PC telefon tablet derken Apple ekosisteminden çıkmak istemediğim için apple watch ultra 2 almayı planlıyordum ancak çok yüksek fiyatına rağmen batarya halen tatmin edici değil. Bir sonraki modeli beklemeye kadar verdim. Bu bekleme süresinde idare edecek bir model ararken bu saati almaya karar verdim incelemeniz çok yardımcı oldu, vatan bilgisayardan bugün satın aldım indirim de varmış sürpriz oldu. Teşekkür ederim.
Telefonum iphone saatim fit 3 mesajlar geliyor ama yanıt veremiyorum hızlı yanıt yok galiba tüm iphone telefonlarda bu problem var nasıl yapabilirim hızlı yanıt menüsünü??
İyi güzelde bu huawei en büyük sorunu güncelleme fazla vermemesi,iki basit güncellemeden sonra bir yıl içinde bir üst modelini çıkarıp böylece bunun güncelleme olarak bizleri madur etmesidir.daha önceki modellerde olduğu gibi
bende yeni aldim cok fazla biseylerini kullanmam zaten huawdi band 8 vardi onu ogluma verdim fit 3u ben aldim gayet guzel hos bir cihaz bana gore 2 eksigi var 1 tema sayisi cok az ( gelecek guncellemeyle cogalacaktir ) 2 ekrana dokunarak uyandirma yok ( bu benim icin en buyuk eksiklik olmazsa olmazim ama huaweinin baska bir modelindede ilk ciktiginda yoktu guncelleme ile gelmisti )
güzel anlatım olmuş emeğinize sağlık. aklıma gelenler, hem ios hem android ile tam uyumlu çalışıyor mu? genelde 3-5 kilit özellik sadece markanın kendi ekosisteminde çalışıyor da. ve marketten app indirmesi var mı? dahili depolamaya müzik depolayabiliyormuyuz hem ios hem android üzerinden. bildirim cevaplama özelliği var mı?
iosla tam anlamıyla uyumlu değil bazı bildirim vs gibi özellikler sorunlu. oyzden apple kullanan mecbur apple watch kullanıyo ve sırf video huaweiden saat gönderildi diye apple watcha rakip yazmış başlığa, apple watch gibi celluar yanı kendinden esimli bile değil sanırsam karşılastırma yapınca baya eksikleri var
Apple çakması diyemicem çünkü bu huawei tasarım olarak benzetmiş apple watch saat tasarımını seviyorsanız üç beş özelliği bana çok yeter şık olsun diyorsanız alın gitsin ben saat her türlü sevdiğim için sırf tasarımından dolayı aldığım onlarca saatimin yanına dijital olarak bunuda ekledim şık çünk:) işlevide yeter atla deve istemiyorum mis
3 kuruş maaş ile 4.saatim oldu arkadaş 1 hafta önce😒Genelde saat kullanıcıları çok çok özellik aramıyor anladığım kadarıyla. Şık olsun, kaliteli olsun diyorsanız katılıyorum sana. En önemlisi de pil ömrü. Tam bir hafta oldu alalı, henüz şarja takmadım. Şu an %18...
@busedemirkran8585 merhabalarrr uygulamadaki saglik yoncalarindan hedef belirliyorsunuz gunluk adim kilo olcumu su icme oranin gibi vs sonra uygulama belirlediginiz orana gore telden bildirim geliyo su ic diye ve girip onayliyorsunuz her bildirim 250 ml seklinde ins yardimci olabilmisimdir iyi günler saglicakla kaliniz 🌸
İyi akşamlar benim saatimde aynı model kırmızı kollu fakat nfc ayarlar menüsünde gözükmüyor bir yerden.mi İndiriliyor aynı şekilde fotoğrafta cekilmiyor
Videoları izleyip almaya çok heveslendim. Sipariş vermeyi düşünüyordum fakat emin olamadığım için gidip gözümle mağazada bakayım dedim. Cihazı görür görmez gidip apple watch aldım. Böyle ürünler apple ile kıyaslanamaz bile.
Merhaba ürünü yeni aldım çok kaliteli ve güzel duruyor fakat huawei sağlık uygulamasını kapatınca telefonla saat arasındaki bağlantı kopuyor uygulamayı açınca tekrar bağlanıyor çözümünü bilen varmıı telefonum iphone
Şöyle tamamen bir kopma olmuyor bildirimler geliyor fakat telefonumu bul yada hava durumu vs gibi özellikleri kullanmak isteyince huawei sağlık uygylamasına bağlantı yok yazıyor ve saaten baktığımızda bağlantı kopmuş gibi gözüküyor bazı uygulamalar da kopma sorunu oluyor yani çok önemli değil fakat 4 bin tl bandında bir akıllı saat alıp özeliklerinin bazılarının çalışmamaması can sıkıyor arka planda uygulama yenile de huawei sağlık uygulaması aktif başka çözüm bulamadım
@@namiqsohretoglu1251 ilk şarjı öyle. Az yoğunluklu kullanımda 10 gün gidiyor, yoğun kullanımda ise 5 gün gidiyor. Bu rakiplerinden öne çıkaran bir özellik.
Ne rakibi olacak. Berbat bir saat aldım iade ettim. Saçma sapan alarm sesi var değiştitilemiyor. Arayüz 5 10 tane hepsi birbirinden kötü, özelleştirmeleri yok denecek kadar az. Geri kalanlar 100 tl 150 tl gibi uçuk rakamlar. Rehbere 10 kişi ekleniyor. Rehberdeki kişiler harici whatsapp aramasında bilinmeyen kişi olarak görünüyor. 10 kişilik saat istiyorsanız buyurun alın.
PC telefon tablet derken Apple ekosisteminden çıkmak istemediğim için apple watch ultra 2 almayı planlıyordum ancak çok yüksek fiyatına rağmen batarya halen tatmin edici değil. Bir sonraki modeli beklemeye kadar verdim. Bu bekleme süresinde idare edecek bir model ararken bu saati almaya karar verdim incelemeniz çok yardımcı oldu, vatan bilgisayardan bugün satın aldım indirim de varmış sürpriz oldu. Teşekkür ederim.
elinize sağlık, haziran 2024 de video yayınlandı ama ben kasım 2024 satın aldım. Teşekkürler çok bilgi dolu bir vlog olmuş.
Kayisi kac mm? Temudan almak ıstersek hangi ölçüye göre bakabiliriz?
İlk oncelikle merhaba elinize saglik cok guzel olmus video, benim bir sorum olacakti telefon olmadan da arama yapiliyor mu
Telefonum iphone saatim fit 3 mesajlar geliyor ama yanıt veremiyorum hızlı yanıt yok galiba tüm iphone telefonlarda bu problem var nasıl yapabilirim hızlı yanıt menüsünü??
İyi güzelde bu huawei en büyük sorunu güncelleme fazla vermemesi,iki basit güncellemeden sonra bir yıl içinde bir üst modelini çıkarıp böylece bunun güncelleme olarak bizleri madur etmesidir.daha önceki modellerde olduğu gibi
Google maps i saatten kullanabiliyor muyuz?
bende yeni aldim cok fazla biseylerini kullanmam zaten huawdi band 8 vardi onu ogluma verdim fit 3u ben aldim gayet guzel hos bir cihaz bana gore 2 eksigi var
1 tema sayisi cok az ( gelecek guncellemeyle cogalacaktir )
2 ekrana dokunarak uyandirma yok ( bu benim icin en buyuk eksiklik olmazsa olmazim ama huaweinin baska bir modelindede ilk ciktiginda yoktu guncelleme ile gelmisti )
Güzel bir anlatım.Geri Dönüş Rotası Özelligi varmı acaba misal kayboldunuz diyelim geldiğiniz noktaya gelmek için.Bu özellik bu saate varmı?
Merhaba.bu saatte tansiyonu nasil.olctugunu bulamadim.bilgi verirseniz sevinirim
koşarken saat üzerinde pace gösteriyor mu?
Çok faydalı bir video olmuş teşekkürler
Merhaba telefonumu eşleyip daha sonra yeni bir telefona geçiş yaptığım zaman eşleşir mi acaba?
Nfc özelliği aktif mi?Güncellemeyle kaldırıldığı söyleniyor
Fotoğraf çekimini saatten nasıl nerden yaptığınızı göstermediniz
güzel anlatım olmuş emeğinize sağlık. aklıma gelenler, hem ios hem android ile tam uyumlu çalışıyor mu? genelde 3-5 kilit özellik sadece markanın kendi ekosisteminde çalışıyor da. ve marketten app indirmesi var mı? dahili depolamaya müzik depolayabiliyormuyuz hem ios hem android üzerinden. bildirim cevaplama özelliği var mı?
iosla tam anlamıyla uyumlu değil bazı bildirim vs gibi özellikler sorunlu. oyzden apple kullanan mecbur apple watch kullanıyo ve sırf video huaweiden saat gönderildi diye apple watcha rakip yazmış başlığa, apple watch gibi celluar yanı kendinden esimli bile değil sanırsam karşılastırma yapınca baya eksikleri var
Dün aldım dahili depolamaya müzik indirebilirsiniz fakat sınırlı fotoğraf çekmeyi de health uygulamasında uygulamalar yükleyebilirsiniz
Merhaba Saat Redmi Not 9 ile uyumlumudur?
Apple çakması diyemicem çünkü bu huawei tasarım olarak benzetmiş apple watch saat tasarımını seviyorsanız üç beş özelliği bana çok yeter şık olsun diyorsanız alın gitsin ben saat her türlü sevdiğim için sırf tasarımından dolayı aldığım onlarca saatimin yanına dijital olarak bunuda ekledim şık çünk:) işlevide yeter atla deve istemiyorum mis
3 kuruş maaş ile 4.saatim oldu arkadaş 1 hafta önce😒Genelde saat kullanıcıları çok çok özellik aramıyor anladığım kadarıyla. Şık olsun, kaliteli olsun diyorsanız katılıyorum sana. En önemlisi de pil ömrü. Tam bir hafta oldu alalı, henüz şarja takmadım. Şu an %18...
merhabalar yalın anlatımınız ile keyıflı bı ınceleme olmus bır sey sormak ıstıyorum ben bulamadım da su ıc hatırlatıcıyı nerden nasıl aktıf yapıyoruz sımdıden tesekkur ederım ıyı gunler saglıcakla🌸
@busedemirkran8585 merhabalarrr uygulamadaki saglik yoncalarindan hedef belirliyorsunuz gunluk adim kilo olcumu su icme oranin gibi vs sonra uygulama belirlediginiz orana gore telden bildirim geliyo su ic diye ve girip onayliyorsunuz her bildirim 250 ml seklinde ins yardimci olabilmisimdir iyi günler saglicakla kaliniz 🌸
@mstzklf teşekkür ederim 🙏
@busedemirkran8585 ne demek rica ederim 🐈⬛
Kamera kontrolü nasıl yapiliyor
iPhone ile uyumu nedir acaba sorun oluyormu
Teşekkürler
Bnm saatımde whatsap bildirimleri gelmiyor neden acaba nereden yapablirim ?
Saate huwai watch 3 aramalar düşmüyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Lütfen
fold 6'nın değerlendirmesini
yapar mısınız?
Telefon elime ulaştığı anda yapıcam 👍🏻
Harika ❤
egesersiz anımasyonları detaylı video gelir mi
Saat kolumuzda ve kulağınızda kulaklık var gelen arama saattenmi konuşucaz yoksa kulaklık tanmı destek senkronizemi buna da cvp bekliyorum
Kulaklığınız hangisine bağlıysa ondan
iPhone da WhatsApp hızlı yanıtlar görülmüyor 😢 android de var
İyi akşamlar benim saatimde aynı model kırmızı kollu fakat nfc ayarlar menüsünde gözükmüyor bir yerden.mi İndiriliyor aynı şekilde fotoğrafta cekilmiyor
Türkiye’de NFC özelliği yok
apple cihaz mı kullanıyorsun yoksa android mi
Tansiyon içinnsensör varmı? Verimlimi?
Nfc var mı gerçekten bilmiyorumdum
Telefon yanında olmadan çalışıyor mu saat
Merhaba ufak bir düzeltme Samsung telefonlar iş bankası maximum mobil uygulaması ile nfcden ödeme yapabiliyorlar :)
Debit kartı olmuyor mu
Ekran tuş kilidi ve uygulama kilidi var mı telefondaki gibi
Vard diye biliyorum ☕🧎
Merhaba ben suya soktum saati ve konuşurken karşı tarafın sesi baya kesildi kuruladım geri geldi ses seviyesi bilgisi olan yazabilir mi?
Salam saatda özünü təmizləmə var onu aktiv edin yuxarıdan aşağı sürüşdürün görəcəksiniz suyu özü təmizləyəcək
Kardeşim teşekkür ederim @@metinnebiyev5055
Videoları izleyip almaya çok heveslendim. Sipariş vermeyi düşünüyordum fakat emin olamadığım için gidip gözümle mağazada bakayım dedim. Cihazı görür görmez gidip apple watch aldım. Böyle ürünler apple ile kıyaslanamaz bile.
Aradaki fiyat farkı kaç paraydı dayı?👀
Her akşam şarja takmayı inuymtmayin😂
Huawei fit 3 mi almaliyim yoksa samsung wacht 6 pro almaliyim size gore cevap verirseniz cok sevinirim 😊
Telefonun markası ne
@@Chaoticfromiowa Google Pixel 8pro Almanya'da yaşıyorum
saatten ne beklediğinize göre değişir bence ben fit3 alıp iadee ettim galaxy bakıyorum fit3 ün özellikleri bana yeterli gelmedi
@@matematikogretmenimgulsah sizce Samsung Galaxy watch 6 pro alım Huawei wacht git 3 alım sunan elimde olan saat Samsung wacht 5 pro
@@matematikogretmenimgulsah sesli asistan varmi
Merhaba ürünü yeni aldım çok kaliteli ve güzel duruyor fakat huawei sağlık uygulamasını kapatınca telefonla saat arasındaki bağlantı kopuyor uygulamayı açınca tekrar bağlanıyor çözümünü bilen varmıı telefonum iphone
Kopmuyor ki
Şöyle tamamen bir kopma olmuyor bildirimler geliyor fakat telefonumu bul yada hava durumu vs gibi özellikleri kullanmak isteyince huawei sağlık uygylamasına bağlantı yok yazıyor ve saaten baktığımızda bağlantı kopmuş gibi gözüküyor bazı uygulamalar da kopma sorunu oluyor yani çok önemli değil fakat 4 bin tl bandında bir akıllı saat alıp özeliklerinin bazılarının çalışmamaması can sıkıyor arka planda uygulama yenile de huawei sağlık uygulaması aktif başka çözüm bulamadım
iPhone cihazlarında bağlantı sorunu yaşanıyor mu ??
Health uygulamasını arkaplanda kapatınca bağlantı kopuyor malesef.. çözümü var mı bilmiyorum araştırıyorum. Onun dışında çok memnunum
@@alinagca6006 çözüm bulabildin mi? health uygulaması açık olmadan saatten müzik değiştiremiyorum. çok saçma yapmışlar
nfc özelligi huawei ile akbank anlaştı yapılıyor
Öyle bir menü yok içinde
NFC İle ödeme yapılabiliyor..
Hayır yapılmıyor.saati kullanıyorum.boyle bir özelliği yok
Samsung un iyi saatleri yokmu telefonum Samsung
Salam xaiş edirəç köməklik edə bilərsiniz mən saatın dilini türk qoyuram ama ingilis olur bildirimlər falan türkçə gəlir
türkiyede nfc özelliği ile ödeme yapamıyo muyuz? SAÇ-MA-LIK ! yalan yalnış bilgiler vermişssiniz nazire hanım.
boş ürün fit 2 den boyuttan ve wifi den başka bir farkı yok. IOS u gene full desteklemiyor.
Başlikla icerigin alakası yok.
Senden izliyceğime çok aboneli kanallardan izlerim az aboneli kadın çekme video
Apple watch ın çok benzeri direk apple çakması gibi bişey ama güzel saatmiş
Direk ama güzel😊
Beş para etmez fit 2 ye devam iade ettim birçok özellik kapalı
İnsanları yalnış yönlendirmek doğru deyil. Dandik bir ürünü Apple Watch ile kıyaslamanız, çizgi filmi gibi olmuş. :D
Yine bir ürün tanıtımı. İnceleme falan değil bunlar. Hepsi birbirinin aynı reklam sadece.
Ücretli bir iş birliği yok. Olduğunda açıklamaya mutlaka yazıyorum. Tamamen objektif düşüncelerim.
Replika akıllı saatler bile daha çok rakip olabilir.
Yoğun kullanımda en fazla 4 gün gidiyor, büyük yalan konuşuyorsun, aynısını kullanıyorum
10 gün gidiyor
@@jokocha aynısı var bende
@@namiqsohretoglu1251 ilk şarjı öyle. Az yoğunluklu kullanımda 10 gün gidiyor, yoğun kullanımda ise 5 gün gidiyor. Bu rakiplerinden öne çıkaran bir özellik.
.
Ne rakibi olacak. Berbat bir saat aldım iade ettim. Saçma sapan alarm sesi var değiştitilemiyor. Arayüz 5 10 tane hepsi birbirinden kötü, özelleştirmeleri yok denecek kadar az. Geri kalanlar 100 tl 150 tl gibi uçuk rakamlar. Rehbere 10 kişi ekleniyor. Rehberdeki kişiler harici whatsapp aramasında bilinmeyen kişi olarak görünüyor. 10 kişilik saat istiyorsanız buyurun alın.