AaB-Viborg F.F. 1-4, 13. juli 2024

• Опубліковано 23 сер 2024
  • I en chancerig, afsluttende testkamp mod Viborg F.F. tabte vi i går 4-1 på Hornevej.
    Efter en indledning med store chancer til blandt andre Melker Widell, Mathias Jørgensen og gæsternes Magnus Westergaard, bragte Viborg F.F. sig foran ved Renato Junior i 14. minut.
    Tre minutter senere havde Oliver Ross udlignet til 1-1 på et elegant straffespark, der blev begået mod ham selv.
    Efter scoringen hev Vincent Müller et par stærke redninger frem, mens vi kom frem til et par langskud, inden Renato Junior for anden gang i kampen bragte Viborg F.F. i front i 29. minut.
    Inden pausen måtte Vincent Müller på opgave igen, mens også Melker Widell fik en god chance.
    Efter pausen var Viborg F.F. skarpest i indledningen, inden Anosike Ementa et kvarter før tid gjorde det til 3-1 til gæsterne på en høj bold i det lille felt, som AaB-keeperen ikke kunne komme frem til.
    Kasper Davidsen havde efterfølgende et forsøg med hælen, inden Anosike Ementa lukkede kampen, da han fra egen banehalvdel bankede 4-1-scoringen i kassen.
    I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen og høre fra cheftræner Menno van Dam.