@ Mozes li snimiti sledeci video o parkinzima za vreme pauze od 45 minuta gde stat kako nac parkind gde marketi za hranu kupanje po gradovima iskustva tvoja do sad. Pozz ciste puteve
@Vozač Kamiona Bleki ovo pitanje od @Roki Roki 2 u vezi parkinga, kupanja, spavanja (narocito ona obavezna van kamiona) je veoma interesantno..pa ako bi mogao malo vise o tome da nam kazes
Bas tako, funkcionalan jednostavan kvalietatan...mislim za MANa, ovo sam probao nije loaw al nevolim to nakindjureno😀 probao sam i Iveko, u to djubre ne bih seo u zivotu! Man i eventualno Daf
Druze da li nam mozes snimit nesto u vezi vezanja tereta i pokazat kako vezati kako postupiti itd.. i inace poradi jos malo na zvuku kupi neki mikrofon nesto poz..
Vozač Kamiona Bleki da li ima problema kada ulazi ili izlazi sa parkinga ili u companijama, znam da ih ima sa svakakvim ogromnim rupama? U svakom slucaju pozdravi i sretno!
4 роки тому+1
Pa bude nekad moram ga dizati na jastuke ali je oke sve. Pozdrav
Vozač Kamiona Bleki a ne ozb te pitam. Posto imam dva Mana jednog E3 i jednog E5 hocu da uzimam E6-cu pa me zanima neka realna potrosnja jer je Reno trenutno najpovoljnina sestica u odnosu cene i kilometraze.
4 роки тому
34-36L jer ja vozim u FR ovde je puno brda zato uzima toliko
Dobar ti je TAM ić ...majstore .gore di ti fali pregrada sastrane ...kupi brate samolepljivu mrežicu na pumpi i švikni je tu...tutni golemo pakovanje kondoma a na drugu stranu kabine , mrežica s vlažnim maramicama ...naić će neka da stopira i onda džaba i reno i pežo .Bez "radnog odela "se neradi ništa...to si naučio valjda dok si bio konobar mlad ?!
4 роки тому+2
Hahahahhahahahaha kakav si ti kralj!😂💪 Vidis nisam se sjetio te mrezice mogao sam to staviti napravice bar malo mjesta. Zablokirao sama trenutno tada bioo mozak na pašu pustio😂
Da more...i "guvernala "mora da budne velika ...desi se da rokne crevo od pumpe za volan ...u samoj krivinčini...onda se jarane vozi na mišiće bikvalno....nedo ti Bog , da te neko šlepa i da ne radi motor...tad bi video da si u prefnost što je tolki guvernal...sve svoje zašto ima svoje zato ...mnoge trbate fapadžije su imale štraftu na stomaku na majici...od volana.Golem brate...
@ puno je to druže, meni SCANIA R450 26-27 litara ne prelazi. Baš neki dan sam iz Como(It) sa 40t preko Brennera išao za Njemačku i nije prešla potrošnja 27litara.
Jesi naucio madjarski kolega😬 Samo vatra,snimaj,trebace nekome
4 роки тому+2
Hahahahahha junapot 😂😂 hahahahah de nema goreg jezika od madjarskog bjezzi😂 Trebace a i ako ne bude bar sam sebi nasao zanimaciju. Pozdrav i cisti putevi
Poz Druže. Kako može Reno da ne bude udoban?! Kao i automobili, udobnost maximalna. Napravi jedan video od početka do kraja ture vezano za detalje. Konkretno mislim na bukiranje utovara kako to već ide, pa zatim dokumentaciju koja prati taj tovar tj. cmr ili šta već, preko redovnih i dnevnih pauza, kako naći mesto na parkingu, pa do bukiranja i parkiranja na rampi za istovar. Onako...kako izgleda kompletno od dobijanja ture, pa sve do istovara.To bi bio pun pogodak! Poz i čiste puteve želim!
4 роки тому
Živ bio drugaru biće sve 😁💪 Evo komentara ako ne bude imate dokaz da sam slagao
Inače mi se Renault nikako ne sviđa, ni auta ni kamioni...loša iskustva...moga si samo još reć koliko je kamion prešao i jel znaš povijest, jel bilo kvarova itd...meni se vanjski dizajn ne sviđa, unutra mi je dobar, ali mislim da još nije ni blizu Manu, Mercedesu, Scaniji pa ni DAF-u. Sve u svemu, čestitke na videu i samo hrabro dalje...uz Kamion King, Kamion na putu sada i tebe pratim ;)
4 роки тому+1
Hvala druze na gledanju i pracenju. Jbg kamion ko kamion ja nisam vozao druge kao sto i rekoh ali bitno da me izdao jos nije nikako na putu i to je to. A presao je 500123 danas upravo presao preko pola miliona 😂
Dobar osobno mislim da bi mu 540ks bilo taman jer je 500+ks postao standard, primarno na uzbrdicama bi jšao i 60-65kmh... Nebitno... kakav takav dobar je bitno da je plača adekvatna, ako je plača dobra vozio bi TAM-iča 😎😎😎 🤣🤣🤣
Druze savjet jedan... primjetio sam na ovom videu i jos negdje da ne pazis bas kako parkiras....mozda nisi bio u mogucnosti bolje, al pripazi na sitnice....uvijek poravnaj kamion 100% i paralelno sa crtama....nije mi to profesionalno 😊
Vozacka Bosanska se da njima ja zahtjev podnesem i za 3 sedmice dobijem njihovu i to je to. A GKI mozes preciznije reci sta je to ne znam neke skracenice
GKI je njihov COD 95.Da li si imao to od ranije ili si radio kod njih.Ja sam iz Srbije i kod nas su izdavali sad skoro COD 95 ali ne znam da li se to priznaje u Evropskoj uniji.
4 роки тому
Aha aha Sve sam ja rjesavao tamo VIZA COD I VOZACKA su Hungary
Neznam da li ima ruznije ista na cesti.pa to je sramota za industriju.udoban je radi prednjeg ovjesa na zrak.unutrasnjost je vise od uzasa,ruzne plastike a o volanu gadan da neznam mozel gore .ko u Man.instrument tabla uzasna..te plastike na tabli skripe ko u Reno 4 nekada..ukratko daleko najruznije vozilo na cesti..
Ne slazes se drugar s tobom nikako. Moje misljenje je da spada u 3 najljepsa kamiona spoljasnjeg izgleda Mnogo detalja dok to ostali nemaju toliko jedna maska i to je to
Jovana Lukic od kobala 0038640192260 Tomaž ,,, a od klemena 0038651278278 inace mozes i na gogleu naci stranice firme i adrese i brojeve .Licno sam radio za kobal firma je u redu i plate su dobre
Svaka cast momak upitao sam ovog momka za savet odma mi se javio sve objasnio a ja nisam mrdno u Evropu svaka cast prvo lajk pa gledamo 💪
Pozdrav drugar za tebe!
Sta god treba pisite necu mozda odmah vidjeti ali odgovaram uvijek💪
@ Mozes li snimiti sledeci video o parkinzima za vreme pauze od 45 minuta gde stat kako nac parkind gde marketi za hranu kupanje po gradovima iskustva tvoja do sad. Pozz ciste puteve
@ Jel si nekad vozio u beogradu
Autom jesam hahahaha ali kamion ne
@Vozač Kamiona Bleki ovo pitanje od @Roki Roki 2 u vezi parkinga, kupanja, spavanja (narocito ona obavezna van kamiona) je veoma interesantno..pa ako bi mogao malo vise o tome da nam kazes
Lepo kamionče.
S obzirom da si u kamionu od jutra do sutra ipak su udobnost i konfor najbitniji za svakog vozača.
Samo gazi!!!
Svaka čast mladi kolega jako dobro si prezentirao kamion.Veliki pozdrav iz Slovenije..
Bravo momce , samo radi.. Sve naj, naj,naj
Pozdrav i samo naprjed👍👍👍
kako god , ne izgleda lose ALI nema nista bez MAN !
Bas tako, funkcionalan jednostavan kvalietatan...mislim za MANa, ovo sam probao nije loaw al nevolim to nakindjureno😀 probao sam i Iveko, u to djubre ne bih seo u zivotu! Man i eventualno Daf
Svaka cast, napredujes :D
Odličan video i kamion
Lep kamion.
Hvala druze 😃
Brawooo Zemo napokon da nas upoznas sa kamionom TOPPO
Uuuu stvarno lep kamion svaka cast . Iskreno pomislio sam RENO 😅 ali svaka cast.... top
Kamion dobar super izgleda 10 čista za Renault
Rekoh ja da je dobar,nisam dzaba hvalio😂😂 Poz drug👍
@ imaš ga kod mene i ja sam vozio ali na simulatoru 😀
Svaka cast dobar kamion poz od vozaca
Svaka cast💪💪
Svaka cast,samo jako i ako mozes kada snimas da kameru stavis iza :D
Veliki poz bleki
Poz....
Svaka čast kolega na videu Renol mi se sviđa od mene čista 10.
Lp iz V.G.🍻🍻 👋👋👋👋👋👋
👍🚛🚚🚛🚚🚛🚚👍
Prvo lajk pa se onda gleda klip 👍👍
Jel moze nekako bez kompjutera da se podigne ler gas? Da ide vise od 1200obrtaja? Treba mi zbog mixera
Druze da li nam mozes snimit nesto u vezi vezanja tereta i pokazat kako vezati kako postupiti itd.. i inace poradi jos malo na zvuku kupi neki mikrofon nesto poz..
👍👍👍
Pa gdje mu je mjenjac je ko na scani ili
Da,bilo bi bolje da volan stoji kao na Scaniji
Nisi spomenuo jel ima ili nema mjesta ispod kreveta.
Frizider ti taman 'ladi jaja. 😱
kolko kamijona imate na firmi
50
Da nije malo prenizak!? Il’ se spustio kada je parkiran i ugasen?
Takve gume niske to mu je visina šminkerski kamion😂
Vozač Kamiona Bleki da li ima problema kada ulazi ili izlazi sa parkinga ili u companijama, znam da ih ima sa svakakvim ogromnim rupama? U svakom slucaju pozdravi i sretno!
Pa bude nekad moram ga dizati na jastuke ali je oke sve. Pozdrav
Pozdrav kolega, kamion je toop,mogu ti rec da je bolji od mog dafa sto vozim
Drug koja je potrosnja kad vozis 25t
36L
Vozač Kamiona Bleki a ne ozb te pitam. Posto imam dva Mana jednog E3 i jednog E5 hocu da uzimam E6-cu pa me zanima neka realna potrosnja jer je Reno trenutno najpovoljnina sestica u odnosu cene i kilometraze.
34-36L jer ja vozim u FR ovde je puno brda zato uzima toliko
Vozač Kamiona Bleki a dobro dobro. Znaci po Srbija gore nemacka vrv ce biti oko 30-32.
Hvala ti
Jel ima sto
Jel editujes videe na telefonu?
Ne ,preko racunara
@ svaka cast, vidi se da se trudis
Jel to jedini kamion sto si vozio? Il ima još neki
Prvi i jedini💪
Not a fan of the electronic handbrake!! 😳😳😳Takes a bit of getting used too. 👍Crack on drive
To me the electric brake is a very good nice greeting🙂
Kad probas drugi kamion bjezst ces od reno ko davo od krsta hahaha
Dobar ti je TAM ić ...majstore .gore di ti fali pregrada sastrane ...kupi brate samolepljivu mrežicu na pumpi i švikni je tu...tutni golemo pakovanje kondoma a na drugu stranu kabine , mrežica s vlažnim maramicama ...naić će neka da stopira i onda džaba i reno i pežo .Bez "radnog odela "se neradi ništa...to si naučio valjda dok si bio konobar mlad ?!
Hahahahhahahahaha kakav si ti kralj!😂💪
Vidis nisam se sjetio te mrezice mogao sam to staviti napravice bar malo mjesta.
Zablokirao sama trenutno tada bioo mozak na pašu pustio😂
Da more...i "guvernala "mora da budne velika ...desi se da rokne crevo od pumpe za volan ...u samoj krivinčini...onda se jarane vozi na mišiće bikvalno....nedo ti Bog , da te neko šlepa i da ne radi motor...tad bi video da si u prefnost što je tolki guvernal...sve svoje zašto ima svoje zato ...mnoge trbate fapadžije su imale štraftu na stomaku na majici...od volana.Golem brate...
@ Samo samolepljiva....nemoj da bi bušio šta u tom delu su mu gajtani za gabaritna svetla...ima da izgori ko licna...
Svaka cast, kolika je potrošnja?
31L od prilike
R model inace je najekonomicniji model kamiona trenutno ali zato uzbrdo tanko dok Reno grize brdo
A jebiga racunice se tu,ali firma udara Renoe jer nemaju blokade i oni pice punom brzinom
@ ko plaća kazne za brzinu?
@ puno je to druže, meni SCANIA R450 26-27 litara ne prelazi. Baš neki dan sam iz Como(It) sa 40t preko Brennera išao za Njemačku i nije prešla potrošnja 27litara.
Jesi naucio madjarski kolega😬
Samo vatra,snimaj,trebace nekome
Hahahahahha junapot 😂😂 hahahahah de nema goreg jezika od madjarskog bjezzi😂 Trebace a i ako ne bude bar sam sebi nasao zanimaciju. Pozdrav i cisti putevi
Poz Druže. Kako može Reno da ne bude udoban?! Kao i automobili, udobnost maximalna.
Napravi jedan video od početka do kraja ture vezano za detalje. Konkretno mislim na bukiranje utovara kako to već ide, pa zatim dokumentaciju koja prati taj tovar tj. cmr ili šta već, preko redovnih i dnevnih pauza, kako naći mesto na parkingu, pa do bukiranja i parkiranja na rampi za istovar. Onako...kako izgleda kompletno od dobijanja ture, pa sve do istovara.To bi bio pun pogodak! Poz i čiste puteve želim!
Živ bio drugaru biće sve 😁💪
Evo komentara ako ne bude imate dokaz da sam slagao
E svaka cast brate moj,znaci puno je reno konforan,tako je i Man TGX euro 6 ili 5 nebitno,znam iz iskustva,lp.. :D
A za Man i ostale kamione ne znam. Ali ova je masina kao lađa ploviš s njom
@ iskreno,volio bih jednog renoa probat,jel nekad imao problema sa motorom ili sta?
Kopiras Emkuru! Budi svoj!
Drugarice niti imamo isti sadrzaj niti isti kamion,pogresan kanal si nasla izgleda 😉
Vozač Kamiona Bleki mislim na njegove fore, o rajčugo di ste to sakrili i to. Nista negativno, samo naprijed!
Opasno ti kamion izgleda....koje je godište?Vidam da si blizu 500 tis kilometara....te koliko su ti servisni intervali 100tis ili više?
2017 je on godiste,a servis ne znam ja sam ga preuzeo na nekih 460000km cca
Lep je kamion al cu se ja drzat svog Mana euro 6... jesi to stao na parking od firme ili
Lepi su svi na svoj nacin.
Ma jok,parking je od pumpe blizu Strazbura
@ pa to da ovaj reno bas mocno izgleda spolja.Samo mi se nesvidja kao ni kod Volva Fh sto je nizak
Ovaj kamion je za mana 5 u glavu 👍😉
Inače mi se Renault nikako ne sviđa, ni auta ni kamioni...loša iskustva...moga si samo još reć koliko je kamion prešao i jel znaš povijest, jel bilo kvarova itd...meni se vanjski dizajn ne sviđa, unutra mi je dobar, ali mislim da još nije ni blizu Manu, Mercedesu, Scaniji pa ni DAF-u. Sve u svemu, čestitke na videu i samo hrabro dalje...uz Kamion King, Kamion na putu sada i tebe pratim ;)
Hvala druze na gledanju i pracenju. Jbg kamion ko kamion ja nisam vozao druge kao sto i rekoh ali bitno da me izdao jos nije nikako na putu i to je to. A presao je 500123 danas upravo presao preko pola miliona 😂
@ bitno da te sluša...a i kilometraža je respektabilna, iako se očekuje od takvih kamiona barem još toliko :)
Pa ide on na sječenje i za Arabiju jos malo
Dobar osobno mislim da bi mu 540ks bilo taman jer je 500+ks postao standard, primarno na uzbrdicama bi jšao i 60-65kmh...
Nebitno... kakav takav dobar je bitno da je plača adekvatna, ako je plača dobra vozio bi TAM-iča 😎😎😎
🤣🤣🤣
cudni se francuzi lijep kamion !
Pozdrav kolega!
Samo da te pitam,sa kojom kamerom snimaš?
IPhone 8
Gdje si to stajao kad ti pokazuje 19 stepeni napolju.
Strasburg 😂😂😂 bilo je bas toplo taj dan
Koliko ćeš platit da te gledam 😁
Hahahahahah dzaba 😂
@ onda ćeš se morati popravit jedan savjet džaba, ubrzaj kad pričaš da bi mi koji te gledamo osjetili emocije ovako mi brzo postane dosadno LP👍
U ovog renault a ide i volvov motor a u starog magnuma ide mack ov
Pa VOLVO pravi najbolje motore. I mjenjače.
Druze savjet jedan... primjetio sam na ovom videu i jos negdje da ne pazis bas kako parkiras....mozda nisi bio u mogucnosti bolje, al pripazi na sitnice....uvijek poravnaj kamion 100% i paralelno sa crtama....nije mi to profesionalno 😊
Pozdrav.Vidim da je firma iz Madjarske.Kako si preveo voazcku i uradio GKI?
Vozacku izvini.
Vozacka Bosanska se da njima ja zahtjev podnesem i za 3 sedmice dobijem njihovu i to je to.
A GKI mozes preciznije reci sta je to ne znam neke skracenice
GKI je njihov COD 95.Da li si imao to od ranije ili si radio kod njih.Ja sam iz Srbije i kod nas su izdavali sad skoro COD 95 ali ne znam da li se to priznaje u Evropskoj uniji.
Aha aha
Sve sam ja rjesavao tamo VIZA COD I VOZACKA su Hungary
Deee maaajkaaa nemoj pricati da frizider hladi 😮😯😮😯
Mana koliko hoćeš.. Čist plagijat Volvoa.
MAN je definicija kamiona.
Pozdrav
Kad bi se zezali
Neznam da li ima ruznije ista na cesti.pa to je sramota za industriju.udoban je radi prednjeg ovjesa na zrak.unutrasnjost je vise od uzasa,ruzne plastike a o volanu gadan da neznam mozel gore .ko u Man.instrument tabla uzasna..te plastike na tabli skripe ko u Reno 4 nekada..ukratko daleko najruznije vozilo na cesti..
Jesi li video Ford 😀
Ne slazes se drugar s tobom nikako. Moje misljenje je da spada u 3 najljepsa kamiona spoljasnjeg izgleda
Mnogo detalja dok to ostali nemaju toliko jedna maska i to je to
@ pored Scanije ,Volva,Mb pa cak i ostalih ovo te i lijepo..ti si prvi likkoki je ikad rekao da je ovo lijepo vozilo..uzas na kvadrat..
Lp
Pozdrav iz Mrkonjica svaka ti cast klipovi su eksta. Ako može pitanje da neznas kakvu firmu u Slo da prima početnike ?
Jovana Lukic u Sloveniji dvije velike firme stalno traze vozace C i E kategorije i prave EU papire zovu se Kobal transporti i Klemen Piskur transporti
@@mevludinbajric6376 Hvala da neznas slučajno kontakt
Jovana Lukic od kobala 0038640192260 Tomaž ,,, a od klemena 0038651278278 inace mozes i na gogleu naci stranice firme i adrese i brojeve .Licno sam radio za kobal firma je u redu i plate su dobre
@@mevludinbajric6376 hvala u svakom slucaju pokusacu