2024 td75 bulu mastır 240000 alınırım ? kredi ile 5 yıl da her yıl 1,050,000 ödeme mantıklımı toplamda 5,200,000 yapıyor
2 місяці тому
3 yıl faizsiz kredi kampanyasi vardı onu araştırın bence biraz nakitiniz varsa üzerini faizsiz almanız daha karlı olacaktır. Bu arada TD 75 bluemaster pek bulunmuyor genelde faz 5 motorlu modeller geliyor
2 місяці тому
1 ve 2 milyon için iki yıl faizsiz kampanya devam ediyor
-kabin çok dar -koltuk hiç rahat değil -söforun görüş alanı çok kısıtlı bu yuzden camurluklari sokmeyi düşünüyoruz. -klima soğutmuyor Yazdıkları yargılayacak olan varsa bizim arazimi biraz geniş bu traktör ile yeri gelecek 2-3 hafta tarla surecegim komfora biraz konfor istemem garip değil Çok yakın bir zamanda satmayı düşünüyorum.500 dekardan fazla tarlası olan hiç bir insan bu işkence maruz kalmamalı.
2 місяці тому+1
@awakealive2842 bunun yerine ne alacaksınız 3 milyon bu traktörler . Konfor konusunda haklı olabilirsin. Bu fiyatlara ithal traktör mu tercih edeceksiniz bulabilecek misinz fendt mi mesela en iyilerden de fiyatı ne kadar olacak . Tr 6 alabilirdiniz iki tane yerine . Tabi ki tercih sizin. Ben bu ürünü savundugundan değil . Çoğu tüketici ürünün ozellilerini bilmeden alıp pişman oluyor maalesef
Alış süreci biraz aceleye geldi aslında, kepçeli ve otomatik dumenlemeli halde cazip bir fiyat verdiler o yüzden aldık ara işlerde kullanalım diye. Sanırım en mantıklı seçenek mf 5s olacak.
Bundan aldık itten rezil olduk her hafta servis mutlaka misafir oluyor bize adblue basınç arızasından yürümüyor
Adblue modeller maalesef sadece dert
2024 td75 bulu mastır 240000 alınırım ? kredi ile 5 yıl da her yıl 1,050,000 ödeme mantıklımı toplamda 5,200,000 yapıyor
3 yıl faizsiz kredi kampanyasi vardı onu araştırın bence biraz nakitiniz varsa üzerini faizsiz almanız daha karlı olacaktır. Bu arada TD 75 bluemaster pek bulunmuyor genelde faz 5 motorlu modeller geliyor
1 ve 2 milyon için iki yıl faizsiz kampanya devam ediyor
evet ama 400 peşin 330 binde katkı payı istiyorlar buda 750 bin tl yapıyor benim dediğim 0 peşinat
@TV-xz5cq katkı payını şirket ödemiyor mu
new hollanda ödemiyor.
Güncel fiyat nedir?
3 milyon TL
Bence o para etmez. 2022-2023 model temiz landini 120 çok daha iyi ve çok daha ucuz.
Tercih meselesi
td110 2800 dediler
110 D eski tip faz 3 motora sahip ve bu motorlar kullanılmayacak artık yerine faz 5 motorlar gelecek zorunlu olarak
Beki tr5 100 lerde fiyat nedir
3.9 ile 4 milyon TL arası ve o modelde eski motor ile geliyor faz 3
Bunun 100 beygir olan versiyonundan 2 tane aldık daha 10 saat bile kullanmadık ama şimdiden satmayı düşünüyoruz. beş para etmez alet.
Yaşadığınız sorun nedir adblue mu
Türk traktör için normal, original sayılmaz Türk traktör, hangi markası olursa olsun
-kabin çok dar
-koltuk hiç rahat değil
-söforun görüş alanı çok kısıtlı bu yuzden camurluklari sokmeyi düşünüyoruz.
-klima soğutmuyor
Yazdıkları yargılayacak olan varsa bizim arazimi biraz geniş bu traktör ile yeri gelecek 2-3 hafta tarla surecegim komfora biraz konfor istemem garip değil
Çok yakın bir zamanda satmayı düşünüyorum.500 dekardan fazla tarlası olan hiç bir insan bu işkence maruz kalmamalı.
@awakealive2842 bunun yerine ne alacaksınız 3 milyon bu traktörler . Konfor konusunda haklı olabilirsin. Bu fiyatlara ithal traktör mu tercih edeceksiniz bulabilecek misinz fendt mi mesela en iyilerden de fiyatı ne kadar olacak . Tr 6 alabilirdiniz iki tane yerine . Tabi ki tercih sizin. Ben bu ürünü savundugundan değil . Çoğu tüketici ürünün ozellilerini bilmeden alıp pişman oluyor maalesef
Alış süreci biraz aceleye geldi aslında, kepçeli ve otomatik dumenlemeli halde cazip bir fiyat verdiler o yüzden aldık ara işlerde kullanalım diye. Sanırım en mantıklı seçenek mf 5s olacak.