( که آنها هم حاضر به دردسرهای کاراموز نیستند اگر در سایتهای فراوانی که تبلیغ آموزش میکنند همگی فیک هستند)
به هر حال این کار مخصوصا در ایران تا خرخره کلاه سر جوینده گذاشته و از کار خود پشیمان.
عزیزان مواظب باشید
درود برشما. کوره های قالکاری انتخاب بسیار مناسبی برای گرفتن حداکثری طلای موجوده.
ولی درصد طلای موجود در خاک مهم است در صورتی که مقدار طلای موجود در خاک اندک و ناچیز باشد قالکاری به هیچ وجه گزینه مناسبی نیست.
در این موارد قبل از قالکاری خاک را از طریق مواد شیمیایی فراوری میکنند بعد به کوره قالکاری انتقال میدهند و از طریق در صد حدودی دو به یک سرب ونقره طلا را از طریق روی خارج میکنند.
حرارت تشویه بیشا ز 400 تا 600 درجه نمیشه در صورتی که دانه های سیلیسی در کار باشند تا 800 نیز میرسند شما با گاز شهری نیز میتوانید عمل تشویه را انجام دهید
چون دمای 300 تا 500 درجه را برای شما تامین میکند ولی به دو شرط یک خردایش اندازه در حد بلغور سازی دو چرخش منظم مواد زمان تشویه بسته به نوع سولفور و عناصر جانبی و مقدار بار است در کل دو فرمول را در نظر داشته باشید1) بوی سولفور 2)رنگ روشنی این دو نشانه که از بین رفت کار تمام است
@@creativepersian803 بسیار سپاسگذارم بابت پاسخ گویی شما برا خردایش آسیاب دارم درحد آرد میکند کوره ام ثابته بفرمایش شما اگر کوره گردون باشه بهتره باتشکر
@محمدعلیآجورلو خواهش میکنم .
کوره ای که ثابته کار خودش رو داره کوره گردون هم کار خودش
در کل طریقه کار این دو متفاوته ولی کوره گردون هم سرعت کار بالاتری داره هم حجم بیشتری از کار رو ذوب میکنه و از لحاظ یکنواختی حرارت رساندن به عنصر و تمام مواد فوق العاده است و حرارت و انرژی کمتری مصرف میکنه برای ذوب.
سلام خانم دکتر وقت بخیر
میدونم و میبینمکه سوالات زیادی ازتون پرسیده میشع و امکان جواب دادن برای هممون سخته ولی با این حال منم خواستم شانسمو امتحان کنم و ازتون یه سوال و راهنمائی بخوام
آیا امکان وجود معادن یا سنگ هتی طلا در قسمت جنوبی کوه سهند آذربایجانشرقی ( مراغه ) هست ؟
درود برشما. خواهش میکنم ما هم تا اونجایی که اطلاعات داشته باشیم خوشحال میشیم به دوستان کمک کنیم.
حتما بررسی میکنیم و به شما اطلاع میدیم.
با درود. بابررسی جزیی که انجام دادیم نتیجه این شد ،در منطقه شما رگه یا دپوی بزرگ طلا وجود ندارد ولی رگه های کوچک سیلیسی که دارای طلا هستند وجود دارد، درست هست که این رگه ها پایه سیلیسی دارند ولی رنگ آنها در بیشتر موارد سفید و سیلیسی نیست بلکه رنگی زرد طور و حتی خاکستری دارند،
و از لحاظ فلز جانبی ،در آن منطقه رگه های مس غنی وجود دارد که طلا فلز جانبی حتمی آن هست .
پوزش که اطلاعات کم بود.
پایدار وپیروز باشید.
خیلی و خیلی سپاسگذارم
اصلا انتظار پاسخگویی شما رو نداشتم ، من شرایط سرمایه گذاری به شرط مقدور به صرفه بودن حتی در مس رو دارم و تا حالا برام در حد کنجکاوی بود ولی من بعد بصورت جدی کسب اطلاعات میکنم و حتما مزاحمتون میشم
بازم ممنونم .🙏
سلام . چطور میشه اسید سلفوریک درصد پایین درست گرد . باید با آب مخلوط کنیم ؟
درود،برای مثال محلول درصد پایین میخاین بسازین ۱۰میلی گرم سولفوریک اسید با ۹۰میلی گرم آب ترکیب کنید بسیار ساده است
@@RezaGhasemi-e6x سولفوریک اسید رو قطره قطره اضافه کنیم ؟ به خاطر واکنش پذیری زیاد سولفوریک اسید می پرسم ؟
بله باید به صورت قطره ای آرام روی آب اضافه کنید
بسیار عالی سرکار خانوم مهندس
سلام و درود بر شما کارشناس محترم. من در خنثی کردن نیترات تیزاب سلطانی برمبنای 1به 3 مشکل دارم اوره به اندازه استفاده میکنم ولی با متابی سولفید هم به رسوب نرسیدم .دیگه مایوس شده ام .چه چه دستوری دارید برای خنثی کردن نتیرات .متشکرم🙏🌹
درود برشما. با این دید که مراحل وتصفیه های قبل از تیزاب کاری را درست انجام داده اید پیش میریم.
در اول محلول را کمی رقیق کنید و اوره اضافه کنید اوره را کمی بیش از حد اندازه گیریتان اضافه کنید تا مطمئن شوید
در صورتی که اوره جواب نداد و مقدار نیترات اضافی هم کم بود و شما هم شرایط گرم کردن محلول را داشتید میتونید با حرارت دادن نیترات اضافی رو حذف کنید.
ودر آخر میتونید به جای اوره از اسیدسولفانیک استفاده کنید در نظر داشته باشید اگر متابی شما فاسد و خنثی باشد یا مقدار آن کم باشد احیا به مشکل میخورد.
،👏👏👏👏👏
سلام... خانم ببخشید... آیا این ذرات طلایی که در ماسه های رودخانه پیدا میشه... اینها پیریت هستن یا میکا؟ این ذرات طلایی... ورقه ای هستن... که روی آب هم میمونن... اینها چه هستن ؟ در رودخانه های کرمان
درود برشما .همه اینها میکا هستند یا عناصری از این قبیل پس به آنها دقت نکنید طلا نه ورقه ای میشه نه سبک اگر مقدار طلا به اندازه ای باشه که شما آن را به چشم ببینید حتی به اندازه سر سوزن اونوقت از هر عنصری سنگینتره و با تلاطم هم به روی آب نخواهد آمد.
@@creativepersian803 مرسی ممنون از شما
سلام . ببخشید برای خاک های سولفیدی آیا با تشویه میشه اکسیداسیون ۱۰۰ درصدی انجام داد ؟ راه کارتون چیه؟ سوال دیگه اینکه آیا میتونیم از هیدروژن پراکسید برای اکسیداسیون سولفید ها استفاده کرد ؟
درود برشما. نه .
نمیشه جواب قطعی داد بسته به نوع سولفید وشدت مقاومتش نمیشه گفت که کاملا عمل اکسیدشدن درست انجام میشه.
برای انجام بهتر این عمل سطح تماس رو باید بیشتر کنید یعنی خردایش درست کانی سولفیدی و تشویه در حالت چرخشی .
بله آب اکسیژنه یک محلول اکسنده قویست.
سلام
استاد من سنگ رو داخل اسید نیتریک انداختم بعد چند روز یک لایی نقره ای روی اسید جمع شده بود نشانه چه فلزی می تونه باشه
درود بر شما. این لایه نقره ای رنگ میتونه گوگرد قلزی باشه.
سلام استاد خاک رو در تیزاب میریزم بدجوری کف میکنه از کجا بدونم این کف ناشی از اهکه یا سولفیدی بودن خاکه؟سپاس از توجهتون
درود برشما. برای فهمیدن این موضوع قبل از تیزاب زنی با استفاده از اسید سولفوریک رقیق خاک رو لیچ کنید در این صورت اگر کربنات و اکسیدهای موجود در خاک واکنش داده ودر زمان تیزاب زنی مشکل ایجاد نمیکند.
البته در صورتی که ناخالصی های سیلیکاتیزو سولفوری هم وجود داره یک دور هم با ترکیب یک به یک نیتریک و سولفوریک لیچ کرده بعد اقدام به تیزاب زنی کنید.
@@creativepersian803 استاد من اللن اصلا متوجه نشدم چی فرمودید؟ دوباره سوالمو تکرار میکنم . خاک رو تیزاب کردم جوشش ایجاد شد اینک جوشش در خاکم از کجا بدونم مال اهکه یا سولفیده؟
@Blackstone8235
ببینید اگر اسیدسولفوریک ریختید و جوشش ایجاد شد یعنی خاک شما دارای کربنانه
همچنین اگر دوباره با اسید نیتریک این کار را انجام دادید وجوشش ایجاد شد و لجن سیاه طوری روی محلولتون نشست یعنی خاکتون سولفید داره .
خوب حالا شما این عمل ها را انجام ندادید و مستقیما تیزاب به خاک زدید حالا چگونه متوجه بشید خاک دارای کربنات هست یا سولفید؟
در صورتی که جوشش شما بی رنگ و حبابهای بیشکل ایجاد میشد بدین معنی است که خاک شما دارای کربنات یا آهک است.
در صورتی که جوشش به همراه گاز نیتروژن بود همچنین گوگرد فلزی به رنگ سیاه در روی محلول جمع شد بدین معنی است که خاک شما سولفیدی است.
و طبق فرمایشات شما به احتمال زیاد خاک شما مقدار زیادی کربنات کلسیم دارد .
@@creativepersian803 ممنون از توضیحاتتون . پس بنا به گفته شما یعنی نیتریک با اهک واکنشی نمیده؟
نه خیر من سلسله مراتب استفاده از اسید رو گفتم اسید نیتریک هم با آهک واکنش میده در صورتی که قبلش از طریق اسید سولفوریک خنثی نشده باشه
باسلام خانم مهندس حداقل خود من تا جایی که شنیدم ودیدم در سنگهای کوارتز ه سولفید ی طلا وجود دارد
ممنون از زحماتی که میکشید . خانم مهندس راهنمایی بفرمائید خوب حالا چه کار کنیم طلای ما با شرایطی که فرمودید .حدر نره و بتونیم به دستش بیاریم 💐💐💐💐💐❤
درود،از روش تیزاب مستقیم استفاده کنید هیچ هدر رفتی دیگه وجود نداره واستون
مهندس چجوری عکس بفرستمت
درود برشما لطفا به این آیدی در تلگرام با ما در ارتباط باشید👇
@CreativePerson_803
ممنون دکتر. لطف کردید. دکتر آیا راهی ساده هست که وقتی در حفاری به لایه هایی از زمین میرسی که داری سیاهی هستن چگونه این سیاهی را تشخیص دهیم که آیا مربوط به پودر زغال یا خاکستر هست که به عنوان یک لایه عایق در دفینه گذاری و قبر ها استفاده میشده یا لایه سیاهی طبیعی بوده .آیا راهی آسان و ساده هست که تشخیص دهیم .ممنون میشم راهنمایی کنید .
درود برشما. رگه های طبیعی زغال دارای شکلهای نامنظم و لایه بندی شده هستند در صورتی که رگه های مصنوعی شکل و ساختار یکنواخت تری دارند.
دوم در صورتی که آن رگه سیاه رنگ مدنظرتان طبیعی باشد مطمئنا رگه های فسیلی در آن پیدا خواهید کرد.
سوم اینکه با بررسی شرایط زمین شناسی اطراف میتونید تشخیص بدید که در این قسمت انسان دستی داشته یا نه
البته اگر نخواهیم روش آزمایشگاهی آن را انجام دهیم.
و در آخر امکان دارد آن سیاه طور که میبینیم زغال نباشد.
@@creativepersian803 ممنون لطف کردید وقت گذاشتید. متاسفانه نه قوانین عادلانه هستین در همچین مواردی و نه خودمان به هم رحم داریم . و باعث میشه کسانی که به هر دلیلی به مواردی برمیخورند نتوانن به تجهیزات و امکانات درست دسترسی داشته باشند و این وسط افراد سود جو که نه تخصص دارن و نه تجهیزات آنها استاندارد هست مردم را سرکیسه میکنن .با تشکر و سپاس فراوان.
سلام
لایه اکسید طلایی که فرمودین روی طلا وجود داره تابحال توی هیچ منبعی ندیدم ؛
تا جایی که میدونیم دلیل حل نشدنش پتانسیل احیای بالا هست و این خاصیت در مورد آلومینیوم ، تیتانیوم و از این قبیل صدق میکنه نه طلا ...
اگه اینطور باشه که باید اسید کلریدریک به تنهایی طلا رو حل کنه !!!!!!
سلام و وقت بخیر خانم مهندس
امکانش هست در حجم بالا بعد اینکه اسید نیتریک اضافه کردیم و سولفید رو شکستیم. به جای اینکه اسید بریزیم بیرون و دوباره. اب شویی کنیم
با یک باز قوی مثل سود پرک محلول اسیدی رو به محلول قلیاییی برسونیم و با سیانور کارو ادامه بدیم؟؟
درود برشما.
بله احتمالش هست فقط هزینه رو یه کم بالا میبره.
گوگرد عنصری موجود توی محلول قلیایی مزاحمتی برای ادامه با سیانور ایجاد نمیکند یعنی؟؟@@creativepersian803
Thank you
Okay
سپاس سنگهای که ذرات طلا دیده میشن با لاوک تمیز میشن ولی حدود 50 درصد کوارس دارن برا حذفش چکار کنیم
دانه های کوارتز رو با سدیم هیدروکسید حل کنید
درود برشما . برای حذف سیلیس اگر بخواییم از اسیدها استفاده کنیم میتونیم از اسید هیدروفلوئوریک استفاده کنیم
که تشکیل شده از تترافلوراید سیلیکون میده و میشه از واکنش خارجش کرد.
ولی این اسید یه جورایی قوی ترین اسید به حساب میاد و چیزای دیگه رو هم حل میکنه پس این رو پیشنهاد نمیدیم فقط خواستیم در جریان باشید.
و اما بازها ما میتونیم با تبدیل کردن اکسیدهای سیلیس به سیلیکات سدیم یا پتاسیم آنها را در آب محلول کرده و از ترکیب خارج کنیم پس میتونید از هیدروکسید سدیم یا پتاسیم هم در کار استفاده کنید.
خسته نباشید،لطفا امکانش هست چند نمونه سنگ های طلا یا خاک حاوی طلا ویدیو بزارید ☹️چند مدل سنگ سیلیسی همراه با اکسید آهن تست کردم من ولی نتیجه ای نداشت
درود برشما. چشم حتما موارد مشابه رو بررسی میکنیم.
درود بر شما خانم دوکتور عالی است ویدیوهای شما. خانم دوکتور ما تو افغانستان معدن طلا داریم طرف سنگ حاوی طلا راآسیاب میکنند ومیشورن طلاشو میگیرند مثلا یک تن خاک رو یک بار ارد میکند میشورن طلا شو میگیرن بعد دوباره همون خاک رو آسیاب میکنند میشورند یه زره طلا مگیرند یعنی دوسه بار یک خاک رو آسیاب میکنند میشورند طلا زنده فلزی میگیرند میخواستم بدونم همین خاک رویک بار قشنگ آردش کنیم وبه روش سیانید سراغ طلا بریم نظر شما چیه ممنون میشم راهنمای کنید
درود برشما. برداشتی که از حرف شما داشتم اینه که طلا رو به روش ثقلی میگیرید برای همین بهترین روش اینه که از میز لرزان استفاده کنید در صورتی که خردایش به درستی انجام شده باشد از طریق میز لرزان میتونید به خوبی طلای نایتیو رو از باطله ها جدا کنید.
@@creativepersian803 باسیانور جواب نمیده بنظر شما؟
بله سیانورهم جوابه ولی بسته به نوع واندازه و تراکم طلای موجود استفاده از سیانید بررسی میشود.
سلفر کو ختم ناکارہ کرنے کے لئے اسے آگ میں بھوننا ہی کافی ہے یا کونسی ایسیڈ ڈالنے سے سلفر کو ختم ناکارہ ہو جاتا ہے
To neutralize the sulphur, it is sufficient to roast it in fire or to add any acid which neutralizes the sulphur.
ولمعادلة الكبريت يكفي تحميصه في النار أو إضافة أي حمض يعمل على معادلة الكبريت.
سلام خسته نباشید خوانوم مهندس میخواستم منبع تغذیه را بفروشم مشخصاتش ساخت تایلند دارای ۴عدد فن ۲۵۰۰وات ۱۲ولت ۲۰۸امپر برند الفا اگر مشتری داشتید ممنونتون میشم با تشکر فراوان از شما❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
درود برشما. چشم حتما در صورتی که موردی پیش اومد شما رو در جریان میگزاریم.
قیمت؟
@@AyazuddinRadmihr بادرود فراوان خدمت همه من مرد مردونه ۸۷۰۰۰۰۰ برام افتاده همون قیمت میدم یک ریالم استفاده از شما نمیگیرم
مرسی از شما .
❤❤❤❤❤❤tenky
🧠🦾
درود بر شما بانو جان صداتون میپیچه داخل اتاق مشخص نیست چی میگید
درود برشما. شرمنده حتما اصلاح میکنم مرسی از نظرتون🌹
درود .چرا کنگلو مراهایی که مشاهده میکنم سختی وپیوستگی ویکدستی زیادی دارد و یک سنگ یک تکه به نظر میرسند ، تمام سنگهای ریز ودرشت که بیشتر توپی هستند ورنگ های وخط وخالونقشهای متنوع دارند یک دست شده اند ؟ مثلا اگر یک سنگ بزرگش را بشکنیم و از وسط نصف کنیم هیچ کدامیک از این سنگهای درشت وریز بصورت دانه ای جدا نمیشوند بلکه کل سنگ در یک امتداد ترک میخود ومیشکند که از خصوصیات کنگلومرایی ندارد البته مشخصه که فشار بی نهایتی روی آن بوده و در بعضی قسمت ها از این سختی کم شده و به حالت معمول در آمده هم چنین گنگلومراهایی هستند که فقط از ترکیب یک نمونه تشکیل شده باشند مثلا توپی های خاکستری رنگی که این سنگ را تشکیل داده اند
درود برشما. جواب را در متن دادید بسته به فشار ، نوع عناصر ترکیبی و مدت زمان فرسایش نوع کنگلومرایی های ما متفاوت است و همه یکدست نیستند.
@@creativepersian803 پس میتوان گفت که سست تر ها از عمر بیشتری در برابر اکسیژن واکسید شدن نسبت به نمونه های سخت برخوردارند ؟
20
باعرض ادب چرا بعضی مواقع خاک را در تیزاب میریزم حرارت غیرمستقیم تیزاب بشکل خیلی غلیظ (ژله ) در میاد علت چیست
با درود. برای رفع این مشکل قبل از اینکه عمل تیزاب زنی رو انجام بدید از طریق اسیدسولفوریک و اگر نیاز شد یک مرتبه هم اسیدنیتریک خاک رو لیچ کنید بعد اقدام به تیزاب زنی کنید.